Παμε καμπινγκ!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Εύχομαι να βρεις την παραδεισενια παραλία που ψάχνεις και να περάσεις καλά

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Γυρισαμε! Καποιες μερες πριν, αλλα τωρα μπορεσα να γραψω...

Ενταξει, Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΑ!!!

Δυστυχως δεν μπορεσα πανω απο 3 μερες (εκτακτα οικογενειακα, μελισσοκομικες υποχρεωσεις), αλλα θα ξαναπαω συντομα!

Λοιπον, ειχαμε προορισμο νοτιο Ηρακλειο και φορτωμενοι μια καροτσα πραγματα, φυγαμε. Επειδη ηταν το πρωτο καμπινγκ με σκυλο κ μονη μου, πηρα πολλα πραγματα για να καλυψω οτιδηποτε μπορουσα να φανταστω οτι θα προκυψει.

Στη διαδρομη, οπου εβλεπα χωματοδρομο με κατευθυνση προς θαλασσα,πηγαινα... Αφου δεν τσουρησα πουθενα, ολα καλα! Σε τι βουνα βρεθηκα, σε τι χαρακια, σε τι χωραφια αδιεξοδα, αλλο πραμα!

Βραδιαζε ομως κ μια κ εχουμε τις φοβιες μας, εφτασα στα Ματαλα, για να κοιμηθω το βραδυ. Ηθελα καπου με κοσμο. Βρηκα λοιπον ενα ωραιοτατο μερος κοντα στα ξενοδοχεια, ηπιαμε το ποτακι μας στα μπαρακια, γυρισαμε στο αμαξι, εριξα το καθισμα πισω, ανοιξα παραθυρα κ κοιμηθηκαμε κανονικοτατα. ;)

Πρωι-πρωι, φαγαμε, βολταραμε κ ξεκινησαμε. Πηγα απο εδω, ρωτησα απο εκει, απογοητευτηκα απο την αλλη κ βρηκα επιτελους αυτο που εψαχνα!

Παραδεισος!!! 10 χλμ μακρια απο πολιτισμο, πηγαινες μονο με 4x4, δεν ειχε σημα... Φανταστειτε, 10χλμ τα εκανα σε 40-45 λεπτα. Ενας μικρος απανεμος, αμμουδερος κολπισκος! Η παραλια αγκαλιαζοταν απο βουνα κ ηταν λαααααδι! Ο,τι αερα κ αν εκανε εξω, η θαλασσα ουτε καν ρυτιδιαζε!

Υπηρχαν αλλες 3-4 παρεες καμπιστων οι οποιοι με βοηθησαν με τη σκηνη. Ειχε σχετικο αερα οταν πηγα κ κουκουλωνομουν με τη σκηνη! Αντε τωρα να τη στησω! :p

Υπηρχαν κ αλλα σκυλια κ ολα μια χαρα. Ημουν απολυτα χαλαρη. Λυτος ο Ζονκε (εκτος λιγες φορες που τον ειχα δεσει με 20μ ιμαντα), δεν ειχε πουθενα να φυγει, τα παντα ελεγχομενα, τα παιδια απο τις αλλες παρεες τον επαιζαν, ολα περιφημα! Θεωρω οτι περασε κ αυτος καλα. Ηταν χαλαρος, ηρεμος, υπακουος. Κοιμοταν οσο ειχε ζεστη κ με το που δροσιζε, αρχιζε τα ζονκιστικα του!

Το χρειαζομασταν κ οι 2!

Με ερωτευτηκε ο σκυλος μου! Στο γυρισμο, ενω καθοταν στο πισω καθισμα, σηκωνοταν κ ακουμπουσε το κεφαλι του στον ωμο μου, ενω οδηγουσα... ;)

Χαλασε η φωτογρ. μηχανη, μαλλον μπηκε αμμο στον φακο κ εχει κολλησει, αλλα εβγαλα 1-2 απο το κιν. Θα βαλω συντομα.

Ποιος είναι ο Νικήτας;!;
Τον Νικητα, τον ξερουν μονο καποιοι εκλεκτοι! Κ δεν ειναι αυτο που φανταζεστε!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλώς επιστρέψατε!!! Γρήγορα να δούμε και φωτογραφίες!!!

με τη θάλασσα πώς τα πήγε ο κούκλος?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλώς επιστρέψατε!!! Γρήγορα να δούμε και φωτογραφίες!!!

με τη θάλασσα πώς τα πήγε ο κούκλος?
Δυστυχως οσο και να παιξαμε, οσο κ να τον παιξανε...τιποτα! Δεν μπαινει! Οταν βουτω κ απομακρυνομαι, πλησιαζει, καθεται και περιμενει να βγω. Μετα χαλαρωνει.

Μπαινει μονο οσο παταει καλα. Αν νιωσει οτι βαθαινει, βγαινει πανικοβλητος, ή πηδαει στην αγκαλια μου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δυστυχως οσο και να παιξαμε, οσο κ να τον παιξανε...τιποτα! Δεν μπαινει! Οταν βουτω κ απομακρυνομαι, πλησιαζει, καθεται και περιμενει να βγω. Μετα χαλαρωνει.

Μπαινει μονο οσο παταει καλα. Αν νιωσει οτι βαθαινει, βγαινει πανικοβλητος, ή πηδαει στην αγκαλια μου!
Δεν πειράζει! Μπορεί στο μέλλον να το δει αλλιώς το θέμα!!!
Σημασία έχει να περνάει καλά, χωρίς να ζορίζεται και να στρεσάρεται, ούτε αυτός, ούτε εσύ!!

(μην ξεχνιόμαστε, φωτογραφίεςςςςς :D )

• Like
Reactions: skylakos

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Τελικα καλα περασατε!!
Κι ελεγα τοσες μερες που εξαφανιστηκες μην κολλησες πουθενα κ δεν εχεις σημα!! :cautious:
Αν σ'αρεσε το καμπινγκ που να δεις χειμωνα.....

Εχε υπ οψιν σου οτι δεν κολυμπανε τελικα ολα τα σκυλια, ο δικος μου κατερριψε αυτο το μυθο οποτε θα ελεγα αν δεν θελει μην τον ζοριζεις.....

Τελος δεν ξερω αν γνωριζεις την υπαρξη τους αλλα δες το ενδεχομενο popup σκηνης.... Γλυτωνεις στησιμο πασαλακια μαζεματα απλωματα.... και ολη την βαβουρα που προσωπικα σιχαινομαι.....

Υ. Γ. Φωτοοοοο!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Οι pop-up κάνουν και για αέρα; Γιατί είχαμε ένα ημίτεντο ποπ απ της terra που άντεξε μόνο μια επίσκεψη στην παραλία...

Τι ωραία που περάσατε όμορφα! Και στην επόμενη βόλτα με το καλό!!

Δε μου λες; Θυμάσαι ονομασία του κοντινότερου "πολιτισμού"; Δώσε ένα στίγμα.. Πχ ανατολικά του Κωμού, δυτικά του Λέντα, ανάμεσα σε Δισκό και Τσίγκουνα κ.ο.κ.
Α α α α και φώτο!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Απλως καλα περασαμε! Θα ξαναπαω μεχρι να τελειωσει ο μηνας! ;)

Ηθελα να του αρεσει το κολυμπι για να τον γυμναζω ετσι, το καλοκαιρι που ζεσταινεται...

Αχα! Δεν την ηξερα αυτη τη σκηνη! Ειδα youtube πως στηνεται! Πανευκολο! Απο την αλλη ομως θελω καποια που να μπορω να κινηθω καπως ανετα, ας πουμε να αλλαζω σχετικα ορθια.

• Like
Reactions: l.Kyveli

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δε μου λες; Θυμάσαι ονομασία του κοντινότερου "πολιτισμού"; Δώσε ένα στίγμα.. Πχ ανατολικά του Κωμού, δυτικά του Λέντα, ανάμεσα σε Δισκό και Τσίγκουνα κ.ο.κ.
Α α α α και φώτο!
Στην παραλια Βαθυ. Περνας μεσα απο το χωριο Σιβας, κατευθυνεσαι προς Μ. Οδηγητριας. Απο Σιβας 17 χλμ, απο Μ. Οδηγητριας, 10 χλμ.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Δες τις pop up της outwell.
Εχω μια τετοια παλιο σχεδιο βεβαια, με δυο προθαλαμους/δυο πορτες 4ων εποχων
Την εχω στησει απο +35 εως -10 και απο απνοια μεχρι 7μποφορ στην Νοτιοανατολικη Ευβοια... .
Ισως η καλυτερη αγορα που εκανα στο καμπινγκ.
2δευτερολεπτα στησιμο, 15ξεστησιμο ανετος υπνος δυο ατομα +1 μεγαλος σκυλος. Ντυνεσαι, αν καθεσαι στα γονατα, αρκει να μην εχεις φουσκωτο παχυ στρωμα.
Ψαξτο παντως.
Εγω με τα πασαλακια δεν την παλεψα ποτε.....

• Like
Reactions: Orilis and skylakos

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σμουτς! Αυτό ήταν πλήρης πληροφορία! Καταχωρήθηκε!

Οποίος κάνει πετυχημένο κάμπινγκ δεν περιμένει ποτέ ολόκληρο έτος για να ξανακάνει. Είσαι ακόμα ένα άτομο που μου ο επιβεβαιώνει! Γι'αυτό είπα και την άλλη βόλτα με υγεία, ετοιμαζόμουν να γράψω και του χρόνου. Το κάμπινγκ, ειδικά το ελεύθερο, είναι κατά τη γνώμη μου οι καλύτερες διακοπές για τον σκύλο και με το σκύλο.

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Καλησπέρα, ξεθάβω το θέμα γιατί ετοιμαζόμαστε, πάλι της τελευταίας στιγμής, και τρέχουμε?
Μέχρι τώρα κοιμόμουνα μέσα στη σκηνή, αλλά αυτή θέλει να με πετάξει έξω σαν τη μύγα από γάλα! Γύρευε τη θέλει να κάνει και ντρέπεται μπροστά στα αθώα ματάκια μου!!!
Η αλήθεια είναι οτι και εγώ θέλω τον προσωπικό μου χώρο. Πολλές φορές θέλω να πάω για τη μεσημεριανή μου σιέστα και ενώ ξύνω, πολύ γλυκά είναι γεγονός, το δίχτυ της σκηνής για να μπω, δε με βάζουν μέσα. Μόνο όταν είναι και αυτοί μέσα μπαίνω και εγώ. Μόνος μου ποτέ. Δεν πάει το μυαλό μου γιατί.....
Τεσπά, εσείς που τα κοιμίζετε τα σκυλάκια σας στο κάμπινγκ? crate? δική τους σκηνή? χύμα στο κύμα?

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Τον προηγούμενο σκυλακο μου τον κοιμιζα μεσα μαζι μου. Ηταν μικρόσωμος σχετικά οποτε ήταν ευκολο...

Με τη Σίλβα μια φορα την ειχα σε σκηνούλα pop up ενος ατομου...αυτες της παραλιας φαντασου...με τη σιτα στη πορτα της σκηνης κ εγω κ αυτη κ οι σκηνες μας μούρη με μούρη να μπορω να τη βλεπω...