Προϊόντα εξωπαρασίτωσης: Δράση και χρήσεις.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας!

(Τώρα κατάλαβα γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σπρέυ!)
Οπότε... πρέπει να προσπαθήσω να βάλω σπρέυ, να φύγουν όσα ήδη έχουν... και μετά να τους βάλω σκάλιμπορ...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αν τους ενοχλει το φσοοοοοοοουτ του σπρει, δοκιμασε να φορεσεις ένα γάντι
και έχοντας μεταφερει το υγρο του σπρει σε μια σακουλα ή σε ένα δοχειο
αλειψε το επανω τους με χαδια κοντρα στο τριχωμα.
Το Bolfo δεν θα σε βοηθησει να το κανεις αυτο γιατι αν θυμαμαι καλα δεν ανοιγει το στομιο.
Το frontline ομως ανοιγει.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Παιδια σορυ για το ξεκαρφωτο αλλα προσφάτως την πατήσαμε, αν δεν εχει ο vet, advandix που μπορούμε να βρούμε. Παρακολουθω ότι καταπολεμα σκνίπα.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
στα πετ-σοπς... πρόσεχε να είναι για τα κιλά της... και ψάξε στην ιστοσελίδα της εταιρίας, να δεις πώς την χρησιμοποιούν...

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
τώρα το χειμώνα το scalibor,που δεν έχει σκνίπες,είναι αρκετό;
Μόνο το κολάρο και τίποτα άλλο.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το χειμώνα εγώ βάζω μόνο σκάλιμπορ αλλά βέβαια εδώ έχουμε χειμώνα (πραγματικό)...

Στην Ελλάδα δεν ξέρω τί θα έκανα... μάλλον θα έβαζα μόνο αμπούλα (χωρίς το σκάλιμπορ)

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
Όλο το καλοκαίρι και μέχρι τώρα,αμπούλα κανονικά βάζουμε.Πέρσι βάζαμε μόνο spray για ψήλους-τσιμπούρια.
Αλλά τώρα από Νοέμβριο μήπως μόνο το κολάρο μας καλύπτει.Ακόμα και τους ζεστούς μήνες δεν έχουμε προβλήματα με ιπτάμενα ζωύφια.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω τον χειμωνα συνηθως δεν εβαζα ουτε αμπουλα ουτε κολλαρο. Βεβαια ετσι οπως εχει τρελαθει ο καιρος απο φετος σκεφτηκα να βαζω ανα διμηνο αμπουλα για παν ενδεχομενο! Οι τιμες των οποιων εχουν εκτοξευτει. . .

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Σήμερα που επισκεφτήκαμε τον κτηνίατρο,του ζήτησα να μου δώσει κάτι για τους ψήλους κτλ. με ρώτησε αν προτιμώ σπρέι ή αμπούλα,επέλεξα αμπούλα τελικά!!Τι να προτιμήσω την επόμενη φορά,καλώς έπραξα;
Είναι φυσιολογικό μετά από έναν εμβολιασμό να υπάρξει τοπικό πρήξιμο γύρω από την περιοχή οπού έγινε το εμβόλιο;

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Είναι φυσιολογικό μετά από έναν εμβολιασμό να υπάρξει τοπικό πρήξιμο γύρω από την περιοχή οπού έγινε το εμβόλιο;
Πάνω σε αυτό γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό,δεν είναι άξιο ανησυχίας ελπιζω ε;Συμβαίνει και στους ανθρώπους το ίδιο!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97