"Περιπατητές" σκύλων

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κι εμένα μ' αρέσει να τον βγάζω βόλτα. Είναι και ευκαιρία για περπάτημα, άσε που έχω παχύνει τελευταία. Και του αγαπημένου μου του αρέσει, μόνο που δεν τον αφήνω να τον βγάλει μόνος του. Όλο κοπελίτσες τον πλησιάζουν για να χαϊδολογήσουν το σκύλο που είναι μικρός και χνουδωτός :evil: :evil: :evil: ΑΜΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (όλες μας εννοώ :roll: )
Πρέπει να αναθέσω τη δουλειά στους single φίλους μου. Θα κάνουν την τύχη τους. Με το αζημίωτο βέβαια (εννοώ ότι ΕΚΕΙΝΟΙ θα πληρώνουν ΕΜΕΝΑ :twisted: )

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
χιχι... καλοοο...

ασε και εγω των αρραβων. ουτε εκεινων δεν εμπιστευωμαι να την βγαλη την μικρη βολτα για των Ντομπερμαν ουτε συζητηση των φοαβατια και των συγχαινεται :evil:

την μικρη δεν των αφηνων γιατι την ταλαιπωρει την τραβαει απο δω και εκει δεν την αφηνει να μοιρισει τα χωρταρακια η αλλο σκυλι καλα την αναγκη της βγιαζεται και δεν τα μαζευει και γενηκα μονο οταν ερχωνται κατι τυπισες και λενε αααχ τι γλυκο κτλ...

Ασε ασε η βολτα ειναι ευχαριστηση για τα μωρα μας και οχι μη το ενα μη το αλο αντε τελειωνε με τα πιπι κτλ...

και ασε που μου αρεσει και εμενα να βγαινω να ξεφευγω απο την ρουτινα και να γνωριζουμε κι αλλος σκυλογονεις με τα μωρακια τους...
και να ανταλαξουμε και μια κουβεντα...

αυτος ηταν και ο σκοπος που εκανα δικια μας σελιδα αφηλοκερδος και γι ολους....

ειλικρηνα δεν θα μπορουσα να ειμαι συνεχεια σπιτι κλεισμενη μεσα και ουτε το βλεπω σαν αγγαρεια την βολτα της μικρης ειναι ευχαριστησει και των δυο μας...

Katia_Maria

New Member
27 Σεπτεμβρίου 2015
3
4
42
Αναλαμβάνω να βγάλω βόλτα τα αγαπητά σκυλάκια σας με ασφάλεια και εμπειρία στη διαχείριση σκύλων. Τα παραλαμβάνω από τον χώρο σας τα βγάζω βόλτα ώστε να περπατήσουν και να εκτονωθούν στην περίπτωση που δεν έχετε χρόνο ή λείπετε εκτός σπιτιού. Έχω γνώση πρώτων βοηθειών σε σκύλους. Περιοχές: Νέα Σμύρνη, Νέος Κόσμος, Παλαιό Φάληρο. Διάρκεια βόλτας 45 λεπτά. Κόστος 5 ευρω.

Attachments

Phoebe

New Member
2 Νοεμβρίου 2015
1
12
39
Απ' ότι βλέπω κανένας δεν σκέφτηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα. Εμείς δηλαδή δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε σκύλο, επειδή δεν μπορούμε να τον βγάλουμε βόλτα. Δεν μετράει καθόλου το ότι μπορούμε και θέλουμε να προσφέρουμε αγάπη, φροντίδα, χάδια, ιατρική περίθαλψη, καλές τροφές και πολλά άλλα. "Δεν μπορείς να το βγάλεις, μην το πάρεις." Τόσο απλά. Είναι πολύ εύκολο να βγάζουν κάποιοι συμπεράσματα... Έχουν την υγεία τους σαν κάτι δεδομένο και κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Λοιπόν για να μην το κουράζω... Εγώ έχω τρία σκυλιά, τα βγάζω βόλτα όταν μπορώ (όταν δεν πονάω) και σας πληροφορώ ότι όσοι τα βλέπουν έχουν να λένε πόσο περιποιημένα και χαρούμενα είναι. Και ναι μόλις ξεκίνησα συνεργασία με έναν dogwalker αλλά επειδή δεν έμεινα ευχαριστημένη ψάχνω για άλλον και ναι είμαι διατεθειμένη να στερηθώ εγώ κάποια πράγματα για να βγαίνουν βόλτα τα παιδιά μου. Γιατί παιδιά μου είναι, δεν είμαι ιδιοκτήτρια γιατί δεν είναι πράγματα, δεν είμαι αφεντικό/δεσπότης τους γιατί δεν είναι σκλάβοι, είμαι κηδεμόνας τους γιατί είναι ζωντανά πλάσματα. Τέλος δεν επιτρέπω σε κανένα να μου πει ότι τα κακοποιώ ή ότι δεν είμαι καλή κηδεμόνας επειδή δεν μπορώ να τα βγάλω βόλτα. Τους προσφέρω με χαρά ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. Αυτά από εμένα.

Katia_Maria

New Member
27 Σεπτεμβρίου 2015
3
4
42
Καλησπέρα. Εγω αναλαμβάνω βόλτες σκύλων για 5 ευρω τα 45 λεπτα. Αν μένετε σε κάποιο από τα νότια προάστια, και ειδικά κάπου που να εξυπηρετεί το τραμ και σας ενδιαφέρω μπορείτε να μου αφήσετε ένα μήνυμα.