Aυτό δεν το έχω κάνει, αλλά μου ήρθε τώρα, και το θέτω στα υπ όψιν για μελλοντική χρήση...
Την ώρα που θα σου πουν τον σκύλο σου δολοφόνο, να κοιτάξεις τον σκύλο σου με αποδοκιμασία και αηδία, και να πεις στον ξερόλα:
Μπα, τι δολοφόνος και παραμύθια, κορόιδο με πιάσανε, για δολοφόνο μου το δώσανε, γι αυτό το πήρα, αλλά ακόμα περιμένω να σκοτώσει την γυναίκα μου (ή την πεθερά μου) και τρίχες!!! Τζίφος, τζάμπα τα λεφτά που έδωσα για να τον αγοράσω τον κοπρίτη!!!!!!!! Τι όπλα του αγόρασα, τι σκοποβολές τον έστειλα για να μάθει να τα χρησιμοποιεί, στους λοκατζήδες τον έστειλα για εκπαίδευση, αλλά αυτός πρόβατο, αδελφή, τζάμπα τα λεφτά σου λέω...
Οι φυλακές είναι γεμάτες απατεώνες, κλέφτες, βιαστές, παιδεραστές, δολοφόνους και άλλους πολλούς, και κανένας από αυτούς δεν είναι σκύλος και μάλιστα της συγκεκριμμένης ράτσας. Έξω από τις φυλακές, ακόμα περισσότερα μπουμπούκια, 8 νεκροί την ημέρα στην άσφαλτο, κάθε μέρα, και 30 ανάπηροι την ημέρα, κάθε μέρα, και όλοι αυτοί είναι δημιούργημα των ανθρώπων, ας μάθουν να φοβούνται αυτά που πρέπει, και όχι τα σκυλιά που δεν τους φταίνε σε τίποτα. Οι γελοίοι!!!