Ποιος χρειαζεται Filtalon/Milbemax/Advantix? Ομαδική παραγγελία!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Λοιπον, βρηκα και αλλη μια φαρμακαποθηκη με πιο φτηνες τιμες! :) :) :)
Θα παω αυριο απο κοντα να τα αρπαξω και θα σας στειλω στον καθενα τις καινουργιες τιμες γιατι αυτοι που μου εδωσαν λεφτα θα εχουν λογικα και επιστροφη!

Αυριο με περισσοτερα νεα!!!! :D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
χαχαχαχα.....πολύ κομψό το ''συναλλαγή'' χεχεχεχε...μπίζνα καλύτερα!!!!!:D:rolleyes:

............ να ευχαριστήσουμε την Ειρήνη για την χαμαλοδουλιά (μιας και της έλαχε) και μας προμήθευσε ''άριστο πράμα'':maria: και σε εξαιρετική τιμή!;)
νομίζω ότι αν χρειαστεί μπορούμε να το ξαναεπαναλάβουμε....:cool:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κ εγώ είναι να πάρω 4 milbemax εαν δεν κάνω λάθος ε;;

Όποιος τα'χει ή του περισσεύουν, με ενημερώνει κ συναντιόμαστε για το transaction :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Νατασσα εγω τα εχω αλλα επειδη μου ειχες πει οτι δινεις Drontal δεν στο ξαναειπα. Οποτε θες συναντιομαστε εκει που ειχαμε συναντηθει στο παρκινγκ στο Γαλατσι!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Νατασσα εγω τα εχω αλλα επειδη μου ειχες πει οτι δινεις Drontal δεν στο ξαναειπα. Οποτε θες συναντιομαστε εκει που ειχαμε συναντηθει στο παρκινγκ στο Γαλατσι!
οκ, θα το κανονίσουμε :)

(τα θέλω να τα δίνω εναλλάξ :) )

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Moλις παρελαβα μια παραγγελια απο το παρακατω e-shop.
http://katoikidio.skroutzstore.gr/shop/products

Δυο απο τα προϊοντα που πηρα:
Ex-spot 6 πιπετες 13,80 ευρω- 2,3 ευρω η πιπετα
Drontal Plus 8 δισκια 18,60 ευρω - 2,33 το δισκιο

Πολυ καλες τιμες νομιζω. Εκανα την παραγγελια την Τεταρτη και παρελαβα σημερα με ταχυδρομειο 4 ευρω μεταφορικα αλλα πηρα και αρκετα αλλα οπως περιλαιμια αποπαρασιτικα, εντομοαπωθητικα και σπρευ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν χρειάζεται να σου πω... ξέρεις :)
Xαχαχαχα ... μη με αποπαιρνεις καλε! Περιμενα πρωτα να παραλαβω την παραγγελια, να δω αν ειναι ολα οκ και μετα να σας το πω. Να κανονισουμε να κανουμε μια παραγγελια αρκετα ατομα μαζι, να μοιραστουμε και τα μεταφορικα. Ετσι και αλλιως με αντικαταβολη πληρωνουμε!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Γνωρίζει κανείς αυτές τις ταμπλέτες αν είναι καλές? Γιατί έχω βρεί σε σχετικά καλή τιμή αλλά αναρωτιέμε μήπως δεν είναι το ίδιο καλές με τις Milbemax.

Αυτή η εταιρία έχει και σε ταμπλέτες αλλά δεν βρίσκω φωτογραφία

Last edited: