Eννοειται!!! μαρμελαδα κιμα τα 'παμε αυτα!!Το ''πληρες'' ονομα εινα (ICE-''MH'')!!
Ο πρωτος αποδειχτηκε δολοφονος, αυτος καμια σχεση ευτυχως...
Να τον φερω εκει? Ακουστηκε οτι υπαρχει ενας εκπαιδευμενος-πληρωμενος δολοφονος εκει, ονοματι Saga. Θα προλαβει να δοκιμασει μαρμελαδα ο μικρος...?
φφφ!!! και ειχα αυτη την μεσημεριανη κουβεντα με την μαμα μου....το θέμα είναι να επιλέγει ο καθένας μόνος του ...ανεπηρέαστος...και κατά την δική του και μόνο βούληση το όνομα του παιδιού/( σκύλου του...)...
το τελευταίο το έβαλα για να γλιτώσω το οφτοπικ....
Είχαμε και μεις γιακουμή!εγω λεω το επομενο παπι σκυλι να το βγαλω γιακουμη η παντελη.
και αμα ειναι θυληκο, σουλα!
Την Αθηνά σαν αδερφούλα ή σαν δεύτερο σκύλοΦΟΙΒΟΣ ...
Πιστευω τα παιδια μου διαλεξαν το ονομα ΦΟΙΒΟΣ γιατι περιμενουν και την ΑΘΗΝΑ ( not a bad idea ....)
για αδερφη ...το βλεπω λιγο δυσκολο....Την Αθηνά σαν αδερφούλα ή σαν δεύτερο σκύλο
(grande αδιάκριτη λέμε)
Άντε με το καλό η Αθηνά τότε βρε πατρίδα!!!!για αδερφη ...το βλεπω λιγο δυσκολο....
σαν δευτερο σκυλι το θελουν ( αν βρεθει φυσικα το καταλληλο σκυλι ,στον καταλληλο παντα χρονο , ισως ....μπορει ...ποιος ξερει ?.)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είμαστε ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και ευχαριστιόμαστε τη ζωή....(και βασικά χρειαζόμαστε αλκοολ για να την αντέξουμε...)πάντως διαπιστώνω ότι οι σκυλογονείς το ....τσούζουμε....ναι;;;;;
:lol::lol::lol::lol:Εμεις τον λεμε fernando επισημα αλλα και σουγια-κεραμιδα-χαραμαδα-ταναλια κ.α. γιατι κλεβει τα παντα για να παιξει ειναι 4.5 μηνων γ.π. ά ενιοτε τον λεμε και τρομπόνια οταν κανει χαζομαρες....