Δεν εχω συνηθησει σε τετοιες συνθηκες συνομιλιας σε ενα φορουμ...και το κανω αυτο αρκετο καιρο. Εσυ, denis, απο που και ως που χρησιμοποιεις την ιδιοτητα σου ως moderator για να 'δινεις' πραγματα που ποτε δεν σου ειπα? Για πες μου πως - που διαβασες οτι θελω να φυγω?..ειμαι περιεργη....Δεν θυμαμαι να σου ανεφερα ποτε κατι τετοιο. Προς τι ολο αυτο ????? Φιασκο, Μου Την Λετε γιατι Θελω να Φυγω Lovezizou, μαλακιες..... :!: :?: Ειμαστε εδω να συζητησουμε για τα σκυλια μας και οχι για να κανουμε θεωριες συνομοσιας, ουτε οτι σπαμε ΠΛΑΚΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ!!!
denis, θελεις πραγματικα να αρχισουμε να κανουμε φυλλο φτερο τι ειπα , τι δεν ειπα? Και τι θα καταλαβεις? Λυπαμαι ( λεξουλα που αγαπατε πολυ εδω μεσα) διοτι βλεπω να το κανετε αυτο συνεχεια και με αλλα μελη αλλα αυτο δεν ειναι κωδικας συζητησης. Ρωταει καποιος κατι και αρχιζετε τα Quote και κοντρα-quote, ειπες, ξι-πες λες και ο αλλος εχει προθεση για τα χειροτερα.
Οταν λεω denis oti
μου λες denis oti
denis, θελεις πραγματικα να αρχισουμε να κανουμε φυλλο φτερο τι ειπα , τι δεν ειπα? Και τι θα καταλαβεις? Λυπαμαι ( λεξουλα που αγαπατε πολυ εδω μεσα) διοτι βλεπω να το κανετε αυτο συνεχεια και με αλλα μελη αλλα αυτο δεν ειναι κωδικας συζητησης. Ρωταει καποιος κατι και αρχιζετε τα Quote και κοντρα-quote, ειπες, ξι-πες λες και ο αλλος εχει προθεση για τα χειροτερα.
Οταν λεω denis oti
Εννοω οτι εχοθμε σταματησει την εκπαιδευση και το κανω ΜΟΝΗ ΜΟΥΣυνεχιζουμε με το κλικερ ( σημερα εμαθε σε 10 λεπτα να με αγαλιαζει με δεξι ή αριστερο χερι, ενα παιχνιδι που απολαμβανει και ο ιδιος )
μου λες denis oti
Δες μια σελιδα πισω που ειχα γραψει ¨-ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΗΣ) ... ΤΩΡΑ ΛΕΣ:
Quote:
Ειναι ενας ανθωπος που αγαπαει και δινεται σε αυτο που κανει και συνηστω το τι εχει να προσφερει ανεπιφυλακτα σε οποιον αποφασησει να κανει αυτον τον τροπο εκπαιδευσης. Για αυτο βρησκω ασκοπες τις αποπειρες συζητησεων για το αν ειχα καλο ή κακο εκπαιδευτη.
Δεν μπορω να καταλαβω την σταση σου και γιατι απεγνωσμενα θες να με βγαλεις ρομπα, ακυρη και διαβολικο συνομωτη του συμπαντος. Φιασκο συζητηση δεν λες τιποτα. Δεν ειμαι κατινα, δεν θα με κανεις εσυ κατινα αγαπητε moderator.Το κλικερ και η θετικη δεν ειναι κατι καινουργιο - τουλαχιστον στο εξωτερικο. Με κερδισε η θεωρια πισω απο αυτη την εκπαιδευση και το γεγονος οτι αυτη η ρατσα εχει χρησιμοποιηθει για να δειξει - διαφημησει, τα καλα της αποτελεσματα. Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πολλοι που κανουν κλικερ και ετσι επελεξα απο τους λιγους που το εφαρμοζουν γιατι βρηκα εναν ανθρωπο που θεωρω οτι αγαπαει αυτο που κανει και θελει να το κανει καλα.