Προσεχώς!!!! Olaf Vom Winkel

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
ζουζουνε σε ευχαριστω πολυ που μου εδειξες καποια πραγματα σχετικα με βιτρινες αν και θα ηθελα και αποδειξεις γι'αυτα για τα τυπικα της υποθεσης γιατι χωρις αποδεικτικα δνε μπορω να συνεχισω την αποψη σου.

Εχεις γνωση πανω στο θεμα μιξης μορφολογικου με εργασιακου?Το αποτελεσμα που βγηκε το ξερεις?
Ξερεις το DNA του εργασιακου με το DNA του μορφολογικου αν εχουν σχεση?
Σε ποιες εκθεσεις εχεις παει?εργασιας?μορφολογιας?Ποσο καιρο εχεις σκυλο?
Αν ειναι να τις βγαλουμε εξω και να τις μετρησουμε....... τις γνωσεις μας.

υπαρξιακα?
και αν θελεις μπορουμε να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε ανετα.
σε ολους τους τομεις.
κανε ενα θεμα αν θελεις και μπορουμε να παιξουμε εκει το παιχνιδακι σου να μου πεις μετα τι ξερεις και τι εχω μαθει...μιας και νομιζεις διαφορα.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Τουλαχιστον εγω ειπα την αποψη μου, εσυ;
Παιζω μονο με τον σκυλο μου με κανεναν αλλον.Τουλαχιστον θα απαντησεις εστω σε μια ερωτηση;
Την διαφορα του μιξ ζευγαρωματος με του κρις δεν μου ειπες.......εξετασεις ειχαν κανει τελικα;

οτι νομιζω το γραφω δεν βαζω ταμπελες οπως εσυ

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
καλε μου ανθρωπε και εγω την αποψη μου ειπα και ευγενικοτατα επειδη ειναι φλεγον το θεμα ειπα οτι αν κανω λαθος διορθωστε με θα χαρω να φυγει το προσωπειο μερικων για να μπορω να εχω την επιλογη τουλαχιστον να μην κανω το ιδιο λαθος 2 φορες ισως και 3 και 4

και εγω εχω πει την αποψη μου μεχρι εκει που εκρινα οτι επρεπε να μιλησω.οπως κανω παντα οπου κρινω οτι πρεπει να πω κατι το λεω οπου πρεπει κραταω αυτα που πρεπει και αυτα που δεν πρεπει.

οσο για την ερωτηση σου και θα χρησιμοποιησω την φραση σου αν θελεις να τις μετρησουμε...τις γνωσεις εδω ειμαι.

παρε αυτο για να εχουμε λιγο τροφη για να συζητησουμε αν θελεις με καφεδακι καλοπροεραιτα σε μια κληση στο σκαιπ μερικες αποψεις επανω σε αυτο και μετα μπορω να σου δοσω εναν αντιλογο αυτου...η αληθεια ειναι λιγο περιεργη και οχι ακομα αποδεδειγμενη.

αλλα σιγουρα δεν ειναι ΟΧΙ Η ΝΑΙ.

θα ηθελα να καταλαβεις το εξης και εγω εχω παθος για τα γερμανικα και εσυ μην μηδενιζουμε την αξια μας σαν ανθρωποι κατα αυτο τον τροπο.
σου μιλαω καλοπροεραιτα και δεν λαμβανω το ιδιο η ο γραπτος σου λογος με καθοδηγει σε αλλο δρομο απο αυτον που εχεις διαλεξει.

δεν υπαρχει λογος να πασχολουμε κανενα αλλο με προσωοικες κοντρες αν αυτες υπαρχουν.

http://sakury.weebly.com/uploads/1/...herd_lines_are_genetically_differen_final.pdf

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Αυγερη επειδη μαλλον δεν εχει καταλαβει τι προβλημα εχω......
Εγραψες
καμια εξεταση δεν εχει γινει στα σκυλια τουλαχιστον μεχρι να γινει η επιβαση και αυτο το ειχε παραδεχτει δημοσια και ο κυριος βαχτσεβανος το ατου του ηταν οτι αφου τα σκυλια ειναι καθαρα δυσπλασιας αρα ολα ειναι καλα και εφ οσων ειναι εκτροφικα στο τελος της ημερας καποιος θα δηλωσει την γεννα με μια συνιδιοκτησια και θα εχεις και πεντιγκρι

αντε βρε πηρες και εσυ σκυλο με χαρτια απο πετσοπα χωρις πετσοπ και με τις εκτροφικες ευχες μερικων ευσυνηδητων εκτροφεων στην ελλαδα που το συντηρουν το θεματακι.

:mad:$@#%@#@$%@$#@$#@%$#:mad:

τοσα εκτροφεια .... τοσα εχεις διαβασει λογικα εδω μεσα εκει βρηκες ...
Απανταω
οκ δεν θα παρει απο εκει σκυλο,ας του προτεινει καποιος ενα αλλο εκτροφειο... να δουμε
αν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφεας που να εχει κανει(ακτινογραφιες/κληρονομικες/εργασια/εκθεσεις διεθνεις-εγχωριες-μπλα μπλα μπλα ) αυτα που ζητατε.

Υπερβολες......
Ο καλυτερος γερμανικος ποιμενικος στην Ελλαδα ειναι αυτος που θεωρει ο εκαστοτε
εκτροφεας για να βελτιωσει κατι που θελει.
μου απαντας
ο μανωλης κασσωτακης
ο πετερστολζ
η βορεαδου
ο χαους τζαξον
ειναι 4 εκτροφεια που μου ερχονται στο μυαλο και σιγουρα εχουν εξετασεις σε ολο το πακετο.
και δεν ειναι καν τοσο δυσκολο να βρεςι εκτροφεα ν ακανει αυτες τις εξετασεις στα σκυλια του...σχεδον τις εχω κανει εγω και δεν ειμαι εκτροφεας....δεν γινεται καποιος ευσυνηδειτος να μην τις κανει.
Και σου λεω απο αυτους που γραφεις πολλες γεννες δεν εχουν εξετασεις υγειας/εργασιας...
Εχουν ψευτικα χαρτια
νοικιαζουν σκυλες
Δεν του εχω δει ποτε σε εκθεσεις που δεν τους συμφερει.Για εργασια δεν το συζηταμε ουτε απ εξω δεν εχουν περασει.
Τι διαφορα εχουν απο τον κρις?
Γιατι προτεινεις αυτους τους εκτροφεις που δεν διαφερουν σε τιποτα απο τον κρις?

και εγω εχω πει την αποψη μου μεχρι εκει που εκρινα οτι επρεπε να μιλησω.οπως κανω παντα οπου κρινω οτι πρεπει να πω κατι το λεω οπου πρεπει κραταω αυτα που πρεπει και αυτα που δεν πρεπει.
Γιατι σε αυτους δεν αναφερεσαι σε ερωτησεις που σου κανω??(πχ τα βιντεο που ειναι?)
Ηθελες να ονοματισω?ονοματισα!!!
Θες αποδειψεις?Μπες στην σελιδα τους και δες αν η γεννες που εχουν κανει εχουν εξετασεις υγειας και αν εχουν βιντεο με εργασια,απλα τα πραγματα.

ΕΕΕΕΕεεεεεΕΕΕεε μπορει εστω καποιος αλλος εκτος απο τον Αυγερη η τον Κυριακο να μου γραψει κατι!!!
Λες μαλακιες,δεν καταλάβαινω τι λες ρε ζουζουνε!
Ας γραψει κατι καποιος!!!!
Να καταλαβω και εγω τι δεν γραφω σωστα και 2 μερες δεν μπορω να βγαλω ακρη με τον Αυγερη και τον Κυριακο.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Να καταλαβω και εγω τι δεν γραφω σωστα και 2 μερες δεν μπορω να βγαλω ακρη με τον Αυγερη και τον Κυριακο.
zouzoune ξέρεις γιατί δεν μπορείς να βγάλεις άκρη;
γιατί όλοι σας ασχολείστε με λάθος φυλή....:D

πάρτε ένα βέλγικο να ησυχάσετε....!;)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Εχε χαρη που δεν ειμαστε ενωμενοι!Αν μαζευτουμε ολοι οι γερμανικοι μαζι διωχνουμε και το ΔΝΤ!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εεε υπαρχουν και τα ελβετικα που ειναι πιο κοντα στα γερμανικα απο οτι τα βελγικα !!!!

Δεν αντεχα τοσες σελιδες ηθελα να το πω!!! :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Εχε χαρη που δεν ειμαστε ενωμενοι!Αν μαζευτουμε ολοι οι γερμανικοι μαζι διωχνουμε και το ΔΝΤ!
πφφφφφφφφφφφ, οι μεγάλες επαναστάσεις ξεκινούσαν πάντα απο τις μειοψηφίες.....;)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Λες μαλακιες,δεν καταλάβαινω τι λες ρε ζουζουνε!
Ας γραψει κατι καποιος!!!!
Ζούζουνε, εγώ δεν γράφω γιατί δεν θέλω να πάω κόντρα στον Αυγέρη...
Οπότε: Λες μαλακιες,δεν καταλάβαινω τι λες ρε ζουζουνε!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
αν μπεις λοιπον στις ομαδες στα γερμανικα στο φεισμπουκ εχουν βαλει πολλες φορες και τις εξετασεις δυσπλασιας τους και αλλες πολλες δημοσιευσεις εχουν γινει σχετικα με το ενδιαφερον τους για την υγεια των σκυλων. με χαρτια και με αποδειξεις.

τωρα σχετικα με την εργασια ο καθε ενας εδω μεσα οπως ειπε και ο βαγγελης μπορει ανετα να καρφωσει ενα ιπο ετσι για χαβαλε ειτε με 4 χιλιαρικα ειτε με αλλο τροπο.και αυτο δεν ειναι δικαιολογια.ειναι γεγονος.
δεν ξερω γιατι ο ριτσοπουλος ας πουμε δεν κανειε εργασια
δεν ξερω γιατι ο κασσωτακης παει εξωτερικο και βγαινει va45 ας πουμε ενω εσενα δεν σου κανει
δεν ειδα πουθενα ομως να μου αποδειξεις ας πουμε μια γεννα με ξενα χαρτια δεν ειδα να μου αποδειξεις οτι ειναι ξενα τα χαρτια η οτι ειναι πλαστα η δεν ξερω εγω τι.

ΣΟΥ ξεκαθαρισα ενα πραγμα και κανεις εντυπωση επειδη στραβωσες με τα εκτροφεια που ανεφερα

Σου ειπα πανω απο 2-3 φορες οτι απο την ωρα που τα αναφερω αν εχεις αντιθετη αποψη να μου εκφερεις αποψη και θα το δεχτω. αρκει να εχεις αποδειξεις.

απο την μια αποδειξεις απτες δεν εχεις απο την αλλη βλεπεις οτι δεν το συνεχιζω και σεβομαι την αποψη σου και εν μερει κανω και λιγο πισω γιατι ειναι δυσκολο να μου αποδειξεις αυτα που λες και τουλαχιστον δημοσια γιατι κυκλοφορουνε και μυνησεις και αλλα διαφορα.

σεβομενος την αποψη σου σου ξαναλεω παραπανω χριστιανε μου οτι αν κανω λαθος διαφωτισε με να αλλαξω αποψη να μην βλεπω προσωπεια.....και μετα το χαος....τι γραφεις εχεις καταλαβει?
μηπως κολλησες αλλου και γραφεις για να γραφεις?

ολο παραπονακια εισαι ομως και μου την βγαινεις νομιζοντας οτι σε αποφευγω.....δεν σε φοβαμαι ζουζουνε μην την πιστεψεις.οπου πρεπει να σου απαντησω σου απανταω.
οπως και στο γεννετικο που νομιζες πολλα και αμφιβαλω αν ξερεις καν τι βλεπεις στον πινακα.

οσο για το αν ειμασταν ενωμενοι τι θα γινοταν κοιτα ποσες φορες σου προτεινα να τα πουμε σχετικα με τα εκτροφεια σε μια κληση στο σκαιπ οχι εδω δημοσια και κοιτα πιες ειναι οι απαντησεις σου.μην ζητας απο αλλους να κανουν αυτα που εσυ δεν μπορεις και ειλικρηνα δεν ξερω και για ποιο λογο.

πουθενα δεν υποστηριξα αυτα τα εκτροφεια απλα τα προτεινα και ειπα αυτα που ξερω για αυτα και συμπληρωσα κιολας οτι αν ξερετε κατι που δεν ξερω πειτε το μου να το μαθω και εγω.
μην προσπαθεις να πιαστεις απο καπου χωρις να εχω κανει κατι.
και μην με προκαλεις ανοιχτα γιατι θα παρεις καμια απαντηση που μπορει να σε ξαφνιασει.
ξεκαβαλα λιγο το καλαμι και ελα να κουβεντιασουμε αν θελεις πολιτισμενα σχετικα με τα εκτροφεια.

οταν εχω αδικο να μου την πεις οταν δεν εχω μην το τραβας τοσο πολυ.
και οσο για τα εκτροφεια μην τα συγκρινεις με τον chris....και ενας BIB να ξερεις ειναι πολλες φορες καλυτερος απο τον chris.

sea-mol σε παω ρε μαγκα και μην μου πας κοντρα θα βαλω την μπλερεζα μου την μαυρη απο την στεναχωρια μου και θα κλαιω ολη μερα.
(ειρωνακι)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μην προσπαθεις να πιαστεις απο καπου χωρις να εχω κανει κατι.
και μην με προκαλεις ανοιχτα γιατι θα παρεις καμια απαντηση που μπορει να σε ξαφνιασει.
ξεκαβαλα λιγο το καλαμι και ελα να κουβεντιασουμε αν θελεις πολιτισμενα σχετικα με τα εκτροφεια.
Εχεις κανει!Προτεινες εκτροφεια που δεν εχουν ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ και ΕΡΓΑΣΙΑΣ τι δεν καταλαβαινεις?
Τις αποδειξεις που ψαχνεις στις εχω πει,τραβα σε αυτους που προτεινες και πες τους να σου κανουν το προγραμμα του ιπο αφου ο σκυλος τους εχει ιπο1
Το ΜΙΞ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΕΙΧΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?
Πολιτισμενα κουβεντιαζω αλλα θελεις να τα πουμε πριβε και οχι δημοσια οπως εκανες με τον κρις
Ολα υπονοουμενα εισαι Αυγερη.... θα και θα δειξω και Θα σου κανω και θα ξαφνιαστεις και και και
ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?
Για να ξερεις θα μου κλασεις τα @@
1ον γιατι εκτροφεας δεν θα γινω ποτε
2ον ελα να τα πουμε και απο κοντα να τα βρουμε και αλλιως αμα θελεις,αντε γιατι μια δυο τρεις η υπομονη της εχει και τα ορια της

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
δεν φτανει που μου την ανοιγεις ενω κανω υπομονη θελεις και τα ρεστα?
και δεν εχω κανει....προτεινα και δεν μπορεις να μου το απαγορευσεις και δεν ημουνα απολυτος ειπα αν κανω λαθος διορθωστε με αλλα με το δικο σου μυαλο υπαρχει μονο να βγαινεις απο πανω.

αποδειξεις δεν εχεις χειροπιαστες αλλα δεν με νοιαζει αλλιως αν εχεις ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα...αν δεν θελεις στο φορουμ τα λεμε με αλλο τροπο....δεν θελεις με κανενα τροπο ...αρα παπατζες μαλλον λες και λες οτι εχεις ακουσει....που και εγω μπορει να εχω ακουσει κατι αλλα χωρις αποδειξεις δεν κατηγορω.

ειπα να το δεχτω αυτο που λες αλλα.....

βασικα δεν ειπα οτι θα σου κανω κατι απλα με προκαλεσες και σου απαντησα...και μαλλον σου εκατσε στραβα....

οσο για τα @@ εισαι ασχολιαστος γιατι να μπω στην διαδικασια να τσακοθω μαζι σου?

μαλλον εισαι εκτος εαυτου αν θελεις να μου πεις κατι με ουσια εδω ειμαι ηρεμισε και βλεπουμε..

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Άμα βρεθείτε κάπου παιδιά, να έρθω κι εγώ?
α)Μου χρωστάει να μου πει από άλλο θέμα ο Αυγέρις....
β)Θέλω να ακούσω λάιβ αυτά που δεν λέγονται στο φόρουμ, παρά μόνο σε καφέ...
γ)Θα κάθομαι ήσυχος και δεν θα ενοχλώ

Τι αποδείξεις ζητάς Αυγέρη?
Αυτός που επικαλείται ότι υπάρχει κάτι, ΑΥΤΟΣ πρέπει να το αποδείξει.
Τα βιντεάκια από τα IPO που είναι?
Οι εξετάσεις υγείας που είναι?
Αυτοί που λένε ότι υπάρχουν...ΑΥΤΟΙ πρέπει να τα δείξουν! Αλλιώς...είναι σαν να μιλάμε για τον Αγιο Βασίλη και να λέμε "απόδειξέ μου ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης"!!!!!!

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
το ακουσα και αυτο .....''ζουζουνε κατεβα απο το καλαμι'' .....τι αλλο θα ακουσω χαχαχαχαχαχααχαχα στο τελος θα μου πεσουν ολα τα μαλλια

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
ρε κανετε πλακα .... δεν μπορεις να με βαλεις στην θεση του συνηγορου για τον καθε εκτροφεα για να λες μετα οτι εγω τον υποστηριζω αλλα απο την αλλη δεν μπορεις να λες οτι θελεις στο καθε φορουμ φιλαρακο....πρεπει το στοματακι μας να το μαζευουμε γιατι οταν λες κατι ναι πρεπει να εχεις αποδειξεις τι με νοιαζουνε εμενα ρε τα βιντεακια που δεν εβγαλε ο καθε εκτροφεας...τι με νοιαζει αν εσυ θελεις να δεις εξετασεις δυσπλασιας αναρτημενες στο σαιτ του και δεν τις βλεπεις..?

τι βλακειες λετε τελικα αντε γιατι παρασυρθηκατε προκειμενου να μου την πειτε και εχετε χασει το μετρο.

και οσο για αυτα που δεν θα μαθεις κυριε sea-mol να μαθεις να ζεις με οτι σου αρμοζει...δεν θα μαζευω εγω μυνησεις και θα τρεχω στα δικαστηρια επειδη το θες εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι μερικες φορες οταν ανοιγεις το στομα σου πρεπει να εχεις και τσεπη και η δικαιοσυνη δεν ειναι παντα τσαμπα.

οταν λοιπον οπως σωστα ειπες εχει καποιος μια κατηγορια πρεπει αν εχει αποδειξεις εγω ζηταω αποδειξεις
δεν απολογουμε φιλαρακο εγω
αυτος που κατηγορει διδει αποδεικτικα

και θα το ξαναπω επειδη φυσικα εχει δικιο σε καποια πραγματα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι στο απυροβλητο
και εγω ειμαι κατα του κακου εκτροφεα και θελω να μαθω....και κατηγορουμαι επειδη προτεινα καποιους εκτροφεις που πιστευα οτι ειναι σωστοι γιατι ετσι δειχνουν.

ωραια κανω λαθος....πολυ καλα εως εδω.
δεν μου το αποδυκνειεις ετσι οπως λογικα μπορεις και το καταλαβαινω γιατι μπορει να σου την σφυριξει καποιος....και δεν θελεις να μπλεξεις

και σου λεω να κανουμε μια κλιση στο σκαιπ να μιλησουμε πολιτισμενα να κανουμε κατι γι'αυτο το θεμα μηπως και ανταλασοντας αποψεις μπορεσουμε να κανουμε κατι...και τι ακουω ?

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΩ... ΑΝΤΕ

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ο Ζούζουνος το άνοιξε, χωρίς να φοβάται το χρηματικό κόστος της δικαιοσύνης.
Εσύ πάλι, που δεν έχεις κάτι να φοβάσαι αφού ουσιαστικά υποστηρίζοντας την θέση σου δεν θα σε κυνήγαγε κανείς, αρχίζεις τα "σούξου μούξου" όπως και σε άλλα θέματα...
"να τα πούμε από κοντά"..."δεν λέγονται στο φόρουμ"...κλπ..κλπ
Ε...αν δεν έχεις κάτι να πεις στο φόρουμ, μην το γράφεις.
Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του (πχ ζουζουνος) γράφει και εκτίθεται.
Αν ακούς μαλακίες, επίσης μην διαβάζεις το φόρουμ.
Αν διαβάζεις μαλακίες τις οποίες μπορείς να αντικρούσεις, καν'το για να βοηθηθεί και κανας άνθρωπος.
Και αν σε ενοχλεί του Ζούζουνου το καλάμι, δίδαξέ τον την παροιμιώδη σου ταπείνωση!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ρε κανετε πλακα .... δεν μπορεις να με βαλεις στην θεση του συνηγορου για τον καθε εκτροφεα για να λες μετα οτι εγω τον υποστηριζω αλλα απο την αλλη δεν μπορεις να λες οτι θελεις στο καθε φορουμ φιλαρακο....πρεπει το στοματακι μας να το μαζευουμε γιατι οταν λες κατι ναι πρεπει να εχεις αποδειξεις τι με νοιαζουνε εμενα ρε τα βιντεακια που δεν εβγαλε ο καθε εκτροφεας...τι με νοιαζει αν εσυ θελεις να δεις εξετασεις δυσπλασιας αναρτημενες στο σαιτ του και δεν τις βλεπεις..?
χμμμ
καμια εξεταση δεν εχει γινει στα σκυλια τουλαχιστον μεχρι να γινει η επιβαση και αυτο το ειχε παραδεχτει δημοσια και ο κυριος βαχτσεβανος το ατου του ηταν οτι αφου τα σκυλια ειναι καθαρα δυσπλασιας αρα ολα ειναι καλα και εφ οσων ειναι εκτροφικα στο τελος της ημερας καποιος θα δηλωσει την γεννα με μια συνιδιοκτησια και θα εχεις και πεντιγκρι

αντε βρε πηρες και εσυ σκυλο με χαρτια απο πετσοπα χωρις πετσοπ και με τις εκτροφικες ευχες μερικων ευσυνηδητων εκτροφεων στην ελλαδα που το συντηρουν το θεματακι
μπορω να σου βαλω αλλα 10 τετοια για να δεις.....
Τελικα τους ξερεις τους παρακατω Εκτροφεις?Εχεις μιλησει στο ΣΚΥΠΕ μαζι τους?Απο κοντα?
Το μονο προβλημα σου ειναι τι εκανε ο κρις σε 2-3 γνωστους σου(γνωστους απο το ΣΚΥΠΕ?)
Την εκθεση τις Φιλοζωικης την εχεις δει?
Το τι ειπε ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του αρσενικου που ειδε τα σκυλια 2 μερες πριν γινει οτι γινει το ξερεις?

Ζητησες να μιλησω με ονοματα...
Μιλησα με οτι κοστος ειναι αυτο.....
Τελικα το Ζευγαρωμα του Ριτσοπουλου εχει Εξετασεις?
Ο σκυλος της Βορεαδου με ιπο1 που εχει παρει την εξεταση?
Ο χαους εχει ιπο και εξετασεις?
Πες μου τι δεν καταλαβαινεις??????????????????
Αποδειξεις σου ειπα και παλι αλλα δεν μου απαντησες.... αφου τους προτεινεις γιατι δεν τους ρωτας?
Το αμα λεω παπαριες η λεω οτι εχω ακουσει ασε να το ξερουν αυτοι που με ξερουν προσωπικα και ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ(κατηγορια εργασιας) Η ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Αναπαραγωγης θα μπορεσεις να καταλαβεις αν εχουν ιπο1 η οχι.αν ξεβαφουν η οχι,αν τα εχουν κουρεψει η οχι.
Μου ανεβηκε η πιεση αν ειναι δυνατον 2 μερες τωρα.
Μας εβγαλες το ασπρο/μαυρο μας την ειπες για καλαμια/αγνοια/εμπειρια και το συνεχιζεις.
Εβαλες το αθρο για τα DNA αλλα δεν πηρες θεση μονο αλλα,ναι ισως μπορει.
Επειδη βλεπω οτι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε,το σταματαω..
Μακαρι καποιο νεο μελος να μπορεσει να παρει κατι απο το θεμα και να μην τον κουρασουν τα ιδια και τα ιδια που γραφω(η ουσια!!)και να αποφασισει το καλυτερο γιαυτον.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Καλησπερα,Αυγερι στο θεμα με το εργασιακο-μορφολογικο και με τον πινακα dna που ανεβασε το μελος ειχες γραψει οτι εχει κανει μια συζητηση μεγαλη με εκτροφεις και οτι αν βγει το αποτελεσμα που θελουν θα ειναι για το καλο τις φυλης αλλα θα παρει παρα πολλα χρονια!!ειχες πει επισης οτι οταν βρεις χρονο θα διαβαζες τον πινακα του θεματος για να εβγαζες παραπανω συμπερασματα!Θα ηθελα αν βρηκες χρονο να μας πεις τα συμπερασματα εβγαλες και αν ειναι δυνατον και με ποιους εκτροφεις ειχες κανει την συζητηση!Εχει σημασια και ποιοι το λενε!Εγω προσωπικα διαβαζοντας το θεμα και συζητοντας το δεν βλεπω κανενα λογο να υπαρχει ζευγαρομα το οποιο να βγαζει ειτε μορφολογικα και μερικα εργασιακα αλλα με πιο χαμηλο ταπεραμεντο απο εργασιακη γεννα...Δεν το λεω μια καμια διαθεση ειρωνιας η να στην πω η κατι τετοιο!απλα θα ηθελα να μαθω και μια αλλη αποψη.εγω ισως και αλλοι εδω μεσα που θελουν να μαθουν οσα περισσοτερα γινεται για την αγαπημενη τους φυλη!Τα συμπερασματα που μπορουν να βγουν ετσι και αλλιως μπορει να ειναι πολλα!και σε πολλα θεματα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα