Πρόβλημα επιθετικότητας...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ο ιδιοκτητης ειναι ενημερωμενος για το σκυλι,το πως εχει μεγαλωσει και για ποιους λογους δινεται??
συγνωμη αν φαινεται ανακριτικο το υφος ενημερωτικα ρωταω.

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
λογικες ερωτησεις κανεις μν ζητας συγνωμη...ναι γνωριζει...ολα τα γνωριζει...θα δειξει...μακαρι γτ δεν θελω μετα απο 5 χρονια να θανατωθει...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
οποτε εσυ το σκυλι να το κρατησεις αποκλειεται..απλα φροντισε αυτος που θα δωσεις το σκυλι να εχει την απαιτουμενη εμπειρια..αν ειναι απλα καποιος που ετυχε να εχει και αυτος ενα ροτ δεν νομιζω να βοηθησει και πολυ το σκυλι.

οσο για το επομενο σκυλι που θελεις γιατι δεν το τρεναρεις λιγο??περνα στη σχολη που θελεις,πηγαινε εκει,βολεψου,δες την καθημερινοτητα σου, και σε αυτο το διαστημα διαβασε,ψαξε,ενημερωσου,μαθε καλα καποια πραγματα δες αν μπορεις πραγματικα και ρεαλιστικα να ανταποκριθεις σε οποια φυλη διαλεξεις.αξιζει να περιμενεις.θα μπορεσεις να ανταποκριθεις καλυτερα πιστευω.

Ioulitsa

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
98
0
Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
μου δημιουργήθηκαν 2 απορίες.
1. Οταν ήσουν 12 και πήρες το ροτ πως και διάλεξες αυτή τη φυλή? Ποια ήταν τα κριτήρια σου?
2. Το δεύτερο σκυλί που θέλεις για ποιο λόγο θέλεις να είναι γερμανικός ποιημενικός? Εχεις ψάξει για τη ράτσα? Σε ένα χρόνο θα πας να σπουδάσεις. Αν για παράδειγμα περάσεις κάπου μακρια το σκυλί τι θα γίνει θα μπορέσεις να το πάρεις μαζί σου?

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
ΩΧ!Δε συμετεχω αλλο.για μενα μη παρεις αλλο σκυλο τωρα αλλα σε 5-6 χρονια που θα εχεις τελειωσει με σπουδες φανταρος κ.λ.π.Και το σημαντικοτερο θα εχεις ωριμασει.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
exm... το παιδί θέλει σκυλί...
να παρουμε ένα..... ροτ....
το σκυλί δαγκωσε παιδί.....
κακό σκυλί... σκοτωσουμε σκυλί...
όχι η κοινωνία είναι εναντίον... καλά δώσουμε σκυλί.... πάρουμε άλλο

rotty πως σου φαίνονται όλα αυτά...?

εμένα τραγικά....
ειδικά για το νεο κουτάβι...
τι μέλλον το περιμένει...? πόσο θα ζήσει...? ποιος θα το παρει σε λίγα χρονια....?
ξεκινα ψαχνε από τωρα...
προβληματικος γ.π. ζητά έμπειρο ιδιοκτήτη .... λόγω σπουδών... στρατού κλπ...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
λογικες ερωτησεις κανεις μν ζητας συγνωμη...ναι γνωριζει...ολα τα γνωριζει...θα δειξει...μακαρι γτ δεν θελω μετα απο 5 χρονια να θανατωθει...
εαν δεν θελεις να θανατωθει, αυτου γαρ και ροδος και (εξτρα) πηδημα!
βρες μια βραδινη δουλεια καπου και πληρωσε εσυ τον εκπαιδευτη που θα εκτιμησει την κατασταση του σκυλου και ισως αναλαβει να εκπαιδευσει, εφοσον ο σκυλος παει σε αλλον ιδιοκτητη.
το να δωσεις απλα τον σκυλο σε καποιον (που θεωρω οτι "εντυπωσιαστηκε" κι απο την ...αγριαδα του τζαμπα -κελεπουριου-φυλακα)
δεν ειναι λυση..εξαλλου εαν γινει κατι σοβαροτερο στο μελλον, ποιος σου εγγυαται οτι δεν θα προσπαθησει νομικα να ριξει σε σας το φταιξιμο?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παιδια, το οτι θα ειναι φοιτητης δε σημαινει πως δε θα βρει χρονο για το σκυλι. Εδω ανθρωποι δουλευουν 8 ωρες την ημερα και ομως κανενας δεν τους ειπε να μην παρουν σκυλι.
Οσο για τα λαθη του παρελθοντως γι αυτο ευθηνονται κυριως η γονεις γιατι ο φιλος μας ηταν 12 χρονων (ναι, ΤΟΤΕ ηταν παιδι).
Ολοι κανουμε λαθη με τα πρωτα μας σκυλια, συνηθως ομως τα διορθωνουμε αργοτερα.
Το μονο που δε συμφωνω ειναι η φυλη που διαλεξε, εγω στη θεση του θα επαιρνα κατι πιο ησυχο, ειδικα μετα απ οσα συνεβησαν με το ροτ.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Κατά τα άλλα λυπάμαι που βλέπω ένα τέτοιο post γραμμένο από εκτροφέα και κάτοχο rottweiler :

Παράθεση:
Τα ροτβάιλερ όπως και άλλες φυλές δεν είναι οικογενειακά σκυλιά, έχουν φτιαχτεί για συγκεκριμένη εργασία γι αυτό και έχουν ένα συγκεκριμένο ταπεραμέντο.
Eίναι αστείο να περιμένει κάποιος απο ενα ενήλικο ροτβάιλερ να είναι πιο κάτω στην ιεραρχία απο ένα μικρό παιδί. Εαν θεωρήσει ότι ενα χαμηλότερα απο αυτόν μέλος της αγέλης ξεπέρασε κάποια όρια θα το διορθώσει.
Στην Γερμανία για να πάρει κανείς ροτβάιλερ πρέπει πρώτα να κάνει σεμινάρια και να πάρει άδεια.
Μακάρι να γίνει και εδώ.
Είναι ΟΛΟ λάθος, από την πρώτη φράση μέχρι την τελευταία.
Ισως έχεις δίκιο γιατί τα έγραψα λίγο στεγνά και χωρίς επεξηγήσεις. Να σημειώσω λοιπόν τις πηγές μου.
http://www.uwsp.edu/PSYCH/dog/LA/Chirichigno1.htm

Σε άρθρο σχετικά με την πρόληψη των επιθέσεων σε ανθρώπους.

"The Rottweiler was not bred to be a pet. Surprised? Don't be. Most dogs weren't bred to be pets. People that desire these dogs for pets must work at teaching their dogs the rules of society, then these frightening statistics will go away," says Pete Dettori, Rottweiler owner, trainer, and writer for Canine Workshop.
"Rottweilers can live in harmony with children, as long as all parties are taught mutual respect. Children need to learn that all dogs need to be respected. Dogs that are eating or sleeping are never to be disturbed. Dogs should never be subjected to abusive behavior, including ear pulling, eye poking, blowing in the face, etc. If any dog is abused enough, it will eventually defend itself if it feels as though it has no alternative. A Rottweiler is normally a very tolerant dog, but all animals have their limits as to how much nonsense they will take before they issue a correction. It is the responsibility of the dog owner to protect the dog from the misbehavior of children, and it is the children's parents responsibility to teach them proper dog etiquette."
Για μένα το ροτβάιλερ είναι το τέλειο οικογενειακό σκυλί, πιστό, προστατευτικό στην οικογένεια του, και απίστευτη όρεξη για ζωή για μένα είναι ο τέλειος σκύλος.
Αλλά προσοχή δεν είναι για όλους.

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
το ροτ μου το αγωρασε ο πατερας μου.....σκεψου πως ενας καινουργιος σκυλος ειναι μια νεα μαχη που εχω βαλει στοχο να νικισω....ο νεος ιδιοκτητης ειναι οικογενιακος γνωστος....

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Ναι..δες το ετσι...και στην τελικη, να χασεις και αυτη την μαχη δεν χανεις και τον πολεμο!! Ξαναπερνεις αλλον σκυλο και πας για νεα μαχη!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Και πού θα το εχει το ροτ ο νεος ιδιοκτητης? Σε τι χωρο?
Λες επισης οτι ξερει απο ροτ. Ειχε και πριν? Ειχε άλλο αναλογο σκυλο πριν?

edit. Αν τελικα σπουδασεις θα τον παρεις μαζι σου τον νεο σκυλο. ΟΚ, πολλοι φοιτητες εχουν σκυλο και εχουν περισσοτερο χρονο απο εργαζομενους οικογενειαρχες.

Οταν θα πας στρατό τι θα γινει?

Last edited:

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Ειλικρινά λυπάμαι που συμμετείχα και κάθομαι και στεναχωριέμαι για το σκύλο "σου".

Εσύ εξηλεώνεσαι και μάλιστα χαίρεσαι με τη σκέψη μιας... "νέας αρχής" και είσαι ικανοποιημένος με τη λύση που βρέθηκε για τον Μαξ.

Κατ'εμέ δεν είσαι ώριμος για σκύλο, οποιοδήποτε σκύλο, οποιασδήποτε φυλής. Σε κάποια χρόνια ίσως. Κρίμα που και το νέο σκυλί θα καταλήξει σε κάποια αυλή δεμένο και μετά ποιός ξέρει τι.

Καλή συνέχεια.

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
kyveli εγω εδω ειμαι για να με συμβουλεψετε οχι για να με στισετε στον τοιχο..:mad:..
εχει ιδη ενα ροτ θυλικο ο νεος ιδιοκτητης και μαλλον θα τα ζευγαρωσει κιολας... οσο αναφορα το θεμα του φοιτητη θα τον παρω μαζι μου και οσο αναφορα το θεμα του στρατου, νομιζω πως δεν θα ειμαι ο μονος που θα εχει σκυλο πριν το στρατο.....η νεα αρχη ειναι ενα θεμα που με εξιταρει... αλλα σιγουρα αυτη τη μαχη θα την κερδισω...
οσο αναφορα τον νεο σκυλο πηγα σημερα και τον ειδα (χωρις να το γνωριζουν οι δικοι μ)και ηταν μια χαρα...ξερω πια πως δεν μπορω να τον κρατησω...και για αυτον τον λογο κανω οτι μπορω....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
μαλλον θα τα ζευγαρωσει κιολας
Ευτυχώς που θα πάει σε γνώστη το σκυλί!
χωρις να το γνωριζουν οι δικοι μ
Α κρυφά θα το πάρεις το σκυλί? Και πώς θα το έχεις μαζί σου μέσα στο σπίτι?

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
edit. Αν τελικα σπουδασεις θα τον παρεις μαζι σου τον νεο σκυλο. ΟΚ, πολλοι φοιτητες εχουν σκυλο και εχουν περισσοτερο χρονο απο εργαζομενους οικογενειαρχες.

Οταν θα πας στρατό τι θα γινει?
Να επισημανω οτι ΘΑ σπουδασει και για να γινει αυτο και να μπει μαλιστα και στις σχολες που ειπε οτι θελει πρεπει να διαβαζει φετος σχεδον αδιακοπα. Πιστευεις οτι θα εχει χρονο να ασχοληθει με σκυλο και μαλιστα κουταβι; Μεταξυ σχολειου, φροντιστηριου, υπνου και εξοδων; Το βλεπω το μικρο στο εργοστασιο πιο νωρις απο το ροτ.:-|

Εγω λεω να αφησεις τα σχεδια για καινουριο κουταβι προς το παρον, να δεις σοβαρα τι θα γινει με το αλλο για να μην εχετε χειροτερα και το ξανασκεφτεσαι σε καποια χρονια, οταν ωριμασουν οι συνθηκες (και εσυ:))

Edit: ο καινουριος ιδιοκτητης θα ζευγαρωσει ροτ που επιτεθηκε σε ανθρωπο και χωρις να ξερει τιποτα αλλο γι αυτο;; ΜΗΝ το δωσεις!! Πηγαινε στην αρχικη σελιδα και διαβασε το "γιατι δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια"

Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Και ποιος θα τον εχει το σκυλο οσο εσυ εισαι στο στρατο; Εχεις εμπιστωσυνη στους γονεις σου; Οχι, λεω. Γιατι εγω στη θεση σου, δεν θα την ειχα.
Παλι λεω πως δεν ειμαι εναντιον της ιδεας σου να παρεις σκυλο, ομως ο ΓΠ δεν ειναι σκυλος για σενα. Σκεψου το πριν το μετανιωσεις. Και μη θυμωνεις μαζι μας γιατι δε νομιζω πως σου λενε οι συμγορουμητες πραγματα επειδη θελουν το κακο σου, ή θελουν το κακο του μελλοντικου σου σκυλου.

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Αμα τα ζευγαρωσει παρε ενα απο τα κουταβια..μην μπαινεις και σε εξοδα!!
Τον σκυλο απο την βιτρινα τον ειδες και σου φανηκε μια χαρα??

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Αααα θα ζευγαρώσει κιόλας ο Μαξ??? Καλά, ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ πριν πάρεις σκύλο.

17 χρονών είσαι, δεν είσαι πια κανένα μωρό! Και δε σε στήνουμε στον τοίχο. 14 σελίδες τώρα, προσπαθούνε όλοι εδώ μεσα να σου δώσουν συμβουλές, να σε εμψυχώσουν, να σε πουν όσα ξέρουν. Τι αποποιεισαι των ευθυνών σου? Δε γίνεται 14 σελίδες, ό,τι και αν μας γράψεις να σου χαϊδεύουμε τα αυτιά και να λέμε "α το καημένο το παιδάκι δε φταίει, δεν έχει επιλογές, δεν, δεν, δεν..."

Στη δικιά σου περίπτωση μιλάμε για έναν έφηβο, που του χρόνου θα μπαίνει πανεπιστήμιο, όχι κανα παιδαρέλι που ήδη έχει σκύλο, ο οποιός "γλιτώνει" την ευθανασία και θα τον δώσει σε άλλον ιδιοκτήτη, να ζευγαρώσει κιόλας και που αυτός ο έφηβος, με δικά του λεφτά (θα μπορούσες να πληρώσεις και την εκπαίδευση του Μαξ λοιπόν) αγοράζει αλλο σκυλί και είναι "εξιταρισμένος" κιόλας για τη νέα αρχή.

Τι να πω, δεν έχει νόημα, έχει? Έχεις κάνει τις επιλογές σου, εγώ μπράβο δε μπορώ να πω. Μόνο να στειρώσετε τον Μαξ πριν τον δώσετε έχω να συμβουλεύσω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul