Aπο την Scarlett O'Hara!
Eυτυχως δεν πηρε το χαρακτηρα της
Uploaded with ImageShack.us
Eυτυχως δεν πηρε το χαρακτηρα της
ω ναι...."εμεις ειμαστε" μελαχρινες και γλυκοματες....ούτε την ξυνίλα στη φάτσα.....
Πάλι καλά είσαστε! Εμένα η κολλητή μου το ονόμασε Τένια το ζωντανό. Την ρώτησα αμα το έβγαλε έτσι από την Τένια Μακρή την ψυχολόγο. Και η απάντηση που πήρα: "Οχι. Απλά επειδή έχει το κουραδί το χρώμα, αρχικά είπα για πλάκα να την βγάλω σκατούλα ---> σκατένια ---> Τένια."ωραιο θεμα!!!!τον δικο μου τον ονομασε ρουντυ ο πατερας μου απο εναν ποδοσφαιριστη...ιδεα δεν εχω ποιον!!!!!!!εγω ηθελα να τον βγαλω λερα η μπιχλα....αλλα ολοι πεσανε να με φανε οτι το σκυλι θα χει ψυχολογικα!!!!!βεβαια κ ως ρουντυ μπορει να περασει ωρες κυνηγοντας την ουρα του με τους γονεις να κοιτανε απορημενοι(του στυλ "μωρε τι μ......ς ειναι αυτος!!!!!!!") κ εγω του τραγουδαω το ρουντυ ρουντυ ρουντυ(κατα το ruby των kaiser chiefs) οποτε τωρα ειναι πεπεισμενοι οτι ΚΑΙ το σκυλι αλλα ΚΑΙ το παιδι τους εχουν ψυχολογικα!!!!!
Η φίλη σου απλά δεν υπάρχει!!!! Τόσο κοινό όνομα σχετικά και όμως τόσο απίθανη η προέλευση!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Ακόμα γελάω!!!! Αλλά κι εγώ το κάνω αυτό με άλλο τρόπο! Ενώ έχει κύριο όνομα το δικό μου, του έχω βγάλει 800υποκοριστικά στα οποία...ΑΚΟΥΕΙ! Τελευταία ακούει και στο "μουρλόπραμα"!!!! ))))Πάλι καλά είσαστε! Εμένα η κολλητή μου το ονόμασε Τένια το ζωντανό. Την ρώτησα αμα το έβγαλε έτσι από την Τένια Μακρή την ψυχολόγο. Και η απάντηση που πήρα: "Οχι. Απλά επειδή έχει το κουραδί το χρώμα, αρχικά είπα για πλάκα να την βγάλω σκατούλα ---> σκατένια ---> Τένια."
Παρακαλώ μαζέψτε τα σαγονάκια από το πάτωμα!
Eιλικρινά δεν ξέρω! Εγώ την Κιάρα τη λέω Κιάρα, Κιαρόπραμα, Κιαράκι λοβ, Κιαρίνα. Και οκ αυτά είναι κοντά στο όνομά της! Τη λέω όμως και βλαμμένο αλλά και μουρλόπραμα και όμως ακούει!! Οσο για τον τόνο της φωνής μου, δεν είναι πάντα ο ίδιος! Αλλά το απίθανο είναι με τον σκύλο της αδερφής μου! Τον λένε Ρούμπη αλλά ακούει πάντα στα εξής: Ρουμπάκης, Μπάκη Ρου, Μπάκη Μπης, Μπίκης, Μπιμπίκης, Ταμπούρ ταμπούρ αλή και Δουξ του Γιουφτ!!!!Αυτό πάλι που ακούνε τα πάντα μ λέει κάποιος πώς το κάνουν? εμείς την Chilli την λέμε σίλι, σιλόπαιδο, ρουκούνι (με τα παράγωγά του ρουκουλίνι κ ρουκούλα, [-X ρωτήσετε γτ δν ξέρω!) μπουμπούλα κ.ά. πολλά κ σε όλα έρχεται κουνώντας ουρά! ](*,)
Και ο Λεννυ ακουει σε πολλα ονοματα.Οπως Κερβερος,χουντι,χουντ, Φραντσοζιν,ζουζουνι,ζουζουνακι,ντογκι,μποσι,Λενιν.Eιλικρινά δεν ξέρω! Εγώ την Κιάρα τη λέω Κιάρα, Κιαρόπραμα, Κιαράκι λοβ, Κιαρίνα. Και οκ αυτά είναι κοντά στο όνομά της! Τη λέω όμως και βλαμμένο αλλά και μουρλόπραμα και όμως ακούει!! Οσο για τον τόνο της φωνής μου, δεν είναι πάντα ο ίδιος! Αλλά το απίθανο είναι με τον σκύλο της αδερφής μου! Τον λένε Ρούμπη αλλά ακούει πάντα στα εξής: Ρουμπάκης, Μπάκη Ρου, Μπάκη Μπης, Μπίκης, Μπιμπίκης, Ταμπούρ ταμπούρ αλή και Δουξ του Γιουφτ!!!!