Με το Land Cruiser θα πάτε?
Αν ναι, μαζί με όσα σου είπαν οι προλαλλήσαντες, μπορείς να πάρεις και το οκτάμετρο το φουσκωτό!!!
Θα παρω το αγροτικο,mitsubishi 4x4, γιατι δεν ξερω σε τι ερημικη παραλια θα καταληξω. Αρα εχουμε χωρο! Ασε που σκεφτομαι οτι αν δεν βρω μερος για τη σκηνη, να κοιμηθουμε στην καροτσα
Ελεύθερο ή οργανωμένο;
Οχι ότι έχω άποψη και μπορώ να σε συμβουλεύσω. Ετσι από περιέργεια
Θα χρειαστεί να τον αφήσεις έστω και για λίγο, μόνο του, για να κάνεις κάτι;
Φαρμακείο φουλ. Και για τραυματισμό. Αιμοσταττικά, γάζες κλπ. Σιτρονέλα.
Ερευνα για κτηνίατρο, στην περιοχή.
Ελευθερο!
Δεν προκειται να τον αφησω, αν αναρωτιεσαι τι θα κανω με την αλυσιδα, αλλα αν καποια στιγμη θελω να απομακρυνθω καποια μετρα, μια τουαλετα, να παρω το καρπουζι απο τη θαλασσα, να ξαπλωσω την αιωρα, κατι, να μην τον βαζω στη σκηνη. Εχω κ ιμαντα 20μ.
Πρεπει να προσθεσω γαζες κ αιμοστατικο στο φαρμακειο. Μιλησα με την κτηνιατρο μου κ μου ειπε οτι στα μερη που σχεδιαζω να παω, ξερει συναδελφους.
άμα κάνει ψητά κρέατα η ψαράκι δεν θα φάει ο σκύλος ! ? μη σου πω θα τα ψήνει ο ίδιος !
σιγα μην καθομαι να ψηνω! α)ειμαι χορτοφαγος β) θα επιδιωξω απομακρυσμενη παραλια οποτε κρεατα κτλ δεν προκειται να διατηρηθουν σε απλο ψυγειακι. Φρουτακια, σαλατουλες, κρακερακια,κτλ. Θα επιζησω!
Μπορείς να πάρεις crate μαζί σου; Βοηθάει σε περίπτωση που ο σκύλος δεν τα πηγαίνει καλά με όλους τους ανθρώπους ή σκύλους, και πρέπει να τον αφήσεις για λίγο. Επίσης βοηθάει για την περίπτωση που είναι από αυτούς που ενώ κοιμάται μαζί σου στην σκηνή, αποφασίζει ότι είναι ώρα να βγει πριν βγεις εσύ. Μπορεί να στην σκίσει σε dt για πλάκα! (παθούσα).
Δες επίσης μήπως πάρεις και μια τέτοια σκηνή. Σωτήρια ειδικά αν μιλάμε για ελεύθερο camping σε μέρος χωρίς φυσική σκιά διαθέσιμη.
Δεν προκειται να παρω το crate του. Αν θελω να περιοριστει, θα τον δενω. Θα φροντισω παντως να μην παω σε παραλια που πανε πολλοι για καμπινγκ. Θελω να απολαυσει κ ο σκυλος μου την ελευθερια. Να τρεχει πανω κατω χωρις εννοιες
ΩΣ ΤΩΡΑ δεν εχουμε κανενα θεμα με αλλα σκυλια. Με ανθρωπους, αλοιφη. Επισης, δε θελω να κοιμηθει το βραδυ σε crate, γιατι μπορει να μπει οτιδηποτε μεσα απο τα καγκελα κ να τον δαγκωσει. Ειναι που ειναι αλλεργικος σε τσιμπηματα, μην εχουμε κ αλλα!
Αν θελει τουαλετα ενω κοιμομαστε, πιστεψε με, με το που σηκωθει, θα το νιωσω κ θα του ανοιξω.
Εχω σκοπο να παρω αυτη την σκηνουλα! Ιδανικη για ηλιοθεραπεια! Το κεφαλι σε σκια, το κορμι αφρικανικο! Κατι μου λεει οτι θα την καβαντζωσει ο Ζονκε.