Ποιος χρειαζεται Filtalon/Milbemax/Advantix? Ομαδική παραγγελία!!!

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Καλο ειναι να δημιουργηθει μια λίστα στο τέλος.
πχ.
Nickname: Προιον αγοράς , Ποσότητα

Μονο ετσι θα βγεί ακρη και θα ειναι πιο ευκολο για αυτον που θα τα προμηθευτεί να μετρησει λεφτά-ποσοτητες.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
ATREAS: 1 αμπούλα Filtalon, 6 Milbemax.

ΥΓ1. Ειρήνη στείλε μου με pm το ποσό και ένα τραπεζικό λογαριασμό να σου στείλω τα χρήματα, δεν έχω πρόβλημα να στα στείλω πριν τα αγοράσεις απλά να σιγουρευτούμε λίγο για να μην έχουμε μπρος πίσω καταθέσεις, επίσης γράψε μου και σε ποια περιοχή μένετε να έρθω να τα πάρω

ΥΓ2. Ακόμα και να μην τα πάρεις σε ευχαριστώ μόνο και μόνο για την προσπάθεια.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βρε Ατρεας σιγα μη μου κανεις και εμβασμα! Δεν εχω προβλημα, θα τα πληρωσω εγω και μετα μου τα δινετε τα λεφτα. Αρκει να ειστε σιγουροι οτι θα τα παρετε μην μου μεινουν! Εγω μενω Θρακομακεδονες και εργαζομαι Πειραια, αλλα καθημερινα για βολτα κατεβαινω Πευκη και Μαρουσι! Μπορουμε να βρεθουμε προς τα εκει για να μοιρασουμε την αποσταση!

Λεω να παω απο βδομαδα, την Τεταρτη συγκεκριμενα ετσι ωστε μεχρι το ερχομενο Σαββατοκυριακο το αργοτερο να τα εχετε ολοι σας!

Tara θα παρω αργοτερα τηλεφωνο να ρωτησω και για τα Milbemax!

Και την Δευτερα θα κανω την λιστα για το τι θελει ο καθενας για να μην τα μπερδεψω!

Υγ: Mareco εσυ τιποτα??!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
λοιπόν τα νιουφόσκυλα θέλουν 12+16 εγώ=28
μπορούμε να πάρουμε και 30 στρογγυλά (χαμένα δεν θα πάνε....)

για μένα ισχύουν τα ίδια και συμφωνώ με τον ATREA:)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
αντί 28 τεμάχια μπορούμε να το στρογγυλέψουμε και να πάρουμε 30 milbemax.... αν βολεύει για να βγεί ο αριθμός.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μολις πηρα τηλεφωνο αλλα επεσα σε μια οχι και τοσο εξυπηρετικη κυριουλα που δεν μου λεει τιμες απο τα Milbemax. Επισης θα παρω απο 25 κιλα και πανω! Θα ξαναπαρω ομως αυριο και θα την αρχισω στο ψηστηρι γιατι σημερα δεν ειχε λεει και θα φερει μαλλον αυριο.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Βρε Ατρεας σιγα μη μου κανεις και εμβασμα!
Μα είναι πολύ εύκολο, από εκεί και πέρα το πρότεινα διότι δεν ξέρω πόσο μπορεί να στοιχίσουν και εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να έχεις τόσα μετρητά. Ότι σε βολεύει αλλά αν χρειαστεί στείλε μου το λογ. με πμ.

Έτσι και αλλιώς η δουλειά μου και το σπίτι μου είναι σε περιοχές μακριά και από τις 4 που ανέφερες, οπότε με βολεύει μέσω αττικής Οδού και μετά εθνική να έρθω Θρακομακεδόνες ή αν κανονίσετε με άλλους Μαρούσι και εκεί με βολεύει λόγω αττικής Οδού. Ότι θες εσύ.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ουτε και εγω ξερω ποσο περιπου θα στοιχισουν. Και ειδικα απο την στιγμη που αυτη δεν θελει να μου πει και τιμες. Απο βδομαδα θα ξαναπροσπαθησω τηλεφωνικος ετσι ωστε την Τεταρτη να το τελειωσω! Ωραια οταν με το καλο τα παρω θα κανονισουμε και το meeting point!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συγνωμη αλλά αν το κουτί έχει 150 milbemax ακόμα και 3 ευρώ το καθένα να έχουν, (που δε θα έχουν, το κανονικό είπαμε κάνει 6?) θες ένα 500ρικο μόνο για τα milbemax! Eίσαι σίγουρη?

Επίσης, θα μπορούσαμε να κανονίσουμε μια βολτούλα εκει πάνω στην Πάρνηθα να συναντηθούμε όλοι να γίνουν οι ανταλλαγές. :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Την φαντάζομαι την είδηση στην tv....περίεργες διακινήσεις φαρμάκων στο δάσος της Πάρνηθας....είχαν για κάλυψη μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους δολοφόνους....ο κόσμος της περιοχής είναι ανήσυχος.....όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες αντάλλασαν κούτες με φάρμακα και τα λεφτά ήταν πολλά...εο κόσμος είναι τρομοκρατημένοςι.....ήταν πάντα μια φιλήσυχη περιοχή...πλέον δεν τολμάνε να φέρουν βόλτα τα σκυλιά τους....

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
για κάποιο λόγο όταν ακούω Πάρνηθα μου έρχεται στο μυαλό η φάση με τη φόλα που έιχε φάει το ροττάκι του Rottie και με κόβει κρύος ιδρώτας... :(

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Milbemax θελουμε και εμεις! Καμια 20αρια!
Κανονιζουμε Βασιλικα Κτηματα τη συναντηση ( να το κανουμε και σκυλοσυναντηση επι τη ευκαιρια)!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οπου βολεύει καλύτερα την Ειρήνη που θα έχει το εμπόρευμα.... Αμα είναι να το συνδιάσουμε και με βολτα, εμενα δε με νοιάζει να έρθω οπου να'ναι.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Συγνωμη αλλά αν το κουτί έχει 150 milbemax ακόμα και 3 ευρώ το καθένα να έχουν, (που δε θα έχουν, το κανονικό είπαμε κάνει 6?) θες ένα 500ρικο μόνο για τα milbemax! Eίσαι σίγουρη?

Επίσης, θα μπορούσαμε να κανονίσουμε μια βολτούλα εκει πάνω στην Πάρνηθα να συναντηθούμε όλοι να γίνουν οι ανταλλαγές. :)
Αυτο δεν το ειχα σκεφθει! Παιδια αν χρειαζομαι 500 ευρω μονο για τα Milbemax τοτε θα πρεπει να τσονταρεται!
Συγνωμη!!
Στα βασιλικα κτηματα δεν εχω παει ποτε, ειναι καπως κοντα μου! Αν θελετε να το συνδυασετε σαν βολτα για να ερθετε πολυ ευχαριστως αλλιως την μοιραζουμε την αποσταση!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Με ταχυδρομειο δε υπαρχει κανενα προβλημα, (εννοειται εξοδα δικά μου)
απλά ειναι τράβηγμα για όποιον αναλάβει να τα στείλει.
Μπορει καποιος να μην θελει να σχοληθει και δικαιωμα του.

Για αυτό και ρώτησα αν βολευει να συμμετεχω στην αγορά.
Καλε εννοειται και στα στελνω! Σιγα τον κοπο!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Milbemax θελουμε και εμεις! Καμια 20αρια!
Κανονιζουμε Βασιλικα Κτηματα τη συναντηση ( να το κανουμε και σκυλοσυναντηση επι τη ευκαιρια)!
Καλά, θα μοιάζετε με μαστουρέμπορους που ανταλλάσσουν χαπάκια!!:p:p Μεγάλη πλάκα!!:D:D:D:D:D