Να με και εγω...
ΛΟΙΠΟΝ, ειναι κατι ατομα, που με βγαζουν απο τα ρουχα μου, δεν θα μιλησω ομως γι αυτους, ας τα βρουν με τον ιατρο τους.
Ο σκυλος και το παιδι οπως τα μαθεις, το οτι υπαρχουν ατομα (υπανθρωποι) που εκμεταλευονται τα σκυλια τους για να βγαλουν χρημα, χρεωνει τον ανθρωπο και οχι τον σκυλο, να κανουμε BAN ΤΟ ανθρωπινο ειδος???
PITBULL ειναι σκυλος, ο ποιο τελειος σκυλος, και οσοι εχουν αντιρηση ειναι απο ζηλια, εκτος αν αγαπανε πολλυ το ημιαιμο σκυλακι τους, τοτε παω πασο , ο καλυτερος σκυλος ειναι ο σκυλος τους, μιλαω για τα κομπλεξ αυτων με τις ακριβες ρατσες..
Οσο για FCI FBI τι να πω, δεν με ενδιαφερει το αθλημα ουτε τα κωλοχαρτα, ο σκυλος μου ο φιλος και τα χαρτια για κανα σουβλακι...
αν καποιος νομιζει οτι ο σκυλος μπορει να γινει συνταγματαρχης με βραβεια και συμετοχες, και κατακρινει οσους δεν τους νοιαζει, δεν ειναι κυνοφιλος αλλα απλα δεν πειρε βραβεια σαν μικρουλης και τα αποθυμενα του βγηκαν στην επιφανεια, δεν διαφερει δηλαδη απο τους καρπαζοεισπρακτορες του γυμνασιου που μεγαλωσαν και βαζουν σκυλους σε μαχη.
Παντα φιλικα ε??