Παμε καμπινγκ!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Να σε δω του λόγου σου @Serge σε κάμπινγκ με τον χοντρό, την κοντή και τον Μπιλ, και τί στον κόσμο!!!!!! ΠΙΟ κοσμογονικό γεγονός και από εμένα σε σκηνή θα είναι.....

(έτσι όπως πάνε τα οικονομικά ε-φέτο, δε με βλέπω να γλιτώνω το βάπτισμα του πυρός... έστω και για 1-2 νύχτες, για να πέσω στα 'μαλακά' μου λένε. έχει να πέσει ΠΟΛΥ γέλιο)
Κι όμως μου αρέσει πολύ, δε φοβάμαι και τα ζουζούνια, είμαι και του πολύ λιτού βίου στις διακοπές, επίσης στον Σερζάκο θα άρεσε πολύ πιστεύω, για την κοντή δεν είμαι σίγουρη ...

άλλος δεν μπορεί χωρίς την εσπρεσίερα του....

• Like
Reactions: dnassib and ntoulis

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εχω ξεσηκωσει κοσμο βλεπω!
Αντε, δεν κατεβαινετε κανενα 3ημερο να κλεισουμε τις παραλιες; :)

• Like
Reactions: Serge

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα, αν πριν το βουνισιο καμπινγκ, πηγαιναμε να μαζεψουμε τις ελιες στο χωριο! :p
Πεζοπορία εννοούσα. ;)

Όσο για τις ελιές μέσα είμαι. Να κάνουμε δανεικους που λένε και στο χωριό μου. Θα έρθω εγώ και μετά θα έρθεις και εσύ να με βοηθήσεις να μαζέψω τις δικές μου. Μόνο για κάνα 2μηνο θα σε χρειαστώ. :D

• Like
Reactions: Serge and GRDANE

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εφόσον θα κάνεις ελεύθερο camping να πάρεις μερικά μέτρα τούλι/σίτα και να τα κολλήσεις στα παράθυρα του αμαξιού! Με λίγα λόγια κάνεις το αμάξι ένα μεγάλο προστατευμένο crate για το βράδυ!
Εγώ σε οργανωμένο είχα πάρει και ανεμιστήρα μιας που είχαμε και ρεύμα και τον έβαλα μέσα και δρόσιζε το βράδυ!
To @mareco μάλλον εννοεί το ground stripper!Πολύ καλό εργαλείο!
+ό,τι άλλο σου είπαν τα παιδιά!
Καλά να περάσετε Ελένη!

• Like
Reactions: skylakos

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Το αμαξι σου οπως ολα τα αγροτικα ειναι πισωκινητο.
Κατεβαζοντας το λεβιε εκει που γρφει 4Η μεταφερεις κινηση κ στους 4τροχους. Βαζοντας το λεβιε στο 4L παλι μεταφερεις κινηση και στους 4τροχους αλλα μεταφερεις κ διαφορικα κλιμακουμενη σχεση μεταδοσης, μπορεις να πεις "περισσοτερη δυναμη" ωστε στα δυσκολα να μην σε κρεμασει.

Οχι με το βαρος δεν βουλιαζει.
Περαν ελαχιστων εξαιρεσεων (βλεπε περισσα σαντορινης που κολλας κ με τα ποδια) η αντιστοιχα παραλιων με πολυ κλιση κοντα στο κυμα η σημεια που βουλιαζουνε αν δεν φορας αναγομωμενα τρακτερωτα λαστιχα, και βαζοντας το λεβιε στο 4L θα ειναι σαν να οδηγεις στο δρομο.....

Αν παντως κολλησεις στην Κρητη η οπουδηποτε στην Ελλαδα παρε στο τηλεφωνο της Πανελληνια ομαδα βοηθειας να σε ξεκολλησουμε.
Σχετικο λινκ εδω
http://www.off-road.gr/article1086.html

Καλα να περασεις, ελπιζω να βοηθησα.

Για να μην εχει πρόβλημα με βουλιάγματα και στησε ξεστήσε
καλήτερα να πάρει ενα τετοιό:

http://suchen.mobile.de/wohnwagen-i...Motorhome&negativeFeatures=EXPORT&axles=THREE

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Παιδια αν η κοπελα γουσταρει, ο αγροτης με λιγες τροποποιησεις μπορει να κανει τα παντα......
Ας παει να περασει καλα κ εδω ειμαστε.....

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Και για να μην είμαστε εντελώς οφτοπικ, απαραίτητο αξεσουάρ για το καμπινγκ είναι το τάβλι.
Με μονη διαφορα οτι αν ο συγκεκριμενος σκυλος δεν ξερει και ταβλι, απ οτι καταλαβα η κοπελα θα ειναι μονη της!!!!

• Like
Reactions: mareco and manolo

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Εγώ νομίζω πως μόνο με επιβολή θα υπάρξει αποτέλεσμα. Άλλωστε τάβλι επιβάλλεται να ξέρει ο καθένας.
Το ξεσκισαμε το θέμα της κοπέλας. Εγώ το σταματάω εδω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Φιλιά στον Νικήτα, να περάσεις τέλεια και φρόνιμα όπου πας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν