Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ PITBULL

konstantina

Active Member
21 Απριλίου 2007
37
0
όπως είπες εσύ "τα συμπαθείς αρκετά" :?

εγώ πολύ απλά "τρελαίνομαι για αυτά" :D

αυτή είναι η διαφορά μας...

S

SwkDoG

Guest
Ε,πές το ρε konstantina ότι συμφωνούμε τόσο καιρό και κοντεύω να "πέσω" στα ναρκωτικά!!... :mrgreen: :p

Χαίρομαι που συμφωνούμε λοιπόν και όσο για την μικρή "ποσοτική" διαφορά συμπάθειας να ξέρεις πως μπορεί και να μην υφίστατε... :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
…Ανάμεσα σε στιχάκια που παραπέμπουν σε λεύκωμα γυμνασίου (τύπου «Τι εστί έρως?» «Τι εστί φιλί?»), γεμάτα ρομαντικές πινελιές και ανοιχτά αερόστατα…
…Ανάμεσα σε ξεματιάσματα που καταλήγουν σε ρομαντικούς περίπατους στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα (ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα συνεννοηθείτε)…
…Ανάμεσα σε αρώματα φρεκοκαβουρδισμένου ελληνικού καφέ ψημένου στη χόβολη (τυφλά να’χει διαφήμιση του Λουμίδη)…
…Σε καθαρίστριες που κάνουν δημόσιες σχέσεις με πελάτες…
…Στο ξεγύμνωμα ψυχής του στυλ «Άνθρωπος είμαι λύγισα»...
…Σε αποκαλύψεις, αναθεματηλικια, αποπλανήσεις, περιπλανήσεις και όρκους…
…Ανάμεσα σε απειλές για παραστρατήματα και χρήση ναρκωτικών…
και ΟΛΑ αυτά με μουσική υπόκρουση Άντζελας «Κάνε πέρα να περάσω, απόψε θα σε ξεπεράσω» (δεν φταίω εγώ, μου τη θύμισε ο Κακέτσης)…
Εγώ βλέπω να γεννιέται ένας καινούργιος έρωτας...!
Και εκεί που ήμασταν έτοιμοι να απολαύσουμε το αστείρευτο πάθος, τις αμφότερες ερωτικές εξομολογήσεις και τους όρκους αγάπης, ξαναθυμηθήκατε τα Πιτ-μπουλ και μας ξενερώσατε! :evil: :evil: :evil:
Ας συνεχίσουμε παρακαλώ από εκεί που μείναμε! Άντε και βάζω ποπκορν να γίνονται! :lol: :lol: :lol:

ΥΓ1. konstantina καλώς ήρθες! :p
ΥΓ2. Ελπίζω να μη με σταυρώσετε… Εξάλλου το Πάσχα πέρασε!
:wink:

S

SwkDoG

Guest
:oops: :oops: :oops:

Αχ,βρε κορίτσια...!!...

Λέτε τα Πίτ-Μπουλ να είναι το αφροδισιακό σκυλί τελικά...και όχι μάχης?!...

:lol: :lol:

konstantina

Active Member
21 Απριλίου 2007
37
0
SwkDoG said:
Για εμένα τα φόρουμ είναι κάτι σαν διαδυκτιακά καφενεία...

τότε πέρνα και απο εδώ να "κεράσουμε" καφεδάκι.. :)

κερνάμε και Ποπ-Κορν... :wink:

www.pitbull-club.gr

S

SwkDoG

Guest
Λες να μην έχω περάσει βρε konstantina?!!... :)

Έχω πιεί και εκεί το εσπρεσάκι μου!!... :wink:

Θα "φωνάξω" όμως καμιά φορά να "κεράσεις"... :D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
.....και σε λιγοο μετα απο ολα αυτα μπαινει ο admin και τα σκουπιζει ολα....

ρε παιδια τι λεετε?

γραφτε για τα πιτ καθομαι και διαβαζω 3 σελιδες για πλακα...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
εγω παντως περιμενω την αποψη του tatooman ο οποιος ειναι πολλα χρονια στον χωρο και σιγουρα κατι παραπανω θα εχει να πει...εχει?

Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
ΟΚ ας γράψουμε κάτι για τα Πιτ λοιπόν...
...για 'μένα τα Πιτ δεν είναι απλά μια φυλή σκύλων, είναι στάση ζωής!!!
Το να είσαι θετικός, αεικίνητος, πάντα έτοιμος για παιχνίδι αλλά και για τσαμπουκάδες, όταν προσβάλονται οι αγαπημένοι σου και το να μην τα παρατάς παρά τις δυσκολίες είναι για 'μένα αξιοθαύμαστη συμπεριφορά και την έχω υιοθετήσει...

...και για τους τυχόν μη γνώστες ή εθελοτυφλούντες λόγω συμφέροντως κάποιου είδους, για χάρην πληροφόρησης, το να πιστεύεις ότι η εκτροφή προσανατολίζεται στην πίεση των σιαγόνων είναι το λιγότερο ρηχή προσέγγιση...άλλωστε υπάρχουν πάρα πολλές φυλές με πολύ μεγαλύτερη πίεση σιαγόνων....

Για το θέμα των κυνομαχιών τώρα γιατί το έχουμε πιπιλήσει πολύ τελευταία. Οι κυνομαχίες είναι βγαλμένες από μία εποχή που η ηθικές αξίες ήταν πολύ διαφορετικές από τις δικές μας. Κάποτε για παράδειγμα το κορυφαίο θέαμα της πόλης ήταν 10 λιοντάρια να τρώνε 5 χριστιανούς ή 20 άνθρωποι να παλεύουν μέχρι θανάτου και το πλήθος να ζητωκραυγάζει και να χειροκροτά.

Οι εποχές αλλάζουν...ο άνθρωπος εκπολιτίζεται(ή τουλάχιστο έτσι λέει) και οι ανάγκες του αλλάζουν και αυτές. Σίγουρα κατάλειπα άλλων εποχών μένουν σε όλους τους τομείς...

Η εκτροφή των σκύλων ουσιαστικά καλύπτει ανάγκες της εποχής και συμβαδίζει με την ηθική μας (κατά το πλείστον). Το να κολλάμε ταμπέλες σε ανθρώπους ή ζώα και να τους αφορίζουμε κουνώντας το δάχτυλο με την ενέργεια αυτή να προκαλείται αντανακλαστικά και όχι κατόπιν ώριμης σκέψης, είναι κι αυτό κατάλειπο μιας άλλης εποχής με διαφορετικές αξίες...ή μήπως τελικά ζούμε σε μια ανήθικη εποχή και αυτό που κάνουμε είναι να κρυβώμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας?
Μήπως κοιτάμε πως να πάρουμε τη θέση της γριούλας στο λεωφορείο? Μήπως δεν αφήνουμε να μας προσπεράσουν και βρίζουμε με την πρώτη ευκαιρία? Μήπως προτιμάμε να μην έχει ο διπλανός μας απ'το να αγωνιστούμε για να έχουμε κι εμείς? Μήπως χαιρόμαστε με την αποτυχία του συνάνθρωπού μας ή ακόμα χειρότερα την επιδιώκουμε κι όλας? Μήπως όλα τα παραπάνω κατά βάθος τα γνωρίζουμε και προτιμούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι για όλα φταίνε τα Πιτ Μπουλ και οι φρίκουλες με τα τατουάζ??
OFF TOPIC? Ίσως...αλλά πριν αρχίσουμε να κολλάμε ταμπέλες και να δείχνουμε με το δάχτυλο τον διπλανό μας, μήπως πρέπει να γυρίσουμε ελαφρώς το κεφαλάκι μας, αυτό με την ψηλή μύτη και να κοιτάξουμε την καμπούρα μας??? Μήπως λέω μήπως να ασχοληθεί ο καθένας με τη λύση των δικών του ελαττωμάτων και όχι με τη λύση των ελαττωμάτων του διπλανού του?
Δεν λέω να πάμε στο άλλο άκρο...του παρτακισμού αλλά έλεος ρε παίδες...δεν μπορώ να ακούω άλλες ανοησίες και δεν αναφέρομαι υποχρεωτικά στους συνομιλητές στο forum...ή τουλάχιστο όχι σε όλους... :wink:

Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
ΥΓ: Φίλε Όσκαρ ευχαριστώ για τον σεβασμό και ανταποδίδω....απλά έπρεπε να πω μερικά πράγματα έστω και Off Topic...για οποιαδήποτε ερώτηση είμαι εδώ αρκεί να μπορώ να απαντήσω...δεν είμαι και ο Colby... :p

gikkat

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
51
29
Glyfada
tattooman said:
Το να είσαι θετικός, αεικίνητος, πάντα έτοιμος για παιχνίδι αλλά και για τσαμπουκάδες, όταν προσβάλονται οι αγαπημένοι σου και το να μην τα παρατάς παρά τις δυσκολίες είναι για 'μένα αξιοθαύμαστη συμπεριφορά και την έχω υιοθετήσει...

...και για τους τυχόν μη γνώστες ή εθελοτυφλούντες λόγω συμφέροντως κάποιου είδους, για χάρην πληροφόρησης, το να πιστεύεις ότι η εκτροφή προσανατολίζεται στην πίεση των σιαγόνων είναι το λιγότερο ρηχή προσέγγιση...άλλωστε υπάρχουν πάρα πολλές φυλές με πολύ μεγαλύτερη πίεση σιαγόνων....

Για το θέμα των κυνομαχιών τώρα γιατί το έχουμε πιπιλήσει πολύ τελευταία. Οι κυνομαχίες είναι βγαλμένες από μία εποχή που η ηθικές αξίες ήταν πολύ διαφορετικές από τις δικές μας. Κάποτε για παράδειγμα το κορυφαίο θέαμα της πόλης ήταν 10 λιοντάρια να τρώνε 5 χριστιανούς ή 20 άνθρωποι να παλεύουν μέχρι θανάτου και το πλήθος να ζητωκραυγάζει και να χειροκροτά.

Οι εποχές αλλάζουν...ο άνθρωπος εκπολιτίζεται(ή τουλάχιστο έτσι λέει) και οι ανάγκες του αλλάζουν και αυτές. Σίγουρα κατάλειπα άλλων εποχών μένουν σε όλους τους τομείς...

Η εκτροφή των σκύλων ουσιαστικά καλύπτει ανάγκες της εποχής και συμβαδίζει με την ηθική μας (κατά το πλείστον). Το να κολλάμε ταμπέλες σε ανθρώπους ή ζώα και να τους αφορίζουμε κουνώντας το δάχτυλο με την ενέργεια αυτή να προκαλείται αντανακλαστικά και όχι κατόπιν ώριμης σκέψης, είναι κι αυτό κατάλειπο μιας άλλης εποχής με διαφορετικές αξίες...ή μήπως τελικά ζούμε σε μια ανήθικη εποχή και αυτό που κάνουμε είναι να κρυβώμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας?
Μήπως κοιτάμε πως να πάρουμε τη θέση της γριούλας στο λεωφορείο? Μήπως δεν αφήνουμε να μας προσπεράσουν και βρίζουμε με την πρώτη ευκαιρία? Μήπως προτιμάμε να μην έχει ο διπλανός μας απ'το να αγωνιστούμε για να έχουμε κι εμείς? Μήπως χαιρόμαστε με την αποτυχία του συνάνθρωπού μας ή ακόμα χειρότερα την επιδιώκουμε κι όλας? Μήπως όλα τα παραπάνω κατά βάθος τα γνωρίζουμε και προτιμούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι για όλα φταίνε τα Πιτ Μπουλ και οι φρίκουλες με τα τατουάζ??
OFF TOPIC? Ίσως...αλλά πριν αρχίσουμε να κολλάμε ταμπέλες και να δείχνουμε με το δάχτυλο τον διπλανό μας, μήπως πρέπει να γυρίσουμε ελαφρώς το κεφαλάκι μας, αυτό με την ψηλή μύτη και να κοιτάξουμε την καμπούρα μας??? Μήπως λέω μήπως να ασχοληθεί ο καθένας με τη λύση των δικών του ελαττωμάτων και όχι με τη λύση των ελαττωμάτων του διπλανού του?
Δεν λέω να πάμε στο άλλο άκρο...του παρτακισμού αλλά έλεος ρε παίδες...δεν μπορώ να ακούω άλλες ανοησίες και δεν αναφέρομαι υποχρεωτικά στους συνομιλητές στο forum...ή τουλάχιστο όχι σε όλους... :wink:
=D>

S

SwkDoG

Guest
Πολύ καλή δημοσίευση φίλε tattooman!!...

Και εγώ συμφωνώ με όσα είπες... =D> =D> =D>

Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
tattooman said:

Το ποστ αυτο που εγραψες,εμενα μου βγαζει μια πικρια,μια αγανακτηση,ενα παραπονο για ολα αυτα που γραφοντε και ακουγοντε εντος και εκτος φορουμ για τα πιτ μπουλ και μπορω να καταλαβω την αγανακτηση σου αλλα αν εσυ και ολοι οσοι εχουν πιτ μπουλ δεν απαντησουν σε ερωτησεις οπως αυτες που εκανε εδω ο Swkdog

Έχουν τα Πιτ-Μπουλς γεννετική προδιάθεση για επιθετικότητα σε άλλα ζώα?...
Πως είναι ως προς τον άνθρωπο?...
Μπορεί να "εξαφανισθεί" η όποια γεννετική προδιάθεση με επιλεκτική αναπαραγωγή και αυτό θα είναι καλό για την φυλή?...
και να ξεκαθαριστουν καποια πραγματα,ποιος περιμενετε να το κανει?

Στα γραφω πολυ φιλικα,και θα περιμενα με μεγαλο ενδιαφερον,απο οσους εχουν η ειχαν πιτ μπουλ να απαντησουν αφου εχουν οι ιδιοι πειρα,στις ερωτησεις αυτες.

S

SwkDoG

Guest
Α!...Στο μόνο που έχω κάτι να συμπληρώσω (όχι να διαφωνήσω) είναι ότι κυνομαχίες γίνοντε ΚΑΙ σήμερα και μάλιστα σε εντατικότερο ρυθμό και μεγαλύτερο αριθμό από ότι το Μεσαίωνα.
Σε παγκόσμιο και ελληνικό επίπεδο...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
καλησπέρα

Απευθύνομαι κυρίως στον Tatooman με κάθε σεβασμό, μιας και βρίσκεται χρόνια στους σκύλους.

Α!...Στο μόνο που έχω κάτι να συμπληρώσω (όχι να διαφωνήσω) είναι ότι κυνομαχίες γίνοντε ΚΑΙ σήμερα και μάλιστα σε εντατικότερο ρυθμό και μεγαλύτερο αριθμό από ότι το Μεσαίωνα.
Σε παγκόσμιο και ελληνικό επίπεδο...
Αυτό μόνο ως δεδομένο...

Το να είσαι θετικός, αεικίνητος, πάντα έτοιμος για παιχνίδι αλλά και για τσαμπουκάδες, όταν προσβάλονται οι αγαπημένοι σου
Αρα έχουμε επιθετικότητα ΚΑΙ προς τους ανθρώπους, αυτό γι'αυτούς που το κατακρίνουν και ερωτούν, εγώ δεν είμαι απ'αυτούς, έχω εξάλλου Rottweiler, πώς θα μπορούσα...

Εννοείται ότι είναι ρηχή προσέγγιση, λόγω χώρου και γνώσεων των τυχόν τυχαίων επισκεπτών αυτού του site, οι οποίοι ίσως δεν παρατήρησαν ότι σε Topic με τίτλο ''ο λόγος που διάλεξα Pitbull'' ένας σκύλος κυνηγάει ζωντανή κότα, προκειμένου να τραβήξει βάρος. Κάτι που εγώ επαναλαμβάνω δεν κατακρίνω, έχεις κάθε δικαίωμα να γουστάρεις ζώο που δαγκώνει ζώα, όπως και εγώ, αλλά ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ, αυτό το ζώο μπορεί να το πάρει κάποιος που δεν τα γουστάρει αυτά, επειδή εσύ λες ότι δεν δαγκώνει. Και οι έχοντες γνώση από αυτά ξέρουμε οτι ο σκύλος στην προπόνησή του τρώει κότες...

Τώρα, για να ορίσω και πού διαφωνώ:

-Γιατί δεν επέλεξες αναγνωρισμένη ράτσα από FCI και AKC, αλλά το apbt?

-Μήπως θέλεις από μόνος σου να περιθωριοποιηθείς? Η' θες να περιορίσεις τους ανταγωνιστές στην εκτροφή? Βρήκες κάτι σ'αυτή τη ράτσα που δεν το έχει καμία? Τι?

-Θες τα apbt να τα αγοράζουν κυρίες μέσης ηλικίας αντί maltese? ΟΧΙ. Το πρόβλημά μου είναι ότι το αρνείσαι.

Αν για δικά μου συμφέροντα όπως λες κατακρίνω αυτές τις ράτσες, θα απάνταγα στην konstantina όπως απάντησα? Δεν θα έκραζα Ντόπερμαν, Γερμ. Ποιμενικούς κλπ, θα τα υπερασπιζόμουνα όπως στην ''επίθεση σκύλου σε άνθρωπο''?

Το να κολλάμε ταμπέλες σε ανθρώπους ή ζώα και να τους αφορίζουμε κουνώντας το δάχτυλο με την ενέργεια αυτή να προκαλείται αντανακλαστικά και όχι κατόπιν ώριμης σκέψης, είναι κι αυτό κατάλειπο μιας άλλης εποχής με διαφορετικές αξίες...ή μήπως τελικά ζούμε σε μια ανήθικη εποχή και αυτό που κάνουμε είναι να κρυβώμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας?
Ποιός κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του?
Εγώ είπα ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να εκπαίδευες Αm.Staff να τρώει κότα και εσύ λες ότι το Αpbt δεν πειράζει μύγα...

konstantina

Active Member
21 Απριλίου 2007
37
0
denis said:
Καλησπέρα!

Εσύ μην μπαίνεις στο καζάνι που βράζει!
ναι αυτό θέλω και εγώ , πιστεύεις όμως ότι υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος βλέποντάς με στο δρόμο με τα σκυλιά μου να κάνω τη συνηθισμένη μου βολτίτσα, θα έχουνε την ικανότητα να διαχωρίσουνε τη ράτσα..."πλάκα με κάνεις" :shock:
αν και το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο ρηχό όσο άφησες να εννοηθεί...δεν με ενοχλεί το να μπερδέψουνε τα σκυλιά μου με Pitbull, αλλά η προκατάληψη και τα ανάλογα σχολιάκια που ακολουθούνε μαζί με αυτή...αν θές ξαναδιάβασε το post μου...πιο προσεχτικά αυτη τη φορά :!:

denis said:
επίσης δεν νομίζω να παρέθεσες βίντεο με σκύλους της ράτσας σου να κυνηγούν ζωντανή κότα κάνοντας έλξη βάρους. (δεν κατηγορώ το σκύλο, την κότα θα την κηνυγούσε και ένα Γιορκσαιρ σέρνοντας, κατηγορώ την νοοτροπία των ιδιοκτητών τους
)

να κάνω denis παράθεση ένα τέτοιο βίντεο για πιο λόγο ακριβώς ? :shock: προσπαθώ να σου δείξω ότι στη "παλλέτα με τα χρώματα" έχει και άλλα εκτός του μαύρου που εσύ έχεις σε πληθώρα... :?

denis said:
θα τους ανακούφιζε αν ίσχυε ένας νόμος που ως δια μαγείας θα εξαφάνιζε τα pitbull
Υπάρχει (η μη αναγνώρισή τους από την FCI) και όμως δεν εξαφανίζονται, ίσως να είναι καλύτερα, κάποιοι να ξεσπούν σε αυτά τα ζώα και να αφήσουν ήσυχες τις άλλες φυλές. Φανταστείτε σε 10 φυλές σκύλων να υπήρχε και παράλληλη αναπαραγωγή (και παραπληροφόρηση) με βάση το κράτημα στο δάγκωμα...
Συγνώμη θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά τώρα :shock: :?:
η FCI χαρακτηρίζεται "νόμος" :shock: :?: μήπως όταν παρέδιδαν τα ανάλογα μαθήματα εσύ έκανες κοπάνα?
Και τι εννοείς λέγοντας "ισως να είναι καλύτερα"?
καλύτερα για ποιόν ?
για τους υπολοίπους κατόχους σκυλιών με εξίσου δυνατά δαγκώματα σε λίμπρες?
είσαι της λογικής ότι απο τη στιγμή που έχουμε έναν στα χέρια μας τη πληρώνει και για τους υπολοίπους ή έστω για χάρη των υπολοίπων...?
εξιλαστήριο θύμα ψάχνεις?
Πές μου σε παρακαλώ...ότι εγώ το αντελήφθην λάθος το post σου :(

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Πές μου σε παρακαλώ...ότι εγώ το αντελήφθην λάθος το post σου
konstantina μπα δεν κατάλαβες λάθος. Το ίδιο καταλάβαμε. Καλύτερα να την πληρώνει ο ένας παρά όλλοι οι άλλοι. . Βλέπεις παλιά τα πίτμπουλ δεν είχαν τους υπεύθυνους ιδιοκτήτες και ήταν ποιό εύκολο να μπλέξεις πάντα το πίτμπουλ. Τώρα μάλλων πειράζει μερικούς. Ποιους? Αυτό πιστεύω το έχουμε καταλάβει.
Δεν νομίζω ότι τα rotweiller πάνε πίσω σε επιθέσεις σε ανθρώπους και ζώα. Αλλά κανένας δεν το αναφέρει.
Α και κάτι άλλο. Μπορεί εσείς να καμαρώνετε για τα super duper καθαρόαιμα σκυλιά σας με pedigree 1000 γενιές πίσω. Εγώ καμαρώνω για το "ιμίαιμο" σκυλάκι μου και όχι για τα χαρτιά που μπορεί να είχαν οι παππούδες του.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Hello!
αυτά σου δείχνουν ότι το μαύρο το έχω σε πληθώρα?
(Για μένα δεν αμφισβητείται ότι υπάρχει και μη σου πώ δεν την κατακρίνω ως ένα σημείο.)
(η γεννετική προδιάθεση για επίθεση σε άλλα ζώα)
την κότα θα την κηνυγούσε και ένα Γιορκσαιρ
Η επίθεση είναι ανυπόστατη είναι γνωστό ότι τα Τerrier δεν δείχνουν τόσο ανεπτυγμένη επιθετικότητα για τον άνθρωπο. To τι λέει η κάθε φιλόζωη κυρία...
Απειρα περιστατικά δείχνουν οτι το κοριτσάκι ( που μπορεί να είχε κρεμαστεί από τα αυτιά του σκύλου, τίποτα δεν είναι σίγουρο) μπορεί να είχε δαγκωθεί από Pekignese, απλά δεν θα το βλέπαμε στις ειδήσεις...
Μην φανατίζεσαι
Γιατί μόνο PITBULLS?
Ολοι έχουμε τέτοια προβλήματα.
Στη φυλή σου υπάρχει πολλή ημιμάθεια, πολλοί πέρνουν πραγματικά ημίαιμα για καθαρόαιμα, ενώ αυτοί που δεν ξέρουν δημιουργούν μύθους γύρω της.
Αν η FCI δεν αναγνωρίζεται ως νόμος για σένα σε κυνολογικό επίπεδο, μάλλον πρέπει να πας εσύ σχολείο. Οπως είπε και ο MAKHS

Λυπάμε εάν σε απογοητεύσω αλλά τα pit σαν φυλή απλά δεν υφίστατε.

Η FCI η οποία είναι η ΜΟΝΗ ανεγνωρισμένη ομοσπονδία ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να αναγνωρίζει φυλές,δεν τα αναγνωρίζει.

Το ΑΚC επίσεις.

Φορείς όπως ukc, adba δεν είναι ανεγνωρισμένοι από την FCI .

Ο λόγος που υπάρχουν είναι για να αναγνωρίζουν ‘φυλές’ όπως τα apbt και να εισπράτουν λεφτά από αυτούς.

Pedigree (γεννεαλογικοί χάρτες ) από αυτές τις ομοσπονδίες-φορείς ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕ πουθενά στον κόσμο.
τώρα:

πιστεύεις όμως ότι υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος βλέποντάς με στο δρόμο με τα σκυλιά μου να κάνω τη συνηθισμένη μου βολτίτσα, θα έχουνε την ικανότητα να διαχωρίσουνε τη ράτσα..."πλάκα με κάνεις"
Και πρέπει να μην την διαχωρίζεις και εσύ? Να συμπεριφέρομαι εγώ δηλαδή στα σκυλιά μου με φόβο, ή να υπερασπίζομαι διάφορα Rottweiler που τρώνε παιδάκια επειδή ο κόσμος δεν μπορεί να ξεχωρίσει οτι δεν είναι τα σκυλιά από τον Εξορκιστή??

δεν με ενοχλεί το να μπερδέψουνε τα σκυλιά μου με Pitbull, αλλά η προκατάληψη και τα ανάλογα σχολιάκια που ακολουθούνε μαζί με αυτή
Εγώ πάντως δεν κάνω κανένα τέτοιο σχόλιο, ούτε για τα ΑPBT, πόσο μάλλον για τα δικά σου. Το πρόβλημά μου είναι το ίδιο με πριν:
Η έλλειψη σεβασμού στην FCI και η παραπληροφόρηση, καθώς και η υποκρισία των ιδιοκτητών τους. Δεν θα ήθελες να υπάρχουν 5.000 καθαρόαιμα Αm.Staff και ο κόσμος να ήξερε τι εστί αυτό το σκυλί και να ήταν σκυλί για όλους, από οικογένειες μέχρι κυνομαχίες, έστω? Εγώ θα ήθελα, αλλά δε γίνεται γιατί παιδάκια παραμυθιάζονται με βίντεο από ημίαιμα και μη Pitbullοειδή που κρεμιούνται από λάστιχα και τραβάνε βάρη και παίρνουνε σκυλάκια ''red nose'' και ''μάχιμα'' από την Χ.Ε.

Εγώ θέλω να μου πει ένας Pitbullάς, αλλά Pitbullάς όμως: ΝΑΙ γουστάρω που ο σκύλος μου μπορεί να σκοτώσει το 90% των σκύλων που θα συναντήσει, που μπορεί να είναι γλυκός με μένα και να στείλει και κάποιον νοσοκομείο άμα λάχει, που τα κάνει όλα σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, και μετά να μου εξηγήσει και γιατί προτιμάει τα Pitbull από άλλες ΦΥΛΕΣ.

να κάνω denis παράθεση ένα τέτοιο βίντεο
Εχω πει 10 φορές που είναι αυτό το βίντεο, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Μόνο εσύ το σχολίασες, νομίζοντας ότι είπα κάτι για σένα ή κάτι τέτοιο...

καλύτερα για ποιόν ?
για τους υπολοίπους κατόχους σκυλιών με εξίσου δυνατά δαγκώματα σε λίμπρες?
Ναι. Και για τους σκύλους τους. Και για την εκτροφή. Και για την κυνοφιλία. Δυστυχώς το εξιλαστήριο θύμα δεν το ψάχνω. ΕΙΝΑΙ μπροστά στα μάτια σου και λέγεται Pitbull.

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Κάτι που εγώ επαναλαμβάνω δεν κατακρίνω, έχεις κάθε δικαίωμα να γουστάρεις ζώο που δαγκώνει ζώα, όπως και εγώ, αλλά ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ, αυτό το ζώο μπορεί να το πάρει κάποιος που δεν τα γουστάρει αυτά, επειδή εσύ λες ότι δεν δαγκώνει.
Συγγνώμη, γουστάρεις το ζώο σου να σκοτώνει άλλα ζώα? Καλά κατάλαβα? FCI, AKC, APBT όλα ζώα είναι, αυτή η μούρη του άρεσε.

Στα υπόλοιπα δεν απαντώ, γιατί βρίσκω αρκετές διαφωνίες, που εκφράζονται με κατα μέτωπο επίθεση, αλλά δε πιστεύω ότι αφορούν...

Μαρίνα