Προϊόντα εξωπαρασίτωσης: Δράση και χρήσεις.

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
και μία ακόμα ερώτηση . το βαζουμε όλα καλα μετα για πόσο δεν μπορούμε να τον χαιδεζουμε ή να τον κάνουμε μπάνιο ???

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
και μία ακόμα ερώτηση . το βαζουμε όλα καλα μετα για πόσο δεν μπορούμε να τον χαιδεζουμε ή να τον κάνουμε μπάνιο ???
Πρέπει ο σκύλος να παραμείνω στεγνός για 3-4 μέρες μετά την τοποθέτηση αμπούλας.

Προτιμώ να μη πω Eirini-Fontas γιατί όπως είπα μπορεί απλά να είναι σύμπτωση.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Θα ξεκινήσεις απο το κρανίο, σβέρκο, πλάτι και σιγά σιγά προς την ουρά.
Θα ακολουθήσεις την σπονδυλική στήλη δηλαδή. Πρέπει να τοποθετηθεί στο δέρμα του όχι στην τρίχα.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πρέπει ο σκύλος να παραμείνω στεγνός για 3-4 μέρες μετά την τοποθέτηση αμπούλας.

Προτιμώ να μη πω Eirini-Fontas γιατί όπως είπα μπορεί απλά να είναι σύμπτωση.
Καπου παει το μυαλο μου αλλα αν δεν θες να πεις κανενα προβλημα.
Omek07 για κανα δυωρο με τριωρο αφοτου βαλεις την αμπουλα καλο θα ηταν να μην τον/την
βγαλεις εξω ωστε να ρουφηξει το δερμα καλα το υγρο.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Για στείλε pm να δουμε τι μέντιουμ είσαι.
Πάντως λένε πως οι πολλές συμπτώσεις παύουν να θεωρούνται συμπτώσεις απο κάποιο σημείο και μέτα.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
αυτη την καταραμενη την σκνιπα ρε παιδια πως την διωχνουμε??
Ειχα διαβάσει για τα γεράνια και τον βασιλικό και δοκίμασα με επιτυχία το καλοκαίρι. Επισης μπορείς να δίνεις σκορδάκι στο σκύλο. Για τον ελληνικο καφέ που λένε ότι διώχνει και τη μύγα δεν το πιστεύω.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ναι αλλα ποσο σκορδακι παει, ανα κιλο η φτανει μια σκελιδα? Να μην μου πεσει και στα πατωματα απο το πολυ σκορδο.
Παντως αυτο με τον ελληνικο καφε δεν κανει τιποτα το εχω δοκιμασει αρκετες φορες.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Για να μη γινει και το στομάχι Βεζουβιος καλύτερα μέχρι μια σκελίδα maximum. Εγω θα μεινω στο τζατζίκι που το εχω για πιο ευγενές απο τη σκορδαλιά και το φτιάχνω.
Θα πω μια ιδεα όμως για να υπάρχει. Μπορείς να κάνεις απλή σκορδαλιά με σκόρδα και ιχθυέλαιο, αν τους δινεις.
Και σκέτο αν το τρώνε, ακομα καλύτερα.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
συγνώμη, για να καταλάβω, δίνετε στο σκύλο να φάει σκόρδο ωμό ή σε μορφή τζατζικιού-σκορδαλιάς;;;
αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην τα πλησιάζουν σκνίπες κλπ εντομοειδή;;;
γιατί;

(έμεινα που το διάβασα, δεν το έχω ξανακούσει, μου κάνει κατάπληξη και θα ήθελα λεπτομέρειες)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ναι, το δίνω ωμό τριμμένο.
Και θαλασσινά φύκια δίνω, και κανέλα δίνω, και ηλιόσποροι τριμμένα... :D

edit: Όταν πιάνει παράσιτο κάποιο ψάρι μου δίνω τροφή με συμπλήρωμα σκόρδου και σε μερικές μέρες όλα καλά.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ γιατί το φοβάμαι και το σκόρδο και το κρεμμύδι? Από παλαιότερό μου ψάξιμο είχα βρεί ότι είναι τοξικά για τα σκυλιά οπότε μέχρι τώρα απέφευγα τέτοια "πειράματα". Βασικά σκέφτομαι ότι θα μου το είχε προτείνει και η κτηνίατρος αν ήταν αποτελεσματικό με τα εξωπαράσιτα...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλά κάνεις και τα φοβάσαι, και το κρεμμύδι και το σκόρδο περιέχουν μια ουσία την οποία δεν μπορούν να χονέψουν με το αποτέλεσμα αυτή η ουσία να καταστρέφει τα κόκκινα αιμοσφαίρια και να προκαλεί αναιμία. Το σκόρδο απλά περιέχει λιγότερη απ' αυτήν την ουσία.

Onions and garlic contain the toxic ingredient thiosulphate. Onions are more of a danger.

Pets affected by onion toxicity will develop haemolytic anaemia, where the pet’s red blood cells burst while circulating in its body.
http://www.protocol-online.org/biology-forums/posts/14978.html

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
κι εγώ αυτό έχω ακούσει, γι'αυτό παραξενεύτηκα.
βέβαια πιο πολύ για το κρεμμύδι...

παρολαυτά σε τι βοηθάει το σκόρδο;;;;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97