Γυρισαμε! Καποιες μερες πριν, αλλα τωρα μπορεσα να γραψω...
Ενταξει, Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΑ!!!
Δυστυχως δεν μπορεσα πανω απο 3 μερες (εκτακτα οικογενειακα, μελισσοκομικες υποχρεωσεις), αλλα θα ξαναπαω συντομα!
Λοιπον, ειχαμε προορισμο νοτιο Ηρακλειο και φορτωμενοι μια καροτσα πραγματα, φυγαμε. Επειδη ηταν το πρωτο καμπινγκ με σκυλο κ μονη μου, πηρα πολλα πραγματα για να καλυψω οτιδηποτε μπορουσα να φανταστω οτι θα προκυψει.
Στη διαδρομη, οπου εβλεπα χωματοδρομο με κατευθυνση προς θαλασσα,πηγαινα... Αφου δεν τσουρησα πουθενα, ολα καλα! Σε τι βουνα βρεθηκα, σε τι χαρακια, σε τι χωραφια αδιεξοδα, αλλο πραμα!
Βραδιαζε ομως κ μια κ εχουμε τις φοβιες μας, εφτασα στα Ματαλα, για να κοιμηθω το βραδυ. Ηθελα καπου με κοσμο. Βρηκα λοιπον ενα ωραιοτατο μερος κοντα στα ξενοδοχεια, ηπιαμε το ποτακι μας στα μπαρακια, γυρισαμε στο αμαξι, εριξα το καθισμα πισω, ανοιξα παραθυρα κ κοιμηθηκαμε κανονικοτατα.
Πρωι-πρωι, φαγαμε, βολταραμε κ ξεκινησαμε. Πηγα απο εδω, ρωτησα απο εκει, απογοητευτηκα απο την αλλη κ βρηκα επιτελους αυτο που εψαχνα!
Παραδεισος!!! 10 χλμ μακρια απο πολιτισμο, πηγαινες μονο με 4x4, δεν ειχε σημα... Φανταστειτε, 10χλμ τα εκανα σε 40-45 λεπτα. Ενας μικρος απανεμος, αμμουδερος κολπισκος! Η παραλια αγκαλιαζοταν απο βουνα κ ηταν λαααααδι! Ο,τι αερα κ αν εκανε εξω, η θαλασσα ουτε καν ρυτιδιαζε!
Υπηρχαν αλλες 3-4 παρεες καμπιστων οι οποιοι με βοηθησαν με τη σκηνη. Ειχε σχετικο αερα οταν πηγα κ κουκουλωνομουν με τη σκηνη! Αντε τωρα να τη στησω!
Υπηρχαν κ αλλα σκυλια κ ολα μια χαρα. Ημουν απολυτα χαλαρη. Λυτος ο Ζονκε (εκτος λιγες φορες που τον ειχα δεσει με 20μ ιμαντα), δεν ειχε πουθενα να φυγει, τα παντα ελεγχομενα, τα παιδια απο τις αλλες παρεες τον επαιζαν, ολα περιφημα! Θεωρω οτι περασε κ αυτος καλα. Ηταν χαλαρος, ηρεμος, υπακουος. Κοιμοταν οσο ειχε ζεστη κ με το που δροσιζε, αρχιζε τα ζονκιστικα του!
Το χρειαζομασταν κ οι 2!
Με ερωτευτηκε ο σκυλος μου! Στο γυρισμο, ενω καθοταν στο πισω καθισμα, σηκωνοταν κ ακουμπουσε το κεφαλι του στον ωμο μου, ενω οδηγουσα...
Χαλασε η φωτογρ. μηχανη, μαλλον μπηκε αμμο στον φακο κ εχει κολλησει, αλλα εβγαλα 1-2 απο το κιν. Θα βαλω συντομα.
Τον Νικητα, τον ξερουν μονο καποιοι εκλεκτοι! Κ δεν ειναι αυτο που φανταζεστε!