Πρόβλημα επιθετικότητας...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
εχεις πει στον εκτροφεα τι συνεβη με τον προηγουμενο σκυλο σου και σου δινει κουταβι????:confused:

Δεν ακουσα?
Πως ειπατε?
οριστε?
ποιος ηρθε?
Ναι καλα δεν το ειπα με αυτην την εννοια...απλως ο σκυλος ειναι πολυ πιο ξεκαθαρος απο τον ανθρωπο ασχετα αν ο ανθρωπος ειναι θολωμενος απο τα συναισθηματα και απορει...

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
μακαρι να καταφερω να τα κρατησω και τα δυο....και ομως μου δινει κουταβι γιατι 1)δεν ειχα λογο ως προς το να εκπαιδευσω τον σκυλο τοτε
2)τωρα εχω την δυναμη να εχω ενα σκυλο και να τν εχω ΕΓΩ
3)βλεπουν οτι ειμαι υπευθηνος να εχω σκυλο μετα απο την παχη που δεινω για το rotty μου...

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
πολυ πριν..απλος δεν εχει κουταβια ακομα...

αλλαξαν οι γωνεις μου διοτι βλεπουν την προσπαθεια μου...(τουλαχιστον εχουν αποσηρει για λιγο την ευθανασια...)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
1) Εκπαίδευσε το rottweiler (ή τουλάχιστον προσπάθησε - ή προσπάθησε να μάθεις γιατί σε δάγκωσε ΑΝ σε δάγκωσε )
2) Και δεν έχεις την δύναμη να μην θανατωθεί ο σκύλος σου ?
3) Δηλαδή αντικαθιστάτε κοινά αποφασίζοντας τον προβληματικό σκύλο με ένα κουτάβι. Και θεωρούν ότι αυτό δείχνει υπευθυνότητα ? Λογικό ... οι ίδιοι άνθρωποι που έδεσαν ένα μωρό rottweiler στο εργοστάσιο και έστελναν ένα 12χρονο να το φροντίζει δεν είναι ?

Με τον σκύλο σου έχω πεί τί να κάνεις.
Αν κάνεις ευθανασία τελικά, μείνε ΧΩΡΙΣ σκύλο για 4-5 χρόνια, έτσι κι αλλιώς πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην ζωή σου σε λίγο καιρό, μάθε ό,τι μπορείς (τρόπους θα βρείς ακόμα και μέσα σε αυτό το forum) για τους σκύλους, φρόντισε μερικούς αδέσποτους κάποιου σωματείου για λίγο καιρό, και μετά πάρε ένα Γ.Π. ... άν το θέλεις ακόμα.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Ναι καλα δεν το ειπα με αυτην την εννοια...απλως ο σκυλος ειναι πολυ πιο ξεκαθαρος απο τον ανθρωπο ασχετα αν ο ανθρωπος ειναι θολωμενος απο τα συναισθηματα και απορει...
ουτε τωρα καταλαβα τι εννοεις...:confused::confused:

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Rotty τα επομενα χρονια ειναι μεσα στα σχεδια σου να σπουδασεις ισως σε αλλη πολλη ή να πας φανταρος?

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Αν περασεις σε αλλη πολη το καινουριο σκυλακι τι θα γινει? Με ποιον θα μεινει? Στο εργοστασιο παλι?

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
οι δικοι μου δεν ακουνε για κανενα λογο την λυση του να τον κρατησω...δεν τους αφινω να του κανουν ευθανασια....

βρεθηκε καποιος να τον παρει....αλλα ειναι διστακτικος...ξερει απο την φυλη αυτη αλλα δεν ειναι σιγουρος...θα σας ενημερωσω....

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
οχι βεβαια...μαζι μου....
εσυ εζησες τις συνεπειες απο ενα σκυλι που δεν ειχε εκπαιδευτει σωστα. πιστευεις οτι σε αλλη πολη με τις υποχρεωσεις ενος φοιτητη θα μπορεσεις να εισαι υπευθυνος ιδιοκτητης?

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
απο καποια στιγμη και μετα,οταν μεγαλωνεις διαλεγεις τι θες...πρωτα κοιταω το ροτ μ....μλλν βρεικα ιδιοκτητη...μακαρι...οσο για τον νεο σκυλο απο μια στιγμη και μετα ζηγηζεις τις δυναμεις σου και αποφασιζεις τι θες να κανεις....

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
καλυτερα να τα ζυγισεις πριν παρεις το σκυλακι.
Αν ειναι τελικα να εχει την ιδια καταληξη με ατο που εχεις τωρα...
κριμα το σκυλακι.........

Last edited:

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
οταν λες ξερει απο αυτη τη φυλη τι ακριβως εννοεις??ειναι εκπαιδευτης,εκτροφεας,ιδοκτητης??

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
1)ιδιοκτητης
2)εχω ζηγησει τς δυναμεις μου...θελω εναν νεο σκυλο απο κουταβι να τν εχω εγω ΣΥΝΕΧΕΙΑ....να του προσφερο πολυ αγαπη και ακομα περισσοτερο να του προσφερω την αγαπη που δεν μπορεσα ν προσφερω στο ροτ μ...θελω να βρω βιβλια για τα σκυλια και να μαθω για αυτα και τς συμπεριφορες τους...και ισως καποτε καταφερω να εξηγισω την επιθεση...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul