Επανέρχομαι στο θέμα, και περιορίζομαι αποκλειστικά στην επίθεση από το συγκεκριμένο είδος σκύλου. Έχω παρακολουθήσει και στο παρελθόν ανάλογες συζητήσεις, και θα ήθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που εκφέρουν άποψη για τις αθώες φυλές και τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες, αν έχουν προσωπική εμπειρία – εικόνα, για τον τρόπο με τον οποίο το σκυλί αυτό επιτίθεται.
Δεν αναφέρομαι σε αφηγήσεις γνωστών, video στο YouTube, αναφορές σε κείμενα κλπ, εννοώ αν το έχετε δει από κοντά την ώρα της επίθεσης.
Θα σας μεταφέρω λοιπόν την εικόνα που εγώ έχω. Το σκυλί επιτίθεται ακαριαία και στοχευμένα. Δεν προειδοποιεί ποτέ. Δεν γαυγίζει και δεν δείχνει καμία ένταση στα μάτια ενός άπειρου. Αν το ύψος και η θέση του στόχου βολεύουν, χτυπάει πάντα στο λαιμό.
Και σας διαβεβαιώνω, ότι και αν γνωρίζετε, ότι και αν έχετε διαβάσει, πάντα υπάρχει η πρώτη φορά.
Δεν θέλω να επεκταθώ σε προσωπικές λεπτομέρειες γιατί είναι κάτι που με ξεπερνά. Ούτε είναι κάτι που μπορώ να το μοιραστώ σε ένα δημόσιο forum. Τουλάχιστον όχι ακόμα.
Απλά καταθέτω την εικόνα της προσωπικής μου εμπειρίας για το συγκεκριμένο είδος σκύλου.