"Περιπατητές" σκύλων

dogwalker

Member
12 Δεκεμβρίου 2007
23
0
www.dogserviices.gr
oscar said:
εσυ τι σχεση εχεις με τους dogwalkers?

dogwalkers είμαστε όλοι όσοι περπατάμε σκυλιά. Αναρωτιέμαι αν χρειάζονται αρκετές οικογένειες σκύλων dogwalkers τρίτα πρόσωπα.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Δεν επιτρέπονται ψευδώνυμα (nicknames) ή signatures (υπογραφές) που παραπέμπουν σε επαγγελματικές ιδιότητες (π.χ. dogtrainer,superdogtrainer,vet,dogvet,etc.) σχετικές με τα κατοικίδια.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγω την αποψη μου την ειπα..φυσικα αποτελεσμα βγενει οταν ακουγονται σε ενα θεμα πολλες αποψεις ..αλλα αυτο που με φοβιζει ειναι εαν καποιος νεος ιδιοκτητης η ενας υποψηφιος μπει εδω και δει το dog walking και επαναπαυτει λεγοντας οκ ..εφοσον εχω και αυτην την εναλακτικη γιατι να μην το παρω το ψαροσκυλο ε...το σκυλο εννοουσα..ευκολο θα ειναι ετσι...

Αυτη η οπτικη με σκιαζει λιγο...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
oscar said:
Δεν επιτρέπονται ψευδώνυμα (nicknames) ή signatures (υπογραφές) που παραπέμπουν σε επαγγελματικές ιδιότητες (π.χ. dogtrainer,superdogtrainer,vet,dogvet,etc.) σχετικές με τα κατοικίδια.
σιγα μωρε...τα ψευδωνυμα μας μαραναν εδω μεσα...

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Αγαπητέ/η φίλε/η ,

Λόγο του ότι η χρήση ονόματος που υποδηλώνει επαγγελματική ιδιότητα σχετική με το σκύλο έρχετε σε αντίθεση με τους κανονισμούς του φόρουμ,ο λογαριασμός σας θα μείνει ανενεργός εώς την αλλαγή του με οποιοδήποτε άλλο εσείς αποφασίσετε (και φυσικά είναι σύμφωνο με τους κανόνες).

Παρακαλώ όπως αποστείλετε το επιθυμητό nickname στο e-mail μας.

Ευχαριστώ πολύ!
admin

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εφοσον ειναι ανενεργος,πως θα διαβασει αυτο το μηνυμα?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το forum είναι ανοικτό σε όλους. Δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος registration για να διαβάσει τις συζητήσεις.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν το ηξερα.
ολες αυτες οι υποδειξεις,υποδειξεων συνεχως,δεν μπορουν να γινονται και με προσωπικα μυνηματα?(ρητορικη η ερωτηση,δεν περιμενω απαντηση)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aαχαχαχαχαχαχαααααα 8) 8)

Αν μπορείς να μου εγγυηθείς ότι θα βγάλεις τον σκύλο μου βόλτα ασφαλώς, αν καλύπτεις ασφάλεια αστικής ευθύνης και δίπλωμα εκπαιδευτή, αν μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη με συμβόλαιο στην περιπτωση που ο σκύλος μου σκοτώσει ένα παιδακι, αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα δικαστήρια επί δικαστηρίων που θα έχεις αν πάθει ο σκύλος μου κάτι, ή αν φάει φόλα ... + αν σπάσω το πόδι μου ή γεράσω πολύ ... μπορεί να δώσω τα λεφτα αυτά, τότε θα είναι και λίγα ...

πάντω αυτά κάνει ο μέσος ιδιοκτήτης σκύλου , δεν περπατάει με έναν σκύλο απλά ... :wink:

galazio εδώ δημόσια και πάλι συστασεις επί συστάσεων ...
ούτε εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι αν θές ρητορικά να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, πρέπει να τις κάνεις στα σχόλια ... θα καταλάβει ο άλλος με pm ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pantelis

Member
4 Απριλίου 2008
8
0
www.dogsrvices.gr
ασφάλιση σκύλων

Στο εξωτερικό κάτι άκουσα οτι τα σκυλιά ασφάλίζονται απο τους ιδιοκτητες τους. Λέτε να γινει ποτέ αυτό στην Ελλαδα? Αν είναι έτσι κανένα πρόβλημα. Κι εγώ το σκέφτομαι αν θα εδινα τον παντελή μου σε περιπατητή σκύλων

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Noela said:
Τα σκυλιά ασφαλίζονται και στην Ελλάδα.
Ναι, αλλα ποιος το κανει????????

Στην γερμανια ειναι υποχρεωτικη η ασφαλιση σκυλων πανω απο 40 εκατ. υψος και 20 κιλα βαρος- η σε σκυλιων "λιστας"!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
galazio εδώ δημόσια και πάλι συστασεις επί συστάσεων ...
οπως νιωθετε καλυτερα...
(εγω λεω να το κανει mhtsos_dogwalker, η σκετος μητσος,αλλα με συμμετοχη μονο σε αναλογα τοπικ και αναλυση των ικανοτητων του...ολα ομως θα ειναι "γυαλιστερα" και κατα το πως πρεπει.
καλο?)

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
pantelis? σου κανει?

παρεπιμπτοντος εχει κανεις λαθος στο www του profile του.

εντιτ
οκ ?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
(οτι του φανει του λολοστεφανη..τα μισα τα γραφει για αυτον που ειναι απο πανω του και τα αλλα μισα γι αυτον που ειναι κατι σελιδες πισω)

pantelis

Member
4 Απριλίου 2008
8
0
www.dogsrvices.gr
FrenchieFan said:
Noela said:
Τα σκυλιά ασφαλίζονται και στην Ελλάδα.
Ναι, αλλα ποιος το κανει????????

Στην γερμανια ειναι υποχρεωτικη η ασφαλιση σκυλων πανω απο 40 εκατ. υψος και 20 κιλα βαρος- η σε σκυλιων "λιστας"!
Αν γίνει υποχρεωτική η ασφάλιση σκύλων στην Ελλάδα τα πράγματα δεν θα ναι καλύτερα? θα εγκαταλείπονται σκυλιά? Δε θα βρίσκουν όλοι το δίκιο τους σε περίπτωση ατυχημάτων? Δε θα κερδίσει ο σκύλος τα δικαιόματα του? Σε περίπτωση ατυχήματος και δαγκόματος δε θα ναι σωτήριο για τίς οικογένειές τους?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Oχι.

Καταρχήν θα εγκαταλειφθούν τα 7 στα 10 σκυλιά που ειναι τώρα οικοσιτα σε μία νύχτα ...

χρειάζεται τεράστια υποδομή να αντέξεις αυτό το κύμα, και μετά κάνεις αν θές υποχρεωτική την ασφάλιση.

Μετά πρέπει κάποιος να το ελέγχει αυτό ... σκέψου πόσοι τροχονόμοι χρειάζονται να ελέγχουν τα δίκυκλα πχ, που βγαίνουν και στον δρόμο ... φαντάσου τώρα κάθε σκυλάκι σε κάθε χωριό και σε κάθε διμέρισμα, ΠΩΣ και ΠΟΙΟΣ θα το ελέγξει ... αδύνατον ... ΝΟΜΙΖΩ και νομικά, δεν γίνεται κάποιος να μπαίνει στο σπίτι σου έτσι για οποιονδήποτε έλεγχο, ακόμα και αν ήθελε το κράτος δεν θα μπορούσε.

Η ασφάλιση η υποχρεωτική θα δημιουργούσε μία ελίτ σκυλοκατόχων , και μία χαβούζα από κάτω της, με σκύλους έγκλειστους και ''παράνομους'' , και δεκάδες χιλιάδες αδέσποτα ράτσας ... ειναι άκυρη και ανεφάρμοστη, όπως είδες ότι ειναι και η σήμανση τελικά ...

Για να εφαρμοστούν αυτά πρέπει να γινει η Ελλαδα Σουηδια, και μετά το συζητάμε ... να ζητάμε αυτά (ή ακόμα και την απαγόρευση πώλησης ζώων από πετ-σοπ) ειναι ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ...

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Kαι το τσιπάκι είναι υποχρεωτικό και να μαζεύεις τις ακαθαρσίες είναι υποχρεωτικό αλλά τελικά ποιός τα κάνει; Ίσα-ίσα που άμα γίνει υποχρεωτικό τα κουτάβια ανεπιθύμητης γέννας και όσα τα βαριούνται, θα σουτάρονται στα σκουπίδια. Σιγά μην κάνουν κι έξοδα.