"Περιπατητές" σκύλων

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
pantelis said:
Αν γίνει υποχρεωτική η ασφάλιση σκύλων στην Ελλάδα τα πράγματα δεν θα ναι καλύτερα? θα εγκαταλείπονται σκυλιά? Δε θα βρίσκουν όλοι το δίκιο τους σε περίπτωση ατυχημάτων? Δε θα κερδίσει ο σκύλος τα δικαιόματα του? Σε περίπτωση ατυχήματος και δαγκόματος δε θα ναι σωτήριο για τίς οικογένειές τους?
Εγώ πάντως, έχω την εντύπωση πως ο μόνος λόγος που κόπτεσαι για την ασφάλεια των σκύλων, που πηγαίνεις βόλτα, είναι για να πετάξεις από πάνω σου την αντικειμενική ευθύνη, σε περίπτωση που γίνει «στραβή».
Τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι από αυτό που αναφέρεται στην ιστοσελίδα σου:

Με τη διάδοση του dogwalking επιβάλεται οι σκύλοι να ναι ασφαλισμένοι.

:? :? :?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Συμφωνώ με Rottie. Από πού κι ως πού συνδέεται το ένα θέμα με το άλλο? Ακόμη κι αν πραγματικά οι προθέσεις σου είναι άγιες, αυτή την εντύπωση δίνεις. Δεν είναι κακό βέβαια. Όσοι πουλούν υπηρεσίες έχουν τέτοιου τύπου επαγγελματισμό.
Θα μου επιτρέψεις να πω, πάντως, πως σ' εμένα προσωπικά (δηλαδή σε καμία περίπτωση δε μιλάω εκ μέρους των υπολοίπων) έδωσες και μια άλλη εντύπωση: πως ο στόχος της ερώτησής σου ήταν καθαρά διαφημιστικός έμμεσα (αλλά ΚΑΙ άμεσα).

edit: Σκέφτηκα πως μάλλον ήμουν άδικη με το τελευταίο, αλλά αφού το έγραψα το αφήνω. Δεν μπορώ να βγάλω τέτοια συμπεράσματα χωρίς επαρκή στοιχεία, οπότε συγγνώμη.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτο εξυπακουεται..αλλιως ποιος ο λογος να μην βαλει αλλο nick name ...

Αλλα το θεμα ειναι κατα εμενα παντα ,οτιδηποτε εχει ο καθενας στο μυαλο του ,ειτε να θελει να κανει γνωστο εμεσα το επαγγελμα του ,ειτε οχι..να προσεχει τι λεει,γιατι εδω μπενει κοσμος ο οποιος μπορει να ειναι καινουριοι ιδιοκτητες η υποψηφιοι και κανοντας σε αυτους γνωστο κατι τετοιο να περνουν εκεινοι λαθος μηνυματα.
Κατα την κριση μου κατι τετοιο κρυβει πολλους κινδυνους οσον αφορα την γνωστοποιηση του επαγγελματος που μας λεει ο φιλος μας..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Επίσης αν μπορεις να διαδώσεις και εσύ στο forum ότι τα rott είναι τα ιδανικά κατοικίδια και ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δωσουν έναν καλο σκύλο σε κάποιον ... θα με βολευε πάρα πολύ, ξέρω μερικούς ... :lol: :lol: :lol: :lol:

pantelis

Member
4 Απριλίου 2008
8
0
www.dogsrvices.gr
ROTTIE said:
pantelis said:
Αν γίνει υποχρεωτική η ασφάλιση σκύλων στην Ελλάδα τα πράγματα δεν θα ναι καλύτερα? θα εγκαταλείπονται σκυλιά? Δε θα βρίσκουν όλοι το δίκιο τους σε περίπτωση ατυχημάτων? Δε θα κερδίσει ο σκύλος τα δικαιόματα του? Σε περίπτωση ατυχήματος και δαγκόματος δε θα ναι σωτήριο για τίς οικογένειές τους?
Εγώ πάντως, έχω την εντύπωση πως ο μόνος λόγος που κόπτεσαι για την ασφάλεια των σκύλων, που πηγαίνεις βόλτα, είναι για να πετάξεις από πάνω σου την αντικειμενική ευθύνη, σε περίπτωση που γίνει «στραβή».
Τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι από αυτό που αναφέρεται στην ιστοσελίδα σου:

Με τη διάδοση του dogwalking επιβάλεται οι σκύλοι να ναι ασφαλισμένοι.

:? :? :?
Υπευθυνότητα του dogwalker είναι να ασκεί το επάγγελμα εφόσον κρίνει οτι μπορεί να χειριστεί και δε θα τραυματιστεί ο σκύλος απο δική του εσφαλμένη ενέργεια και του ιδιοκτήτη οτιδήποτε βγάζει το σκύλο εκτός ελέγχου. Όσο για τις φόλες, γιατί να δώσει o dogwalker φόλα? Αφού θέλει να κρατήσει το πελάτη του. Κάθε λογο έχει ο dogwalker να προσέχει το σκυλί το ξένο περισσότερο και απο το δικό του

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μάλιστα…
Tα σχόλια περί διαφήμισης τα είδες ή έκανες ότι δεν τα είδες?

Αν κρίνω ότι άρχισες ήδη να παρενοχλείς τα μέλη μας με διαφημιστικού περιεχομένου e-mails, συμπεραίνω ότι ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ…

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
.
Όσο για τις φόλες, γιατί να δώσει o dogwalker φόλα?
οταν λεγαμε για φολα εννοσαμε να του δωσεις φολα?η ή πιθανοτητα να την φαει στην βολτα?

Αυτο δεν υπαρχει σαν πιθανοτητα στο προγραμμα σας?
και αν τυχει πως του παρεχεται τις πρωτες βοηθειες?
οχι γιατι να μιλαμε για φολα και να καταλαβεις οτι εννοουσαμε οτι θα δωσεις ,με παρεξενευει μιας και κανεις αυτη την δουλεια...
με παρεξενευει εννοω πως δεν το εχεις καν στο μυαλο σου οτι ειναι απο τα βασικα που κοιταμε στην βολτα..

pantelis

Member
4 Απριλίου 2008
8
0
www.dogsrvices.gr
kango1 said:
.
Όσο για τις φόλες, γιατί να δώσει o dogwalker φόλα?
οταν λεγαμε για φολα εννοσαμε να του δωσεις φολα?η ή πιθανοτητα να την φαει στην βολτα?

Αυτο δεν υπαρχει σαν πιθανοτητα στο προγραμμα σας?
και αν τυχει πως του παρεχεται τις πρωτες βοηθειες?
οχι γιατι να μιλαμε για φολα και να καταλαβεις οτι εννοουσαμε οτι θα δωσεις ,με παρεξενευει μιας και κανεις αυτη την δουλεια...
με παρεξενευει εννοω πως δεν το εχεις καν στο μυαλο σου οτι ειναι απο τα βασικα που κοιταμε στην βολτα..
Όσο όταν έχεις σκύλο πρέπει να γνωρίζεις πρώτες βοήθειες και στο dogwalking η παροχή πρώτων βοηθειών είναι απαραίτητη γνώση. Όταν Babysitters στην Ελλάδα δε ξέρουν πρώτες βοήθειες οι dogwalkers μας πείραξαν? Έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε σε ένα ψηλοτερο επίπεδο. Μια μέρα οι dogwalkers όπως και οι babysitters θα ναι καταξιομένοι επαγγελματίες. Προς το παρόν dogwalking = hobby

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εγω παλι ευχομαι το αντιθετο..γιατι αν γινει οπως τα λες..τοτε θα πηγαινουμε κατα διαολου και οι γονεις αλλα και οι ιδιοκτητες..

eleana

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2007
26
0
Εγώ πάλι επειδή την βόλτα του σκύλου μου την ευχαριστιέμε και δεν θέλω να την αναθέσω σε άλλον,αλλά με χαλάει να μαζεύω τα κακάκια του...οπότε ο περιπατητής σκύλων δε μου είναι χρήσιμος...μήπως υπάρχει κάτι σε "συλλέκτης περιτωμάτων σκύλων", έμπειρος και εχέμυθος (τα "κακάκια" μας δε θέλω να βγούν "στη φόρα"...)? 8) :7bart:

pantelis

Member
4 Απριλίου 2008
8
0
www.dogsrvices.gr
kango1 said:
εγω παλι ευχομαι το αντιθετο..γιατι αν γινει οπως τα λες..τοτε θα πηγαινουμε κατα διαολου και οι γονεις αλλα και οι ιδιοκτητες..
Αν το dogwalking λειτουτγεί σε χώρες οπως η Αγγλια γιατί να μην είναι καλό για την Ελλάδα? Πάμε δυστυχώς λίγο πίσω, αλλα πιστεύω οτι οι Έλληνες άμα θελουν περνάνε και τη Σουηδία

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Διότι για να βγάλετε το σκύλο 2 φορές την ημέρα βόλτα, ζητάτε από 560 μέχρι 840 ευρώ το μήνα και ο βασικός μισθός στη χώρα μας δεν ξεπερνά τα 700! :?
Εάν υποθέσουμε ότι κάποιος βγάζει παραπάνω και του περισσεύουν αυτά τα χρήματα προτιμάει να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του, τα φροντιστήρια των παιδιών του ή το στεγαστικό του δάνειο παρά να τα δώσει σε ‘σενα για σκυλοβόλτα!
Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό?

Ο μόνος λόγος που θεωρείς ότι το κυνοφιλικο επίπεδο στη χώρα μας είναι χαμηλό, είναι το ότι η σκυλοβολτα που προσφέρεις έναντι αδράς αμοιβής δεν έχει ζητηση? ](*,)

Παρενοχλείς μέλη με διαφημιστικά e-mails, μπήκες στο forum για να διαφημίσεις τις υπηρεσίες σου και όσες συστάσεις και εάν σου έχουμε κάνει, συνεχίζεις το βιολί σου!
Τι να πω…

pantelis

Member
4 Απριλίου 2008
8
0
www.dogsrvices.gr
ROTTIE said:
Διότι για να βγάλετε το σκύλο 2 φορές την ημέρα βόλτα, ζητάτε από 560 μέχρι 840 ευρώ το μήνα και ο βασικός μισθός στη χώρα μας δεν ξεπερνά τα 700! :?
Εάν υποθέσουμε ότι κάποιος βγάζει παραπάνω και του περισσεύουν αυτά τα χρήματα προτιμάει να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του, τα φροντιστήρια των παιδιών του ή το στεγαστικό του δάνειο παρά να τα δώσει σε ‘σενα για σκυλοβόλτα!
Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό?

Ο μόνος λόγος που θεωρείς ότι το κυνοφιλικο επίπεδο στη χώρα μας είναι χαμηλό, είναι το ότι η σκυλοβολτα που προσφέρεις έναντι αδράς αμοιβής δεν έχει ζητηση? ](*,)

Παρενοχλείς μέλη με διαφημιστικά e-mails, μπήκες στο forum για να διαφημίσεις τις υπηρεσίες σου και όσες συστάσεις και εάν σου έχουμε κάνει, συνεχίζεις το βιολί σου!
Τι να πω…
*** για τακτικά μελη = *ευρώ η βόλτα. 2 βόλτες τη μέρα = **Ευρώ και ένας μήνας ***Ευρώ. Όχι***.

..........................................................................................

Ο χρήστης pantelis έχει γίνει banned διότι παρά τις συνεχείς συστάσεις της διαχείρισης, δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς του forum.

- Παρακαλώ έχετε υπόψη σας πως,στο dogforum δεν επιτρέπεται,με οποιοδήποτε τρόπο,η διαφήμιση ή η δυσφήμιση επαγγελματιών του χώρου (εκτροφείς,εκπαιδευτές,κτηνίατροι και λοιποί).

- Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση links που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες με εμπορικό περιεχόμενο που αφορά τα κατοικίδια ζώα.
Και σίγουρα με κανένα τρόπο δεν επιτρέπεται η μαζική αποστολή e-mails (spam) στα μέλη του φόρουμ,με οποιοδήποτε περιεχόμενο.

Στο φόρουμ δεν επιτρέπεται κανενός είδους διαφήμιση είτε αφορά κτηνίατρικές υπηρεσίες,εκπαιδευτικές,περιπατητικές,φωτογραφικές,κ.ο.κ. που έχουν σχέση με το σκύλο και είναι έναντι αμοιβής.

Η διαχείριση μπορεί να κάνει unban το μέλος εάν θεωρήσει ότι δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ρε Παντελι που ζεις???
Γιατι δεν θες να καταλαβεις, οτι μαλλον δεν υπαρχει ζητηση για Dogwalker εδω περα.
Με τα λεφτα που ζητατε μονο για σκυλοβολτες (και λιγοτερα!!), παιρνω και μια κοπελλα/κυρια, να ερχεται καθε μερα για καποιες ωρες σπιτι μου- να μου μαγειρευει, να καθαρισει, να πλενει και να σιδερωνει- και να βγαλει και τον σκυλο βολτα!
Πες μου εναν λογο, γιατι να δωσω τα ιδια λεφτα μονο και μονο για την βολτα του σκυλου!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Λοιπόν, εγώ όταν δεν έχω δουλειά (άρα και εισόδημα) κάνω το εξής τέχνασμα:
Έχω σταμπάρει κάποια ΣΤΟΠ που ποτέ δεν περνάει κανείς, και τα παραβιάζω, ανάλογα την ψυχολογική μου διάθεση, μια δυο ή και περισσότερες φορές απανωτά!!! Έτσι, υπολογίζω ότι γλύτωσα τα χρήματα της κλήσης (ή των κλήσων), άσε που γλύτωσα και το τρακάρισμα που συνεπάγεται χρήματα για την επισκευή και αύξηση του μπόνους μάλους της ασφάλειας, συν την αξία του αυτοκινήτου που δεν υποβαθμίζεται από τα συνεχή τρακαρίσματα!!!

Έτσι, αισθάνομαι πάρα πολύ πλούσιος, διότι μπορεί να μην έχω φράγκο στην τσέπη μου, αλλά έζησα δαπανηρές εμπειρίες που δεν μου στοίχησαν τίποτα τελικά...

Κάπως έτσι θα αισθάνομαι από εδώ και πέρα, όταν πηγαίνω τον σκύλο μου βόλτα... Θα μετράω τα χρήματα που γλύτωσα από έναν επαγγελματία σουλατσαδόρο σκύλων, και ανάλογα την διάθεση μου, θα επιμηκύνω την βόλτα τόσο, όσο για να επιτύχω το προσδοκόμενο εισόδημα που θα εξοικονομώ!!! :shock:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εγώ πάω τον σκύλο βολτα με ********** / 2 και για ένα μήνα μόνο ******* / 2 και αμα είναι και έυκολο σκυλί μόνο ****** / 3

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: δεν είδα τί έγραψε ο Pantelis αλλά είμαι πιο φτηνός, το τηλέφωνό μου ειναι *************

Απαγορεύονται τα διαφημιστικά posts
- Denis

Παρακαλώ βοηθήστε είμαι πολύ έμπειρος με τα σκυλιά και θέλω να κοψω και το τσιγάρο ... :lol: :lol: :lol: 8)

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
στην Δανία υπάρχουν περιπατητές σκυλιών που συνήθως είναι μαθητές ,
αγαπούν πολύ τα σκυλιά και χρειάζονται χαρτζιλίκι οι τιμές που γράφονται εδώ δεν έχουν καμιά σχέση
8)

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Πραγματικα διαβασα πολύ προσεκτηκα τα μηνυματα σας...

και η αλήθεια εμεινα λιγο με ανοιχτω στομα για αυτη την ΄'εξυπηρετηση ΄΄

πιστευω κατα την γνωμη μου παντα οτι εμας τους σκυλογονεις μας αρεσει πολύ να βγαζουμε τα μωρα μας βόλτα γιατι κακα τα ψεματα μας δενει ακώμα ποιο πολύ και παιζουμε μαζι τους κοινωνικοποιουνται και βγαινουμε και εμεις εξω στην φυση ειναι μια ευθηνη οπως να ταιση κανεις το μωρο του να τον παει κτηνιατρο κτλ...

εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να δωσω τα σκυλια μας σε καποιων αγνωστο που θα βγαζει τα μωρα μου βολτα...

τωρα και παλι σε γνωστο να τα εδεινα δεν ξερω πως θα αντοιδρουσε εκεινος σε μια δυσκολει κατασταση συγκρουσι με καποια αδεσποτα , φολα , δαγκωμα φιδιου κτλ..

τωρα στο εξωτερικο και η συνθηκες ειναι και λιγο ποιο καλες ....

δεν υπαρχουν αδεσποτα , τα περισωτερα σκυλια ειναι απο σχολες εκπαιδευμενα σε βασικη υπακοει και κοινωνικοποιημενα , δεν υπαρχει ο κυνδινος της φολας και δεν υπαρχουν φιδια η αλλα ζωά που κυνδινευουν τα μωρα μας...

να πω την αλήθεια στην γερμανια που ζουσα καναμε βολτα σε σκυλακια σε γειτονες η φιλη μου εβγαζε παιδακια βολτα babysitting και εγω σκυλακια αλλα οχι για ανταμοιβη απλα γιατι δεν ειχα ακώμα σκυλι δεν εποιτρεπωταν λογο μαγαζιου των γωνιων μου απο το γεωνομικο αλλα εβγαζα απο γειτονες κτλ... ποτε ομως δεν το εκανα για τα λεφτα ναι μεν μας χαρτζιλικωναν το οποιο παλι πειγενε σε παιχνιδακια και μπισκωτακια για τα σκυλια...

και συμφωνω οτι ο μεσος μισθος εδω στην ελλαδα δεν εχει καμοια σχεση με το εξωτερικο...

να το κανεις σαν hobby που λες γιατι το αγαπας και οχι για τα λεφτα...

ειναι η ταπεινη μου γνωμη...