Έστω και του μπαλκονιού, με τον σκύλο μαζί..και μετά αναλαμβάνει η κρητικοπούλαΤου μπαλκονιού;
Αχχχχχχ...καλό μου παιδί.....είσαι μικρό, άβγαλτο κι αθώο ακόμηΓενικα. Γιατι μου φαινεται μουφο θεμα . Δλδ ποσο απανθρωπος πρεπει να εισαι για να εχεις 1 βδομαδα εξω στο κρυο το σκυλακι, να κλαιει και να μην ασχολεισαι...δεν ξερω..
Kι εγώ που δεν είμαι μικρό και άβγαλτο το ίδιο σκέφτομαι.Αχχχχχχ...καλό μου παιδί.....είσαι μικρό, άβγαλτο κι αθώο ακόμη
Ελά, εδώ είμαι! Με φώναξες?Vasoulini έναν που έδινε ένα γ.π. τι τον έχεις;
Υπάρχουν πολλοί... και ακόμα χειρότεροι...Γενικα. Γιατι μου φαινεται μουφο θεμα . Δλδ ποσο απανθρωπος πρεπει να εισαι για να εχεις 1 βδομαδα εξω στο κρυο το σκυλακι, να κλαιει και να μην ασχολεισαι...δεν ξερω..
Ναι, μέχρι να του φέρω τον "Πίου" να τον κρατάει στην πίτα...Αχχχχχχ...καλό μου παιδί.....είσαι μικρό, άβγαλτο κι αθώο ακόμη
Κοιτα Vasoulini, απ' οτι καταλαβες τα παιδια εχουν ενοχληθει απο τον τροπο που τιμωρησες τον σκυλο και για να πουμε την αληθεια δεν ηταν και ο καλυτερος. Αυτο που θα σου συνηστουσα εγω ειναι να μιλησεις με εναν εκπαιδευτη για να δεις αν μπορεις να διορθωσεις το προβλημα.Δεν τον δίνω για υιοθεσία μην επιμένετε.. Εξω που τον έχω είναι στο σπίτακι του με το κρεβάτι του και ειναι αρκέτα ζεστό.Η υιοθεσία δεν είναι λύση. Και αφου όλοι μου σύμπεριφέρεστε λες και έκανα κάποιο εγκλημα τότε συγνώμη αλλα δ θέλω τη βοήθεια σας.. Λύση σας ζήτησα , οχι να με κάνετε να νιώθω χάλια. Δεν εχετε δικαίωμα να κρίνετε , εγω ζήτησα την άποψη σας και αν ξέρετε κατι παραπάνο. Ο εκπαιδευτης ειναι μια λύση και ευχαριστώ οσους το πρότειναν. Εγω ρωτησα αν με αυτα που σας γράφω μπορείτε να μου πείτε που όφειλεται η σύμπεριφορα του. Απο Εξυπνάκηδες δε ζήτησα βοήθεια. Νομιζα πως στο forum μπορείτε να με βοήθεισετε..
Τα σκυλιά, σε κάθε περίπτωση!Στο dogforum προσπαθούμε να βοηθάμε τα σκυλιά.
Οχι τους ιδιοκτήτες.
Το ερώτημα είναι: ποιό κολάρο?Πιθανώς αν άκουγε "ναι, δοκίμασε το κολάρο" να ήταν ευχαριστημένο το μέλος...
Δηλαδη δεν βοηθας τον σκυλο οταν ενημερωνεις και βοηθας τον ιδιοκτητη?Στο dogforum προσπαθούμε να βοηθάμε τα σκυλιά.
Οχι τους ιδιοκτήτες.
Kατ'αρχάς να μην γενικεύεις. Το τι πιστεύεις είναι δικό σου θέμα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην πειθώ του ξύλου και δεν το χρησιμοποιούν ούτε σε παιδιά ούτε σε σκυλιά ούτε σε συντρόφους και πάει λέγοντας.afg;639275 Πρεπει ομως να θυμαστε οτι δεν ειναι ολοι οι ιδιοκτητες γεννημενοι εκπαιδευτες σκυλων. Αυτο ομως δεν τους αφαιρει το δικαιωμα να αποκτησουν ενα σκυλο. [B said:Εγω παντως πιστευω οτι ΟΛΟΙ εδω μεσα καποια στιγμη χασατε την υπομονη σας και δωσατε καμια ξυλια στον κωλο του σκυλου σας[/B]. Ειδικα οταν ηταν κουταβι. Θα εξαιρεσω τους επαγγελματιες εκπαιδευτες μονο.