Προβλήματα με γείτονες

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
GRDANE said:
:D
μια φορά, σε ένα από τα πολλά στενά πεζοδρόμια που έχουμε περπατώ με τον bruno... kai έρχεται προς το μέρος μας μία μαμά με καροτσάκι...
πησιάζοντας λέει στο παδί.. αν δεν είσαι καλο παιδί θα σε φάει ο σκύλος...
σκύβω κι λέω στο παιδάκι..μην φοβάσαι.. δεν τρωει παιδάκια.. μόνο χαζές μανάδες.... :)
τώρα γιατί νομίζω ότι το παιδάκι μου χαμογέλασε.... άλλο θέμα... :roll:
:D :D
Κατι παρομοιο το εχω πει και εγω!
Μονο που ειπα, οτι ο σκυλος (ενα Epagneul Bretagne ηταν!!!) δεν τρωει παιδακια, αλλα μαμαδες που λενε ψεματα- και μιας που η δικια σου μολις ειπε ενα....

Επισης ακουο πολλες φορες απο εντελος ασχετους : iiiiii κοιτα τι ασχημος σκυλος.
Εκει λεο : Εσμεραλντα μου μη σε νοιαζει- δεν εχουν καθρεπτη!
Η αν εχουν παιδακια μαζι : Και τα δικα σας παιδια λιγο αποτυχημενα μου φαινονται- εγω με τετοια ασχημια δεν θα εβγαινα στο δρομο.

Και αναρωτιεμαι: τι ανακατευονται ? Ασχολουνται με τον σκυλο μου?
Εγω σχολιαζω αν συναντω καποιον ασχημο ανθροπο στο δρομο?
Ασε που το κοριτσακι μου ειναι το πιο ομορφο στον κοσμο.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Για την διευθύντρια του σχολείου, τα πράγματα είναι πολύ απλά:
Έγγραφη καταγγελία στο ίδιο το σχολείο και στο Υπουγείο Παιδείας, με κοινοποίηση στο γραφείο του Υπουργού και του Πρωθυπουργού, καθώς και στις εφημερίδες κυρίως του αντιπολιτευόμενου τύπου.

Εγώ έχω διώξει έναν χλιμίντζουρα φιλόλογο με αυτόν τον τρόπο... Ο τύπος βαθμολόγησε στην έκθεση και στην ιστορία σχεδόν όλη την τάξη κάτω από την βάση, στον γιο μου δε είχε βάλει 1,6 στα 20!!! 1,6 στην Ιστορία!!!

http://clubs.pathfinder.gr/sailing_charters/395117

Μέσα σε 2-3 μήνες, τον διώξανε τον γελοίο από το σχολείο...
Μάλιστα κάποια στιγμή μου τηλεφώνησαν από κάποια επιτροπή ότι ο τύπος μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά ουδέποτε αυτό συνέβη τελικά, πήγανε να με τρομάξουνε.

Καλό είναι να τα λέμε και να γρινιάζουμε, αλλά αν δεν μάθουμε να πολεμάμε για τα δικαιώματα μας (και τα δικαιώματα των ζώων) και περιμένουμε από άλλους, σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ κάτι να αλλάξει.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Για τα περί "σκύλου που θα φάει το παιδάκι" υπάρχει και αυτή η οπτική:
Γυρνάς στον σκύλο σου και του λες φωναχτά, ότι αν δεν είναι καλός σκύλος, θα τον δώσεις στην άσχημη κυρία ή στην γριά ή στον γέρο να τον φάει!!!

Τα παιδάκια καταλαβαίνουν, και χαμογελάνε.

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Χτες στο πλανήτη Άρη: μπαίνω με την Siba στο πάρκο, περνάει δίπλα μας ένα παιδάκι-κοριτσάκι με την γιαγιά του, και λέει: γιαγιά γιαγιά κοίτα τι τρελό σκυλί, και του λέει η γιαγιά - όχι παιδί μου, δεν είναι τρελό, είναι πολλή όμορφο :shock: :D .

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Πλανήτης γη εδώ!

Τις προάλλες, λύσαγε η δικιά μου με τον γείτονα, και την φώναξα μέσα για να ησυχάσουμε λίγο, και διαπιστώνω πως το σκυλί είναι μούσκεμα...
Μπας και αποφύγω τον καυγά, λέω δυνατά στον σκύλο:
Λάρα, τι φωνάζεις στον γείτονα, αντί να του πείς ευχαριστώ που σε έκανε και μπάνιο!!!

(υπέθεσα ότι ο τύπος θα με ακούσει και θα καταλάβει ότι κατάλαβα ότι έβρεξε τον σκύλο μου επι τούτου...)

Αποτέλεσμα?
Εχθές το απόγευμα, η Λάρα λύσαγε πάλι που τον είδε τον τριμ***α, και την φωνάζω γρήγορα μέσα, αλλά ο τύπος είχε ήδη προλάβει να την λούσει, προφανώς στην μούρη, γιατί για αρκετή ώρα έτρεχαν νερά από την μύτη του σκύλου, το δε κεφάλι ήταν εντελώς μούσκεμα!

Την επόμενη φορά που θα ξαναβγει για πότισμα ο τύπος, μα τον θεό, θα βγω έξω, θα της φορέσω το φλεξ, και θα την βγάλω βόλτα στην αυλή του γείτονα... Για να δούμε αν θα συνεχίσει να την βρέχει...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Στην γειτονική διπλοκατοικία, μένουν 3 οικογένειες, συγγενείς μεταξύ τους.
Με τα μέλη των 2 οικογενειών, η Λάρα είναι παντελώς αδιάφορη, με ένα από αυτούς κάνει χαρές όταν τον βλέπει...

Με τα μέλη της τρίτης οικογένειας, κάνει λες και βλέπει τον Ρωχάμη!!!
Μεταξυ τους οι ένοικοι της διπλανής διπλοκατοικίας δεν μιλιούνται, αν και συγγενείς.

Τώρα που άρχισαν να την βρέχουν κιόλας, τους μισεί ακόμα περισσότερο.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μα τον Θεό... δεν ξέρω τι έχω πάθει!!!
Μου έβρεξε τον σκύλο δίπαξ, κι εγώ ακόμα δεν τον έχω μουντάρει...
Τρέχω, πάω στον γιατρό, κάτι δεν πάει καλά με εμένα, Ντένης έχεις δίκιο, κι εμένα σαν ψέμματα φαίνεται, αλλά... είναι δυστυχώς αλήθεια!!!

Τι έχω πάθει? Τι μου συμβαίνει?
Γέρασα μου φαίνεται...

:cry:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
amangos said:

εχω στο υπόγειο κάτι χαλασμένες ντομάτες... να τις κάνω πακέτο να στις στείλω..???? :D :D

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
πρέπει να μάθεις το σκυλί σου να ανοίγει την βρύση να παίρνει με το στόμα το λάστιχο και να τον καταβρέχει επίσης .....θα κουφαθεί ο τύπος? :eyecrazy:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
amangos said:
Τρέχω, πάω στον γιατρό, κάτι δεν πάει καλά με εμένα, Ντένης έχεις δίκιο, κι εμένα σαν ψέμματα φαίνεται, αλλά... είναι δυστυχώς αλήθεια!!!

Τι έχω πάθει? Τι μου συμβαίνει?
Γέρασα μου φαίνεται...

:cry:
μηπως ερωτευτηκες ? αγαπησες ? και σου βγαινει μαι καλοσυνη προς το ανθρωπινο γενος?

γιατι ακομα και εγω που δεν αγχωνομαι με τετοια πραγματα (γιατι δεν εχω γειτωνες :lol: ) θα τον ειχα πλακωσει σε τπτ καντηλια.

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Amangos, πες στο γείτονα να σου ποτίζει και γκαζόν αφού προσφέρθηκε να σου δροσίζει το σκυλί με νεράκι που και που :wink: .

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε παλαιότερο σχετικό θέμα.

natascha said:
Από μεριάς μου έχω τα εξής: γείτονες του 4ου ορόφου της διπλανής πολυκατοικίας μου συνήθιζαν να πετάνε κομμάτια ολόκληρα απο ξερό ψωμί που δεν κατανάλωναν στο μπαλκόνι μου και στην πίσω αυλή του σπιτιού μου, στο πατρικό μου (είναι διόροφο το σπίτι) με αποτέλεσμα να γεμίζουμε περιστέρια και μυρμήγκια. Επίσης άφηναν επί μονίμου ασημόχαρτα ακόμα και μέσα στον κήπο με αποφάγια από το μεσημεριανό/βραδινό τους με αποτέλεσμα τα σκυλιά να μην τρώνε την ενδεδειγμένη ξηρή τροφή και εγώ να τρέχω να μαζεύω αποφάγια και να πλένω ξανά και ξανά την αυλή και το μπαλκόνι... Μετά από πολλές παρατηρήσεις τους απείλησα να κινηθώ νομικά και προς το παρόν ηρεμήσαμε κάπως...

Επίσης γνωρίζω κυρία ηλικιωμένη η οποία στο όνομα της φιλοζωϊας της έχει μαζέψει αμέτρητες αδέσποτες γάτες στο δυαράκι διαμέρισμά της, τις οποίες τις βρίσκει κανείς παντού, κάτω απο κρεββάτια, πάνω στο ψυγείο, επί του καναπέως και τις οποίες δεν στειρώνει καν... Μιλάμε για αφόρητη κατάσταση.. Εννοείται πως απομακρύνθηκαν αρκετές φορές γάτες οι οποίες στειρώθηκαν και δόθηκαν σε κέντρα προστασίας αδέσποτων αλλά δεν εννοεί να βάλει μυαλό, εξακολουθεί και κάνει συλλογή...

Εσείς έχετε παρόμοια παραδείγματα?

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Να πω και εγω ενα αρκετα αστειο περιστατικο με την μικρη μου...

Ειμαστε καλοκαιρει με την μικρη και την κολλητη μου για καφεδακι διπλα μας καθεται μια παρεα ψυλομυτες...

εμεις μια χαρα η μικρη οπου και να την παρεις μαζι δεν ακουγεται υσηχεια και ταξι και ασφαλεια....

και αρχισαν η κοοοττες , οποπο τι ασχημο σκυλι κοιτα το συγουρα θα δαγκώνει ποπο πως ειναι εεετσι... και κακα κα κα κα....

Εκει εγω κυρια περνω την μικρη αγγαλεια και λεω βγαζωντας γυαλια ηλιου και φωναχτα μιλωντας στην φιλη μου και κοιταζωντας αυτες....

Πωπω πως κυκλοφουρουν κατι ξηνες στον κοσμο περνιουνται και για καραγκομενες ! εμας δεν μας λιπουνται που μας χαλανε την θεα....

Περιτω να σου πω σταματησαν αστραποιεα να γελανε και πληρωσαν μεσα σε 5΄ λεπτα αφου φωναζαν να πληρωσουν το γκαρσων απο μακρια....

Βλαμενος που ειναι ο κοσμος...

Ασχετα δεν ακουω κουβεντα για την μικρη μου...

Ασε περπαταμε μεσα στο κοσμο και πολυ κανουν στην ακρη θαρεις κραταω κανα τερας κανα λυσασμενω σκύλω η το μεγάλο μας το Ντομπερμαν αντε να φωβασε το μεγεθος ασχετα και εκεινος ειναι αψωγα κοινωνικοποιημενος....

Τι να πω υπαρχει περιεργος κοσμος μεχρι που εχω ακουσει για την μικρη ααα.... μαμα θα με φαει η κοπελια να ηταν γυρο στα 20 μην τρελαθω...

και απαντω ναι δεν βλεπεις αρκουδες τρομε μωρη....

καλα η μανα της ειχε σκασει στο γελειο και της λεει τι κανεις σαν ιστερικη...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog