Ποιος χρειαζεται Filtalon/Milbemax/Advantix? Ομαδική παραγγελία!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Οποτε εχουμε και λεμε

Kopritis : 2 αμπουλες Filtalon, 6 Milbemax και 6 advantix
Tara : 28 Milbemax
Atreas : 1 αμπουλα Filtalon και 6 Milbemax
Alexisch : 12 Milbemax
Amaliaz : 20 Milbemax
Εγω: 4 filtalon και 20 Milbemax!2!

Οποτε αγοραζουμε ενα κουτι filtalon και ειμαστε στα 92 Milbemax!

Αλλος για την βαρκα μας??

Υγ: Αν εχω ξεχασει κατι διορθωστε με!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να αλλάξω τον τίτλο του νήματος μήπως τυχόν ενδιαφέρονται κι άλλοι αλλά δεν το διαβάζουν γιατι δεν ξέρουν τι είναι το Φιλταλόν?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παρεμπιπτοντως, επειδή κι οι advantix είναι ακριβές, είπα 6 γιατι τόσες νομίζω έχει το κουτί. Αν αντ'αυού εχουν κουτί των 4, κι αυτο μου κάνει. :)

Επίσης, με τα Φιλταλόν τι θα κάνεις? Μετράω 7 στην παραπάνω λίστα..... το κουτί έχει 6.....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Θα παρω εγω 3 αμπουλες αντι για 4! Αλλαξε τον αν θες τον τιτλο! Την Δευτερα θα ξαναπαρω τηλεφωνο για να μου πουν τις τιμες και αναλογως να πραξουμε. Να ξερουμε και τι πρεπει να ξοδεψουμε!

wgsd

Banned
Banned
31 Μαϊου 2010
89
0
τα Milbemax, σε τι χρειάζονται που δεν γνωρίζω;
Τα milbemax ειναι για αποπαρασιτωση στο στομαχι των μικρων σκυλων και για προληψη μικροβιου της καρδιας στους ενηλικους σκυλους.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και 8 advantix θελουμε!!!!!
Να κανονισουμε να σου δωσουμε τα χρηματα πριν Ειρηνη... θα χρειαστεις μια περιουσια!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ναι σιγουρα γιατι η παραγγελια μεγαλωνει! Ειτε θα βρεθουμε καπου που θα μας βολευει ολους η θα σας δωσω ενα λογαριασμο τραπεζας. Αρα Amaliaz θελεις και δυο κουτια Advantix για 25 κιλα και πανω! Οκ!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Απλα να δουμε και τις ημερ. ληξης... μη μας μεινουν! Αν μπορεις ρωτησε τους! Ευχαριστω!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω θα ρωτησω, αυτοι να δω κατα ποσα θα μου απαντησουν γιατι ηταν και λιγο δυσκοιλιοι! Οπως ειπα απο Δευτερα θα τους ξαναπαρω και οτι πληροφορια συλλεξω θα την ποσταρω για να εχουμε και την τελικη παραγγελια!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Mπορούμε να βρεθούμε και αυτήν την Κυριακή στα Βασιλικά ας πούμε, για βολτούλα και για να δώσουμε το χρήμα στην Ειρήνη.... τι λέτε?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Τα milbemax ειναι για αποπαρασιτωση στο στομαχι των μικρων σκυλων και για προληψη μικροβιου της καρδιας στους ενηλικους σκυλους.
δηλ κάνουν ό,τι κ τα drontal?
(κάθε 3 μηνες της δίνω εγώ)

Mπορούμε να βρεθούμε και αυτήν την Κυριακή στα Βασιλικά ας πούμε, για βολτούλα και για να δώσουμε το χρήμα στην Ειρήνη.... τι λέτε?
πρωί-πρωί :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ΜΠορούμε να υπολογίσουμε πάνω κάτω (ειδικά εμείς που θέλουμε πολλά πραγματα) και τις λεπτομέρειες τις βρίσκουμε κατα την παράδοση! :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
δηλ κάνουν ό,τι κ τα drontal?
(κάθε 3 μηνες της δίνω εγώ)

πρωί-πρωί :)
Ναι, αλλά καλύπτουν και το σκουλίκι της καρδιάς. Αν και αν θές πραγματική κάλυψη γι'αυτό, πρεπει να το δίνεις κάθε μήνα νομίζω....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω δεν εχω προβλημα αρκει να ειναι πρωινη ωρα (οχι και χαραματα) γιατι το απογευμα δεν μπορω! Οποτε θα παρω αργοτερα την φαρμακαποθηκη για να ρωτησω!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
οκ, τότε αφού κάνουν το ίδιο πράγμα κ μας τελείωνουν κ τα drontal, θα πάρουμε κ εμείς.
Βάλε μας 30 τέτοια χαπάκια Μilbemax παρακαλώ (15 για λώρα - 15 για λίλλυ).
Επίσης ποια ειναι η δοσολογία; Όπως το drontal, δηλ. ένα χαπάκι, ανά 10 κιλά;;;

κ 4 αμπούλες ex-spot (εχει τέτοιες εκεί; Αν όχι πάρε μας advantix - αλλά θα προτιμούσα ex-spot)

Ευχαριστωωωωω :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ωραια ειμαστε δηλαδη στα 122 Milbemax! Ok Natassa αν δεν βρω ex spot θα σου παρω advantix! Λεμε να βρεθουμε την Κυρακη για να συλλεξω το χρημα και να κανουμε και την βολτα μας! Εισαι μεσα??