Πρωινη συναντηση με μια χνουδομπαλιτσα.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Ένα αυτοκίνητο μέσα στον ψύλλο και το τσιμπούρι, τρέξιμο, έξοδα και κυνήγι για ένα καλό σπίτι για κακοποιημένο κουτάβι δεν τα λες και ευχάριστα νέα πάντως... :rolleyes: :p
Χμ,ναι..Επειδή μάλλον δεν ήμουν επαρκώς σαφής για το τί ήθελα να πω, να διευκρίνισω ότι τα "ευχάριστα νέα" πήγαιναν στο ότι το σκυλάκι όσο πάει και καλυτερεύει.

Το ότι εσεις βοηθήσατε και τρέξατε για αυτό φυσικά και αναγνωρίζεται, μπράβο!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
μπράβο Αμαλία !
η μικρή είναι πολύ τυχερή που βρέθηκε μπροστά σου και ελπίζω να συνεχιστεί η τύχη της μέχρι να βρεθεί ένα καλό σπίτι γιαυτήν.:)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ειρηνη προς το παρον δε την εχω βαλει πουθενα αλλου εκτος απο το facebook. Θελουμε να την κρατησουμε κανα δυο βδομαδες ακομα, να κανουμε και τα πρωτα εμβολια, να παρει λιγο τα πανω της, να φαει και λιγες "διορθωσεις" απο τα μεγαλα και μετα να παει "ετοιμη" σε μια νεα οικογενεια. Νομιζω καλο θα της κανουμε με αυτο τον τροπο. Εσεις τι λετε?
Καλή σκέψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μπουν αγγελίες από τώρα! Οι λόγοι πολλοί...
-Έρχεται καλοκαίρι και διακοπές, θα είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί κάποιος όσο περνάνε οι μέρες.
-Η μικρή είναι μωρό ακόμα και θα αλλάξει πολύ γρήγορα, όσο πιο μικρή και αφράτη δείχνει στις φωτό τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει
-Η αναμονή (που έχει και πραγματικούς λόγους-κυρίως τα εμβόλια-και δεν είναι για καψόνι!) μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις καλύτερα τον κατάλληλο υποψήφιο. Κάποιος που θέλει τη μικρούλα, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει 10 μέρες για το καλό της πιθανότατα δεν είναι κατάλληλος ;)

Σκέψου το και πες μου! Έχω αναδημοσιεύσει ήδη την αγγελία σε ένα forum (πριν γράψεις την απάντηση σου, όταν δεν ήξερα ότι θέλεις να περιμένεις) και όταν μου πεις, ευχαρίστως συνεχίζω την προώθηση σε όσα περισσότερα sites γίνεται. :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλή σκέψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μπουν αγγελίες από τώρα! Οι λόγοι πολλοί...
-Έρχεται καλοκαίρι και διακοπές, θα είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί κάποιος όσο περνάνε οι μέρες.
-Η μικρή είναι μωρό ακόμα και θα αλλάξει πολύ γρήγορα, όσο πιο μικρή και αφράτη δείχνει στις φωτό τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει
-Η αναμονή (που έχει και πραγματικούς λόγους-κυρίως τα εμβόλια-και δεν είναι για καψόνι!) μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις καλύτερα τον κατάλληλο υποψήφιο. Κάποιος που θέλει τη μικρούλα, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει 10 μέρες για το καλό της πιθανότατα δεν είναι κατάλληλος ;)

Σκέψου το και πες μου! Έχω αναδημοσιεύσει ήδη την αγγελία σε ένα forum (πριν γράψεις την απάντηση σου, όταν δεν ήξερα ότι θέλεις να περιμένεις) και όταν μου πεις, ευχαρίστως συνεχίζω την προώθηση σε όσα περισσότερα sites γίνεται. :)
Συμφωνω απολυτα! Να δημοσιευτει η αγγελια απο τωρα! Αλλα θελω να ξερει αυτος που θα ενδιαφερθει οτι θα την παρει σε λιγο καιρο! Γι αυτο και το ανεφερα. Εχουμε πονηρο σκοπο!!Θελουμε να την κακομαθουμε λιγο!!! Παντως πιστευω θα γινει ακομα πιο ομορφη σε κανα δυο βδομαδες!! χιχιχι:D Σ ευχαριστω Ειρηνουλα για τη βοηθεια!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Βρηκα αυτο τον Πινακα υπολογισμου βαρους για ημιαιμα σκυλακια... Βασει αυτου η Ντολυ που ειναι 2 μηνων περιπου και 1,5 κιλο θα γινει μικροσωμη, το πολυ 8 κιλά.
http://www.mixedbreeddog.info/wtchart.htm

Πως σας φαινεται? Μπορει να ειναι αξιοπιστο?

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αύριο που θα πάω στο γιατρό, θα ρωτήσω κι εγώ πόσο υπολογίζει να γινει η μικρή μου. Ξέρω ότι δεν είναι κι αυτό αξιόπιστο, αλλά μπορούμε να κάνουμε μια σύγκριση με τον πίνακα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν αποκλείεται, τα δικά μου κουτάβια ζύγιζαν στους 2 μήνες 2 με 2,2 κιλά και τα ενήλικα westie ζυγίζουν 7 με 9 κιλά
Οταν πηγαμε στον κτηνιατρο μας ειπε οτι ισως γινει μεσαιου μεγεθους 15-20 κιλα (αν και ειπε οτι ειναι πολυ μικρη ακομα για να ειναι σιγουρος) αλλα εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο... πως ενα σκυλακι κατι λιγοτερο απο 2 μηνων 1,5 κιλου να γινει τοσο μεγαλο? Και εψαξα και βρηκα αυτο τον Πινακα.
Εντωμεταξυ ειναι τοσο φουντωτη που φαινεται "τεραστια" και μολις την καναμε μπανιο καταλαβαμε οτι ειναι μια σταλιτσα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλά κι αυτός μόνο με το μάτι την "έκοψε"? Δεν υπολόγισε το βάρος?
Δεν ξέρω αν ισχύει ο συγκεκριμένος πίνακας, αλλά μου φαίνεται αρκετά λογικό να μπορείς να βγάλεις ένα σχετικό συμπέρασμα από το βάρος του σκύλου ως κουτάβι.
Δεν υπόσχομαι ότι θα τα βρω γιατί έχει μεσολαβήσει μετακόμιση οπότε είναι λίγο σαν να ψάχνω βελόνα στα άχυρα... Αλλά θα κοιτάξω μήπως βρω τα χαρτιά που σημείωνα το βάρος της Nelly όταν ήταν κουτάβι (που είναι κι εκείνη αρκετά μικρόσωμη, 11 κιλά και ημίαιμη) για να δούμε αν ταιριάζει με τον πίνακα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν αποκλείεται, τα δικά μου κουτάβια ζύγιζαν στους 2 μήνες 2 με 2,2 κιλά και τα ενήλικα westie ζυγίζουν 7 με 9 κιλά
Ρε Αλεξία, αυτά γίνανε ΘΗΡΙΑ! Μπράβο! Τόσο γρήγορα?! Κι πού σταματάνε? Επίσης μπορεί κάποιος να βάλει λινκ με τον πίνακα υπολογισμού βάρους? Φαντάζομαι ότι άμα πρόκειται για ημίαιμα αδέσποτα θα λαμβάνουν υπόψη τους ότι μπορεί και να είναι υποσιτισμένα, άρα το βάρος τους δεν είναι το κανονικό.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Επίσης μπορεί κάποιος να βάλει λινκ με τον πίνακα υπολογισμού βάρους?
Sara δεν προσέχεις (στο μάθημα που μας έλεγαν και οι δάσκαλοι)! :D

Βρηκα αυτο τον Πινακα υπολογισμου βαρους για ημιαιμα σκυλακια... Βασει αυτου η Ντολυ που ειναι 2 μηνων περιπου και 1,5 κιλο θα γινει μικροσωμη, το πολυ 8 κιλά.
http://www.mixedbreeddog.info/wtchart.htm

Πως σας φαινεται? Μπορει να ειναι αξιοπιστο?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ευχαριστώ! :) Και όντως δεν προσέχω ούτε τώρα, ούτε τόοοοοτε που πήγαινα σχολείο... :) Ευχαριστώ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eυχαριστα νεα!!!
Η Ντολυ θα παει στην οικογενεια του Διευθυντη Πωλησεων στην εταιρεια που εργαζομαι! Θα εχει παρεουλα 2 κοριτσια, 13 και 17 ετων και τη μαμα τους που δεν εργαζεται!!! Ειχανε σκυλακι και παλια (πριν 7 χρονια) που πεθανε απο γηρατεια!

Χτες την πηρα μαζι μου στο γραφειο και ολοι ξετρελαθηκαν μολις την ειδαν!! Ετσι λοιπον αρχισαν να φευγουν τα mms με φωτογραφιες της!

Σημερα που μιλησα με τις κοπελες, την περιμενουν πως και πως! Εχουν ξαμοληθει στα pet shop να της παρουν τα απαραιτητα!

Μεσα στο σκ θα παω και εγω σπιτι τους να τους πω 2-3 πραγματακια και να τους βοηθησω!

Η χαρα μου δεν περιγραφεται!!! Αν και δε θελω να τη δωσω πολυ βαθια μεσα μου. Μια βδομαδα που την εχω τωρα την εχω λατρεψει. Μου εκανε τοσες τσαχπινιες και κολπα που με ελιωνε!!!

Το οτι θα παει σε ενα σπιτι που ξερω οτι θα ειναι καλα εχει μεγαλη σημασια για μενα! Θα μαθαινω νεα της, θα πηγαινω να τη βλεπω.. ολα αυτα με κανουν και νιωθω πολυ ηρεμη! Η καλη τυχη της Ντολυ συνεχιστηκε τελικα!!!!!:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπράβο Αμαλία! Χαίρομαι πολύ που το κουκλάκι βρήκε καλό σπίτι και θα το κακομάθουνε αγρίως.:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν