ΜΑΚΗΣ said:
Αγαπητή Κωνσταντίνα.
Καλώς ήρθες και ηρέμισε πάνω από όλα.
Έχεις διαβάσει όλα τα post??
Εάν θέλεις διάβασε εδώ
http://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=565
Αγαπητέ μου Μάκη,
καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι να με ενημερώσεις για τα ανάλογα post, θα ήθελα να σημειώσω εδώ πως δεν υπήχε περίπτωση να συμμετέχω κάπου μή έχοντας εικόνα για το τι μιλάμε... :? εννοείται πως έχω διαβάσει και αυτά τα οποία και σβηστήκανε.
ΜΑΚΗΣ said:
είπες
δηλαδή για να καταλάβω αν οι φωτογραφίες και τα videos δεν βοηθάνε να αποδειχτεί κάτι, εσύ προσωπικά που βασίζεσαι
ο SwkDoG
είπε
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ
Οι παραπάνω φωτογραφίες μπήκαν σαν ακραίο παράδειγμα πως φωτογραφίες και videos δεν αποδεικνύουν κάτι και μάλλον δεν είναι και η σωστή προσέγγιση στο θέμα
Εννοώντας (
αφού δεν το καταλαβαίνεις)
Εάν εγώ αύριο βάλω 100 video και 1000 photo με pit σε κυνομαχίες
ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????
Ότι
ΟΛΑ τα pit είναι μαχητές??
Όχι θα σημαίνει
ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σκυλιά είναι μαχητές.
Έτσι απλά και ο SwkDoG λέει
ΞΕΚAΘΑΡΑ ότι τα video και οι photo που βάζετε αφορούν συγκεκριμένα σκυλιά αλλά το σημαντικότερο
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
Δεν νομίζω Μάκη ότι χρειάζεται να κάνεις αναλυτική επεξήγηση φράσεων που ειπώθηκαν απο άλλον και στη συγκεκριμμένη απο τον SwkDoG δίνοντας μία υποθετική ερμηνεία, εάν δεν καταλαβαινόμασταν με τον ίδιο σε αυτό που προσπαθείς να μου εξηγήσεις λες και είμαι κανα 5 χρονο...θα έκανε ένας απο τους δυο μας παράθεση πάνω σε αυτό...για να μην γίνεται κάτι τέτοιο σημαίνει κάτι :wink:
ΜΑΚΗΣ said:
Εάν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό ΛΥΠΑΜΕ………….
αν νομίζετε ότι εγώ μόνο δεν καταλαβαίνω...τότε να σας θυμήσω το ανάλογο post μου το οποίο και δεν κατηγορεί ονομαστικώς κάποιους απο τους συνομιλητές μου
και σίγουρα δεν μιλάω για όλους ανεξαρτήτως αλλά για μία μερίδα ανθρώπων,
επίσης οι φωτο και τα videos αν συνεχίζετε να πιστεύετε οτι
δεν βοηθάνε στο να δεί ο κόσμος και μία αλλη πλευρά των pitbull, να σας θυμίσω ότι μία πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων βασίστηκε πανω σε αυτά τα οποία και κανείς δεν αμφισβήτησε ότι γίνονται, για να υιοθετήσει και το αποτέλεσμα πως "ολα τα Pitbull είναι επιθετικά και όχι μόνο προς τα σκυλιά αλλά και ως προς τους ανθρώπους"
Κάποιες λεξούλες Μάκη τις έκανα bold να με συγχωρέσεις αλλά επειδή βλέπω ότι εσύ έτσι κατανοείς καλύτερα, αν κρίνω απο τον τρόπο που θέλησες να μου μεταβιβάσεις αυτά που είχες να μου πείς.
Ανάλυση του τι σημαίνει η ανάλογη λεξούλα μου , συγνώμη δεν μπορώ να το κάνω αυτό :?
...τώρα εάν και εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις εμένα ...τι να πώ? ΛΥΠΑΜΑΙ :!:
Posted: Tue May 01, 2007 9:17 pm Post subject: ουφφφ..
--------------------------------------------------------------------------------
Πραγματικά αν και παρακολουθώ τα καθέκαστα, προβληματίζομαι για το εάν πρέπει να συμμετέχω σε όλο αυτό η να το αφήσω να με προσπεράσει.
Για αυτό θα αρκεστώ
στο να αναφέρω απλά το πως νοιώθω για όλο αυτό και όχι φυσικά να απολογηθώ για αυτό που έχω επιλέξει.
Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός το ότι μπαίνουμε, αν και εγώ είμαι κάτοχος 2 amstaff αλλά για εμένα δεν διαφέρει, στην διαδικασία να απολογούμαστε και να
προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να πάψει να είναι τόσο προκατελειμμένος, με αυτό το θέμα...
Με εξοργίζει η επιμονή κάποιων να μας βάζουνε όλους στο ίδιο "καζάνι" τη στιγμή που στην προσωπική τους ζωή πασχίζουνε να μην τους συμβεί το ίδιο (δηλαδή να μην χρειαστεί και αυτούς να τους κρίνουνε αναλόγως)
Προσωπικά εμένα την ίδια μου αρέσει να ορίζω εγώ τη ζωή μου και στη συγκεκριμμένη φάση έχω επιλέξει μέσα σε αυτή να έχω τους 2 τετράποδους φίλους μου γιατί για εμένα αυτό είναι .Υπάρχουνε στιγμές που σκέφτομαι και αναρωτιέμαι τι θα έκανε πραγματικά ευτυχισμένους τους ανθρώπους που κατακρίνουν η ακόμη και που αμφιβάλλουν για τη συγκεκριμμένη ράτσα...θα τους ανακούφιζε αν ίσχυε ένας νόμος που ως δια μαγείας θα εξαφάνιζε τα pitbull?
Γιατί εάν "ναι" μήπως μετά απο τις τόσο αναλύσεις για τα συγκεκριμμένα σκυλάκια θα έπρεπε να περάσουνε στο επόμενο βήμα και πολύ πιο σημαντικό για εμένα... που είναι η αναλύσεις για τη δική τους ψυχοσύνθεση?νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε πολύ...
πρίν απλώσεις το χεράκι για να μου βγάλεις το ματάκι, πιάσε το δικό μου χεράκι και πάμε ταξιδάκι ...παρέα!!!
δείτε και αυτό αν θέλετε, δεν ζητάω να σας πείσω...
απλά να το απολαύσετε!
" το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο...
λειτουργεί μόνο όταν είναι ανοιχτό..."
http://www.youtube.com/watch?v=vL1trl1FMUw&mode=related&search=