S
Γιατί το λες αυτό?!... :roll:Marin
Είναι η πρώτη φορά που συμφωνούμε και εμείς οι δύο![]()
Αυτό είμαι από πεποίθηση. Μη γίνεσαι όμως κουστουμάτος μεταμφιεσμένος.κονιόρδο με χαρτιά FCI
:shock: :shock: :shock:εγώ δεν είμαι από τους κουστουμάτους που ανέφερες, μάλλον είμαι απ'αυτούς με τις τρύπες στα αυτιά (έχω 7)
Και ειναι και πολυ cool ο Thomas!! \(Ένας από τα μέλη έχει tatoo στο μπράτσο το κεφάλι του σκύλου του!!! (όλο το μπράτσο!))
Και πάνω που νόμιζα ότι τελείωσε... :roll:SwkDoG said:...βέβαια τώρα που τα ξαναδιαβάζω (... :shock: ...) έχω κάποιες ενστάσεις... :-k
:lol: :lol: :lol:
.....να τις πουμε ομως ΤΩΡΑ,πριν μπουνε και συμφωνησουνε και αλλοι... :-s :-s :-s...βέβαια τώρα που τα ξαναδιαβάζω (... Shocked ...) έχω κάποιες ενστάσεις... Think
...η δεν καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε...η αλλα θελουμε να πουμε και αλλα γραφουμε ....η εχουμε διχασμενη προσωπικοτητα :lol: :lol: :lol: ...η ο tattooman τα εγραψε τοσο καλα που μας επεισε ολους!SwkDoG said:...Τελικά δεν θα τις έλεγα ενστάσεις... :-k
Μωρέ ξέρεις τι με μπερδεύει?!!... :?
Ότι ενώ συμφωνώ με την CARLOS...την konstantina (......)...τον gevkarinian...τον oscar και τον tattooman...
Με βρίσκω να συμφωνώ και με τον ΜΑΚΗΣ...τον denis και την Savra... :shock:
Αν τώρα στα παραπάνω βάλουμε ως δεδομένο ότι συμφωνώ με αυτά που έγραψα εγώ (θα είχα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι πιστεύω αν διαφωνούσα με αυτά που γράφω... :roll: )!!!
Γράφουν όλοι αυτοί τα ίδια?!!...Δε νομίζω.
Γράφαμε όλοι ενώ συμφωνούσαμε?...Μπααααα!
Μήπως όσα δε γράφουμε αλλά σκεφτόμαστε είναι η ουσία?!......Λές?!... :? :-k :?
μπαααααα δεν προλαβαίνετε :wink:oscar said:.....να τις πουμε ομως ΤΩΡΑ,πριν μπουνε και συμφωνησουνε και αλλοι... :-s :-s :-s...βέβαια τώρα που τα ξαναδιαβάζω (... Shocked ...) έχω κάποιες ενστάσεις... Think
Πιο είναι αυτό το σκυλί???βλέπε Diane Jessup της οποίας το Πιτ Μπουλ κατέχει το ρεκόρ όλων των εποχών στο Schuzhund συναγωνιζόμενο με όλους τους αναγνωρισμένους κλασάτους σκύλους της FCI
Να μαι κ εγωkonstantina said:μπήκανε ήδη αρκετοί και καλέσαμε και άλλους να ΄ρθούνε για καφεδάκι... 8)
κερνάτε τελικά??[/b]
Γιατι ειναι ολα τα λεφτα , προσωπικη αποψη παντα.denis said:.
Τώρα, για να ορίσω και πού διαφωνώ:
-Γιατί δεν επέλεξες αναγνωρισμένη ράτσα από FCI και AKC, αλλά το apbt?
-Μήπως θέλεις από μόνος σου να περιθωριοποιηθείς? Βρήκες κάτι σ'αυτή τη ράτσα που δεν το έχει καμία? Τι?