Πίτμπουλ δάγκωσε το Μουφ!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Berna ψυχολόγος;
Διάβαζα για κάποιον συνάδελφο σου που έκανε το διδακτορικό του στην επίδραση της μουσικής στον εγκέφαλο και κάπως, δε θυμάμαι, το συσχέτιζε και με το αλτσχάιμερ. Αυτός συνδύασε τις δύο του αγάπες: την ψυχολογία και τη μουσική.
Εσύ λοιπόν γιατί να μην το προσπαθήσεις με το σκύλο; :)
Ελα ντε! Δεν ήξερα πως είναι "in"! Θα το σκεφτώ σοβαρά το θέμα...

Ψυχολόγος είμαι :)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Εχω την εντυπωση οτι η Σαρα μαλλον(ελπιζω) θα εννοει αυτον που πχ αξιολογησε το σκυλο για το διπλωμα του και το ειπε ετσι γιατι ακουγεται πιο ψαγμενο . Γιατι η εκδοχη του να βλεπει τακτικα εναν ψυχολογο ενα σκυλι που δεν εχει καποιο σοβαρο πρόβλημα συμπεριφορας, με ξεπερνα!!

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
1) Την αξιοπρέπειά του ο καθένας τη διαφυλάσσει ή την εκθέτει ακόμα και για βεβήλωση ανάλογα με τον τρόπο που εκφράζεται.

2) Γνωρίζω πολύ καλά ότι κι εγώ εξέθεσα την αξιοπρέπειά μου προς βεβήλωση σε προηγούμενό μου σχόλιο, και πάνω στο συγκεκριμένο σχόλιο είμαι έτοιμη να δεχτώ τις συνέπειες, αλλά υπήρξε πάνω από τις δυνάμεις μου να μην αντιδράσω με αυτόν τον τρόπο σε όσα διάβασαν τα ματάκια μου.

Και... Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ είμαι ικανή να χωνέψω ή να μη χωνέψω κάποιον που γνωρίζω μόνο διαδικτυακά. Προφανώς μέσω των απόψεών του. Αυτό δε σημαίνει ότι ο απέναντι είναι ντε και καλά κακός. Απλά δεν μου αρέσουν οι απόψεις του.
1) Αυτό είναι το ένα σκέλος. Το άλλο, για το οποίο κυρίως αναφέρθηκα, είναι η αποδοχή μεν κάθε σχολίου, θετικού ή αρνητικού, αλλά εκφραζόμενου με τον πρέποντα σεβασμό, στην αξιοπρέπεια του συνομιλητή. Αλλοιώς, δεν θα λέγεται Forum έκθεσης απόψεων και ιδεών, αλλά ίσως"καφενείο"!

2) Δεν είχα επ' ουδενί εσένα ή κάποιον άλλο συγκεκριμένα σαν στόχο (μπηχτή). Ηταν μία γενική τοποθέτηση, με αφορμή το σχόλιο της mareco! Το τι έγραψες και γιατί, αφορά εσένα.

3) Συμφωνώ και σε αυτό. Και εγώ "αντιπαθώ" ανθρώπους, μόνο μέσα από το internet, χωρίς να τους γνωρίζω, ή να με ενδιαφέρει, αν είναι καλός ή κακός. Φτάνουν μόνο, οι θέσεις του, αλλά κυρίως ο τρόπος κατάθεσής τους. Ακόμη και στα πιό ανώδυνα θέματα!

• Like
Reactions: johnk and Orilis

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Επανέρχομαι στο θέμα, και περιορίζομαι αποκλειστικά στην επίθεση από το συγκεκριμένο είδος σκύλου. Έχω παρακολουθήσει και στο παρελθόν ανάλογες συζητήσεις, και θα ήθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που εκφέρουν άποψη για τις αθώες φυλές και τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες, αν έχουν προσωπική εμπειρία – εικόνα, για τον τρόπο με τον οποίο το σκυλί αυτό επιτίθεται.

Δεν αναφέρομαι σε αφηγήσεις γνωστών, video στο YouTube, αναφορές σε κείμενα κλπ, εννοώ αν το έχετε δει από κοντά την ώρα της επίθεσης.

Θα σας μεταφέρω λοιπόν την εικόνα που εγώ έχω. Το σκυλί επιτίθεται ακαριαία και στοχευμένα. Δεν προειδοποιεί ποτέ. Δεν γαυγίζει και δεν δείχνει καμία ένταση στα μάτια ενός άπειρου. Αν το ύψος και η θέση του στόχου βολεύουν, χτυπάει πάντα στο λαιμό.
Και σας διαβεβαιώνω, ότι και αν γνωρίζετε, ότι και αν έχετε διαβάσει, πάντα υπάρχει η πρώτη φορά.

Δεν θέλω να επεκταθώ σε προσωπικές λεπτομέρειες γιατί είναι κάτι που με ξεπερνά. Ούτε είναι κάτι που μπορώ να το μοιραστώ σε ένα δημόσιο forum. Τουλάχιστον όχι ακόμα.
Απλά καταθέτω την εικόνα της προσωπικής μου εμπειρίας για το συγκεκριμένο είδος σκύλου.

• Like
Reactions: ISKENDER and Berna

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Θα σας μεταφέρω λοιπόν την εικόνα που εγώ έχω. Το σκυλί επιτίθεται ακαριαία και στοχευμένα. Δεν προειδοποιεί ποτέ. Δεν γαυγίζει και δεν δείχνει καμία ένταση στα μάτια ενός άπειρου. Αν το ύψος και η θέση του στόχου βολεύουν, χτυπάει πάντα στο λαιμό.
Και σας διαβεβαιώνω, ότι και αν γνωρίζετε, ότι και αν έχετε διαβάσει, πάντα υπάρχει η πρώτη φορά.

.

Για αυτό κάποιοι προτιμούν τα ποιμενικά.:)

Οταν δεν τους αρέσει κατι το δείχνουν και προλαβένεις να το
σβερκόσεις:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και το dogo ετσι ακριβως επιτιθεται. Και καμια αλλες 10αρια φυλες που μου ρχονται στο μυαλο.

• Like
Reactions: ghelly and vek

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Είναι αθέατος...Είναι αθόρυβος...Θα στήσει καρτέρι υπομονετικά...Δε προδίδει τα συναισθήματα του...Το θύμα του δεν καταλαβαίνει ποτέ από τι χτυπήθηκε...Είναι φονικός!

Colorful-chameleon-wallpapers-1920x1200-18.jpg

:D

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
στα σοβαρά τωρα αν ο τίτλος της Σαρας ήταν .....ποιμενικο δαγκωσε τον μουφ θα ειχε κανει τοσο ντόρο ? θα ειχε γινει 10 σελίδες θα ειχε όλους αυτους τους υποστηρικτες η τους αντιθετους ?
θα γραφοντουσταν 10 σχόλια για την ανευθυνοτητα του ιδιοκτητη και θα ειχε τελειώσει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Σας λέω...πάρτε μαύρα τσουπωτά σκυλιά [εσκεμμένος ο πληθυντικός-άνω του ενός τεμαχίου δηλαδή], να τηρούνται αυτομάτως, όλοι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγενείας και λογικής, χωρίς να ιδρώσετε, και δεν με ακούτε.
Μια υποσημείωση εδώ. Μαλλιαρά δεν χρειάζεται να είναι, σπανίως είμαστε σε ίδιο πεζοδρόμιο με ανθρώπους, παιδάκια, και σκυλάκια όταν είμαι με τον μαύρο. Και με τον Τζιμάκο τα ίδια αλλά η διαφορά είναι ότι εκεί αλλάζω εγώ πεζοδρόμιο ενώ με τον έλβις εκείνοι :p

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Είναι αθέατος...Είναι αθόρυβος...Θα στήσει καρτέρι υπομονετικά...Δε προδίδει τα συναισθήματα του...Το θύμα του δεν καταλαβαίνει ποτέ από τι χτυπήθηκε...Είναι φονικός!

View attachment 50232

:D
να απαγορευτη και αυτο !!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Προσθέτω και τα Ακιτα στη λίστα. Απροειδοποίητα. Γι αυτο λέμε και ξαναλέμε οτι ορισμένες φυλές χρειάζονται έμπειρα χέρια.

• Like
Reactions: PXM-DANBULL

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
να βάλω και τα μαλι , (και εγω την προσωπικη μου εμπειρία καταθετω;)) ενα στιγμιαίιο πάγωμα και μετα σαν να μην υπαρχει αύριο ;)

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Να απαγορευτούν οι φυλές που δεν γαυγίζουν αλλα δαγκώνουν, ως λίαν επικίνδυνες σύμφωνα με τις παροιμίες, παραδόσεις και λαικές πεποιθήσεις.
Επίσης να απαγορευτούν οι φυλές που και γαυγίζουν και δαγκώνουν ως παραβάτες των ανωτέρω παροιμιών, παραδόσεων και γενικών πεποιθήσεων.
Επίσης οι φυλές που μονο γαυγίζουν αλλα δεν δαγκώνουν ως κοινοί ταραξίες της δημόσιας ειρήνης και ησυχίας άνευ λόγου και αιτίας.
Φυσικά και οι φυλές που ούτε γαυγίζουν ούτε δαγκώνουν, γιατί συμφωνα με τα ανωτέρω θεωρούνται ύπουλες και κάτι πολύ σκοτεινό ετοιμάζουν.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
οταν θα καταλαβουν καποιοι οτι ολα τα σκυλια δεν ειναι ιδια και δεν δεχοντε τα ιδια πραγματα τοτε θα σταματησουν και τετοια σκηνικα.

οσα πιτ εχω δει εγω παντως ειναι αρνακια και γαμω τα σκυλια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Το σκυλί επιτίθεται ακαριαία και στοχευμένα. Δεν προειδοποιεί ποτέ. Δεν γαυγίζει και δεν δείχνει καμία ένταση στα μάτια ενός άπειρου. Αν το ύψος και η θέση του στόχου βολεύουν, χτυπάει πάντα στο λαιμό.
Εχω κι εγώ, ένα περίπου τέτοιο. Είχα δηλαδή, γιατί ήταν κάπως έτσι, όταν το βρήκα. Δεν γρύλιζε, δεν γαύγιζε, δεν σήκωνε τρίχα, δεν έδειχνε τίποτα. Οτι πέρναγε δίπλα, το βούταγε. Το αν θα χτύπαγε στον λαιμό, δεν νομίζω καν, αλλά δεν της έδωσα και την ευκαιρία. Ευτυχώς. Και το έκοψε και σε βάθος χρόνου, κατόπιν εντατικότατων διορθώσεων. Και αν γνωρίζεις κάπως τα δικά μου σκυλιά, καμμία σχέση με τον επίμαχο φαινότυπο ε; :rolleyes:

Μια υποσημείωση εδώ. Μαλλιαρά δεν χρειάζεται να είναι, ...
Γενικώς το λες και συμφωνώ. Γιατί εγώ, δεν ανέφερα πουθενά, μήκος τρίχας :p

• Like
Reactions: vek

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Προσθέτω και τα Ακιτα στη λίστα. Απροειδοποίητα. Γι αυτο λέμε και ξαναλέμε οτι ορισμένες φυλές χρειάζονται έμπειρα χέρια.
Ουφ... τι να πεις, ο κωλοχάτσικο φταίει! :D Σαν δω λυτό ακίτα ετοιμάζομαι για μάχη...

• Like
Reactions: d-friend

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Για τα φίδια τι λέτε? Εγώ προτείνω να καταργηθούν και να διαγραφούν ΟΛΑ, καλού κακού!Να ξεκαθαρίζει το τοπίο, βρε αδελφέ!
Καλά που υπάρχουμε και εμείς οι άνθρωποι. Να θυμίζουμε ότι υπάρχι και αγάπη, πραότητα, καλοσύνη, ηπιότητα, σεβασμός και ουκ έστιν τέλος αριθμού πλεονεκτημάτων!!
Γι' αυτό ο Θεός στη δημιουργία, είπε "εσύ θα είσαι το αφεντικό και θα αλλάζεις τα πετρέλαια σε όλα τα άλλα ζώα". Οπερ και εγένετο!!