Αυτο που συζηταμε ειναι ΚΑΙ το γεγονος να φταιω εγω αποκλειστικα. Δεν θελω - οπως ειπα - να αρχισω να ριχνω ευκολα φταιξιματα αριστερα δεξια. Για αυτο ρωταω τις γνωμες σας.εαν δεν φταίς εσύ μάλλον βρήκες λάθος - κακό εκπαιδευτή.
Rottie μην μπερδεύεις τις περιπτώσεις. H Lovezizou παραδέχτηκε πιο πάνω ότι είχε τέτοιες ενδείξεις με την ανυπακοή στις πρώτες εντολές απλά δεν τον μάζεψε εγκαίρως΄. Η δική σου περίπτωση τώρα είναι διαφορετική. Δεν μπορείς δυστυχώς να προβλέψεις πότε και που ο σκύλος σου μπορεί να φάει κάτι περίεργο...Το θέμα είναι πως θα διαπιστώσουμε εμείς εκ των προτέρων ότι το σκυλί είναι σε «άσκημη μέρα» για να προλάβουμε τα χειρότερα?
Εγώ κόντεψα να χάσω το σκύλο μου σε μια τέτοια «άσκημη μέρα» και η lovezizou, πρόλαβε στο παρά πέντε τον σκύλο της από το να βγει στην παραλιακή όπου θα τον διαμέλιζαν σίγουρα τα διερχόμενα αυτοκίνητα και μπορεί να σκοτώνονταν και κανένας άνθρωπος στα καλά καθούμενα…
μην ορκίζεσαι :lol: Αυτό έχεις, γιατί αυτό διάλεξες να έχεις. (Border δεν ήθελες??)εχω εναν μικρο Βελζεβουλ
Ψάχνω να βρώ αυτά που είπες για εκπαιδευτή (γιατί έχω καλή μνημη) για να στα βάλω μαζί ... και βρίσκω ΜΟΝΟ :Δεν εχω, ουτε ειχα ποτε κανενα απολυτως προβλημα με τον εκπαιδευτη μου και θα ηθελα να ειναι το τελευταιο πραγμα που περναει απο καποιον διαβαζοντας τι εγραψα.
Και μετά 2-3 φορέςΕχουμε σταματησει την εκπαιδευση.
Λυπάμαι, ελπίζω να βρείς τελικά την λύση σε όλα αυτά αφούLast edited by lovezizou on Mon Nov 26, 2007 6:35 pm; edited 2 times in total
:?: :?: :?: :wink:Ο σκυλος μου εκανε 2 μηνες μαθηματα αλλα ο εκπαιδευτης δεν θεωρει οτι εχει τελειωσει η βασικη υπακοη αρα δεν ειναι και ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα σκυλου με θετικη εκπαιδευση ετσι ωστε να βγαλουμε συμπερασματα πανω στον συκγεκριμενο τροπο εκπαιδευσης.
Lovezizou:Δηλαδή τον πλάκωνε στους μεζέδες απλά επειδή της 'εκανε χαρές??
Eχεις κάνει ή όχι παράπονα ότι ''μπούκωνε'' ''πλάκωνε στους μεζέδες'' κλπ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ???Οχι, αλλα ενας ανθρωπος που στα ματια του σκυλου σκαει σπιτι και τον 'μπουκωνει' του επετρεπε να πηδαει πανω του . Αυτο πως λες να το εξελαβε ο σκυλος ? "Σουπερ, οποτε ερχεται καποιος σπιτι, πηδαω, ασχολειται μονο μαζι μου και τρωω οοολη την ωρα"
EIXES ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΣ Η Η MATILDA ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ????Πληροφοριακά σε τί διαφώνησες με την εκπαιδεύτρια??
Στις βολτες ειμαι σαν την τρελη - Λουρι στο δεξι και κλικερ, σκυλος στα αριστερα και μεζεδες...καθε μερα, καθε στιγμη...τι εχω κανει στραβα ?
κΑΙ ΜΕΤΑ ΣΒΗΝΕΙΣ POST KAI ΛΕΣ ...Εξ'αλλου, δεν θετω θεμα με τον συγκεκριμενο εκπαιδευτη εδω, αλλα με ην συγκεκριμένη μέθοδο
Εχοντας να παμε στο παρκο απο τοτε, συνειδητοποιησα οτι ο μικρος μου ειναι ενας αριστος σκυλος, υπακουος, συναισθηματικος και με εκπληκτικη αντιληψη...ισως και ακομα περισσοτερο μετα απο αυτο το περιστατικο.
ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΣυνεχιζουμε με το κλικερ ( σημερα εμαθε σε 10 λεπτα να με αγαλιαζει με δεξι ή αριστερο χερι, ενα παιχνιδι που απολαμβανει και ο ιδιος )
H εκπαιδεύτριά σου τί λέει για όλα αυτά? Κανονικά πρέπει να της εκφράσεις τα προβληματά σου και να βρείτε λύσεις. Border είναι, ΔΙΑΜΑΝΤΙ στο μυαλό δηλαδή ... δεν είναι κανένα τυχαίο ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑΕχουμε σταματησει την εκπαιδευση.
Ο σκυλος μου εκανε 2 μηνες μαθηματα αλλα ο εκπαιδευτης δεν θεωρει οτι εχει τελειωσει η βασικη υπακοη αρα δεν ειναι και ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα σκυλου με θετικη εκπαιδευση ετσι ωστε να βγαλουμε συμπερασματα πανω στον συκγεκριμενο τροπο εκπαιδευσης.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΗΣ) ... ΤΩΡΑ ΛΕΣ:H φρενιτιδα οταν ερχεται καλεσμενος ή του μιλησει καποιος στον δρομο παραδοξως εχει μετριαστει αυτες τις μερες μονο του .
ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΩΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΑΛΙ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ.Ειναι ενας ανθωπος που αγαπαει και δινεται σε αυτο που κανει και συνηστω το τι εχει να προσφερει ανεπιφυλακτα σε οποιον αποφασησει να κανει αυτον τον τροπο εκπαιδευσης. Για αυτο βρησκω ασκοπες τις αποπειρες συζητησεων για το αν ειχα καλο ή κακο εκπαιδευτη.