αφου θες απαντηση θα την εχεις..ουτε η φυση του σκυλου ειναι να καθετε κλεισμενο μεσα στο σπιτι και να κουκουλωνετε στα παπλωματα στου ιδιοκτητη!τοτε εισαι και εσυ λαθος και εγω και ολοι!βαλε εσυ! 80 κιλα σκυλι να κοιμαται διπλα σου και μετα μου την ξαναλες..τι ντιντης και αηδιες λες?? αντε πεταγεστε ενας ενας για να μου την πειτε..ωρε δεν ντρεπομαστε λιγο?ο καθενας να κοιταει το σπιτι του γαμωτο μου!χωρις να ξερετε καν τι ατομο ειμαι βριζετε ..ειστε για λυπηση /..αστο καλο μου βγαλατε την πιστη εδω μεσα..για μια αναθεματισμενη ερωτηση που εκανα ..βόλτα ποτέ των ποτών για να γίνει καλός φύλακας και για φαγητό αν περισσέψει τίποτα να του το δώσουμε, ??σοβαρολογεις??μαθε να διαβαζεις καλυτερα και να κατανοεις τι λεει ο αλλος και τα ξαναλεμε.!Ντίνα, κι εγώ κακοποιώ το σκύλο μου που τον βάζω να κοιμάται στο κρεβάτι μου; Γαμώτο καλά μου λέγαν όλοι ότι η φύση του σκύλου είναι σε μια βεράντα και σε μια ταράτσα να προστατεύει από τους γνωστούς κλέφτες με τα αλεξίπτωτα και βόλτα ποτέ των ποτών για να γίνει καλός φύλακας και για φαγητό αν περισσέψει τίποτα να του το δώσουμε, αλλιώς θα γίνει ντιντής!
Αχ καλά μου τα λέγααααν! Πού ήσουν τόσο καιρό να τα ακούσω από σένα που τα ξέρεις όλα να μην τον κάνω ντιντή τον μπούμπη! ααααχ!
το πατε για πολεμο εδω μεσα??φαγωθητε μονοι σας εγω οτι ειχα να το το ειπα ..