Παμε καμπινγκ!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Να 'μαστε! Το πρωτο μας καμπινγκ!

Δεν εχω ξαναπαει με σκυλο κ αγωνιω. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω; Εχω παρει ενεσεις κορτιζονης(για αλλεργια), ατροπινη για φολες, μακρια ελαφριααα αλυσιδα 7μ ( μπας κ χρειαστει), ξηρα τροφη(τρωει φυσικο φαγητο ,οποτε εκει δε βολευει), φιδακι, τον υπνοσακο του. Τι αλλο;

Θα κοιμαται μαζι μου μεσα στη σκηνη (ε, ρε τριχα που εχω να φαω! )

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Τα μπωλ (εννοουνται) βαζελίνη για τα πατουσακια,πολλες δικες του πετσετες,ενα απαυτα τα φορητα μπουκαλια με μπωλ ταξιδιου (αμα πατε καπου για εξερευνηση) δευτερη ομπρελα γιαυτον...εεεμμ αυτα + οτι ειπες!
Κ καλα να περασετε!

• Like
Reactions: skylakos

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
η σκηνή του έργου τι διαστάσεις έχει ?
μπαλτά και σκούπα πήρες ? (μπορώ να σας παραπέμψω σε ένα πάρα πολύ ωραίο πόστ για όλες τις πληροφορίες).. :D
εκείνες τις συσκευασίες σαν όρο νοσοκομείου να πάρεις με το νεράκι για ντουζάκι..
μποξ πρώτων και κάτι βοηθειών, κάτι μικρά ανεμιστηράκια με μπαταρίες σελφ σέρβις έχω δει, και ψησταριά αντίστοιχα ατομική-οικολογική, κανένα ραδιάκι για φρέσκα νέα, κανένα ελβετικό η κινέζικο σουγιά, φακό/άρα για κανένα ουαί και αλίμονο, ρακέτες τάκα-τούκα, κανένα αφρώδες ημιαφρώδες υπόστρωμα, πυξίδα αν θα πάτε τουρνέ, σφενδόνι για βασικά ένστικτα.. τέτοια..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ελεύθερο ή οργανωμένο;
Οχι ότι έχω άποψη και μπορώ να σε συμβουλεύσω. Ετσι από περιέργεια :p
Θα χρειαστεί να τον αφήσεις έστω και για λίγο, μόνο του, για να κάνεις κάτι;
Φαρμακείο φουλ. Και για τραυματισμό. Αιμοσταττικά, γάζες κλπ. Σιτρονέλα.
Ερευνα για κτηνίατρο, στην περιοχή.
Αυτό το συρματόσχοινο το κόκκινο, που βιδώνεται στο χώμα και ο @st3li0s κόβει τον λαιμό του, ότι δεν βγαίνει με τίποτα;
Δεν έχουμε κανένα προηγούμενο θέμα στο φόρουμ;

Ρε συ @ntoulis σχετικά με τον σκύλο θέλει βοήθεια. Οχι για τον εαυτό της :D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπορείς να πάρεις crate μαζί σου; Βοηθάει σε περίπτωση που ο σκύλος δεν τα πηγαίνει καλά με όλους τους ανθρώπους ή σκύλους, και πρέπει να τον αφήσεις για λίγο. Επίσης βοηθάει για την περίπτωση που είναι από αυτούς που ενώ κοιμάται μαζί σου στην σκηνή, αποφασίζει ότι είναι ώρα να βγει πριν βγεις εσύ. Μπορεί να στην σκίσει σε dt για πλάκα! (παθούσα).

Δες επίσης μήπως πάρεις και μια τέτοια σκηνή. Σωτήρια ειδικά αν μιλάμε για ελεύθερο camping σε μέρος χωρίς φυσική σκιά διαθέσιμη.

Θα βρεις σίγουρα και παλιότερα θέματα σχετικά με camping με σκύλο.
Καλά να περάσετε! :)

• Like
Reactions: GRDANE and johnk

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Με το Land Cruiser θα πάτε?;)
Αν ναι, μαζί με όσα σου είπαν οι προλαλλήσαντες, μπορείς να πάρεις και το οκτάμετρο το φουσκωτό!!!:D
Θα παρω το αγροτικο,mitsubishi 4x4, γιατι δεν ξερω σε τι ερημικη παραλια θα καταληξω. Αρα εχουμε χωρο! Ασε που σκεφτομαι οτι αν δεν βρω μερος για τη σκηνη, να κοιμηθουμε στην καροτσα :p

Ελεύθερο ή οργανωμένο;
Οχι ότι έχω άποψη και μπορώ να σε συμβουλεύσω. Ετσι από περιέργεια :p
Θα χρειαστεί να τον αφήσεις έστω και για λίγο, μόνο του, για να κάνεις κάτι;
Φαρμακείο φουλ. Και για τραυματισμό. Αιμοσταττικά, γάζες κλπ. Σιτρονέλα.
Ερευνα για κτηνίατρο, στην περιοχή.
Ελευθερο!
Δεν προκειται να τον αφησω, αν αναρωτιεσαι τι θα κανω με την αλυσιδα, αλλα αν καποια στιγμη θελω να απομακρυνθω καποια μετρα, μια τουαλετα, να παρω το καρπουζι απο τη θαλασσα, να ξαπλωσω την αιωρα, κατι, να μην τον βαζω στη σκηνη. Εχω κ ιμαντα 20μ.

Πρεπει να προσθεσω γαζες κ αιμοστατικο στο φαρμακειο. Μιλησα με την κτηνιατρο μου κ μου ειπε οτι στα μερη που σχεδιαζω να παω, ξερει συναδελφους.

άμα κάνει ψητά κρέατα η ψαράκι δεν θα φάει ο σκύλος ! ? μη σου πω θα τα ψήνει ο ίδιος ! :)
σιγα μην καθομαι να ψηνω! α)ειμαι χορτοφαγος β) θα επιδιωξω απομακρυσμενη παραλια οποτε κρεατα κτλ δεν προκειται να διατηρηθουν σε απλο ψυγειακι. Φρουτακια, σαλατουλες, κρακερακια,κτλ. Θα επιζησω!

Μπορείς να πάρεις crate μαζί σου; Βοηθάει σε περίπτωση που ο σκύλος δεν τα πηγαίνει καλά με όλους τους ανθρώπους ή σκύλους, και πρέπει να τον αφήσεις για λίγο. Επίσης βοηθάει για την περίπτωση που είναι από αυτούς που ενώ κοιμάται μαζί σου στην σκηνή, αποφασίζει ότι είναι ώρα να βγει πριν βγεις εσύ. Μπορεί να στην σκίσει σε dt για πλάκα! (παθούσα).

Δες επίσης μήπως πάρεις και μια τέτοια σκηνή. Σωτήρια ειδικά αν μιλάμε για ελεύθερο camping σε μέρος χωρίς φυσική σκιά διαθέσιμη.

Δεν προκειται να παρω το crate του. Αν θελω να περιοριστει, θα τον δενω. Θα φροντισω παντως να μην παω σε παραλια που πανε πολλοι για καμπινγκ. Θελω να απολαυσει κ ο σκυλος μου την ελευθερια. Να τρεχει πανω κατω χωρις εννοιες ;) ΩΣ ΤΩΡΑ δεν εχουμε κανενα θεμα με αλλα σκυλια. Με ανθρωπους, αλοιφη. Επισης, δε θελω να κοιμηθει το βραδυ σε crate, γιατι μπορει να μπει οτιδηποτε μεσα απο τα καγκελα κ να τον δαγκωσει. Ειναι που ειναι αλλεργικος σε τσιμπηματα, μην εχουμε κ αλλα!

Αν θελει τουαλετα ενω κοιμομαστε, πιστεψε με, με το που σηκωθει, θα το νιωσω κ θα του ανοιξω.

Εχω σκοπο να παρω αυτη την σκηνουλα! Ιδανικη για ηλιοθεραπεια! Το κεφαλι σε σκια, το κορμι αφρικανικο! Κατι μου λεει οτι θα την καβαντζωσει ο Ζονκε.

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Να 'μαστε! Το πρωτο μας καμπινγκ!

Δεν εχω ξαναπαει με σκυλο κ αγωνιω. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω; Εχω παρει ενεσεις κορτιζονης(για αλλεργια), ατροπινη για φολες, μακρια ελαφριααα αλυσιδα 7μ ( μπας κ χρειαστει), ξηρα τροφη(τρωει φυσικο φαγητο ,οποτε εκει δε βολευει), φιδακι, τον υπνοσακο του. Τι αλλο;

Θα κοιμαται μαζι μου μεσα στη σκηνη (ε, ρε τριχα που εχω να φαω! )
Προς τα που θα πάτε??:D

• Like
Reactions: ntoulis

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Νοτια Κρητη. Θα ξεκινησουμε Χανια κ θα φτασουμε μεχρι Ηρακλειο. Εμαθα για κατι παραλιες, θα πηγαινω, αν μ' αρεσει καθομαι, αν οχι φευγω. Θα τη βρω ομως την ιδανικη! Δεχομαστε κ επισκεψεις κ αν ταιριαξουμε προσφερουμε κ φιλοξενια! ;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν του έχεις μαζί καμια κουνουπιέρα... θα επιβιώσει?
Επισης να ρωτήσεις μην χρειαστείς τίποτα σε περιπτωση που λόγω θαλασσας βαρέσει διάρροιες

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αν του έχεις μαζί καμια κουνουπιέρα... θα επιβιώσει?
Επισης να ρωτήσεις μην χρειαστείς τίποτα σε περιπτωση που λόγω θαλασσας βαρέσει διάρροιες
Δεν θελουμε πολυτελειες! Ειμαστε παιδια της φυσης! Θα κοιμομαστε αγκαλια στη σκηνη! :) Εχει ξαναπαει θαλασσα πολλες φορες κ ως δια μαγειας, δεν κανει διαρροιες. Αντε να δω αν ξεθαρρεψει κ μπαινει πιο μεσα να κολυμπησει. Μπαινει οσο παταει!

• Like
Reactions: GRDANE and ghelly

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Νοτια Κρητη. Θα ξεκινησουμε Χανια κ θα φτασουμε μεχρι Ηρακλειο. Εμαθα για κατι παραλιες, θα πηγαινω, αν μ' αρεσει καθομαι, αν οχι φευγω. Θα τη βρω ομως την ιδανικη! Δεχομαστε κ επισκεψεις κ αν ταιριαξουμε προσφερουμε κ φιλοξενια! ;)
Άμα βρεις καμια απομονωμένη στειλε μου σε πμ να μου πεις θα με ενδιέφερε! Ευχαριστούμε για την πρόσκληση :)προς το παρόν είμαστε Γιάννενα :cool:

• Like
Reactions: Orilis and skylakos

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Με τους σκυλους κανουμε ελευθερο καμπινγκ συχνα εννοειται με την παρουσια τετρακινητου αυτοκινητου.
Πλην του φαρμακιου (αιμοστατικα ατροπινη κορτιζονη προσοχη: για τα κιλα ΤΟΥ κ να ΞΕΡΕΙΣ να το χρησιμοποιεις, μαζι με κατι χαπακια αν παρουσιασει αλλεργια) εχω αλυσιδες χοντρες μακριες για να τις δενω στο αμαξι οποτε χρειαστει, μπολακια ξηρα τροφη για ευκολια και ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ λιτρα νερου.
Βρες κατι σε τυπου δεξαμενη η αλλοως καμπινγκ κοντα σε καποια πηγη.
Εγω καλοκαιρι θελω πανω απο 10λιτρα την ημερα μαζι με τις αλλαγες στ μπολακια γιατι ολο κ κατι θα πεσει μεσα.......
Επισης κατι να τον απασχολει πχ κοκκαλο αλλοως θα τρωει - στανταρ κλαδια η χορτα!!
Εγω δεν ρισκαρω ευκολα να κοιμηθουνε στην σκηνη κ τα αφηνω στο αμαξι, γιτι βλεπω να αλλαζουνε πλευρο να την σκιζουνε κ να κοιμομαστε ολοι στην υπαιθρο....

Edit πριν προλαβει κανεις να πει το αυτονοητο, εννοειται οτι το αμαξι ειναι ανοιχτο κ μπαινοβγαινουνε κατα βουληση.....
Ετσι κι αλλιως για κλοπη ουτε λογος....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Πλην του φαρμακιου (αιμοστατικα ατροπινη κορτιζονη προσοχη: για τα κιλα ΤΟΥ κ να ΞΕΡΕΙΣ να το χρησιμοποιεις, μαζι με κατι χαπακια αν παρουσιασει αλλεργια) εχω αλυσιδες χοντρες μακριες για να τις δενω στο αμαξι οποτε χρειαστει, μπολακια ξηρα τροφη για ευκολια και ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ λιτρα νερου.
Βρες κατι σε τυπου δεξαμενη η αλλοως καμπινγκ κοντα σε καποια πηγη.
Εγω καλοκαιρι θελω πανω απο 10λιτρα την ημερα μαζι με τις αλλαγες στ μπολακια γιατι ολο κ κατι θα πεσει μεσα.......
Επισης κατι να τον απασχολει πχ κοκκαλο αλλοως θα τρωει - στανταρ κλαδια η χορτα!!
Εγω δεν ρισκαρω ευκολα να κοιμηθουνε στην σκηνη κ τα αφηνω στο αμαξι, γιτι βλεπω να αλλαζουνε πλευρο να την σκιζουνε κ να κοιμομαστε ολοι στην υπαιθρο....
Καναμε προβα με τη γιατρο για τις ενεσεις. Του την εκατσα κανονικα, χωρις υγρο βεβαια. Τα χαπακια αργουν κ προτιμησαμε τις ενεσεις.

εννοειται ξηρα τροφη! που να φτιαχνω εκει barf.

Εχω μεγαλη δεξαμενη νερου που χωραει πολλα λιτρα, αλλα επειδη δεν ξερω ποση αποσταση θα εχει το αμαξι απο τη σκηνη κ δεν μπορω να τη μεταφερω μονη μου, προτιμω να παρω 5-6 εξαδες νερου.

Εννοειται θα παρω τα παιχνιδια του.

Η σκηνη ειναι για 4 ατομα, πιστευω θα μας χωραει μια χαρα.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Αγροτικο οπως εργαψες 4χ4 σε ερημικη παραλια μακρια απο την σκηνη ειναι..... εγκληματικο!!
Περα απο την πλακα, το αμαξι διπλα στην σκηνη, ΠΑΝΤΑ.

Κι εμας η σκηνη μας χωραει, αλλα
επειδη μπορει να ακουσει κατι κ να αποφασισει να... βγει για να δει (ειδικα καλοκαιρι με την σιτα)
επειδη μπορει να τεντωθει ασταλα κ να την σκισει με τα νυχια
κ επειδη πριν ξαπλωσει μια δυο θα τις σκαψει,
σπανιως το ρισκαρω.
Μια δυο φορες εχει κοιμηθει μαζι μου μεσα, οχι μονο στην σκηνη αλλα κ στον υπνοσακο ΜΕΣΑ, οπου ναι καταχραστηκα το σκυλι μου κ απαιτησα να με ζεστανει μιας κ εξω ειχε χιονια κ εγω την ειχα ακουσει.....

• Like
Reactions: mareco

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Επισης επειδη ειδα που εγραψες οτι δεν εχεις ψυγειο γιατι δεν κραταει τα κρεατα,
εννοειται υπαρχει ψυγειο που με γεμισμα παγου την πρωτη μερα κραταει τα παντα παγωμενα για 72ωρες ακομα κ κατω απο τον ηλιο.
Το πρωτο πραγμα που αγορασα ηταν ενα ΚΑΛΟ μεγαλο ψυγειο.

• Like
Reactions: GRDANE and ghelly

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Πολυτιμες οι συμβουλες σου κ τις κρατω!

Μου κανει εντυπωση αυτο που μου λες για την αποσταση αμαξιου-σκηνης. Η σκηνη θα ειναι στην αμμο. Πως θα μπω με το αμαξι στην αμμο; Δεν το ρισκαρω ακομα κ αν ειναι 6x6, γιατι θα ειμαι μονη μου κ αν κατι στραβωσει, πως θα το βγαλω; Θεωρω οτι μια αποσταση 20-30μ δεν ειναι μακρια. Ειναι μακρια ομως για να κατεβασω τη δεξαμενη. Θα επιδιωξω να ακολουθησω τη συμβουλη σου ομως!

Με φοβισες λιγο με το σκισιμο στη σκηνη. Θα το ρισκαρω ομως γιατι δε θελω να τον αφησω στο αμαξι. Δεν γνωριζω αν θα βρω σκια που να καλυπτω κ σκηνη κ αμαξι, ακομα κ αν εχω παρει τεντες κτλ.

Ψυγειο εχω (εγραψα οτι δεν εχω; ) αλλα ειναι αυτα τα μικρα πλαστικα 25l που διατηρουν τα τροφιμα με παγοκυστες κ παγακια, αλλα δεν ρισκαρω να αλλοιωθει το κρεας για χ,ψ,ω λογους, γιατι το δινω ωμο. Αν το εψηνα, τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Εχει κι ενα δευτερο ξερεις λεβιεδακι που το κανει να περπαταει στην αμμο(y) αλλιως την σκηνη ποιο μακρια απο το κυμα, οπου ειναι το αμαξι δλδ.

Το αμαξι μου ΠΟΤΕ δεν απεχει πανω απο 2-3μετρα απο την σκηνη κ η αλυσιδα παει σιγουρα περισσοτερα!!!
Εμενα προσωπικα μου ειναι αδιανοητο να ξεφορτωσω κ κουβαλησω ολο τον εξοπλισμο απο το αμαξι, οποτε το χρησιμοποιω ΚΑΙ για σκια (ειναι ψηλο τζιπ κ με σωστο προσανατολισμο κανει σκια τουλαχιστον για καρεκλα κ σκυλο, οποτε δεν κουβαλαω.... σκιαστρα) ΚΑΙ για τραπεζακι οπου σε καπω κ καθισματα απλωνω διαφορα ΚΑΙ για φορτιστης κινητων ΚΑΙ για να κρεμαω το ντουζ βρυσακι ΚΑΙ για σκυλοσπιτο ΚΑΙ για απλωστρα κλπ κ για πολλα πολλα αλλα.... Α, σαφως κ για να τεντωσω την αιωρα απο τον κοτσαδορο σε ενα δεντρο:LOL:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν