denis said:
.. κακά της Μάγιας
μη τα μελετάμε και πολύ και τα ματιάσουμε και ήταν καλά σήμερα,φτου φτου φτου :lol: :lol: :lol:
και επί του θέματος
Το γιατί η όριτζεν είναι καλύτερη κρίνοντας από το περιτύλιγμα το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και έχουμε καταλήξει.
Τώρα αν ισχύουν αυτά που αναγράφονται και πώς διατηρούνται και αν είναι Α ποιότητας παραμένουν ως ερωτήματα και ο καθένας έχει το δικαίωμα να τα αμφισβητήσει.
Ακόμα και αν μας διαβεβαιώσει ο εισαγωγέας για την ποιότητα του προϊόντος ΤΟΥ εμείς πρέπει να τον πιστέψουμε?
Τι ακριβώς περιμένεις να σου πει?
Πόσα χρόνια κυκλοφορεί στην αγορά η τροφή αυτή?
Η ετικέτα της με έπεισε γι'αυτό και την αγόρασα αλλά πιο πολύ θα εμπιστευτώ τον τάδε εκτροφέα που θα μου πει πως ταϊζει τα σκυλιά του 10 χρόνια τώρα την τάδε μάρκα και είναι ευχαριστημένος παρά την καλύτερη ανάλυση στο πίσω μέρος του κάθε σακιού.
Δηλαδή θέλω να αγοράσω κάποια τροφη,τι κάνω?
1)ρωτάω τον εκτροφέα του σκυλιού μου ποια εμπιστεύεται,αν δεν με καλύψει πάω στο
2)Ρωτάω ανθρώπους που έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα να μου προτείνουν μάρκες και αν πάλι δεν μείνω ευχαριστημένη πάω στο
3)Πάω στο πετ σοπ και κάθομαι και διαβάζω συστατικά στο πίσω μέρος των τροφών και με βάση αυτά αποφασίζω ποια θα είναι η επόμενη δοκιμή για το σκυλί μου.Κάνω και μια έρευνα βέβαια στο internet για να ξέρω ποιες διαθέσιμες μάρκες υπάρχουν στο ελλάντα.