Ο σκύλος σας από πού "πήρε" το όνομά του;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
το θέμα είναι να επιλέγει ο καθένας μόνος του ...ανεπηρέαστος...και κατά την δική του και μόνο βούληση το όνομα του παιδιού/( σκύλου του...)...

το τελευταίο το έβαλα για να γλιτώσω το οφτοπικ....;)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Το ''πληρες'' ονομα εινα (ICE-''MH'')!!:D:p
Ο πρωτος αποδειχτηκε δολοφονος, αυτος καμια σχεση ευτυχως...

Να τον φερω εκει? Ακουστηκε οτι υπαρχει ενας εκπαιδευμενος-πληρωμενος δολοφονος εκει, ονοματι Saga. Θα προλαβει να δοκιμασει μαρμελαδα ο μικρος...?
Eννοειται!!! μαρμελαδα κιμα τα 'παμε αυτα!!
ασε τον αλλο.. ειναι πισω απο τα καγκελα... :p

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
το θέμα είναι να επιλέγει ο καθένας μόνος του ...ανεπηρέαστος...και κατά την δική του και μόνο βούληση το όνομα του παιδιού/( σκύλου του...)...

το τελευταίο το έβαλα για να γλιτώσω το οφτοπικ....;)
φφφ!!! και ειχα αυτη την μεσημεριανη κουβεντα με την μαμα μου....

- δεν το λεω γιωργο!!
- μα ετσι πρεπει..
- ωραια αφου πρεπει.. θα βγαλω τον επομενο σκυλο μου! και αυτο παιδι μου θα ναι!!!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ειναι δυνατον ακομα και σε νεα ζευγαρια να παιζει αυτο το κολλημα; Ημαρτον, εμεις ουτε για πλακα δεν προκειται να βαλουμε σε εφαρμογη το εθιμο και ας εχουν οι πεθερες ωραια ονοματα. Βλεπω στη δουλεια μου καθημερινα δεκαδες ονοματα και απορω με τους γονεις αυτων των ανθρωπων, λες και θελανε να τιμωρισουν τα παιδια τους. Εχει ερθει στα χερια μου αιτηση απο πολιτη που την ελεγαν Λεσβία (το μικρο), φαντστειτε την παιδικη της ηλικια......

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εμένα με απωθούν οι γονείς-πεθεροί που εκβιάζουν για το όνομα, κρατάνε μούτρα, φωνάζουν, φτάνουν στο σημείο να στενοχωρούν εγκύους, να βάζουν ζευγάρια να τσακώνονται, να μην πατάνε σε βαφτίσεις, ακόμα και να φωνάζουν τα εγγόνια τους με άλλα ονόματα. Για να μείνουμε ον τόπικ, πολύ θα το χαιρόμουν να άκουγε μια τέτοια πεθερά από τη νύφη "μην ανησυχείς μητέρα, το παιδί θα το βγάλουμε αλλιώς, αλλά τον άλλο μήνα θα πάρουμε ένα γκριφον-κανίς και θα το βγάλουμε Μερόπη, όπως εσένα!".

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΦΟΙΒΟΣ ...
απαιτηση και των δυο μου αγοριων και κρυφο αποθημενο δικο μου.....
( δεν μπορεσα να ονομασω Φοιβο τον πρωτο μου σκυλο γιατι η μανα του συγκατοικου μου ,σαν φοιτητης ,( που ηταν καποιας ηλικιας και δεν επερνε απο λογια ), του φωναζε συνεχεια " μπουμπι-μπουμπι " και το ειχε συνηθισει πολυ , ετσι αναγκαστικα να τον ονομασα Roudy )

Πιστευω τα παιδια μου διαλεξαν το ονομα ΦΟΙΒΟΣ γιατι περιμενουν και την ΑΘΗΝΑ ( not a bad idea ....)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
εγω λεω το επομενο παπι σκυλι να το βγαλω γιακουμη η παντελη.
και αμα ειναι θυληκο, σουλα!
Είχαμε και μεις γιακουμή!
Μακράν το πιο cult και κλασσικό ελληνικό σκυλόονομα!!
(είχα κάποτε μια καρδερίνα κ την έλεγα παντελή,χαχαχα)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ΦΟΙΒΟΣ ...

Πιστευω τα παιδια μου διαλεξαν το ονομα ΦΟΙΒΟΣ γιατι περιμενουν και την ΑΘΗΝΑ ( not a bad idea ....)
Την Αθηνά σαν αδερφούλα ή σαν δεύτερο σκύλο:rolleyes:

(grande αδιάκριτη λέμε):p

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Με αυτα τα πρέπει χωρίζουν τα ζευγάρια... Ξέρω περίπτωση που πήρε η μάνα το παιδί και το βάφτισε μόνη της στο όνομα που ήθελε... φαντάζεστε τι έγινε μετά.
Ομοιως και με τα σκυλιά. Επειδη πρέπει να σεβαστω τα κολλήματα θα μεινω χωρις σκύλο ή δε θα έχω τον σκύλο στο σπίτι κλπ κλπ.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Την Αθηνά σαν αδερφούλα ή σαν δεύτερο σκύλο:rolleyes:

(grande αδιάκριτη λέμε):p
για αδερφη ...το βλεπω λιγο δυσκολο....
σαν δευτερο σκυλι το θελουν ( αν βρεθει φυσικα το καταλληλο σκυλι ,στον καταλληλο παντα χρονο , ισως ....μπορει ...ποιος ξερει ?.)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
για αδερφη ...το βλεπω λιγο δυσκολο....
σαν δευτερο σκυλι το θελουν ( αν βρεθει φυσικα το καταλληλο σκυλι ,στον καταλληλο παντα χρονο , ισως ....μπορει ...ποιος ξερει ?.)
Άντε με το καλό η Αθηνά τότε βρε πατρίδα!!!!

masouraki

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2008
58
0
Athens, Gerakas
πάντως διαπιστώνω ότι οι σκυλογονείς το ....τσούζουμε....ναι;;;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είμαστε ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και ευχαριστιόμαστε τη ζωή....(και βασικά χρειαζόμαστε αλκοολ για να την αντέξουμε...)

maryan

Active Member
21 Μαρτίου 2011
25
0
Το αγόρι μου είναι... επαναστατικών απόψεων!όπως και το μικρό μας αγοράκι :-D. Επιπλέον, από αυτό απορρέουν και διάφορα υποκοριστικά, όπως το "Φιντελ....έρα" (γιατί είναι μεγάλη λέρα, ειδικά όταν θέλει κάτι)!

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
εγω την βαφτισα μαγια απο την ταινια ''Eight below'' οπου υπηρχε ενα σιβηρικο χασκυ καταλευκο και το ελεγαν μαγια....
Η δικια μ μαγια ειναι σαμογιεντ :p

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Εμεις τον λεμε fernando επισημα αλλα και σουγια-κεραμιδα-χαραμαδα-ταναλια κ.α. γιατι κλεβει τα παντα για να παιξει ειναι 4.5 μηνων γ.π. ά ενιοτε τον λεμε και τρομπόνια οταν κανει χαζομαρες....

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εμεις τον λεμε fernando επισημα αλλα και σουγια-κεραμιδα-χαραμαδα-ταναλια κ.α. γιατι κλεβει τα παντα για να παιξει ειναι 4.5 μηνων γ.π. ά ενιοτε τον λεμε και τρομπόνια οταν κανει χαζομαρες....
:lol::lol::lol::lol:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
πραγματικά ένα πολύ όμορφο thread...

την Ίρμα την πήραμε από μια στάνη όταν ήταν 3 μηνών περίπου... όταν την πήραν οι δικοί μου το όνομα που της είχε δωθεί και άκουγε τους 3 πρώτους μήνες της ζωής της ήταν.... Ερμής!!!!!! ναι ναι ο προηγούμενος έξυπνος είχε τόσο πολύ ασχοληθεί με το κουταβάκι που έκανε λάθος το φύλο!!!! Ο πατέρας μου δε μπορούσε να φανταστεί οτι κάποιος που έχει μεγαλώσει μέσα σε ζώα όπως ο βοσκός θα έκανε τέτοιο λάθος και ο ιδιος δεν την κοίταξε κιόλας.... οπότε συνέχισαν και οι δικοί μου να τη φωνάζουνε έτσι... (οκ 1-2 μέρες τους πήρε!!!!!)

με την επίσκεψη στον κτηνίατρο έσκασε και η βόμβα!!!!!! Ο Ερμής δεν είναι θεός αλλά θεά!!!!! Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά... και τώρα???? πως θα φωνάζουμε το μωρό μας που δεν είναι μικρούλης αλλά μικρούλα?????

θέλαμε κάτι που ακούγεται σαν Ερμής γιατί δε θέλαμε να της έχουμε και ένα τελείως ξένο όνομα αλλά να έχει και κάποια ακούσματα από το προηγούμενο (λανθασμένο.... χμμμμμμ) και έτσι ενώ θέλαμε ένα ελληνικό όνομα καταλήξαμε στο Ίρμα λόγω ηχητικής ομοιότητας με το Ερμής.....

Βέβαια στις ιδιαίτερες στιγμές μας τη φωνάζουμε και σούργελο, τσουλίτσα και τις τελείως αγαπησιάρικες "κορίτσι μου"... αυτό για μας τα λέει όλα!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Εμείς ψάχναμε ένα δισύλλαβο με "ρ" μέσα...για να ακούει καλύτερα.....έτσι μας είπαν....
Θέλαμε να θυμίζει και την περήφανη Ηπειρώτικη καταγωγή του.....ε....δεν έχει και πολλά...