Περί ξηρών τροφών

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
nikos x αν ξαναλλάξεις τροφή σύντομα θα ουρλιάξω!!! Αnyway τάιζα τη δικιά μου σχεδόν 3 μήνες hollistic adult, αλλα ξαναγυρίσαμε στη nutro lamb&rice γιατί έκανε κάτι κακά.. χάλια και άρχισε να βοσκάει το χορτάρι σαν πρόβατο. Στη δικιά μου τη σκυλίτσα πάντως δεν "ταίριαζε".

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παιδια απλα ρωτησααααα!!!!ειμαι ακομα στο ψαξιμο για το ποια τροφη να παρω!κοιταζω να βρω οτι καλυτερο!και μιας και ειδα αυτη ειπα γτ οχι???μιας και η techni-cal ειναι κατωτερης ποιοτητας βαση dogfoodanalysis...καλα πληγωστε με π το ψαχνω... :( :cry:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σίγουρα είναι καλύτερα να δινεις μία τροφη ... κατέληξε κάπου ...

τώρα ... η hills αυτή δεν είναι ''ειδικος'' κωδικός ??
κάνει δλδ για συντήρηση ??
Αν κάνει, πάρτην ...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
το ξερω οτι πρεπει να τρωει μια τροφη...αλλα ειναι κουταβι(5 μηνων) και προσπαθω αν βρω οτι καλυτερο για να εχει σωστη αναπτυξη... :?

Hills,βασικα δεν καταλαβα π κολλαει...(αργω και λιγακι...)
τροφη συντηρησης δεν ειναι για ενηλικα σκυλια??? :?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
nikos_x said:
καλα πληγωστε με π το ψαχνω... :( :cry:
χτυπα κι αλλο,θα τ'αντεξω,
δεν πεθαινω ετσι απλα θα παλεψωωω :lol:
βρε φωσκολε,δεν κανει καλο στο σκυλι να αλλαζεις συνεχως τροφες..
κατεληξε καπου,για να καταληξει και ο σκυλος,(αυτη ειναι η λυση,προσπαθησε να το καταλαβεις)αλλιως,αλλο που δεν ηθελε :wink:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
οκ....το καταλαβα... :(
απλα θελω να κανω οτι καλυτερο μπορω..και αυτοι οι χριστιανοι οταν ζητουσα πολυ καλες τροφες στο μαγαζι τους μ λεγανε δεν φερνουμε!!!!και τωρα βρηκαν να φερουν!!!σιχτιρι.... :evil:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
nikos_x said:
απλα θελω να κανω οτι καλυτερο μπορω..:
αυτο,δεν εχει καμια σχεση με το ποια γευση αρεσει στον σκυλο.
κατασταλαξε σε μια τροφη(διαβαζοντας τα συστατικα-?-) και τελος,μια δυο τρεις,στο τελος αυτη θα τρωει.

(να δωσει barf ρε παιδια? η παλι τα ιδια χουνερια θα του κανει ?:roll: )

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παιδια το ξερω...εχω καταντησει κουραστικος στο θεμα τροφη...αλλα τι ν κανω???...ειναι σκατοσκυλο και ''κολλημενο''!!!και θελω να δωσω κατι π να την κραταει ,και να ειναι υγιες κουταβι... :(

barf παιδια δεν μπορω!!!!δεν το αντεχει το στομαχι μου...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
nikos_x said:
το ξερω οτι πρεπει να τρωει μια τροφη...αλλα ειναι κουταβι(5 μηνων) και προσπαθω αν βρω οτι καλυτερο για να εχει σωστη αναπτυξη... :?

Hills,βασικα δεν καταλαβα π κολλαει...(αργω και λιγακι...)
τροφη συντηρησης δεν ειναι για ενηλικα σκυλια??? :?
και κάνεις ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

του αλλάζεις συνεχώς την τροφή

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
μα βλεπετε ομως τι μ κανουν???πανω π ειχα μεινει σε τεκνι-καλ,φερνουν νουτρο ουλτρα π ειναι και recomended και καλυτερη στην αναλυση της...μετα εγω τι ν σκευτω???οταν εχω κατι καλυτερο μπροστα μ...?? :shock: θα καταληξω(το εχω και σαν αποθυμενο γτ το προηγουμενο σκυλι μ το ταιζα φρισκις και ζουσα στην αγνοια...τωρα π το εψαξα...πηρε φωτια ο κ---ς μου!...χεχε)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ναι εχετε δικιο...απλα οταν βρισκω κατι καλυτερο δεν μπορω να μν σκευτω ''θα κανω κατι καλο!θα παρω καλυτερη τροφη για το σκυλι μου!''...θα το κοψω...το συνηθειο...μπορει επειδη ειναι αρχη να το κανω αυτο...μ-----α μου...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
nikos_x said:
ναι εχετε δικιο...απλα οταν βρισκω κατι καλυτερο δεν μπορω να μν σκευτω ''θα κανω κατι καλο!θα παρω καλυτερη τροφη για το σκυλι μου!''...θα το κοψω...το συνηθειο...μπορει επειδη ειναι αρχη να το κανω αυτο...μ-----α μου...
ναι,αλλα εσυ δεν επικεντρωνεσαι στο ποια ειναι η καλυτερη τροφη,διοτι ακομη κι αν δωσεις αυτην,παλι την αλλαζεις,επειδη ο σκυλος την φτυνει,μεταφερει,δεν τρωει,κλπ...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
oooxi!!!η μεταφορα γινοταν και με τροφη π ετρωγε!!!αλλο η μεταφορα και αλλο το οτι δεν ετρωγε καποια τροφη!
τεσπα...φταιει για ολα το αγχος μου... :oops:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
λοιπον,κοιταξε νικο,ολες οι "ακριβες" τροφες,πανω κατω οι ιδιες ειναι...
οι περισσοτεροι εδω,δινουμε διαφορετικες τροφες και δεν εχουμε προβλημα στην αναπτυξη και υγεια του σκυλου(εκτος απο ιδιαιτερες περιπτωσεις)
ο σκυλος σου δεν εχει απ οσο θυμαμαι καποια ιδιαιτερη αναγκη στην διατροφη του,λογω υγειας.
διαλεξε μια και μαθε τον να την τρωει.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό θεμα

xris1 said:
ORIJEN πρωτες εντυπωσεις
πολυ καλες την τσακιζει με λαιμαργεια μου ειπε να του δινω 250γρ την νμερα 125 πρωι και 125 βραδυ σα λιγο δεν ειναι? μαλλον ο κτηνιατρος θα ξερει. το μονο αρνητικιο η τιμη 13 κιλα προς 73,5 ευρω :?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό θεμα

xris1 said:
ORIJEN πρωτες εντυπωσεις
πολυ καλες την τσακιζει με λαιμαργεια μου ειπε να του δινω 250γρ την νμερα 125 πρωι και 125 βραδυ σα λιγο δεν ειναι? μαλλον ο κτηνιατρος θα ξερει. το μονο αρνητικιο η τιμη 13 κιλα προς 73,5 ευρω :?