Κυριακο εγραψες
Εγω δεν προτεινα κανενα εκτροφεα
Σου απαντησα οτι το εχεις κανει.
=kyriakos91;691093]Φωτη οσο μαθαινεις αλλαζεις αποψεις.Και εγω αν ψαξω ποστ μελων σιγουρα θα βρω διαφορες στις αποψεις τους.Δηλαδη δεν εχω το δικαιωμα να αλλαζω γνωμη?Γιατι αν εγω ειμαι λαθος που προτεινα σε καποιον καποτε να δει σκυλο και απο Γιαννουλη εσυ που πηρες σκυλο απο τον ιδιο τι πρεπει να πεις?Δεν νομιζω οτι η τακτικη αυτη βοηθαει ουτε μεταξυ μας ουτε στην κουβεντα.
Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι?Οτι ακομα και οταν δεν γνωριζα καποια πραγματα,ΠΟΤΕ δεν ειπα σε καποιον να παει εκει,ενω εσυ χωρις να ξερεις προτεινες.....ΚΑΙ συνεχιζεις να το κανεις ακομα και τωρα.
Οταν εψαχνα σκυλο πηγα σε αρκετους εκτροφεις,μπορει να εκανα λαθος επιλογη αλλα αυτο επιρεαζει ΕΜΕΝΑ οχι ΑΛΛΟΝ.
Εγω την εφαγα στον κωλο κανενας αλλος.
Αρα Φωτη οι εκτροφεις στην Γερμανια που εχουν ομαδες και ο καθενας αναλαμβανει κατι και κανει ειναι λαθος?Θεωρεις πως ενας ανθρωπος μπορει να τα κανει ολα?Εγω οχι.Σιγουρα ο εκτροφεας επιβλεπει αλλα χωρις μια ομαδα γυρω του δεν κανει τιποτα.Τα εκτροφεια του εξωτερικου που τοσο θαυμαζεις ετσι λειτουργουν.
Για να μην βαζεις λογια που δεν εχω πει....Μπορεις να μου πεις ποιο εκτροφειο Θαυμαζα?
Το μονα εκτροφεια που εχω προτεινει ειναι εργασιακα και τα προτεινα γιατι εχω δει σκυλια τους LIVE και ξερω τι και πως.Ποτε σε πμ!
Ο σωστος Εκτροφεας εχει 2-3 θηλυκα και 2-3 αρσενικα... δεν χρειαζεται ομαδα γυρω του,τωρα απο που βγηκε το συμπερασμα οτι εγω υποστιριζω αυτα που γραφεις δεν ξερω και παρακαλω να ανακαλεσεις.
Και ναι τα περισσοτερα ιπο ειναι ετσι πισω απο την πορτα συμφωνω.Γιατι ομως τοτε εσυ κρινεις μονο τους Ελληνες εκτροφεις και οχι τους ξενους?Εγω θα λεγα να μην παρουμε ποτε ξανα Γερμανικο Ποιμενικο.
Στην Ελλαδα ζω,αμα παω Γερμανια θα λεω για τους Γερμανους
Γιατι οταν ας πουμε ο Remo ειχε 2 χρονων ipo3 πως το πηρε?Οταν τον Paer τον παρακαλουσαν να δαγκωσει?Εκει δεν βγηκε να πει κανεις τιποτα..Καλο γενικα ειναι να κοιταμε το δασος και οχι μονο το δεντρο.
Μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει καλα τα πραγματα.
Οσοι βγηκαν και τα ειπαν,σβηστηκαν τα ποστ τους(γιαυτο και δεν γραφω στο φασεμπουκ)και τους εκαναν μπαν γιατι θιγοταν τα συμφεροντα απο τα μαγαζακια τους.
Eγινε καμια αναφορα σε καποιον Εκτροφεα εξωτερικου(που να γνωριζω) και να μην πηρα θεση?
Oσο για τις κουνελες μας πειραζουν οι κουνελες.Οι αρσενικοι που κανουν καθε εβδομαδα 5-7 ζευγαρωματα δεν μας πειραζουν?
Το οτι εδω η σκυλα μπορει να κανει 9 ζευγαρωματα και 9 στην Γερμανια και 9 στην Ιταλια παλι δεν πειραζει?
Και αυτα γινονται μονο στα Γερμανικα Ποιμενικα η μηπως σε ολες τις φυλες?
Αμα εχει σχεση οτι καθε χρονο(και πολυ λεω)μια θυληκια γενναει και τραβαει ολο το κουπι,με τον αρσενικο που περαστε σκουπιστε τελιωσατε, τι να πω...μαλλον παλι κατι δεν καταλαβαινω η δεν γραφω σωστα.......
Ο γερμανικος ΔΕΝ ειναι μονο εργασια φιλε μου.Ειναι συνδιασμος υγειας μορφολογιας εργασιας.Αν θυσιασεις κατι απο αυτα ειναι ιματασιον.Πρεπει να εχεις ξεκαθαρη εικονα ενος σκυλου.Οχι να εχει τα αυτια πανω να ειναι γκρι μαυρος η καφε μαυρος και να δαγκωνει.Πολυ απλα υπαρχει προτυπο.Αμα δεν αρεσει σε καποιον απλα δεν παιρνει γερμανικο ποιμενικο.
Να σου πω την γνωμη μου σε αυτο....
Φερε Οποιον Μορφολογικο θελεις να ερθει περασει το Αλφα και τα εμποδια στον στιβο να δουμε εκει την μορφολογια του,και μετα θα παμε να κανουμε και τεστ χαρακτηρα να δουμε νευρικο συστημα να δεις οτι και εκει θα χασει και για το φιναλε παμε σε γιατρο να δουμε και ποιος ειχει καλυτερα κοκαλα,καρδια ανατομια.Να παμε να κανουμε και 20 χιλιομετρα
Ο πραγματικος Γερμανικος ποιμενικος ειναι ο εργασιακος.η τουλαχιστον για να μην ειμαι απολυτος ειναι πιο κοντα στο προτυπο!
Στα γραφει αυτα ιδιοκτητης μορφολογικου που οταν παω στο σπιτι βλεπω τον ρουντ και λιωνω,που εχω δουλεψει εκατονταδες ωρες μαζι του,που αν ημουν αλλος θα ειχε τωρα 10+ επιβασεις..... και champion Gr μορφολογια και ιπο3.