Προσεχώς!!!! Olaf Vom Winkel

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Αντμιν, τσίμπα τα ποστ του Φώτη και καν'τα θέμα στίκυ...."Γιατί να το σκεφτώ εφτά φορές να πάρω από ελληνικό εκτροφείο"
Όπως και το "γιατί να μην πάρω Γαλλικό" της Vrmode..
Όταν λέμε "σωστός τρόπος απόκτησης σκύλου"...πρέπει ο κάθε "νέος" να ξέρει ΚΑΙ αυτά!
Αλλιώς...μόνο διαφημιστές είμαστε!

Αλήθεια...κανα βιντεάκι από IPO εκτροφέων θα δούμε???

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
για αυτο το σχολιο θα σου πω οτι δεν γνωριζεις και μου δειχνει την αγνοια σου σε καποια πραγματα
Δηλαδη εγω καθισα και εγραψα σεντονι και εσυ μου λες εχω αγνοια και να παμε για καφε?.........
(Αγνοια =ελλειψη πληροφοριων και γνώσεων)
Αλλα πιο κατω γραφεις
αν θελεις θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες αλλα αν θελεις χωρις επιθεση εκτος αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος.
Εχεις γνωση πανω στο θεμα μιξης μορφολογικου με εργασιακου?Το αποτελεσμα που βγηκε το ξερεις?
Ξερεις το DNA του εργασιακου με το DNA του μορφολογικου αν εχουν σχεση?
Σε ποιες εκθεσεις εχεις παει?εργασιας?μορφολογιας?Ποσο καιρο εχεις σκυλο?
Αν ειναι να τις βγαλουμε εξω και να τις μετρησουμε....... τις γνωσεις μας.

οσο για το ενοικιο της κουνελας πρεπει να σε ενημερωσω οτι γινεται με μεγαλο ποσοστο και για εμενα καλα κανουνε μερικες φορες μην ξεχνας την συνιδιοκτησια και τα φιλικα εκτροφεια στην γερμανια οι μισες οικογενειες ειναι οι εκτροφεις που βλεπεις.
Το να νοικιασεις μια σκυλα για να ζευγαρωνει σαν κουνελα το λες καλα κανουνε?Για το καλο της φυλης?

Κυριακο μην με κανεις να ψαξω τα ποστ σου....
Μελος εψαχνε για γερμανικο και εσυ συγκεκριμενα ειπες να παει και απο τον συγκεκριμενο εκτροφεα.

Τωρα για τα ιπο1 τα περισσοτερα τα περνανε εξω Γερμανια.Ενα εκτροφεας θεωρω οτι δεν μπορει και να κανει εκτροφη και να δουλευει τα σκυλια για ιπο1 και να προετοιμαζει σκυλια για εκθεσεις και να ταξιδευει εξωτερικο.
Παλι παιζουμε με τις λεξεις.....
Τα περνανε απο την πισω πορτα.......Τα βιντεο που ειναι?

Επειδη καποιος ταξιδευει δεν μπορει να μαθει στον σκυλο του φους?Δεν ειναι και ολη μερα στο αεροπλανο.
Επειδη καποιος παει γυρω γυρω στον στιβο δεν μπορει να παει για ιχνηλασια?π
Επειδη καποιος κοιταει τα αυτια αμα ειναι ισια δεν μπορει να μαθει ενα ακινητος στον σκυλο του?Αυτο ειναι που δεν μπορεις να καταλαβεις, ο Σωστος εκτροφεας τα κανει ολα αυτα.Εχεις μπερδεψει καποια πραγματα...αυτο που λες εσυ δεν ειναι εκτροφεας...ειναι Επιχειρηματιας και κουταβοπαραγωγος.

Απαντατε επιλεκτικα και διπλωματικα
Καλη συνεχεια

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Εχει ανοιχτει σχετικο θεμα με εργασιακο και μορφολογικο...Τι εννοεις να φτιαξεις χαρακτηρες?και ως τι θα πουληθουν τα κουταβια...?Αυγερι τοτε ειχες εξηγησει μερικα πραγματα αλλα ειχες πει να διαβασεις και την σχετικη ερευνα!το εκανες?και αν ναι καλο θα ηταν να πεις μερικα πραγματα εδω για να δουνε και αλλα μελη!
Ελαχιστος καιρος χρειαζεται για να καταλαβει κανεις αν ασχοληθει με το γερμανικο ποιμενικο οτι η καταστροφη της φυλης ειναι αυτου του τυπου η μορφολογια και η νοοτροποια....Αλλοι εκαναν-κανουν κ θα συνεχιζουν να κανουν δυο χιλιαδες χιλιομετρα για να μπορεσουν να παρουν Ιπο(ιχνηλασια κτλπ)!και αλλοι δυο χιλιαδες ευρω για να παρουν Ιπο!!και μιας και ο γερμανικος ποιμενικος ειναι εργασιακη φυλη!ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑ...

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Φωτη οσο μαθαινεις αλλαζεις αποψεις.Και εγω αν ψαξω ποστ μελων σιγουρα θα βρω διαφορες στις αποψεις τους.Δηλαδη δεν εχω το δικαιωμα να αλλαζω γνωμη?Γιατι αν εγω ειμαι λαθος που προτεινα σε καποιον καποτε να δει σκυλο και απο Γιαννουλη εσυ που πηρες σκυλο απο τον ιδιο τι πρεπει να πεις?Δεν νομιζω οτι η τακτικη αυτη βοηθαει ουτε μεταξυ μας ουτε στην κουβεντα.

Αρα Φωτη οι εκτροφεις στην Γερμανια που εχουν ομαδες και ο καθενας αναλαμβανει κατι και κανει ειναι λαθος?Θεωρεις πως ενας ανθρωπος μπορει να τα κανει ολα?Εγω οχι.Σιγουρα ο εκτροφεας επιβλεπει αλλα χωρις μια ομαδα γυρω του δεν κανει τιποτα.Τα εκτροφεια του εξωτερικου που τοσο θαυμαζεις ετσι λειτουργουν.

Και ναι τα περισσοτερα ιπο ειναι ετσι πισω απο την πορτα συμφωνω.Γιατι ομως τοτε εσυ κρινεις μονο τους Ελληνες εκτροφεις και οχι τους ξενους?Εγω θα λεγα να μην παρουμε ποτε ξανα Γερμανικο Ποιμενικο.
Γιατι οταν ας πουμε ο Remo ειχε 2 χρονων ipo3 πως το πηρε?Οταν τον Paer τον παρακαλουσαν να δαγκωσει?Εκει δεν βγηκε να πει κανεις τιποτα..Καλο γενικα ειναι να κοιταμε το δασος και οχι μονο το δεντρο.

Oσο για τις κουνελες μας πειραζουν οι κουνελες.Οι αρσενικοι που κανουν καθε εβδομαδα 5-7 ζευγαρωματα δεν μας πειραζουν?
Το οτι εδω η σκυλα μπορει να κανει 9 ζευγαρωματα και 9 στην Γερμανια και 9 στην Ιταλια παλι δεν πειραζει?
Και αυτα γινονται μονο στα Γερμανικα Ποιμενικα η μηπως σε ολες τις φυλες?

Last edited:

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Εχει ανοιχτει σχετικο θεμα με εργασιακο και μορφολογικο...Τι εννοεις να φτιαξεις χαρακτηρες?και ως τι θα πουληθουν τα κουταβια...?Αυγερι τοτε ειχες εξηγησει μερικα πραγματα αλλα ειχες πει να διαβασεις και την σχετικη ερευνα!το εκανες?και αν ναι καλο θα ηταν να πεις μερικα πραγματα εδω για να δουνε και αλλα μελη!
Ελαχιστος καιρος χρειαζεται για να καταλαβει κανεις αν ασχοληθει με το γερμανικο ποιμενικο οτι η καταστροφη της φυλης ειναι αυτου του τυπου η μορφολογια και η νοοτροποια....Αλλοι εκαναν-κανουν κ θα συνεχιζουν να κανουν δυο χιλιαδες χιλιομετρα για να μπορεσουν να παρουν Ιπο(ιχνηλασια κτλπ)!και αλλοι δυο χιλιαδες ευρω για να παρουν Ιπο!!και μιας και ο γερμανικος ποιμενικος ειναι εργασιακη φυλη!ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑ...
Ο γερμανικος ΔΕΝ ειναι μονο εργασια φιλε μου.Ειναι συνδιασμος υγειας μορφολογιας εργασιας.Αν θυσιασεις κατι απο αυτα ειναι ιματασιον.Πρεπει να εχεις ξεκαθαρη εικονα ενος σκυλου.Οχι να εχει τα αυτια πανω να ειναι γκρι μαυρος η καφε μαυρος και να δαγκωνει.Πολυ απλα υπαρχει προτυπο.Αμα δεν αρεσει σε καποιον απλα δεν παιρνει γερμανικο ποιμενικο.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Δεν μου απαντας ομως!Τι χαρακτηρα να φτιαξουν!και ως τι θα πουληθουν!Υπαρχει και μια ωραια συνεντευξη στο φορουμ...διαβασε την!Σου λεω και παλι αυτου του ειδους η μορφολογια ειναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της φυλης!Ειναι ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΦΥΛΗ...Ποιος σου εχει πει εσενα οτι η εργασιακη γ.π ειναι χαλια μορφολογικα?επειδη δεν κοιτανε τις μοιρες?Εγω πρωσοπικα ηθελα να παρω ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ κ πηρα!ειναι σε χαρακτηρα εντος προτυπου σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο!Εχει κοινωνικη επιθετικοτητα,ενστικτο αυτοσηντηρησης,κυνηγητικο ενστικτο!και σουπερ νευρικο συστημα...και δεν τον πηρα και 1200 ευρω :pΤωρα απο μορφολογια δεν εχω βαλει μοιρογνωμονιο...εμενα σκυλαρος μου φενεται...

Last edited:

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Ενταξει ελα να δεις και τον δικο μου σκυλο και αν εχει να ζηλεψει σε παθος και εργασια κατι απο τον δικο σου να μου το πεις.

Η μορφολογια φιλε μου Logan μπηκε στο προτυπο απο τον δημιουργο της φυλης ωστε να υπαρχει ξεκαθαρη εικονα.Ολα παιζουν ρολο οι μηρες το μπροστινο το κεφαλι η λεκανη ΟΛΑ.Οπως παιζει τεραστιο ρολο ο χαρακτηρας και η υγεια.Ο γερμανικος εχει προτυπο μην το ξεχνας και οτι παρακλινει απο αυτο ειναι λαθος.

Ο συνδιασμος μπορει να δωσει πιο δυνατους χαρακτηρες στην εκτροφη του εκαστοτε εκτροφεα η καλυτερη ανατομια στην εργασιακη γραμμη καποιου αλλου εκτροφεα.Αυτο θα πουληθει ως Γερμανικος ποιμενικος.

VA(P, NL, AU) V21 Arex vom Herbramer-Wald
αυτο το δειγμα της φυλης τι ειναι για σενα?Εργασιακο μορφολογικο?Για μενα ειναι Γερμανικος Ποιμενικος.

Aν αυτος ο σκυλος http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=1832571-bruno-vom-wallensener-hof που ειναι εργασιακος αλλα εχει πολυ καλη ανατομια ζευγαρωσει με μια σκυλα με μορφολογικα αιματα ειναι κακο?Μονο ετσι η εκτροφη θα γινει ενα και θα σταθεροποιηθει οχι αμα την διαχωριζεις.

Eπισης http://www.youtube.com/watch?v=kltRn9wr_zc VA10 Chacco vom der freiheit westerholt
http://www.youtube.com/watch?v=KBQelXVzpSk fred vom rumbachtal
va14 enosch von amasis http://www.youtube.com/watch?v=tcjQQsmJH8Q&list=TLfatNXhTh7fY
Και τελος VA12 ballack von der worringer rheinaue http://www.youtube.com/watch?v=Piz-tnGTMK0
επειδη τα μορφολογικα δεν μπορουν να κανουν εργασια!

Last edited:

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
1ον τα σκυλακια δεν φταινε σε κατι!2ον εγραψα για τον δικο μου και οχι σε συγκρισει με τον δικο σου!αληθεια σκυλο εχεις?και 3ον πως θελεις να μπεις σε κοντρα απο την στιγμη που δεν κανεις εργασια...Δεν θα πεσω στην παγιδα να σου πω οποτε θες γιατι οπως ειπα και πανω τα σκυλακια δεν φταινε σε κατι!ισα ισα ευχομαι ολα να ειναι υγειεστατα πανω απο ολα!Τι εχει κανει αυτος ο σκυλος δλδ που δεν εχει ενα εργασιακο?και μην με κανεις να ξεθαψω οταν ελεγες οτι φοβαμαι οτι ο μορφολογικος μην μου βγει κοτα!ουτε οτι ο εργασιακος ειναι στο προτυπο της φυλης...ουτε οταν δεν ηξερες λιγους μηνες πριν οτι δεν πρεπει να κανεις βασικη υπακοη αν θες να κανεις σπορτ!Μου θελεις και συγκρισεις τον σκυλων απο πανω...Παρακολουθω ολα τα θεματα μηνες τωρα για γ.π και εχω αρκετα καλη κριση και μνημη!Αν εχεις ακομα σκυλο τα λεμε σε εξετασεις εργασιας!αλλα και μορφολογιας γιατι ετσι και αλλιως πρεπει να παρω δυο καλως.. Υ.Γ δεν υπαρχει λογος να ζευγαρωσει ο εργασιακος!υπαρχει και σχετικη ερευνα..αλλα και θεμα εδω στο φορουμ!Κ ναι το μεγαλυτερο ποσοστο τον μορφολογικων ειναι σε πολυ χαμηλο επιπεδο εργασιας!Μου ανεβασες 5 σκυλια.Υπαρχουν και εκατονταδες που δεν μπορουν!Εσυ ο ιδιος ελεγες οτι πληρωνουν για να παρουν τα ιπο...

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Κυριακο εγραψες
Εγω δεν προτεινα κανενα εκτροφεα
Σου απαντησα οτι το εχεις κανει.
=kyriakos91;691093]Φωτη οσο μαθαινεις αλλαζεις αποψεις.Και εγω αν ψαξω ποστ μελων σιγουρα θα βρω διαφορες στις αποψεις τους.Δηλαδη δεν εχω το δικαιωμα να αλλαζω γνωμη?Γιατι αν εγω ειμαι λαθος που προτεινα σε καποιον καποτε να δει σκυλο και απο Γιαννουλη εσυ που πηρες σκυλο απο τον ιδιο τι πρεπει να πεις?Δεν νομιζω οτι η τακτικη αυτη βοηθαει ουτε μεταξυ μας ουτε στην κουβεντα.
Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι?Οτι ακομα και οταν δεν γνωριζα καποια πραγματα,ΠΟΤΕ δεν ειπα σε καποιον να παει εκει,ενω εσυ χωρις να ξερεις προτεινες.....ΚΑΙ συνεχιζεις να το κανεις ακομα και τωρα.
Οταν εψαχνα σκυλο πηγα σε αρκετους εκτροφεις,μπορει να εκανα λαθος επιλογη αλλα αυτο επιρεαζει ΕΜΕΝΑ οχι ΑΛΛΟΝ.
Εγω την εφαγα στον κωλο κανενας αλλος.

Αρα Φωτη οι εκτροφεις στην Γερμανια που εχουν ομαδες και ο καθενας αναλαμβανει κατι και κανει ειναι λαθος?Θεωρεις πως ενας ανθρωπος μπορει να τα κανει ολα?Εγω οχι.Σιγουρα ο εκτροφεας επιβλεπει αλλα χωρις μια ομαδα γυρω του δεν κανει τιποτα.Τα εκτροφεια του εξωτερικου που τοσο θαυμαζεις ετσι λειτουργουν.
Για να μην βαζεις λογια που δεν εχω πει....Μπορεις να μου πεις ποιο εκτροφειο Θαυμαζα?
Το μονα εκτροφεια που εχω προτεινει ειναι εργασιακα και τα προτεινα γιατι εχω δει σκυλια τους LIVE και ξερω τι και πως.Ποτε σε πμ!
Ο σωστος Εκτροφεας εχει 2-3 θηλυκα και 2-3 αρσενικα... δεν χρειαζεται ομαδα γυρω του,τωρα απο που βγηκε το συμπερασμα οτι εγω υποστιριζω αυτα που γραφεις δεν ξερω και παρακαλω να ανακαλεσεις.

Και ναι τα περισσοτερα ιπο ειναι ετσι πισω απο την πορτα συμφωνω.Γιατι ομως τοτε εσυ κρινεις μονο τους Ελληνες εκτροφεις και οχι τους ξενους?Εγω θα λεγα να μην παρουμε ποτε ξανα Γερμανικο Ποιμενικο.
Στην Ελλαδα ζω,αμα παω Γερμανια θα λεω για τους Γερμανους

Γιατι οταν ας πουμε ο Remo ειχε 2 χρονων ipo3 πως το πηρε?Οταν τον Paer τον παρακαλουσαν να δαγκωσει?Εκει δεν βγηκε να πει κανεις τιποτα..Καλο γενικα ειναι να κοιταμε το δασος και οχι μονο το δεντρο.
Μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει καλα τα πραγματα.
Οσοι βγηκαν και τα ειπαν,σβηστηκαν τα ποστ τους(γιαυτο και δεν γραφω στο φασεμπουκ)και τους εκαναν μπαν γιατι θιγοταν τα συμφεροντα απο τα μαγαζακια τους.
Eγινε καμια αναφορα σε καποιον Εκτροφεα εξωτερικου(που να γνωριζω) και να μην πηρα θεση?

Oσο για τις κουνελες μας πειραζουν οι κουνελες.Οι αρσενικοι που κανουν καθε εβδομαδα 5-7 ζευγαρωματα δεν μας πειραζουν?
Το οτι εδω η σκυλα μπορει να κανει 9 ζευγαρωματα και 9 στην Γερμανια και 9 στην Ιταλια παλι δεν πειραζει?
Και αυτα γινονται μονο στα Γερμανικα Ποιμενικα η μηπως σε ολες τις φυλες?
Αμα εχει σχεση οτι καθε χρονο(και πολυ λεω)μια θυληκια γενναει και τραβαει ολο το κουπι,με τον αρσενικο που περαστε σκουπιστε τελιωσατε, τι να πω...μαλλον παλι κατι δεν καταλαβαινω η δεν γραφω σωστα.......

Ο γερμανικος ΔΕΝ ειναι μονο εργασια φιλε μου.Ειναι συνδιασμος υγειας μορφολογιας εργασιας.Αν θυσιασεις κατι απο αυτα ειναι ιματασιον.Πρεπει να εχεις ξεκαθαρη εικονα ενος σκυλου.Οχι να εχει τα αυτια πανω να ειναι γκρι μαυρος η καφε μαυρος και να δαγκωνει.Πολυ απλα υπαρχει προτυπο.Αμα δεν αρεσει σε καποιον απλα δεν παιρνει γερμανικο ποιμενικο.
Να σου πω την γνωμη μου σε αυτο....
Φερε Οποιον Μορφολογικο θελεις να ερθει περασει το Αλφα και τα εμποδια στον στιβο να δουμε εκει την μορφολογια του,και μετα θα παμε να κανουμε και τεστ χαρακτηρα να δουμε νευρικο συστημα να δεις οτι και εκει θα χασει και για το φιναλε παμε σε γιατρο να δουμε και ποιος ειχει καλυτερα κοκαλα,καρδια ανατομια.Να παμε να κανουμε και 20 χιλιομετρα
Ο πραγματικος Γερμανικος ποιμενικος ειναι ο εργασιακος.η τουλαχιστον για να μην ειμαι απολυτος ειναι πιο κοντα στο προτυπο!
Στα γραφει αυτα ιδιοκτητης μορφολογικου που οταν παω στο σπιτι βλεπω τον ρουντ και λιωνω,που εχω δουλεψει εκατονταδες ωρες μαζι του,που αν ημουν αλλος θα ειχε τωρα 10+ επιβασεις..... και champion Gr μορφολογια και ιπο3.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Μιλας σε σχεση με τα μορφολογικα.Για αυτο σου λεω οτι αν δεις τον δικο μου θα καταλαβεις οτι δεν εχει να ζηλεψει κατι απο ενα εργασιακο.

Εγω καταρχην δεν βγαινω να πω οπως εσυ οτι εργασιακα η τα μορφολογικα ειναι τα σωστα.Εγω λεω οτι υπαρχει προτυπο.

Επισης αντιθετα με σενα που προτιμησεις να μην γραψεις αλλα να μαθεις απο το δικο μου ποστ ειχα τα @@ να γραψω να εκτεθω να πω την βλακεια μου να θεσω τους προβληματισμους μου με σκοπο να μαθω.Εσυ τι εκανες απο ολα αυτα?Η μηπως ξυπνησες μια μερα και εμαθες για το ιπο?Οποτε μην μου λες οτι θα ξεθαψεις και θα κανεις και θα δειξεις διοτι ψευτομαγκες και κομπλεξικα δεν τα ανεχομαι.Για αυτο σταματησα να γραφω τοσο καιρο και για αυτο με βλεπω να το ξανακανω.
Το φορουμ αυτο εχει φτιαχτει για να μαθαινει καποιος.Και για να μαθεις πρεπει να κανεις λαθη.Τουλαχιστον εγω αυτο πιστευω.
Οποτε ασε τις εξυπναδες σε μενα ειδικα πισω απο τον υπολογιστη.Εδω γινεται ανταλλαγη αποψεων με παραδειγματα οχι με τσαμπουκαδες.

Υ.Γ Καλο θα ειναι μην προβαλουμε τον εαυτο μας μεσω των σκυλιων διοτι αυτο δειχνει κομπλεξισμο φουλ.Τα σκυλια ειναι χομπυ οχι τροπος να αυξησουμε τις μετοχες μας ως ανθρωποι.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ρε παιδια εγω δεν καταλαβαινω γιατι ακομα τσακωνεστε , ειλικρινα το ξερουμε οτι τα πραγματα με τα γερμανακια ειναι λιγο γκριζα και θελει τρελο ψαξιμο και ωρες μελετης για να γινει σωστη επιλογη . Δυστυχως για εμενα δεν θα επρεπε να ηταν ετσι , θα επρεπε να ηταν πιο απλα αλλα αυτο προυποθετει πολλους και ηθικους εκτροφεις και πολλου καλους εκπαιδευτες και γενικα μια διαφορετικη νοοτροπια του ελληνα οχι μονο πανω στο θεμα σκυλος , αλλα σε ολους τους τομεις που προυποθετει σεβασμο προς τους αλλους .

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Κυριακο εγραψες
Σου απαντησα οτι το εχεις κανει.
Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι?Οτι ακομα και οταν δεν γνωριζα καποια πραγματα,ΠΟΤΕ δεν ειπα σε καποιον να παει εκει,ενω εσυ χωρις να ξερεις προτεινες.....ΚΑΙ συνεχιζεις να το κανεις ακομα και τωρα.
Οταν εψαχνα σκυλο πηγα σε αρκετους εκτροφεις,μπορει να εκανα λαθος επιλογη αλλα αυτο επιρεαζει ΕΜΕΝΑ οχι ΑΛΛΟΝ.
Εγω την εφαγα στον κωλο κανενας αλλος.

Για να μην βαζεις λογια που δεν εχω πει....Μπορεις να μου πεις ποιο εκτροφειο Θαυμαζα?
Το μονα εκτροφεια που εχω προτεινει ειναι εργασιακα και τα προτεινα γιατι εχω δει σκυλια τους LIVE και ξερω τι και πως.Ποτε σε πμ!
Ο σωστος Εκτροφεας εχει 2-3 θηλυκα και 2-3 αρσενικα... δεν χρειαζεται ομαδα γυρω του,τωρα απο που βγηκε το συμπερασμα οτι εγω υποστιριζω αυτα που γραφεις δεν ξερω και παρακαλω να ανακαλεσεις.

Στην Ελλαδα ζω,αμα παω Γερμανια θα λεω για τους Γερμανους

Μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει καλα τα πραγματα.
Οσοι βγηκαν και τα ειπαν,σβηστηκαν τα ποστ τους(γιαυτο και δεν γραφω στο φασεμπουκ)και τους εκαναν μπαν γιατι θιγοταν τα συμφεροντα απο τα μαγαζακια τους.
Eγινε καμια αναφορα σε καποιον Εκτροφεα εξωτερικου(που να γνωριζω) και να μην πηρα θεση?

Αμα εχει σχεση οτι καθε χρονο(και πολυ λεω)μια θυληκια γενναει και τραβαει ολο το κουπι,με τον αρσενικο που περαστε σκουπιστε τελιωσατε, τι να πω...μαλλον παλι κατι δεν καταλαβαινω η δεν γραφω σωστα.......

Να σου πω την γνωμη μου σε αυτο....
Φερε Οποιον Μορφολογικο θελεις να ερθει περασει το Αλφα και τα εμποδια στον στιβο να δουμε εκει την μορφολογια του,και μετα θα παμε να κανουμε και τεστ χαρακτηρα να δουμε νευρικο συστημα να δεις οτι και εκει θα χασει και για το φιναλε παμε σε γιατρο να δουμε και ποιος ειχει καλυτερα κοκαλα,καρδια ανατομια.Να παμε να κανουμε και 20 χιλιομετρα
Ο πραγματικος Γερμανικος ποιμενικος ειναι ο εργασιακος.η τουλαχιστον για να μην ειμαι απολυτος ειναι πιο κοντα στο προτυπο!
Στα γραφει αυτα ιδιοκτητης μορφολογικου που οταν παω στο σπιτι βλεπω τον ρουντ και λιωνω,που εχω δουλεψει εκατονταδες ωρες μαζι του,που αν ημουν αλλος θα ειχε τωρα 10+ επιβασεις..... και champion Gr μορφολογια και ιπο3.
Ποιον εκτροφεα προτεινα Φωτη που το κανω ακομα και τωρα?

Οταν λεω οι εκτροφεις που θαυμαζεις εννοω οτι εσυ εισαι που λες οτι καλυτερα να παρει καποιος σκυλο απο το εξωτερικο και οχι απο Ελλαδα η λεω ψεμματα?Ε στο εξωτερικο ετσι δουλευουν μας αρεσει η οχι.
Δεν μπορει ενας ανθρωπος μονος να ετοιμασει σκυλια για στιβο για εργασια για σταντ διαδρομο κλπ.Θελει βοηθεια.Ακομα ο σωστος εκτροφεας δεν εχει πανω απο 2-3 σκυλια οχι 6 που λες περιπου εσυ.Τα εκτροφεια εξω ετσι ειναι.Αλλος εχει 2 θυληκα αλλος εχει 1 αρσενικο και μια θυληκια και παει λεγοντας και βγαινουν τα σκυλια 10 στο συνολο γιατι οι εκτροφεις ειναι χομπιστες και κανουν κανονικες δουλειες.Δεν μπορουν ολη μερα να ειναι πανω απο τα σκυλια.

Το κουπι που τραβαει μια θυληκια δν εχει σχεση με του αρσενικου συμφωνω αλλα και παλι και στις 2 περιπτωσεις εχουμε ξεζουμισμα των ζωων η κανω λαθος?

Ο γερμανικος ποιμενικος ειναι οντως σκυλος εργασια.Εγω θελω να σε ρωτησω ενας σκυλος που κανει συνοδος τυφλου παιδιου και δεν κανει ιπο και δεν εχει τα ιδια γκαζια με εναν που κανει ιπο δεν ειναι γ.π?Ειναι λαθος δειγμα?Γιατι εγω νομιζα οτι ο γερμανικος ποιμενικος ειναι σκυλος για πολλες δουλειες all around που μπορει να κανει συνοδια κοπαδιου,ατομου με αναπηρια η τυφλου αλλα και φυλαξη.

Πρεπει να βγει επιτελους απο το μυαλο καποιων πως επειδη ενας γερμανικος ποιμενικος πχ δεν δαγκωνει τοσο βαθια οσο ενας αλλος δεν ειναι σωστο δειγμα.Το ιπο στην εκτροφη ειναι μεσο για να δει καποιος τον χαρακτηρα του σκυλου και τα προτερηματα.Οχι να δει αμα πηρε 100 στο δαγκωμα...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Στο Ετησιο πρωταθλημα που τα παρακαλανε καθε χρονο να δαγκωσουν ειπες κατι?
Που τρωνε 37 διορθωσεις για να πανε 5 μετρα φους???
Που δεν ειναι αξιοι να τους μαθουν ενα σωστο "ακινητος"???
[video=youtube;KBQelXVzpSk]http://www.youtube.com/watch?v=KBQelXVzpSk[/video]
αυτο δεν ειναι εργασια.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Φωτη ο σκυλος οντως τρωει διορθωσεις.Αυτο οφειλεται ισως στην ελλειψη δουλεια.Αλλα ο σκυλος το εχει και φαινεται και για μενα μετραει περισσοτερο αυτο απο το να δω τον σκυλο με ψιλα το κεφαλι να κανει φους.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Ενταξει ελα να δεις και τον δικο μου σκυλο και αν εχει να ζηλεψει σε παθος και εργασια κατι απο τον δικο σου να μου το πεις.Αυτο εγραψες!Πιος προκαλεσε?εγω εγραψα απλα οτι πηρα ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ!Για πιο λογο να γραψω για κατι που εψαχνα με οτι μεσα ειχα!ακομα και στην σκοπία που εκανα καθε βραδυ επερνα πληροφοριες απο τους σκυλαδες που ειχαμε εκει!Τελειωνε η σκοπια επρεπε να σηκωθω σε λιγες ωρες και συνεχιζα να περνω πληροφοριες!Υπαρχει κανενας νομος που να λεει για να μαθεις πρεπει να κανεις θεμα στο φορουμ?Εγω λεω οτι τα εργασιακα ειναι πιο κοντα στο προτυπο..ειναι κριμα να βλεπω μορφολογικα να μην δαγκωνουν και να μην εχουν ψυχη!Το θεμα σου το ειδα οταν ειδη ειχα παρει ΣΚΥΛΟ!Ποιος σου ειπε εσενα οτι διεκδικο το αλαθητο?η οτι δεν κανω?η οτι δεν θα συνεχισω να κανω?!?!Οσο για τις μαγκιες και τα κομπλεξ!εσυ προκαλεσες μεσω σκυλιων να ερθω να δω...και εσυ ντε και καλα πας να μας περασεις οτι οι μορφολογικοι κανουν εργασια ενω εσυ λες οτι πληρωνουν για να παρουν Ιπο!!!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!οταν ξεκινησεις εκτροφη!να μας πεις ποτε θα το δεις επαγγελματικα...για να μην παρει κανεις απο εσενα..γιατι οπως ειπες και εσυ αν το εβλεπες επαγγελματικα τα ιδια θα εκανες...και μιας με το που παρεες τα πρωτα λεφτα τα χομπι πανε περιπατο!ενημερωσε μας!!!Σκυλο εχεις?

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Εισαι απολυτος φιλε μου με τα εργασιακα για αυτο σε παρεπεμψα να δεις τον σκυλο μου που ειναι δειγμα μορφολογικης εκτροφης και να κρινεις αν το σκυλι το εχει η οχι ειναι τοσο απλο.

Οσο για το αν θελω να κανω εκτροφη θα ηθελα αν μπορουσα στο μελλον και αφου εχω τις γνωσεις.Αλλα οχι για να βγαζω το ψωμι μου αλλα γιατι μου αρεσει.Οπως επισης εγραψα οτι μπορει να χαριζα και καποια οποτε μην τα γραφεις μισα.

Και ειπα επειδη μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις οτι επειδη το βλεπουν επαγγελματικα και οχι ως χομπυ και εχουν σκοπο το κερδος ειναι λογικο αυτο που κανουν διοτι ετσι το αντιμετωπιζουν.Και ειπα ακομα οτι και εγω αν το βλεπα σαν λεφτα θα εκανα τα ιδιο διοτι θα ειχα σκοπο το κερδος.Αλλα συμπληρωσα οτι αυτο δεν ειναι σωστο εννοειτε που σημαινει οτι απορριπτω τον τροπο που λειτουργουν.

Αφου εσυ βρηκες αυτο που θες το φορουμ και πατησες στο δικο μου ποστ να παρεις καποιες πληροφοριες μην μου λες εμενα τοτε ως αλανθαστος εσυ οτι θα ανακαλεσεις παλια μου ποστ.Τι εισαι μπαμπουλας?Οποτε δηλαδη δεν μπορει καποιος να τεκμηριωσει μια αποψη το γυρναει εκει?Ελεος..

Καλυτερα να διαβαζεις πιο προσεκτικα αυτα που γραφονται.Εγω οπως βλεπεις συνεχιζω και κραταω τους τονους χαμηλα.Δεν προσωποιποιω το θεμα αλλα προσπαθω να μιλαω οσο πιο τεκμηριωμενα μπορω.
Oποτε καλο θα ηταν και εσυ να αφησεις τα προσωπικα μαζι μου διοτι ουτε με γνωριζεις οποτε πρεπει να κρατας καποια προσχηματα αλλα επισης ειναι ευκολο να κανουμε επιθεσεις πισω απο υπολογιστες.
Αν δεν μπορεις να συγκρατηθεις γραψε καποια αλλη στιγμη που θα εισαι πιο ηρεμος.

Τελος ειπα οτι καποιο μορφολογικοι εχουν αγορασμενα ιπο..Αυτο δεν σημαινει οτι ενας μορφολογικος δεν μπορει να κανει εργασια.Δηλαδη τοσο δυσνοητα τα γραφω ποια που πρεπει να τα κανω νινια?

Υ.Γ Eπειδη το θεμα γυρναει στο προσωπικο εγω αποχωρω απο την συζητηση.Δεν νομιζω οτι εχω να προσφερω κατι.
Ειναι κριμα παντως που το φορουμ βρισκεται ακομα στο επιπεδο αυτο δηλαδη προσωπικων αντιπαραθεσεων και οχι ανταλλαγης οσο το δυνατων τεκμηριωμενων αποψεων.Ισως αυτο να δειχνει και την ποιοτητα μας ως λαος.

Last edited:

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
σορυ ρε κυριακο αλλα ακομα και εγω σαν ασχετος μπορω να καταλαβω οτι αυτο δεν ειναι φους.
σαν απλος χαζος ιδιοκτητης αν ο σκυλος μου κανει τετοιο φους ακομα και στην βολτα μας και με δει ο εκπαιδευτης μου θα με σκοτωσει.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
σορυ ρε κυριακο αλλα ακομα και εγω σαν ασχετος μπορω να καταλαβω οτι αυτο δεν ειναι φους.
σαν απλος χαζος ιδιοκτητης αν ο σκυλος μου κανει τετοιο φους ακομα και στην βολτα μας και με δει ο εκπαιδευτης μου θα με σκοτωσει.
Τασο θα σου απαντησω και δεν θελω να ασχοληθω με το θεμα αλλο διοτι δεν βγαζει πουθενα.

Συμφωνω οτι το φους ειναι χαλια.Οτι ο σκυλος ειναι κακα δουλεμενος.Το βιντεο το ανεβασα οχι για να δειξω αν ο σκυλος κανει καλο φους η οχι αλλά για να δειτε οτι ο χαρακτηρας υπαρχει ακομα στα μορφολογικα και οτι ο σκυλος εχει και ψυχη και παθος.
Το θεμα ειναι να δουλευτει.Και τον καλυτερο εργασιακος σκυλο να εχεις αμα δεν τον δουλεψεις δεν θα βγαλει τις δυνατοτητες του.

Ελπιζω να σε καλυψα.
Καλη συνεχεια στο ποστ του παιδιου.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Κυριακο για αρχη να σου υπενθιμισω οτι δεν εχω κατι μαζι σου,και ελπιζω να καταλαβαινεις τον τροπο που γραφω....
Σου απαντησα απο πανω οτι προτεινω να παρουν σκυλο απο εξωτερικο,εργασιακο.

Εχω παει σε 4 εκτροφεια στην Γερμανια,4κλαμπ εργασιας στην Γερμανια και σε 1 Εκτροφειο στην Τσεχια.
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Αμα δεν μπορεις να κουμανταρεις 2 σκυλια σε εκθεσεις/εργασια εισαι κουλος(οχι εσυ)
Μπερδευτικα... Το σωστο ειναι να εχεις Team(εναν για εκθεσεις,εναν για εργασια εναν για τον γιατρο)και αν ναι γιατι?Για 2 σκυλια?
Το κουπι που τραβαει μια θυληκια δν εχει σχεση με του αρσενικου συμφωνω αλλα και παλι και στις 2 περιπτωσεις εχουμε ξεζουμισμα των ζωων η κανω λαθος?
δεν διαφωνω αλλα η κουβεντα ξεκινησε για αλλο πραγμα...Για την νοοτροπια εκτροφεα-χομπιστα να ενοικιαζει σκυλια..... για γεννες..
kyriakos91
Φωτη ο σκυλος οντως τρωει διορθωσεις.Αυτο οφειλεται ισως στην ελλειψη δουλεια.Αλλα ο σκυλος το εχει και φαινεται και για μενα μετραει περισσοτερο αυτο απο το να δω τον σκυλο με ψιλα το κεφαλι να κανει φους.​
Με εβαλες να το ξαναδω βρε ατιμε!!!
Ο σκυλος δεν ειναι ηρεμος,λαθος δουλεια??
Αμα του κανεις μπαμ πας κατα πανω του στην μακρυνη θα εψαχνες να τον βρεις στην εξεδρα:D
Αυτο προσπαθω να σου πω τοσα ποστ!
Που καταλαβαινεις οτι ο σκυλος το εχει?
Δεν το εχει με την καμια!Αμα το ειχε,δεν θα εκανε "ιχνηλασια" 0,21
Οταν ξεκιναει,1,40sec ετοιμαζεται για την μακρυνη!!Να δαγκωσει παει οχι να παρει την ΠΟΛΗ!Αν το ειχε δεν θα τον "ανεβαζε"η κυναγωγος ετσι...
Και επειδη λες για το κεφαλι!αν ειχε ενα φους με το κεφαλι στον θεο,θα ειχε λυσει τα περισοτερα προβληματα... ο σκυλος ειναι στον κοσμο του...κοιταει δεξια αριστερα,γαυγιζει χωρις λογο......κοντρολ δεν εχει.....Το μονο που εχει ειναι ωραια χρωματα με βαφη κορε νο 2
Αυτο δεν ειναι το προτυπο του Γερμανικου ποιμενικου

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Στο θεμα ζευγαρωματος εργασιακου-μορφολογικου σε παρεπεμψα σε σχετικο θεμα!εκει θα παρεις τις απαντησεις!γιατι να τις εκανα copy-paste δλδ!?!Πολυ χαμηλα τους τονους το ειδα!κομπλεξικο κτλπ με ειπες!και οτι θελω να δειχτω μεσα απο το σκυλι μου?Ελεος!Στην ουσια δεν εχω κατι πρωσοπικο με εσενα!απολυτος κανενα!εχω με τους απο πανω απο εσενα στο θεμα Γερμανικου Ποιμενικου!Ηρεμος ειμαι:mad:
Εχε τα ματια σου και το μυαλο σου ανοιχτο....ελπιζω οταν τα καταλαβεις να μην ειναι αργα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα