Προβλήματα με γείτονες

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
λοιπον της προαλες εβγαλα τον μικρο βολτα εκει που ειμασταν στο πεζοδρομιο ερχεται μια τρελη και αρχιζει να ουρλιαζει ..ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ..να την ακουνε 2 πεζοδρομια.. να εχουν βγει στα μπαλκονια και να κοιτανε κατω..και να κοιταει τον μικρο σαν να εχω τι να πω ρε παιδια.. κανα τερας..!!να βλεπεις το ξεσκονοπανο να κοιταει με ενα υφος τι κανει η τρελη..?σε καποια φαση παει να μας προσπερασει και να κοιταει τυπου κομαντος ..μεγαλη υποθεση..λες και εχω κανα εργαλειο..,την ωρα που εχει φτασει μπροστα μας.. λεω στον μικρο.. ορμα blanco!!!!και βλεπεις την τρελη να αρχιζει να τρεχει λες και ριχνουνε χιρομβοβηδες απο πανω..,ο blanco να μην εχει παρει χαμπαρη να εχει στρογγυλο κατσει και να εχει βγαλει και την γλωσσα εξω τυπου χαζοσκυλο και οσοι ειναι γυρω να εχουν πεσει κατω απο τα γελια..εντελως παροδια..

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
kango1 said:
,την ωρα που εχει φτασει μπροστα μας.. λεω στον μικρο.. ορμα blanco!!!!και βλεπεις την τρελη να αρχιζει να τρεχει λες και ριχνουνε χιρομβοβηδες απο πανω..,ο blanco να μην εχει παρει χαμπαρη να εχει στρογγυλο κατσει και να εχει βγαλει και την γλωσσα εξω τυπου χαζοσκυλο και οσοι ειναι γυρω να εχουν πεσει κατω απο τα γελια..εντελως παροδια..
ρε παρτε μαζι σας καμια καμερα αυτα δεν πρεπει να χανονται

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
κανονικα... :lol: :lol: :lol: :lol:
να οργανωναμε κανενα τυπου καντιτ καμερα..φανταζεσει γελιο..!! :lol: :lol: :lol: με ολους αυτους τους τρελους...

ααα αυτην την βλεπω καθε μερα ετσι..!!! :wink: ειναι γνωστη εδω.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Εχω σοβαρο προβλημα με την γειτονισσα μου(ευτυχως μετακομιζω).
Οποτε βγαινω να απλωσω με ακουει τωρα τι να πω,τσουπ βγαινει εξω και μου λεει:
Η Luna που ειναι ?δωστην λιγο να παιξουν τα παιδια μου!θα την κρατησουμε κανα μισαωρο και θα στην δωσω μετα :shock: :shock: :shock:
Δεν ξερω τι αλλο να πω.... :roll: προσπαθω να ειμαι ευγενικη,μια της λεω ουι κοιμαται,μια οτι κανει μπανιο,μια οτι διαβαζει τα παιδια για το σχολειο,μια οτι ξεσκονιζει......μου τελειωσαν οι δικαιολογιες .
Ειναι πολυ σπαστικο,γινεται σχεδον καθε μερα και ακουω απο μεσα τα παιδια της που ουρλιαζουν :την θελουμε,την θελουμε,φερτην μεσαααααααα.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
εμάς γιατί δεν μας το λένε αυτό? :( Μόλις μας βλέπουν αλλάζουν πεζοδρόμιο...... :-k γιατί άραγε?Μήπως να της κοτσάρω κανα κόκκινο φιόγκο στο κεφάλι να δείξει πιο......κοριτσάκι???

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
LUNA07 said:
Η Luna που ειναι ?δωστην λιγο να παιξουν τα παιδια μου!θα την κρατησουμε κανα μισαωρο και θα στην δωσω μετα :shock: :shock: :shock:
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους τη δίνεις; Παιχνίδι δεν είναι το σκυλί σου; Πες την επόμενη φορά ότι τελειώσαν οι μπαταρίες. :p

Την Παρασκευή κάποιοι καλοί γείτονες θεώρησαν ότι τα σκυλιά μου πεινάνε και μου πετάξανε τα αποφάγια τους με κόκκαλα μέσα στον κήπο. Τι καλοί και συμπονετικοί άνθρωποι. Τα δύο αρσενικά τσακωνόντουσαν ποιός θα πρωτοφάει. Φεύγαμε για κτηνίατρο ούτως ή άλλως. Ο μικρός στο κτηνιατρείο έκανε 3 φορές εμετό, όταν γυρίσαμε έκανε και ο μεγάλος μια και τελικά δεν την γλύτωσε ούτε η μικρή που νόμιζα ότι δεν είχε φάει γιατί ήταν μέσα.
Αν πιάσω αυτόν που το έκανε θα έχουμε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα. Δε με ενδιαφέρει αν δε ξέρει τι πρέπει να τρώνε τα σκυλιά, δεν σέβεται καν τον χώρο μου. Αν ήξερα ποιός ήταν θα είχε ήδη τα αποφάγια μου στην πόρτα του με σημείωμα "Για τα παιδιά σας". :evil:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Βαλτης και δαντελωτο βρακι :lol: :lol: :lol: Γεωργια...
Μου αρεσει που ο κοσμος εκδηλωνεται ωραια για τα ζωα ωρες ωρες αλλα φαντασου τι σπαστικο ειναι αυτο σε ενα ζωακι 2 κιλων που δεν μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του να στο ζητανε 2 παιδια 6 και 4 ετων για να το τυρρανισουνε μες την τρελα τους...με τι εμπιστοσυνη να το δωσω δηλαδη.Ειναι αιτημα αυτο???

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πές τους μία μέρα ότι την πάς στο κτηνίατρο, με σχιζοειδική παρανοιδή εγκεφαλοπάθεια .... :D
τί είναι αυτό ??
Δημιουργει επιληπτικές κρίσεις με ανεξέλεγτο δάγκωμα 2 με 3 φορές την ημέρα, σε ανύποπτη φάση ...
Αμα σου τη ζητήσουν και μετά από αυτό, μετακόμισε γρήγορα ... 8)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
μουχαχαχαχα,καλοοοο,ειναι και χαζη,λες να το πιστεψει???
μιαμιση βδομαδα εμεινε θα την αντεξω την τρελη :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
μην κανεις κανενα αστειο και της την δωσεις..!!
πες της οτι δαγκωσε ενα απο τα δικα σου..

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Οχι ρε συ,με τιποτα δεν την δινω,εδω ειδες ειχα πει δεν θα την επαιρνα οταν ειχα κατεβει Αθηνα και τελικα δεν εμπιστευτηκα να την αφησω πουθενα και την πηρα μαζι μου :wink: ασε που αμα δεν βλεπει μελος της οικογενειας κλαιει και κρυβεται.Εγω καθομαι κι αγχωνομαι και ο αντρας μου μου ειπε να της πω οτι δεν αφηνει αυτος και τελος μαλιστα μια μερα της ειπε :πες τον αντρα σου να δωσει 1500 χιλιαρικακι να παιζουν τα παιδια σου,διαφορετικα παρε με μπαταριες οπως ειπε και η Noela πιο πανω απ'το jumbo :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
εχει βρε αλλα δεν κανουν ζημια,την κορη μου της δαγκωνει καθε μερα τη μυτη αλλα δεν παθαινει τιποτα ειναι πολυ στρογγυλεμενα και μικρα και ειναι σα να δεν σ'ακουμπανε καν :wink:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
να της πεις να σου δωσει αυτη τα παιδια της για να παιξει το σκυλι σου γιατι βαριεται και εσυ επισης και δεν εχεις ορεξη να ασχοληθεις μαζι του.ο καθε ανευθυνος γονιος που εκανε παιδια και καταβαθος το μετανειωσε τους παιρνει ζωντανα παιχνιδια για να τον αφησουν ησυχο και γεμιζει η κοινωνια μετα ατομα εγωιστικα με εξουσιαστικα κομπλεξ κατωτερωτητας(τωρα μου ηρθε αυτο 8) ) :evil: :evil: :evil: ...................................................

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σοφακι μην το λες..ολα τα σκυλια εχουν δοντια και αν θελουν σου κανουν και ζημια..αυτο δεν μπορι να σε σκοτωσει αλλα μπορει καλυστα να σε δαγκωσει..
δεν ηθελε να δαγκωσει την μικρη..απλα της κανει ναζια..
Εμενα ο μικρος οταν γυριζω και του εχω λειψει παει και με φιλαει με μανια και με δαγκωνει στην μυτη ,στο αφτι, στο μαγουλο ,με μικρες μικρες δαγκονιτσες ουτε που καταλαβαιμω κατι..απλα εκεινη την ωρα με επιπληττει..γιατι αργησα και τετοια..

katia83

Member
28 Ιανουαρίου 2008
11
0
mia apo edw...mia apo ekei (parea me ton fidel)
Καλά έχω λιώσει στο γέλιο!! μου δώσατε τρελές ιδέες!
Εγώ έχω αλλάξει ΗΔΗ σπίτι μια φορά λόγω του fidel ή μάλλον λόγω της ηλ***ας που έμενε στον πάνω όροφο...ελεγε οτι τις βρομούσε το σκυλί!!!!ακουσον ακουσον της βρομούσε!!! (που ο fidel μου είναι πάντα καθαρός) τώρα πώς έπιανε την φυσιολογική και ωραία (κατά την γνώμη μου) "σκυλίλα" απο το πάνω μπαλκόνι..μάλλον θα είχα γειτόνισα την βιονική γυναίκα και δεν το είχα καταλάβει!

Αλλάζω σπίτι αφού έχω προειδοποιήσει ιδιοκτήτη και τις άλλες 3 οικογένειες στην πολυκατοικία οτι έχω σκυλί(δεν ήμουν υποχρεωμένη αλλά ποτέ δεν ήθελα να ακούσω κουβέντα ξανά) και πλέον έχω πρόβλημα με την γειτονιά!!!
Δεν μένω σε πόλη...μενω σε χωρίο...παντου έχει δέντρα και μέρη με χώμα. πάντα έχω μαζί μου σακουλίτσα και πάντα ακούω παράπονα στην γειτονιά μου. Να τονίσω οτι -ανάμεσα- στις πολυκατοικίες μας υπάρχει μαντρί!!!ναι μαντρί αααα και κοτέτσι!!!!!!έχει βραδιάσει τώρα αλλά θα σας στείλω φώτο να γελάσετε(εγώ πρέπει να κλαίω και ειδικά το καλοκαίρι) και έχω ακούσει από τις θείτσες στην γειτονιά "μα καλά δεν ντρέπεσαι εδώ που καθόμαστε να βγάζεις βόλτα το βρομόσκυλο?" "προχθες η εγγονή μου πάτησε τα σκ**α απο το σκυλί σου και χαλάσανε τα καινούργια της παπούτσια", "θα χαλάσεις τα δέντρα :? :? " "πωπω θα κολίσουμε τπτ" (το μαντρί δεν πειράζει κανεναν :evil: )

Αλλά εγώ δυστιχώς είμαι ξένη εδώ (έχω έρθει με απόσπαση :( ) και λόγω της δουλειάς μου δεν με πέρνει να μαλώνω με τους ντόπιους...
Μ' άρεσε αυτό με την θρησκεία που αναφέρατε!!!θα πιάσει εδώ στις γιαγιάδες!!!!κανένα άλλο που να μην προκαλεί καυγά???χαχαχα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog