Προβλήματα με γείτονες

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
lovezizou said:
Δεν βγαζεις ακρη με τιποτα. Χθες που μαζευα τα βουναλακια απο τον Μαρκο μου, περναει ενας κλασικα ξυνισμενος με ολα τυπος και μου λεει φωναζοντας" Που καταντισαμε. Να μαζευουμε τα σκ^&*α των σκυλων!".

Βγαζεις ακρη? Δεν βγαζεις.
Μην ασχολιέσαι καθόλου με όσους έχουν σκ^&*α μέσα στο κεφάλι τους

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Strays' help said:
Να τους έλεγα ένα ωραιότατο ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΛΥΤΕΣ???
Εγώ το έχω πει πολλές φορές!!!
Γιατί το έχεις λυτό το κοπρόσκυλοί, μου λέει μια βρωμόγρια...
Εσένα γιατί σε έχουν λυτή? της είπα...
Μα δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι? επιμένει η γριά...
Όχι, δεν ντρέπομαι, εσύ δεν ντρέπεσαι με το ένα πόδι στον τάφο αντί να κοιτάς να σώσεις την ψυχή σου, ασχολείσαι με το πως έχω τον σκύλο μου!!!
...αρχίζει να χτυπιέται η γριά, και την αφήνω να κοπανιέται σαν το σέηκερ...

Αυτό με το "ένα πόδι στον τάφο" είναι πολύ πιασάρικο!!! Τους στέλνει αδιάβαστους, εξαγριώνονται, κι εγώ φεύγω γελώντας...

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Είμαι στην πολυκατοικία 5 χρόνια με σταματάει προχτές αυτός που μένει κάτω από μένα και μου λέει "Να σου ζητήσω μια χάρη; Είχε βουλώσει το σιφώνι μου στο πίσω μπαλκόνι και έβγαλα μια χούφτα τρίχες από μέσα μπορείς να κάνεις κάτι με τα σκυλιά;" Έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Στα 5 χρόνια που είμαι στην πολυκατοικία βούλωσε το σιφώνι του και φταίνε οι τρίχες των σκυλιών μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα τον ξαναείδα όλοι οι οικογένεια μαζί τους κουνάω το χέρι και δεν μίλησε κανείς γύρισαν το κεφάλι!!!! Τι να πω;;;;;;;; ΛΟΒΟΤΟΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος οραια πραγματακια μας συμβαινουν βλεπω.
Εγω μια μερα στεκομαι εδω στην λεοφορο να περασω απεναντι- δεμενη βεβαια την μικρη μου, οταν μια κυρατσα διπλα μου μου λεει : Κρατα καλα τον σκυλο σου, μην με φαει!!
Απαντηση : Μην φοβαστε- δεν τρωει και οπιοα σαβουρα βγει μπροστα της.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ρε παιδια δεν σας πιστεύω :lol: ,έχουμε πέσει κάτω και γω και η γυναίκα μου από τα γέλια :lol: :lol: :lol: που τα σκέφτεστε εκείνη την ώρα και τα λέτε?πρέπει να σημειώσουμε μερικά να τα λέμε,γιατί έχουν αρχίσει και μας να μας στραβοκοιτάζουν και να ψιθυρίζουν:''αυτά είναι τα σκυλιά που είναι δολοφόνοι....''Στην αρχή προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα...τώρα κουραστήκαμε,γίνεται να αλλάξεις τα μυαλά των ανθρώπων?τους απαντάμε και μεις :ναι αυτά είναι,με την Μάγια από δίπλα να κάνει σα τρελό για χάδια και να κοντεύει να της ξεκολλήσει η ουρά από το κούνημα :lol: .Αδιαφορία γιατί αλλιώς χαλιόμαστε χωρίς λόγο και αποτέλεσμα μηδέν,εξάλλου νομίζω πως αν δεν τους μιλάς καν,τρελαίνονται περισσότερο.

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Εμένα μου φαίνεται ότι ζω κάπου αλλού, αλλά στην πραγματικότητα μένουμε στην Αθήνα. Στην πολυκατοικία που μέναμε μέχρι το καλοκαίρι (τώρα μένουμε στο δικό μας) οι γείτονες μέχρι που μπαίνανε μαζί με μένα και την Siba στο ασανσέρ και γλυκόλογα: τι ωραίο σκυλάκι, τι γλύκα, τι ωραίο τρίχωμα κτλ. Στο πάρκο που πηγαίνουμε κάθε μέρα και την έχω χωρίς λουρί κανένας δεν μου έχει πει κουβέντα.
Μόνο μια φορά, γυρνάγαμε με τον άνδρα μου και την σκύλα βραδινές ώρες από το πάρκο και συναντήσαμε κοντά στο σπίτι έναν φύλο μας, σταματήσαμε για 5 λεπτά, το σκυλί στο δρόμο πάντα με λουρί δίπλα μου. Περνάει μια πατσαβούρα περίπου 10 μέτρα από μας και φωνάζει : κράτα το σκυλί ! δεν μπορείς να το κρατήσεις ?! Μετάξι το σκυλί ήτανε δίπλα στο πόδι μου και ούτε γάβγιζε. Της λέμε να μην φοβάται και να περάσει, το σκυλί είναι με λουρί. Η πατσαβούρα το ίδιο, φωνάζει. Της λέμε να πάει σπίτι, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να τους πει: είναι 3 άτομα στο δρόμο μακριά από μένα με έναν σκύλο δεμένο και εγώ φοβάμαι να με φάει. Ε, έκλεισε το στόμα και έφυγε. Ρίξαμε πολλή γέλιο :D.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Magi, κάπου αλλού ζεις, το βεβαιώνω κι εγώ!

Για τα σκυλιά "δολοφόνους" η απάντηση είναι μια:
Μόλις σου αποκαλέσουν τον σκύλο σου δολοφόνο, κοιτάζεις τον σκύλο σου τρομαγμένος, σηκώνεις τα χέρια ψηλά, και λες στον σκύλο σου έντρομος: Σε παρακαλώ, μην με σκοτώσεις!!!

Εαν δεν φύγουν τρέχοντας οι άλλοι, και έχεις όρεξη, πέσε και στα γόνατα να παρακαλέσεις για την ζωή σου!!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Aυτό δεν το έχω κάνει, αλλά μου ήρθε τώρα, και το θέτω στα υπ όψιν για μελλοντική χρήση...

Την ώρα που θα σου πουν τον σκύλο σου δολοφόνο, να κοιτάξεις τον σκύλο σου με αποδοκιμασία και αηδία, και να πεις στον ξερόλα:
Μπα, τι δολοφόνος και παραμύθια, κορόιδο με πιάσανε, για δολοφόνο μου το δώσανε, γι αυτό το πήρα, αλλά ακόμα περιμένω να σκοτώσει την γυναίκα μου (ή την πεθερά μου) και τρίχες!!! Τζίφος, τζάμπα τα λεφτά που έδωσα για να τον αγοράσω τον κοπρίτη!!!!!!!! Τι όπλα του αγόρασα, τι σκοποβολές τον έστειλα για να μάθει να τα χρησιμοποιεί, στους λοκατζήδες τον έστειλα για εκπαίδευση, αλλά αυτός πρόβατο, αδελφή, τζάμπα τα λεφτά σου λέω...

Οι φυλακές είναι γεμάτες απατεώνες, κλέφτες, βιαστές, παιδεραστές, δολοφόνους και άλλους πολλούς, και κανένας από αυτούς δεν είναι σκύλος και μάλιστα της συγκεκριμμένης ράτσας. Έξω από τις φυλακές, ακόμα περισσότερα μπουμπούκια, 8 νεκροί την ημέρα στην άσφαλτο, κάθε μέρα, και 30 ανάπηροι την ημέρα, κάθε μέρα, και όλοι αυτοί είναι δημιούργημα των ανθρώπων, ας μάθουν να φοβούνται αυτά που πρέπει, και όχι τα σκυλιά που δεν τους φταίνε σε τίποτα. Οι γελοίοι!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
:D
μια φορά, σε ένα από τα πολλά στενά πεζοδρόμια που έχουμε περπατώ με τον bruno... kai έρχεται προς το μέρος μας μία μαμά με καροτσάκι...
πησιάζοντας λέει στο παδί.. αν δεν είσαι καλο παιδί θα σε φάει ο σκύλος...
σκύβω κι λέω στο παιδάκι..μην φοβάσαι.. δεν τρωει παιδάκια.. μόνο χαζές μανάδες.... :)
τώρα γιατί νομίζω ότι το παιδάκι μου χαμογέλασε.... άλλο θέμα... :roll:
:D :D

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Η γυναίκα μου σήμερα τσακώθηκε με την διευθύντρια του σχολείου που πηγαίνουν η κόρες μου διότι αυτή προσπαθούσε να βγάλει ένα κουταβάκι από την αυλή του σχολείου κλοτσώντας το της είπε πως είναι δυνατόν να φέρεσαι έτσι στα ζώα και μάλιστα να σε βλέπουν τα παιδιά ,ήταν όλα μαζεμένα για προσευχή , η απάντηση ήταν ,δεν θέλω βρωμοσκυλα στο σχολειό μου

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
psaras said:
Η γυναίκα μου σήμερα τσακώθηκε με την διευθύντρια του σχολείου που πηγαίνουν η κόρες μου διότι αυτή προσπαθούσε να βγάλει ένα κουταβάκι από την αυλή του σχολείου κλοτσώντας το της είπε πως είναι δυνατόν να φέρεσαι έτσι στα ζώα και μάλιστα να σε βλέπουν τα παιδιά ,ήταν όλα μαζεμένα για προσευχή , η απάντηση ήταν ,δεν θέλω βρωμοσκυλα στο σχολειό μου
:shock: :shock: :evil: :evil:

lovezizou

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2007
61
0
:shock: :shake:

Απιστευτο! Δεν υπαρχει καπου που μπορεις να την καταγγειλεις...τι λεω και εγω τωρα....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog