Πρόβλημα με τη γειτόνισσα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

ntina!93

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2012
56
0
Ντίνα, κι εγώ κακοποιώ το σκύλο μου που τον βάζω να κοιμάται στο κρεβάτι μου; Γαμώτο καλά μου λέγαν όλοι ότι η φύση του σκύλου είναι σε μια βεράντα και σε μια ταράτσα να προστατεύει από τους γνωστούς κλέφτες με τα αλεξίπτωτα και βόλτα ποτέ των ποτών για να γίνει καλός φύλακας και για φαγητό αν περισσέψει τίποτα να του το δώσουμε, αλλιώς θα γίνει ντιντής!
Αχ καλά μου τα λέγααααν! Πού ήσουν τόσο καιρό να τα ακούσω από σένα που τα ξέρεις όλα να μην τον κάνω ντιντή τον μπούμπη! ααααχ!
αφου θες απαντηση θα την εχεις..ουτε η φυση του σκυλου ειναι να καθετε κλεισμενο μεσα στο σπιτι και να κουκουλωνετε στα παπλωματα στου ιδιοκτητη!τοτε εισαι και εσυ λαθος και εγω και ολοι!βαλε εσυ! 80 κιλα σκυλι να κοιμαται διπλα σου και μετα μου την ξαναλες..τι ντιντης και αηδιες λες?? αντε πεταγεστε ενας ενας για να μου την πειτε..ωρε δεν ντρεπομαστε λιγο?ο καθενας να κοιταει το σπιτι του γαμωτο μου!χωρις να ξερετε καν τι ατομο ειμαι βριζετε ..ειστε για λυπηση /..αστο καλο μου βγαλατε την πιστη εδω μεσα..για μια αναθεματισμενη ερωτηση που εκανα ..βόλτα ποτέ των ποτών για να γίνει καλός φύλακας και για φαγητό αν περισσέψει τίποτα να του το δώσουμε, ??σοβαρολογεις??μαθε να διαβαζεις καλυτερα και να κατανοεις τι λεει ο αλλος και τα ξαναλεμε.!

το πατε για πολεμο εδω μεσα??φαγωθητε μονοι σας εγω οτι ειχα να το το ειπα ..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
-Tι κάνεις μπάρμπα?
-Κουκιά σπέρνω
-Βρε μπάρμπα, σε ρωτάω πως είσαι!
-Κακόψητα είναι τ'άτιμα αλλά δεν έχω άλλα.

κρίμα...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
αφου θες απαντηση θα την εχεις..ουτε η φυση του σκυλου ειναι να καθετε κλεισμενο μεσα στο σπιτι και να κουκουλωνετε στα παπλωματα στου ιδιοκτητη!τοτε εισαι και εσυ λαθος και εγω και ολοι!βαλε εσυ! 80 κιλα σκυλι να κοιμαται διπλα σου και μετα μου την ξαναλες..τι ντιντης και αηδιες λες?? αντε πεταγεστε ενας ενας για να μου την πειτε..ωρε δεν ντρεπομαστε λιγο?ο καθενας να κοιταει το σπιτι του γαμωτο μου!χωρις να ξερετε καν τι ατομο ειμαι βριζετε ..ειστε για λυπηση /..αστο καλο μου βγαλατε την πιστη εδω μεσα..για μια αναθεματισμενη ερωτηση που εκανα ..βόλτα ποτέ των ποτών για να γίνει καλός φύλακας και για φαγητό αν περισσέψει τίποτα να του το δώσουμε, ??σοβαρολογεις??μαθε να διαβαζεις καλυτερα και να κατανοεις τι λεει ο αλλος και τα ξαναλεμε.!

το πατε για πολεμο εδω μεσα??φαγωθητε μονοι σας εγω οτι ειχα να το το ειπα ..

Το ξαναείπες αυτό αλλά ξαναμπήκες προφανώς για να συνεχίσεις να μας στολίζεις με ωραιότατες εκφράσεις.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ούτε η φύση του ανθρώπου είναι να ζει σε σπίτι. Πήγαινε σε καμιά σπηλιά να επιζήσεις ως κυνηγός-τροφοσυλλέκτης.

ntina!93

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2012
56
0
Το ξαναείπες αυτό αλλά ξαναμπήκες προφανώς για να συνεχίσεις να μας στολίζεις με ωραιότατες εκφράσεις.
εε ναι δεν ειναι πρεπον να στολιζετε μονο εμενα.αν θιχτηκες με το παραπανω εγω τι πρεπει να πω με ολα αυτα που ακουω ???

ntina!93

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2012
56
0
Ούτε η φύση του ανθρώπου είναι να ζει σε σπίτι. Πήγαινε σε καμιά σπηλιά να επιζήσεις ως κυνηγός-τροφοσυλλέκτης.
ωραια εσυ τοτε που δεν ανηκεις στο ανθρωπινο ειδος οπως λες μηπως ζεις σε καμια ζουγκλα με πιθηκους???πες το μας τοσες μερες να ηρεμησω ! 2012 εχουμε δεν ειμαστε 130.000 χρονια πριν ..αν θες μεινε κατηγορια homo sapiens. εε αμα πια!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αυτό ήταν η απάντησή μου στο ότι τα σκυλιά δεν είναι για παπλώματα και κρεβάτια. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ούτε ο άνθρωπος είναι.

Τα σκυλιά τα τελευταία 12.000 χρόνια είναι εξημερωμένα οικόσιτα ζώα. Αυτό σημαίνει ότι εξελίσσονται μαζί με τους ανθρώπους. Άρα όπως και η φύση του ανθρώπου έχει εξελιχθεί στο να μην είναι τριχωτός από την κορφή ως τα νύχια και να ζει σε τσιμέντο, έτσι και ο σκύλος συμβαδίζει μ' αυτό.

Επί τη ευκαιρία όλοι homo sapiens sapiens είμαστε. Δεν έχει εξελιχθεί άλλο ο homo.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μπήκες σε ένα σκυλοφορουμ προφανώς για να βρεις κάποια λύση σε ένα πρόβλημα που έχεις.

Εγώ δε μπορώ να κρίνω ούτε την ηλικία σου ουτε τίποτα. Δε με νοιάζει. Σε ενα φορουμ όλοι είμαστε και αντιμετωπιζόμαστε σαν ίσοι από όλους. Όμως σου λένε κάποια πράγματα και εσύ τα απορρίπτεις χωρίς να μπορείς να αξιολογήσεις πόσο βάσιμα είναι ή οχι.
Τώρα για το ποια είναι η φύση του σκύλου και που πρέπει να ζει επέτρεψε μου να σου πω οτι σίγουρα η φύση του δεν είναι να ζει σε ενα μπαλκόνι ή ένα δεμένο ή σε μια αυλή αποκλεισμένο.
Η φύση του ειναι να ζει με την αγέλη του (δηλ. εμας στη συγκεκριμένη περίπτωση)

Και εμενα οι γονείς μου ζουν σε χωριό. Έχουν 2 σκυλιά τα οποία είναι όλη μερα ελεύθερα και το βράδυ κοιμούνται μεσα στο σπίτι. Οχι δεμενα, οχι σε μπαλκόνι. ΜΕΣΑ στη δική τους γωνιά.

marianthi.mp

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2012
59
0
Rethymno
βαλε εσυ! 80 κιλα σκυλι να κοιμαται διπλα σου και μετα μου την ξαναλες..
Θα σε εκπληξει το ποσοι πολλοι ανθρωποι βαζουν 80 κιλα σκυλι να κοιμαται διπλα τους, γιατι απλα το φροντησαν κ το εκπαιδευσαν ετσι ωστε να μπορουν να το εχουν διπλα τους.
Επισης θα σε εκπληξει το ποσοι πολλοι ανθρωποιο 50-60 κιλα, χωρις σωματικη δυναμη βγαζουν βολτα ενα σκυλο 80 κιλα, γιατι επισης φροντησαν να το μαθουν απο κουταβι να υπακουει.
Δεν εχει να κανει αν εισαι 19, 29 ή 59, ειναι θεμα ενημερωσης κ νοοτροπιας το πως θα συμπεριφερεσε στον σκυλο σου. Η ηλικια σου ειναι μικρη, αλλα οχι παιδικη, διαβασε, ακου, ενημερωσου, χωρις να φερνεις συνεχεια αντιρρησεις και προσπαθησε να αλλαξεις νοοτροπια και στην οικογενεια σου, θα δεις που κ εσεις κ τα σκυλια θα ειστε πιο χαρουμενοι.
Αν σε εβαζε εσενα ο μπαμπας σου στο μπαλκονι ή στην αυλη με ενα λουρι, κ σε χαϊδευε κ σε ταϊζε κ σ'αγαπουσε, θα ησουν καλα? δεν θα φωναζες να σε λυσουν?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εφόσον το πρόβλημα με την γειτόνισσα λύθηκε, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε το παρόν θέμα.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog