(Τώρα κατάλαβα γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σπρέυ!)
Οπότε... πρέπει να προσπαθήσω να βάλω σπρέυ, να φύγουν όσα ήδη έχουν... και μετά να τους βάλω σκάλιμπορ...
Αν τους ενοχλει το φσοοοοοοοουτ του σπρει, δοκιμασε να φορεσεις ένα γάντι
και έχοντας μεταφερει το υγρο του σπρει σε μια σακουλα ή σε ένα δοχειο
αλειψε το επανω τους με χαδια κοντρα στο τριχωμα.
Το Bolfo δεν θα σε βοηθησει να το κανεις αυτο γιατι αν θυμαμαι καλα δεν ανοιγει το στομιο.
Το frontline ομως ανοιγει.
Υπαρχει και το defendog spray της vibrac που ειναι πιο οικονομικο παντως απο το Bolfo! Δυο μηνες καλυψη απο τους ψυλλους και ενα μηνα απο τα τσιμπουρια!
Όλο το καλοκαίρι και μέχρι τώρα,αμπούλα κανονικά βάζουμε.Πέρσι βάζαμε μόνο spray για ψήλους-τσιμπούρια.
Αλλά τώρα από Νοέμβριο μήπως μόνο το κολάρο μας καλύπτει.Ακόμα και τους ζεστούς μήνες δεν έχουμε προβλήματα με ιπτάμενα ζωύφια.
Εγω τον χειμωνα συνηθως δεν εβαζα ουτε αμπουλα ουτε κολλαρο. Βεβαια ετσι οπως εχει τρελαθει ο καιρος απο φετος σκεφτηκα να βαζω ανα διμηνο αμπουλα για παν ενδεχομενο! Οι τιμες των οποιων εχουν εκτοξευτει. . .
Σήμερα που επισκεφτήκαμε τον κτηνίατρο,του ζήτησα να μου δώσει κάτι για τους ψήλους κτλ. με ρώτησε αν προτιμώ σπρέι ή αμπούλα,επέλεξα αμπούλα τελικά!!Τι να προτιμήσω την επόμενη φορά,καλώς έπραξα;
Είναι φυσιολογικό μετά από έναν εμβολιασμό να υπάρξει τοπικό πρήξιμο γύρω από την περιοχή οπού έγινε το εμβόλιο;