Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ PITBULL

vito

Member
27 Απριλίου 2007
8
0
denis said:
Αν η FCI δεν αναγνωρίζεται ως νόμος για σένα σε κυνολογικό επίπεδο, μάλλον πρέπει να πας εσύ σχολείο. Οπως είπε και ο MAKHS

Λυπάμε εάν σε απογοητεύσω αλλά τα pit σαν φυλή απλά δεν υφίστατε.
Η FCI η οποία είναι η ΜΟΝΗ ανεγνωρισμένη ομοσπονδία ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να αναγνωρίζει φυλές,δεν τα αναγνωρίζει.
Η έλλειψη σεβασμού στην FCI και η παραπληροφόρηση, καθώς και η υποκρισία των ιδιοκτητών τους.
FCI ?? νομος ?? Ε τοτε εγω ειμαι μεγααααλος παρονομος!!! χαχαχαχ ρε φιλε σοβαρα τωρα γινεται ακομπλεξαριστος ανθρωπος να λεει αυτα τα πραγματα ?? Μαλλον καποιους τους καιει που σκανε τρελα φραγκα για να παρουν σκυλακια με χαρτια κ καποιοι δινουν 300 - 700 ευρωπουλα κ αν σκαμπαζουν απο ερευνα αγορας παιρνουν το σκυλο του superman !!
Κοιτα η φυλη υπαρχει την βλεπεις στα παρκα τωρα αυτα τα περι FCI sorry δεν 8α παρω .

καλύτερα για ποιόν ?
για τους υπολοίπους κατόχους σκυλιών με εξίσου δυνατά δαγκώματα σε λίμπρες?

Ναι. Και για τους σκύλους τους. Και για την εκτροφή. Και για την κυνοφιλία. Δυστυχώς το εξιλαστήριο θύμα δεν το ψάχνω. ΕΙΝΑΙ μπροστά στα μάτια σου και λέγεται Pitbull.
Το καλο ειναι οτι εισαι ειλικρινης τουλαχιστον φιλε μου

sarmelito

Member
5 Μαϊου 2007
8
0
Να με και εγω...
ΛΟΙΠΟΝ, ειναι κατι ατομα, που με βγαζουν απο τα ρουχα μου, δεν θα μιλησω ομως γι αυτους, ας τα βρουν με τον ιατρο τους.
Ο σκυλος και το παιδι οπως τα μαθεις, το οτι υπαρχουν ατομα (υπανθρωποι) που εκμεταλευονται τα σκυλια τους για να βγαλουν χρημα, χρεωνει τον ανθρωπο και οχι τον σκυλο, να κανουμε BAN ΤΟ ανθρωπινο ειδος???
PITBULL ειναι σκυλος, ο ποιο τελειος σκυλος, και οσοι εχουν αντιρηση ειναι απο ζηλια, εκτος αν αγαπανε πολλυ το ημιαιμο σκυλακι τους, τοτε παω πασο , ο καλυτερος σκυλος ειναι ο σκυλος τους, μιλαω για τα κομπλεξ αυτων με τις ακριβες ρατσες..
Οσο για FCI FBI τι να πω, δεν με ενδιαφερει το αθλημα ουτε τα κωλοχαρτα, ο σκυλος μου ο φιλος και τα χαρτια για κανα σουβλακι...
αν καποιος νομιζει οτι ο σκυλος μπορει να γινει συνταγματαρχης με βραβεια και συμετοχες, και κατακρινει οσους δεν τους νοιαζει, δεν ειναι κυνοφιλος αλλα απλα δεν πειρε βραβεια σαν μικρουλης και τα αποθυμενα του βγηκαν στην επιφανεια, δεν διαφερει δηλαδη απο τους καρπαζοεισπρακτορες του γυμνασιου που μεγαλωσαν και βαζουν σκυλους σε μαχη.
Παντα φιλικα ε??

vito

Member
27 Απριλίου 2007
8
0
xx

denis said:
Konstantina δεν συννενοούμαστε γιατί ονομάζεις τα σκυλιά σου Πιτμπουλ.
Γιατί δεν αναγνωρίζεις την αξία της εκτροφής, της οργανωμένης κυνοφιλίας και της επιλεκτικής αναπαραγωγής. Γιατί ενώ διαμαρτύρεσαι για την κακοήθεια που αντιμετωπίζεις στον δρόμο από ανίδεους, είσαι επιθετική απέναντι σε κάποιον που συζητάς έστω διαφωνόντας για σκύλους, και δη λάτρη της φυλής σου. Και γιατί δεν ξέρεις να συζητάς, λέγοντας πωωω εσύ και οι φίλοι σου είστε απαράδεκτοι κλπ....

gevkarinian οι υπέυθυνοι ιδιοκτήτες δεν είναι στα λόγια αλλά στις πράξεις. Δεν είπα οτι το ροτβαιλερ είναι χειρότερα? δες την ''επίθεση σκύλου σε άνθρωπο'' Επίσης δεν λέω να μπλέκει το Πιτμπουλ με κατηγορίες, αλλά στο Πιτμπουλ να ξεσπάνε οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες και μελλοντικοί, τους οποίους δεν έχετε πει πώς θα συγκεντρώσετε και ενημερώσετε χωρίς να υφίσταται φυλή και γενεαλόγιο, για να πούμε και για πράξεις. Τώρα σχετικά με τα χαρτιά και τις γενεές είμαστε μίλια μακριά. Η διαφορά είναι οτι εγώ ξέρω και τις 2 πλευρές και δεν κατακρίνω απόλυτα ούτε συμφωνώ με την άλλη απόλυτα. Τα ''εσείς'' και εγώ τα λές πολύ εύκολα, γι'αυτό ρώτησα και τον Ταttooman μήπως γουστάρετε και λίγο περιθωριοποίηση.

Τέλος από την ιδιάζουσα περίπτωση, ευγενικοί συνομιλητές μου.
Αν κ δεν καταφερα να κοινωνικοποιησω τα σκυλια μου με αλλα αρσενικα αλλα εχω δει παρα πολλους που το καταφεραν. Εχω δει σε χρονο dt να φτιαχνονται στο internet "καφενεια" pitbulladwn μου φαινεται οτι παμε καλα μεχρι τωρα κ το γενεαλογιο κ η καταγραφη πιστευω συντομα 8α ρ8ει οχι για να με αναγνωρισει καμμια FCI αλλα γιατι συμφωνω στην επιλεκτικη αναπαραγωγη με εναν απο τους κυριους στοχους τη μειωση της επι8ετικοτητας στα αλλα ζωα .
Που κ που μαζευω κανα κοπριτη ειδικα αν ειναι κουταβι κ προπα8ω να του φτιαξω λιγο τη ζωη γουσταρω πολυ τον κα8ε φυσεως ρανταπλαν κατι που οπως βλεπω δεν γουσταρουν αυτοι με τα χαρτια που τα ακουμπανε χοντρα κ οντως ξερουν αν ο παππους η η γιαγια κ γουσταραν τα γεμιστα η τις φακες οι περισσοτεροι που εχω δει εγω (οχι ολοι) ειναι μεγαλες σνομπαριες κ ρατσιστες κ σου πετανε "εμενα ο Αζορ εχει χαρτια" κ μενα ο vito ξερει χαρτια τον εχω μα8ει ποκερ χαχαχχ

vito

Member
27 Απριλίου 2007
8
0
sarmelito said:
Να με και εγω...
ΛΟΙΠΟΝ, ειναι κατι ατομα, που με βγαζουν απο τα ρουχα μου, δεν θα μιλησω ομως γι αυτους, ας τα βρουν με τον ιατρο τους.
Ο σκυλος και το παιδι οπως τα μαθεις, το οτι υπαρχουν ατομα (υπανθρωποι) που εκμεταλευονται τα σκυλια τους για να βγαλουν χρημα, χρεωνει τον ανθρωπο και οχι τον σκυλο, να κανουμε BAN ΤΟ ανθρωπινο ειδος???
PITBULL ειναι σκυλος, ο ποιο τελειος σκυλος, και οσοι εχουν αντιρηση ειναι απο ζηλια, εκτος αν αγαπανε πολλυ το ημιαιμο σκυλακι τους, τοτε παω πασο , ο καλυτερος σκυλος ειναι ο σκυλος τους, μιλαω για τα κομπλεξ αυτων με τις ακριβες ρατσες..
Οσο για FCI FBI τι να πω, δεν με ενδιαφερει το αθλημα ουτε τα κωλοχαρτα, ο σκυλος μου ο φιλος και τα χαρτια για κανα σουβλακι...
αν καποιος νομιζει οτι ο σκυλος μπορει να γινει συνταγματαρχης με βραβεια και συμετοχες, και κατακρινει οσους δεν τους νοιαζει, δεν ειναι κυνοφιλος αλλα απλα δεν πειρε βραβεια σαν μικρουλης και τα αποθυμενα του βγηκαν στην επιφανεια, δεν διαφερει δηλαδη απο τους καρπαζοεισπρακτορες του γυμνασιου που μεγαλωσαν και βαζουν σκυλους σε μαχη.
Παντα φιλικα ε??
Και τωρα τι να πω ?? εμα8α σημερα κ το quote κ ειχα να γραψω κ αλλα σε γενικες γραμμες ο παληκαρος απο δω τα λεει ολα κ τα γραφει κ φιλικα χαχα

sarmelito

Member
5 Μαϊου 2007
8
0
Ετσι δεν τα λενε εδω?? φιλικα??
ε γι αυτο λεω οτι εχω να πω και μετα λεω φιλικα...
αν χρειαστει να μιλησω ασχημα που δεν το θελω μετα λες ενα παντα φιλικα και καθαριζεις χαχαχαχ ναι το χω δει...συμβαινει...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
...μην σπρωχνεστε παιδια,παρτε καρεκλιτσες και καθηστε
μονο εαν θελετε,ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ,παλι ολα τα ποστ απο την αρχη,καπου εχετε χασει το νοημα ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
The same my Pantelis, the same my little Pantelis…
Παιδιά καλά όλα αυτά αλλά κουραστήκαμε. Προτείνω να πάρετε μέρος και στις άλλες συζητήσεις που κάνουμε σχετικά με την εκπαίδευση, την διατροφή, την άσκηση, τις ασθένειες, τις θεραπείες κτλ. Είναι κρίμα να αναλώνεστε στο ίδιο θέμα. Σίγουρα θα έχετε να συμπληρώσετε αρκετά ενδιαφέροντα posts και εκεί.

Καλώς ήρθες ΦΙΛΕ sarmelito στην παρέα μας.
Γιατί δεν κάνεις ένα intro να μας πεις λίγα πράγματα για ‘σενα και τη σχέση σου με τα σκυλιά?
Φιλικά! (ΠΑΝΤΑ, ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ και ΕΞ’ ΑΠ’ ΑΝΕΚΑΘΕΝ!) 8)

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
oscar said:
...μην σπρωχνεστε παιδια,παρτε καρεκλιτσες και καθηστε
μονο εαν θελετε,ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ,παλι ολα τα ποστ απο την αρχη,καπου εχετε χασει το νοημα ...
Ναι μόνο αυτοί το έχασαν

nospa

New Member
4 Φεβρουαρίου 2010
1
0
denis αν μπορείς βρες αυτό το video να το δούμε και εμείς.

Για πες μου λίγο τι εννοείς ακριβώς μ'αυτό????
γεια σας....παρακολουθουσα την συζυτηση σας για την γενετικη προδιαθεση τον πιτ μπουλ στιν επιθετικοτητα...για δειτε...(Τα Πιτ Μπουλ είναι γενικά σχετικά επιθετικά απέναντι σε άλλα ζώα, αν και ο βαθμός επιθετικότητας ποικίλει από σκυλί σε σκυλί. Τα Πιτ Μπουλ είναι από τη φύση τους επιθετικά προς άλλα ζώα και για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητο οι ιδιοκτήτες τους να πάρουν συγκεκριμένες προφυλάξεις στην εκπαίδευση και κοινωνικοποίησή τους. Τα Πιτ Μπουλ έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο θηραματοφόρο ένστιγκτο (prey drive). Μικρά ζώα όπως πουλιά, σκίουροι και γάτες συχνά αντιμετωπίζονται σαν «θηράματα». Το νεαρό Πιτ Μπουλ πρέπει να κοινωνικοποιείται από νωρίς με διάφορα ζώα και άλλα σκυλιά. Η εκπαίδευση της βασικής υπακοής θεωρείται απαραίτητη. Παρ’ όλ’ αυτά δεν μπορείς να αποβάλλεις εντελώς την γεννετική τους κληρονομικότητα. Καθώς πολλά Πιτ Μπουλ έχουν κληρονομική επιθετικότητα στα άλλα ζώα, η κοινωνικοποίηση και η εκπαίδευση είναι απλά εργαλεία διαχείρισης. Ένα σκυλί που έχει ανατραφεί σωστά θα είναι ευκολότερο στον χειρισμό και έλεγχο από ένα σκυλί που δεν έχει κοινωνικοποιηθεί και δεν έχει διδαχθεί κανόνες συμπεριφοράς.

Η επιθετικότητα σε ζώα όταν μιλάμε για Πιτ Μπουλ είναι ένα περίεργο θέμα. Ακόμη και σκυλιά που ποτέ δεν έχουν εκδηλώσει το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί ξαφνικά να μπλεχτούν σε έναν καβγά με άλλον σκύλο ή ξαφνικά να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για μικρότερα ζώα. Επίσης πάρα πολλά δείγματα της φυλής δεν θα ξεκινήσουν ποτέ έναν καβγά όμως δεν θα κάνουν πίσω αν προκληθούν.)απο το πιτ μπουλ κλαμπ.γρ

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Αν και είσαι το ακραίο παράδειγμα του "Πρώτα διαβάζουμε όλο το θέμα καλά, να το κατανοήσουμε και κατόπιν απαντάμε" (σχεδόν 2-3 χρόνια παρακολουθούσες την συζήτηση)...Καλώς ήρθες!

:D