Προσεχώς!!!! Olaf Vom Winkel

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Τις απαιτουμενες γνωσεις τις αποκτας οταν διαβαζεις για την φυλη και την εκτροφη,οταν γνωριζεις τελεια το προτυπο,οταν προπονεις και παρουσιαζεις σκυλια,οταν ταξιδευεις Γερμανια ωστε να δεις και εκει σκυλια να επισκεφτεις εκτροφεις και να παρουσιασεις το σκυλι σου και σε εκθεσεις εκει οπου ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος.

Ο συγκεκριμενος κυριος δεν εχει κανει τιποτα απο αλλα αυτα.Δεν ξερω αν καλα καλα ξερει το προτυπο.Αλλα μαλλον οχι αφου ζευγαρωσε με εναν τοσο κακο αρσενικο ο οποιος ειναι φουλ λαθη και προβληματα και εκανε ονομα απο το facebook και οχι απο τις πρωτιες τους σε ανταγωνιστηκες εκθεσεις.

Επισης τον συγκεκριμενο σκυλο τον παρουσιασαν στο facebook ως τον καλυτερο αρσενικο της Ελλαδα και οτι δεν εχει ερθει ποτε τετοιο σκυλι ξανα εδω..Και ο σκυλος απο οσο γνωριζω κοστισε τιποτα για να ερθει.Καλο αρσενικο με καριερα δεν φερνεις αμα δεν δωσεις το λιγοτερο 30.000 ευρω.

Last edited:

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Παιδιά αλήθεια αλήθεια δεν ήξερα για τον σκύλο και το όλο θέμα στο φαισμπουκ, ναι είδα εξετάσεις αλλά συνεχίζετε να μου λέτε να μην πάρω απο εκεί γιατί δεν είναι καλά σκυλιά. Σας άκουσα γιατί κάτι ξέρετε παραπάνω. Και δεν το λέει μόνο ενας το λένε πολύ. Εγώ δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω διαφήμηση ή κατι τέτοιο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παιδιά αλήθεια αλήθεια δεν ήξερα για τον σκύλο και το όλο θέμα στο φαισμπουκ, ναι είδα εξετάσεις αλλά συνεχίζετε να μου λέτε να μην πάρω απο εκεί γιατί δεν είναι καλά σκυλιά. Σας άκουσα γιατί κάτι ξέρετε παραπάνω. Και δεν το λέει μόνο ενας το λένε πολύ. Εγώ δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω διαφήμηση ή κατι τέτοιο.
Και για ποιο λόγο ελεγες ότι εχεις δει εξετάσεις των σκυλιων και ολα ειναι τέλεια?

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Και για ποιο λόγο ελεγες ότι εχεις δει εξετάσεις των σκυλιων και ολα ειναι τέλεια?
Μα σου λέω έχω δει εξετάσεις των γονιών και εμένα μου φάνηκαν μια χαρά σκυλιά. Απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη και μετά μου έιπατε εσείς όλα αυτα!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Τι εξετασεις ειδες?Αιματολογικες?Ακτινες?Τι?Οτι και αν ειδες αν δεν ειναι ελεγχμενο απο τον Γερμανικο Ομιλου δεν πιανει μια.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
οκ δεν θα παρει απο εκει σκυλο,ας του προτεινει καποιος ενα αλλο εκτροφειο... να δουμε
αν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφεας που να εχει κανει(ακτινογραφιες/κληρονομικες/εργασια/εκθεσεις διεθνεις-εγχωριες-μπλα μπλα μπλα ) αυτα που ζητατε.

Υπερβολες......
Ο καλυτερος γερμανικος ποιμενικος στην Ελλαδα ειναι αυτος που θεωρει ο εκαστοτε
εκτροφεας για να βελτιωσει κατι που θελει.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
οκ δεν θα παρει απο εκει σκυλο,ας του προτεινει καποιος ενα αλλο εκτροφειο... να δουμε
αν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφεας που να εχει κανει(ακτινογραφιες/κληρονομικες/εργασια/εκθεσεις διεθνεις-εγχωριες-μπλα μπλα μπλα ) αυτα που ζητατε.
Ε τότε λοιπόν κακώς στρέφουμε τον κόσμο σε εκτροφεία. Τα εγχώρια δεν κάνουν ότι είναι επαρκές, του εξωτερικού έχουν μύρια άλλα προβλήματα επίσης, δηλαδή καθαρόαιμο υγιές είναι λίγο λόττο; Ε; ε...;

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εκανα ενα εντιτ
Υπαρχουν πολλες υπερβολες και το να κρινεις ειναι το μονο ευκολο,ελπιζω οταν θα ερθει ο καιρος να κριθουν
να θυμουνται τι απαιτησεις ειχαν.
Η επιλογη καθαροαιμου οσο και να το ψαξεις παντα θα ειναι λοττο....
Απλα οσο πιο πολυ το ψαχνεις τοσο πιο πολυ ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες να παρουσιασει καποιο προβλημα ο σκυλος.
Σορυ αν δεν στο εξηγω σωστα.:cool:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
εκανα ενα εντιτ
Υπαρχουν πολλες υπερβολες και το να κρινεις ειναι το μονο ευκολο,ελπιζω οταν θα ερθει ο καιρος να κριθουν
να θυμουνται τι απαιτησεις ειχαν.
Απλα οσο πιο πολυ το ψαχνεις τοσο πιο πολυ ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες να παρουσιασει καποιο προβλημα ο σκυλος.
Σορυ αν δεν στο εξηγω σωστα.:cool:
Πολύ καλά το εξηγείς. Το ποστ μου δεν έχει και μεγάλη σχέση με το τι είπες εσύ στο προηγούμενο. Εγώ τις αποφάσεις μου στο θέμα σκύλος τις έχω πάρει και έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα. Συμφωνώ απόλυτα ότι

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
ο μανωλης κασσωτακης
ο πετερστολζ
η βορεαδου
ο χαους τζαξον
ειναι 4 εκτροφεια που μου ερχονται στο μυαλο και σιγουρα εχουν εξετασεις σε ολο το πακετο.
και δεν ειναι καν τοσο δυσκολο να βρεςι εκτροφεα ν ακανει αυτες τις εξετασεις στα σκυλια του...σχεδον τις εχω κανει εγω και δεν ειμαι εκτροφεας....δεν γινεται καποιος ευσυνηδειτος να μην τις κανει.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Οταν παιρνεις κουταβι οσο καλη εικονα και να δειχνει παντα θα ειναι λοττο.Οταν ομως το κουταβι προερχεται απο μια γεννα οπου τα σκυλια πληρουν τους κανονες αναπαραγωγης του SV και το pedigree ειναι καλο τοτε αυξανεις τις πιθανοτητες για ενα καλο ζωο.

Αν τωρα θελει καποιος να μην το παιξει κορονα γραμματα και να παρει ενα σκυλο ετοιμο(αναλογα και τι ποιοτητα σκυλου ζητας)τοτε ισως χρειαστει να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη.

Φωτη οντως καλυτερος σκυλος ειναι αυτος που βοηθαει να βελτιωθει η εκτροφικη γραμμη του εκτροφεα(ποσοι εχουν δικη τους γραμμη?)
Απο κει και περα ομως δεν μπορει καποιος να βαφτιζει εναν σκυλο φουλ προβληματα ουτε καν καλο!
Για μενα υπερτυπικο κεφαλι,περπατημα με ανοιχτα ποδια,κακη κατω γραμμη και ZW 100 δηλωνει σκυλο μαπα.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
ο μανωλης κασσωτακης
ο πετερστολζ
η βορεαδου
ο χαους τζαξον
ειναι 4 εκτροφεια που μου ερχονται στο μυαλο και σιγουρα εχουν εξετασεις σε ολο το πακετο.
και δεν ειναι καν τοσο δυσκολο να βρεςι εκτροφεα ν ακανει αυτες τις εξετασεις στα σκυλια του...σχεδον τις εχω κανει εγω και δεν ειμαι εκτροφεας....δεν γινεται καποιος ευσυνηδειτος να μην τις κανει.

Σωστος Αυγερις.Ειδικα η Βορεαδου ομως εχει και 2η γεννια εκτροφης και δικη της γραμμη και επιτυχιες πολλες εξωτερικο με δικα της σκυλια.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
και ο κασσωτακης εχει παει με θυληκιες καλα εξωτερικο και εχει ασχοληθει απειρα με το θεμα
και ο πετρος ο ριτσοπουλος με το πετερστολζ αυτος κι αν εχει ασχοληθει σωστα με τα σκυλια του.
γενικα ειναι εκτροφεια που σιγουρα θα βρεις αυτο που πρεπει πρωτα απο υγεια μετα μορφολογια και μετα τιμη.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Πανω κατω τα ιδια λεμε :confused::p
Ειναι προσβολη αν πω οτι δεν περναγα ουτε απ εξω απο αυτα που προτεινες αν ηθελα Γερμανικο ποιμενικο?Ενοειτε ουτε απο τον δικο μου εκτροφεα
Ας το εξηγησω μπας και σωσω λιγο την κατασταση.

Κατεστρεψε την φυλη ο κρις και οχι η διασταυρωση εργασιακου με μορφολογικου?

Τιμη με η χωρις πεντιγκρι?

10 κουταβια το μηνα ειναι επιλεκτικη εκτροφη?

Εργασια?Τι ειναι τουτο?(Θα το ξαναγραψω και ας ειμαι γραφικος και κουραστικος,ακομα περιμενω ενα βιντεακι με εξετασεις εργασιας τα τελευταια 2++χρονια.απο εκθεσεις εχει γεμισει το facebook....απο εργασια?)ιπο ΒΗ ιχνηλασια???
Μπα δεν θα παρω....

Οποιος θελει αγοραζει σκυλο οτι ωρα θελει,παντα υπαρχουν διαθεσιμα κουταβια.
(υπαρχει μεγαλη ζητηση?Δες παρακατω)

Συντευξη για να παρεις σκυλο?
(-Θελω ενα σκυλο για να ξαπλωνει στο κρεβατι
-Φυσικα και εχουμε)
Λιγο αυστηροτερα κριτηρια και αμεσως καλο για την φυλη θα ειναι.

Οταν ειδα με τα ματια μου οτι Εκτροφεας εγραψε : Mε την προπονηση Μορφολογιας φτιαχνεις καλυτερη σχεση απ οτι με την Εργασια,καταλαβα πολλα.
H μηπως οταν διαβασα οτι Εκτροφεας νοικιασε σκυλα για γεννες!!!!!!ΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχ
Τι ειναι η σκυλα?κουνελα?

Για να τελειωνω και να μην γραψω και τα πιο χοντρα, με εκθεσεις, "μαγειρεματα,βαψιματα,κουρεματα", ομιλους.
Προπονηση σε ηλεκτρικο διαδρομο?Γελαει ο κοσμος...

Δεν εχω προβλημα με τον Dogspirit(ειναι δεν ειναι τρολ) ουτε με τον επινεφελο που ειναι ευχαριστημενος απο την επιλογη του:D.
Ουτε με εσας φυσικα....

Τα γραφω τα σβηνω τα ψιλομαζεψα :)

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
αν γνωριζεις κατι για τους εκτροφεις που προανεφερα θα το δεχτω ανοιχτα και κανε μου μια αναφορα για τον καθε ενα προσωπικα...!!

ειμαι ανοιχτο;ς σε ολες τις αποψεις ειλικρηνα χωρις καμια δωση ειρωνιας..εκτος αν δεν καταλαβα καλα και δεν αναφερεσαι σε εμενα.οποτε πες οτι δεν το ειπα ποτε.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Φωτη ειναι λογικο η φυλη να χωριζοταν στα 2 αφου χωριστηκε η χωρα προελευσης της.Οταν ξαναενωθηκε υπηρχαν 2 γραμμες και μου φαινεται αρκετα δυσκολο αν και θα επρεπε να γινει μια.

Απο εκει και περα δυστυχως στην Ελλαδα το επιπεδο εκτροφης ειναι πολυ χαμηλο και αυτο οφειλεται στην ελλειψη γνωσεων και δουλειας.Τοσο καιρο οι περισσοτεροι πουλουσαν αερα.
Τωρα που βγηκαν οι ομαδες στo facebook και αρχισε να ασχολειται λιγο παραπανω κοσμος ψιλο σφηξαν οι κωλοι.Πλεον οποιος κανει λαμογια αμεσως μαθευεται.

Αν ξαναπερνα σκυλο πραγματικα δεν ξερω απο που θα επαιρνα.Τα κριτηρια μου πλεον ειναι πολυ πιο υψηλα και αυστηρα στο επιπεδο μορφολογιας.Η αληθεια ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι ελαχιστα τα σκυλια ελληνικης εκτροφης που μπορω να πω οτι τα ζηλεψα.Ισως να στρεφομουν και στο εξωτερικο αλλα απο εκει ειναι δυσκολο να παρεις 1η επιλογη.

Αυγερη ας πιασουμε τους εκτροφεις που ανεφερες καθως του γνωριζω ολου και εχω επαφη με ολους.

Ο Κασσωτακης οντως προσπαθει η σκυλα του η gina ηταν τοσο καιρο εξω και δουλευοταν αλλα και η zozefin ηταν πολυ καλη επισης.Παρολα αυτα δεν εχει βγαλει καποιο σκυλι που να για εξω.Τουλαχιστον ομως τα σκυλια του ειναι μια υγειη και ο Μαλωλης κανει επιλεκτικες γεννες με τοπ αρσενικους.

Ο Ριτσοπουλος τον οποιο γνωρισα στην εκθεση του ΟΚΑ ειναι εξαιρετικος ανθρωπος απο αυτο που μου εδειξε με ηθος.Αλλα δεν ειναι εκτροφεας καθως κανει μια γεννα στα 2 χρονια και αν.

Η Βορεαδου πιστευω κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι απο τα λιγα ατομα στον χωρο που εχουν γνωσεις.Βγαινει εξω,τρεχει σκυλια εξω,τα σκυλια της εχουν τις απαραιτητες εξετασεις,εχει διασυνδεσεις και φυσικα εβγαλε τον Santos vom shepherland που αν ο σκυλος δεν πεθαινε θεωρω πως θα ηταν στα πρωτα 25 στο Παγκοσμιο.Επισης ειχε επιτυχια με την Esrah στην Γερμανια(η σκυλα ηταν για 2η και οχι νουμερο 51)και με τον Aragorn(ισως ο μονος καλος αρσενικος που εδωσε ο Hero feetback και αυτο οφειλεται στην θυληκια).Ακομα πολλες καλες θεσεις στις βαλκανικες εκθεσεις αλλα και στην Ελλαδα.

Και οι 3 εκτροφεις ειναι αξιολογοι ανθρωποι με ηθος.Για μενα αυτο μετραει πανω απο ολα.

Κλεινοντας Φωτη οι Ελληνες εκτροφεις τοσο καιρο δεν δουλευαν διοτι το κοινο που ειχαν να πουλησουν σκυλο δεν ηταν απαιτητικο.Γιατι να παει ο αλλος 3-4 φορες Γερμανια με δικο του σκυλι να του φυγουν 5.000-6000 στα μεταφορικα ενω ηδη πουλαει 30-40 κουταβια τον χρονο?Για να σου πει κοιτα ειχα επιτυχια εξω.Αφου και παλι θα παρεις το κουταβι και χωρις να στο πει.Ισως δηλαδη να φταει και το κοινο αλλα δεν ειναι δικαιολογια.Σε ολα αυτα βαλε οτι σε καθε σκυλι κανανε βασικη υπακοη οποτε ενα 800αρι τουλαχιστον και στα μισα εκπαιδευση φυλακα οποτε αλλο ενα 1.000ρικο.Και να μην ξεχασω και καμια πανσιον.

Παντως αν το βλεπα το θεμα οπως αυτοι δηλαδη οχι σαν χομπυ αλλα επιχειρηματικα ουτε εγω θα το εκανα.Φυσικα ομως αυτο δεν ειναι σωστο!

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Αυγερη
Εσυ τους γνωριζεις και τους προτεινεις?
Εφοσον τους γνωριζεις δεν ξερεις οτι ενας απο αυτους ζευγαρωσε εργασιακο με μορφολογικο?
Δεν γνωριζεις οτι δεν ξερουν τι παει να πει απορτ/φους ρεβιρ?
Δεν γνωριζεις ποιος/α εχει νοικιασει σκυλα για γεννες?
Δεν γνωριζεις τα εμαιλ που κυκλοφορουν με χαρτια τιμη και χωρις χαρτια τιμη?
Δεν ειμαι μελος σε καμια απο τις 45 σελιδες γερμανικου ποιμενικου στο φασεμπουκ ενω εσυ που εισαι πρωτη φορα τα ακους αυτα?
Επειδη δεν θελω να ξεφυγω το σταματαω εδω...
Κυριακο
Φωτη ειναι λογικο η φυλη να χωριζοταν στα 2 αφου χωριστηκε η χωρα προελευσης της.Οταν ξαναενωθηκε υπηρχαν 2 γραμμες και μου φαινεται αρκετα δυσκολο αν και θα επρεπε να γινει μια.
τι εννοεις?

Απο εκει και περα δυστυχως στην Ελλαδα το επιπεδο εκτροφης ειναι πολυ χαμηλο και αυτο οφειλεται στην ελλειψη γνωσεων και δουλειας.Τοσο καιρο οι περισσοτεροι πουλουσαν αερα.
Ενω τωρα?
Μια χαρα σκυλια υπαρχουν στην Ελλαδα.
Τα βηματα γινονται σιγα σιγα

Τωρα που βγηκαν οι ομαδες στo facebook και αρχισε να ασχολειται λιγο παραπανω κοσμος ψιλο σφηξαν οι κωλοι.Πλεον οποιος κανει λαμογια αμεσως μαθευεται.
Με διαχειριστες τους ιδιους η την κλικα τους?

Τον Κασσωτακη δεν τον γνωριζω
Ο Ριτσοπουλος ζευγαρωσε το εργασιακο με μορφολογικο(εξετασεις ιατρικες/εργασιας ειχε καποιο σκυλι απο τα 2?)Εκτος οτι ειναι απαραδεκτο να ζευγαρεις 2 διαφορετικα σκυλια.
Βορεαδου Βλεπω πολλα σκυλια με ιπο1 στο σιτε της.....
κανα βιντεακι/φωτογραφια δεν βλεπω ομως.
Σε ποιες εξετασεις περασαν?Εξωτερικο?Γιατι?Ποιος τα εκπαιδευσε?Ο ξενος?Γιατι?
Α.... και το αν, το θα και το ισως δεν μου λεει κατι.
Ποιος σου ειπε οτι θα εβγαινε μεσα στην 25αδα?

Γενικα τωρα

Για κουρεματα βαψιματα ειπες κατι?
Στο Ετησιο πρωταθλημα που τα παρακαλανε καθε χρονο να δαγκωσουν ειπες κατι?
Που τρωνε 37 διορθωσεις για να πανε 5 μετρα φους???
Που δεν ειναι αξιοι να τους μαθουν ενα σωστο "ακινητος"???

Δαγκωνει κανενα απο τα σκυλια τους?
Ε?το φαι του μπορει.

Ο Γερμανικος ποιμενικος δεν ειναι για γυρω γυρω ολοι στην μεση ο Μανωλης στις εκθεσεις μορφολογιας.
*Μανωλης ο μιλημενος κριτης

Το οτι δεν παει ο ενας στις εκθεσεις του αλλου?

Τον Γιαννουλη ξεχασες Κυριακο που πιο παλια τον προτεινες συχνα.....

Για τον ομιλο?Για τους ψηφους?Εχουμε κατι?

Μου φαινεται δεν καταλαβαινετε τι γραφω
Σας εχω απαντηση σε οσα με ρωτησατε,θελατε ονοματα το εκανα!
Εσεις θα μου απαντησετε??θα μου δωσετε μια εξηγηση για τα παραπανω?
ΚΑΙ ξαναγραφω αυτα ειναι τα "ελαφρια" παραπτωματα(ο θεος να τα κανει ελαφρια).... Αμα παμε και στα χοντρα θα ειμαι για δικαστηριο

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Φωτη πολλα γινονται.Και κουρεματα και βαψιματα και ψευτικες θεσεις και ψευτικα ιπο.

Στο sieger φετος παρακαλουσαν τα σκυλια να δαγκωσουν.Η σκυλα του γιαννουλη πηγε για πιπι και βολτα στο γκαζον.

Αλλα και παραεξω να βγεις και να δεις το παγκοσμιο ποσα σκυλια δαγκωνουν?Αυτο οφειλεται σε ελλειψη δουλεια η σε προβλημα χαρακτηρα?Παντου γινονται αυτα και στην Γερμανια.

Εγω δεν προτεινα κανενα εκτροφεα.Οποτε δεν ξεχασα κανενα.Μιλησα γυρω απο αυτους που ανεφερε ο Αυγερης.Δεν ειπα ποτε οτι κανενα εκτροφεας ειναι σουπερ.Ειπα οτι κανουν προσπαθεια και οτι η Βορεαδου εχει καποιες επιτυχιες εξωτερικο.Απο και περα παραπανω λεω οτι δεν γνωριζω αν θα περνα σκυλο ξανα απο Ελλαδα.Ελπιζω να το διαβασες.

Για την 25αδα που αναφερεις ειναι η δικη μου αποψη.Ειδικα οταν ενας κριτης λεει οτι θελει να δει τον σκυλο αυτον στην Γερμανια και με τοσο καλο pedigree το σκυλι δεν γινεται να μην παει καλα.

Τωρα για τα ιπο1 τα περισσοτερα τα περνανε εξω Γερμανια.Ενα εκτροφεας θεωρω οτι δεν μπορει και να κανει εκτροφη και να δουλευει τα σκυλια για ιπο1 και να προετοιμαζει σκυλια για εκθεσεις και να ταξιδευει εξωτερικο.
Αν δεις τα εκτροφεια εξω που ειναι ομαδες αλλος ειναι χειριστης αλλος κανει τα ιπο αλλος διαλεγει ζευγαρωματα και παει ετσι.Ενας ανθρωπος δεν μπορει να τα κανει ολα μονος.

Για τον Ριτσοπουλο το ξερω οτι ζευγαρωσε εργασιακο με μορφολογικο οπως και ο Κοροβεσης.Νομιζω εξετασεις ειχα τουλαχιστον υγειας.
Γιατι θεωρεις πως ειναι απαραδεκτο να διασταυρωσεις τους 2 τυπους?Αμα δηλαδη θες να φτιαξεις τους χαρακτηρες σου γιατι να μην το κανεις?Απο οσο γνωριζω το εχει και και αυτη που εχει το εκτροφειο Von Arlette οπου εβγαλε τον μεγαλο Ghandi.Σημασια εχει να ξερεις τι θες να παρεις απο το ζευγαρωμα.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
νομιζω οτι στο μηνυμα μου εγραψα ανοιχτα οτι δεχομαι τα παντα...δεν θεορω κανεναν ευαγγελιο εως ωρας

Εσυ τους γνωριζεις και τους προτεινεις?
Εφοσον τους γνωριζεις δεν ξερεις οτι ενας απο αυτους ζευγαρωσε εργασιακο με μορφολογικο?

για αυτο το σχολιο θα σου πω οτι δεν γνωριζεις και μου δειχνει την αγνοια σου σε καποια πραγματα.αυτο μην το λες δεν ειναι κριτηριο δεν θα στο αναλυσω εδω μπορω να στο αναλυσω αν θελεις σε μια κλιση φιλικα με καφεδακι να ανταλαξουμε γνωμες και να περασουμε καλα.εχω μερικα επιχειρηματα που θα αλλαξεις γνωμη.

για τις τιμες για χαρτια χωρις και με εννοειτε και δεν ξερω και ειναι για κλωτσιες το λιγο λιγοτερο
οσο για τις εκπαιδευτικες τους ικανοτητες παλι ειναι θεμα προς συζητηση.

απο'τι βλεπεις δεν εχω προβλημα να αλλαξω γνωμη σε πολλα πραγματα και φυσικα να μαθω...προτεινα αυτους γιατι πιστευα σε καποια πραγματα εως ωρας και τωρα ανοιχτα μπορω να αναθεωρησω χωρις κανενα προβλημα.ενδιαφερομαι για το καλο σε αυτον τον τοπο και για να βοηθησω στο να εχουμε λιγοτερα σκατα γυρω μας σαν επιλογη.

αν θελεις θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες αλλα αν θελεις χωρις επιθεση εκτος αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος.

(οσο για το ενοικιο της κουνελας πρεπει να σε ενημερωσω οτι γινεται με μεγαλο ποσοστο και για εμενα καλα κανουνε μερικες φορες μην ξεχνας την συνιδιοκτησια και τα φιλικα εκτροφεια στην γερμανια οι μισες οικογενειες ειναι οι εκτροφεις που βλεπεις.)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
γιατί χαλάτε την ''καλή'' εικόνα των καταστημάτων ;
ξέρετε πόσα λεφτά ξοδεύουν για την μαρκίζα ;
γιατί τελικά ,μόνο η μαρκίζα αξίζει .
Όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας μέσα στο στίβο τα πράγματα αλλάζουν (αλλά και εκεί υπάρχει λύση)
Και τέλος ας φτύσουμε αυτή την καραμέλα <<για το καλό της φυλής ) θα χαλάσουμε τα δοντάκια μας .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα