Προϊόντα εξωπαρασίτωσης: Δράση και χρήσεις.

mairi

Member
29 Μαρτίου 2010
11
1
σε ευχαριστω.frontline της βαλαμε σημερα κ μας ειπε η κτηνιατρος σε 2 μερες παλι!!

mairi

Member
29 Μαρτίου 2010
11
1
αυριο παω γ σπρευ φροντλαιν για το σπιτι !!!!! στην μικρη 8α της ξαναβαλω αμπουλα την τεταρτη κ ο θεος βοηθός :D:p

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ποια αμπουλα της frontline??? Την combo??? Παλι σε δυο μερες πολυ κοντικο μου φαινεται. Ειναι σιγουρη η κτηνιατρος??? Εγω δεν θα εβαζα σε λιγοτερο απο μια βδομαδα. Τωρα οσον αφορα το σπρευ παρτο, εγω το χρησιμοποιω και ψεκαζω και τα κρεβατακια τους για μεγαλυτερη καλυψη.

mairi

Member
29 Μαρτίου 2010
11
1
ναι frontline ετσι μου ειπε αυτη κ μολις της την εβαλα.της πηρα ενα λουρακι για ολα τα παρασιτα,taber καπως ετσι λεγεται.ειναι καλο?κανει δουλεια?κ επισεις πηρα σπρέι για το σπιτι κ για το κρεβατακι της λεγεται herba max ecologica.ελπιζω να ναι καλο

• Like
Reactions: Billias83

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
βρε ζουζουνοπαρεα μου, σημερα ψεκασαμε την χοουπ με σπρευ φροντλαην αλλα μαλλον της βαλαμε λιγο παραπανω στην πλατουλα μιας κ πηραμε το μεγαλο μπουκαλι κ δεν το χαμε με τη δοσολογια. Επειδη αργουσ επολυ να στεγνωσει στην πλατη, την σκουπησα λιγακι με χαρτι κουζινας.
ερωτναω:
της καναμε κακο;
για τις σκνιπες τι βαζομεν; γιατι απο οτι ειδα δεν μας προαστατευει διολου απο τις τsουλιτσ3ς σκνιπουλιτσες...

kafros gate 7

Active Member
3 Απριλίου 2010
44
0
παιδια θελω τη βοηθεια σας σε κατι.ο κτηνιατρος μου ειχε δωσει 2 φορες ενα ασπρο περιλαιμιο για τον σκυλο μου και μου ειπε να του το βαλω,οτι ειναι για να μην κολλαει τσιμπουρια και καλαζαρ, αλλα να προσεχω να μην βραχει γιατι βγαζει ουσιες που μπορει να του προκαλεσουν προβλημα.το λουρι ομως βραχηκε και του εκανε δερματιτιδα.απο τοτε του το πεταξα τελειως.εννοειται του πηρα φαρμακα περασε και η δερματιτιδα.

σημερα ειδα ενα τσιμπουρι στο αυτι του.να παω να του παρω παλι το λουρι αυτο.τι να κανω?

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Αν δε το έβγαλες, καλό είναι να πας αμέσως στον κτηνίατρο για να σου το βγάλει αυτός. Αν έχεις σκοπό να το βγάλεις μόνος σου, διάβασε το παρακάτω θέμα, όπου θα βρεις τρόπους για να το κάνεις σωστά.

http://www.dogforum.gr/v3/showthrea...ς-τσιμπουράκι-(&highlight=τσιμπουρια+αφαιρεση

Ποιο λουρί πήρες? Το scalibor πάντως υποτίθεται ότι είναι αδιάβροχο και δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό.

kafros gate 7

Active Member
3 Απριλίου 2010
44
0
το εβγαλα αμεσως.τωρα δν ξερω να σου πω.δν θυμαμαι τι μαρκα ηταν.μου το εφερε μια φορα που ειχε ερθει να τον δει σπιτι ο κτηνιατρος τωρα τι να σου πω.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Από τη στιγμή που σου βγάζει δερματικά, συζήτησέ το και με τον κτηνίατρό σου να το γυρίσεις στα βιολογικά, που δεν περιέχουν χημικά. Χρησιμοποιώ ένα τέτοιο, αλλά δεν ξέρω αν έχει αποτελέσματα ή όχι, καθώς έχω πάνω από χρόνο να βρω τσιμπούρι πάνω στη δικιά μου. Φυσικά, κάθε μήνα αμπούλα και είσαι ΟΚ.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Ψάξε αν θες και στο φόρουμ, θα βρεις πολλά χρήσιμα πράγματα. Πολλοί σταμάτησαν να χρησιμοποιούν αυτά τα κολάρα και κατέφυγαν σε άλλες μεθόδους και τα γράφουν όλα αναλυτικά.

kafros gate 7

Active Member
3 Απριλίου 2010
44
0
παιδια πηγα την παρασκευη στον κτηνιατρο και μου εδωσε κατι αμπουλες frontline να βαλω στον σκυλο για τους ψυλλους και τα τσιμπουρια επειδη του βρηκα τσιμπουρια.ακομα μου εδωσε και ενα περιλαιμιο SCALIBOR γραφει απ' εξω και μου ειπε οτι αυτο ειναι για το καλαζαρ αλλα αν φορεθει σωστα προστατευει και απο ψυλλους και τσιμπουρια.ειναι σωστο αυτο?
μηπως πρεπει να του βαλλω και τιποτα αλλο?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
μου εδωσε και ενα περιλαιμιο SCALIBOR γραφει απ' εξω και μου ειπε οτι αυτο ειναι για το καλαζαρ αλλα αν φορεθει σωστα προστατευει και απο ψυλλους και τσιμπουρια.ειναι σωστο αυτο?
Ναι ...
http://www.scalibor.gr/

Οταν τελειωσουν οι frontline , καλυτερα να πας σε advantix αμπουλες.

• Like
Reactions: Billias83

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
μπορω να τις βρω στο φαρμακει ο αυτες γιατι δεν νομιζω να εχει ο κτηνιατρος?
Σε πετ σοπ υπαρχουν γενικα ...ειναι δημοφιλεις αμπουλες (προστατευουν απο οσα προστατευει η frontline και επιπλεον απο σκνιπες)

kafros gate 7

Active Member
3 Απριλίου 2010
44
0
οκ ευχαριστω.μονο πες μου ακομα κατι.μου εδωσε και του εβαλα 2 αμπουλες frontline και μου ειπε παλι τον αλλο μηνα.αν ειναι να του βαλω απο τις καινουριες μπορω να του βαλλω τωρα ή τον αλλο μηνα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul