Οχι τα παιρνω!! δλδ αμαν πια! υπαρχουν τοσα πολλα!!! (Αδέσποτα)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλημεριζω ολο τον λαο των σκυλων!!

Ξεκαθαριζω πριν περασω στον μονολογο μου παρακατω οτι ειναι ρητορικης φυσης και φυσικα δεν υπαρχει τπτ προσωπικο.

Ηρθε το πρωι μια κυρια και εκανε την καλσσικη ερωτηση... Σκυλακια δεν πουλατε ε??
στο μεταξυ αγορασε κατι για τα παπαγαλακια της... οσο "πακεταρα" αργα - αργα τα πραγματα της και ακομα πιο αργα εβγαζα τα ρεστα της εξηγουσα για ποιον λογο δεν εμπορευομαστε σκυλια... δεν εδειξε να το πιανει το νοημα, γιατι επεμενε να με ρωταει δλδ θα το βρουμε πιο φτηνα.. εντωμεταξυ, της ελεγα οτι μπορει να βρει και απο φιλοζωικη και οτι εχουμε ανθρωπους να την φερουμε σε επαφη και να διαλεξει, να μιλησει κτλ... οκ μου αφησε τηλεφωνο και ειμαστε στο ψαξιμο...

Μπηκα fb, σε πολλα φορουμ που εχουμε γραφτει για αγγελιες που βαζουμε, ψαχνουμε κτλ.. και πραγματικα απελπιστηκα!!!!!!

Ποσα υπεροχα σκυλια περιμενουν χρονια σε κλουβια???? και μπαινω και κοιταω και τις αγγελιες 'ψαχνω να βρω σκυλο" και μα την παναγια, με τα χιλια ζορια δεν κρατηθηκα να μην αρχισω να βριζω!!
Σοβαραλογουμε??? Ξερετε τον αριθμο αδεσποτων σκυλων?? ειναι τραγικα μεγαλος!! ευθυνη ποιανου ειναι αυτος ογκος σκυλων?? Φυσικα του ανθρωπου... να απευθυνθω στους απολυτοτως αρμοδιους? το κρατος?? Εδω γελαμε και συναμα κλαιμε με μαυρο δακρυ!!! Για τις ανεξελγκτες εισαγωγες σκυλων??? για το οτι παλι επιτρεπουν στα πετ σοπ αυτο το παραεμποριο, για το οτι δεν υπαρχουν ελενχοι σε τπτ... Εδω δεν υπαρχει παιδεια και προνοια υγειας, για τα σκυλια θα ενδιαφερθουμε?

οχι δεν μπορω να απευθυνθω στο κρατος.. απευθυνομαι ξεκαθαρα στους ανθρωπους... τι σκυλο να διαλεξω? ΤΙ ΤΙ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?? αγαπας τον σκυλο η αγαπας το γουστο σου? γιατι περι γουστου προκειται αν θελουμε να το λεμε με το ονομα του... δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω, εχω υπαρξει και εγω θυμα στο παρελθον... καταλαβα ομως τι βλακεια πηγα και εκανα... και απο τοτε πολεμαω με νυχια και με δοντια, εχω και συμαχους που μετα απο ωρες συζητησης καταληξαμε στο παραπανω και παρακατω... οι τελευταιοι 2 κτηνιατροι που συνεργαζομαι και 2 εκπεδευτες... θεωρω επιστηνονες και τους 4...

Ενα τοπικ που ανοιξε και στο οποιο εχω γραψει και εγω, τι σκυλο θα διαλεγατε για 2ο.... και μπαινω και διαβαζω και φρικαρω! πραγματικα! Με τετοιο αριθμο αδεσποτων σκυλων, εξακαλουθουμε να θελουμε να εχουμε την επιλογη ρατσας? και αυτο μας κανει φιλοζωους... αναρωτιεμαι..

Μπηκα να βρω ενα σκυλακι για την κυρια που ανεφερα στην αρχη και με επιασε η ψυχη μου.. πως μπορω να θελω να διαλξω οταν βλεπω τοσα ματια να περιμενουν υπομονετικα σε ενα κλουβι, στον δρομο για χρονια ολοκληρα!! ειμαστε ανθρωποι οταν γνωριζουμε αυτο?

Αν παμε σε ενα καταφυγιο και εξηγησουμε τον τροπο ζωης μας και τι θελουμε απο ενα σκυλο, υπαρχει περιπτωση αναμεσα στα 100 σκυλια που εχει ο καθε οργανισμος να μην υπαρχει αυτο που μας κανει? στο φιναλε, μιλαμε η δεν μιλαμε για τον καλυτερο μας φιλο? Σε ανθρωπινο επιπεδο διαλεξαμε τον κολητο μας απο την εμφανιση?
Οι υπευθυνες κυριες του καθε καταφυγιου, γνωριζουν πολυ καλα ,το καθε τους σκυλι.. αν παμε και πουμε τις παραπανω αναγκες μας, τι μας νοιαζει αν ο σκυλος ειναι μικρος ει ναι μεγαλος ασπρος η μαυρος κοντοτριχος η μακρυτριχος.. ειναι ο φιλος μας.. και αυτο ειναι γραμμενο για τους σκυλους.. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ... δεν αναφερει καποια ρατσα.. υπαρχει σκυλος που να μην λατρευει τον ανθρωπο? οχι βρε παιδια δεν υπαρχει.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
kasi, ο κόσμος της πραγματικής κυνοφιλίας, των παθιασμένων με μια φυλή ανθρώπων, των οργανωμένων κυνοφιλικών ομίλων, των εκθέσεων μορφολογίας και αγώνων εργασίας κλπ. με τους ανεύθυνους που είναι υπεύθυνοι για το μαύρο χάλι που βιώνουμε όλοι μας,
είναι δυό διαφορετικοί κόσμοι.

Δεν γίνεται να καταργήσουμε την πραγματική κυνοφιλία για χάρη των ηλιθίων που είναι υπευθυνοι για ότι περιγράφεις.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
kasi, ο κόσμος της πραγματικής κυνοφιλίας, των παθιασμένων με μια φυλή ανθρώπων, των οργανωμένων κυνοφιλικών ομίλων, των εκθέσεων μορφολογίας και αγώνων εργασίας κλπ. με τους ανεύθυνους που είναι υπεύθυνοι για το μαύρο χάλι που βιώνουμε όλοι μας,

Δεν γίνεται να καταργήσουμε την πραγματική κυνοφιλία για χάρη των ηλιθίων που είναι υπευθυνοι για ότι περιγράφεις.
+1000

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον George A!
Δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα!
Υπάρχουν λόγοι να επιλέξει κάποιος καθαρόαιμο και κάποιος ημίαιμο-αδέσποτο!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
+ 1.000.000

Το να αγαπας μια φυλη για τα χαρακτηριστικα της και να θες να την αποκτησεις παντα με υπευθυνοτητα και σωστο τροπο δεν ειναι το ιδιο με ολους αυτους τους ασυνειδητους που παιρνουν σκυλια και μετα τα πετανε στους δρομους για χιλιους δυο λογους η με ολους αυτους που λυσσανε να ζευγαρωσουν τον αρσενικο τους και την θυληκια τους μπας και παθουν τιποτα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
kasi, συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου και μπορώ να πω ότι έχω προσβληθεί ήδη λίγο μετα λεγόμενα σου μιας και είμαι και εγώ στην κατηγορία του 2ου σκυλιού ράτσας. Ποτε δεν είπα ότι δεν θα ήθελα ένα αδεσποτάκι απλά θέλησα να πάρω και ένα αρσενικό της ίδιας ράτσας γιατί λάτρεψα την ράτσα αυτή και ήθελα άλλο 1. Αν είχα βέβαια σπίτι με κήπο δεν το συζήταγα ότι την Ραμόνα (που φιλοξενούσα) δεν θα την έδινα σε κανέναν γιατί την λάτρεψα και θα την είχα κρατήσει δικιά μου και πιθανότατα να είχα πάρει και 2 άλλα πανέμορφα σκυλάκια που έχω δει σε φιλοζωικές που τα λατρεύω. Αλλά δυστηχός μένω σε διαμέρισμα και δεν μου επιτρέπετε να έχω άλλο σκυλί (πέρα απο μερικά που θα φιλοξενω κατα διαστήματα).

Για αυτό θα ήθελα να σε παρακαλέσω να προσέχεις λίγο τα λόγια σου μελλοντικά γιατί δεν μπορείς να μας κατατάσεις σε αυτούς που ψάχνουν ράτσας απο πετ σοπ όταν έχουμε κάνει τόσες έρευνες με εκτροφείς, έχουμε σκάσει τόσα λευτά για τα σκυλιά μας για να είναι απο τους σωστούς εκτροφείς και να είναι απόλυτα υγιέστατα.

Ξέρω ότι το λεκτικό σου μπορεί τελικά να μην είναι τόσο επιθετικό, αλλά εγώ προσωπικά όπως το διάβασα το βρήκα πολύ προσβλητικό προς εμένα τουλάχιστον (σαν κάτοχος 2 σκυλιών ράτσας) και για αυτό θέλησα να σου απαντήσω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου απλά σκέψου λίγο καλύτερα αυτά που είπες παραπάνω.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com

Δεν γίνεται να καταργήσουμε την πραγματική κυνοφιλία για χάρη των ηλιθίων που είναι υπευθυνοι για ότι περιγράφεις.​

δεν διαφωνω καθολου, μα καθολου.. οι ιλιθιοι ομως που περιγραφεις ειναι τοσοι οσα και τα αδεσποτα και παραπανω, πρεπει παντα κατ'εμε οι μεν να βοηθανε τους δε ενημερωνοντας, πραγμα το οποιο δεν γινεται σωστα , και βλεπω σε πολλα φορουμ σε τοπικ του στυλ τι να διαλεξω να παροτρυνουν σε επιλογες ρατσας αρκει να ειναι απο εκτροφεα, και τι να λεει... δλδ εχω παιδια και θελω σκυλο, η απαντηση ειναι παρε ριτριβερ η μποξερ ας πουμε αλλα να ειναι απο εκτροφεα...δλδ εαν ο "ασχετος" παρει απο εκτροφεα οκ, το λυσαμε το προβλημα.. δεν ειναι ετσι... για να μην ξαναπω για τα σκυλια του καταφυγιου.. οι αριθμοι φυσικα και δε συμβαδιζουν.. δεν υπαρχουν τοσοι κυνοφιλοι τα μισα τουλαχιστον αδεσποτα.
Διοτι και ο εκτροφεας πρεπει να επιλεγει τα ατομα που πουλαει τα σκυλια του. πραγμα το οποιο κακα τα ψεματα δεν γινεται παντα....τωρα που υπαρχει και κριση.....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
@darkpaladin
δικαιωμα σου να εισαγεις και 1ο και 2ο σκυλο.. στην θεση σου θα την κρατουσα την ραμονα και ηθελα να στο πω οταν βρεθηκαμε απο κοντα γιατι να παρεις αλλο, αυτη γιατι δεν σου κανει? αλλα ειπα να μην μπω στα χωραφια σου.. γιατι να παρεξηγηθεις δεν εισαι οκ με την αποφαση σου? μην παρεξηγησε. ρωτα την ραμονα πως ενιωσε οταν την εδωσες πανω που ενιωσε λιγη εμπιστοσυνη. Φυσικα και δεν ειναι προσωπικο (σλογκαν καθε φορουμ.. ;) ) οποτε γιατι να το παρεις προσωπικα και να αμυνεσαι ετσι, κανεις δεν θα επρεπε.. το εθεσα ρητορικα το θεμα. Οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους.
Το θεμα με την αυλη δεν το καταλαβα.. 2 σκυλια δεν εχεις?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
μα αυτο ειναι η αρχη. Οτι ενα νομισμα εχει 2 οψεις.
οταν ερθει η ωρα να διαλεξεις τι διαλεγεις κορωνα η γραμματα... και φυσικα στο θεμα σκυλος δεν ειναι θεμα τυχης.. αυτο προσπαθω να συζητησω - ΧΩΡΙς ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ-

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
φαινεται ομως πως το βλεπεις μονοπλευρα....πραγμα που κ ολοι εμεις που επιλεξαμε ρατσες το καναμε,αλλα δεν κατηγορουμε καποιον...απο κει κ μετα,ολοι ξερουμε για ποιον λογο θα επιλεξουμε κατι.το ημιαιμο πληρει ας πουμε πολυ λιγες προυποθεσεις για καποιον που θελει κατι πολυ συγκεκρημενο σε εναν σκυλο,οπωτε κ για αυτο δεν το παιρνει κ καταληγει στο ρατσας.δεν μπορει να κατηγορηθει για αυτο ομως...ειναι πολλα που παιζουν...καποιοι σιγουρα επιλεγουν ρατσα απο κομπλεξ κ μονο ,απλα για να δειχτουν...ειναι πολυ πολυ βαθυ ζητημα....

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
μα αυτο ειναι η αρχη. Οτι ενα νομισμα εχει 2 οψεις.
οταν ερθει η ωρα να διαλεξεις τι διαλεγεις κορωνα η γραμματα... και φυσικα στο θεμα σκυλος δεν ειναι θεμα τυχης.. αυτο προσπαθω να συζητησω - ΧΩΡΙς ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ-
Kαι αντε λοιπον ολοι εμεις που ειμαστε υπεύθυνοι και ενημερωμενοι να υιοθετησουμε σκυλια απο τα καταφύγια....λυθηκε το προβλημα??
Ναι εγω πήρα την Ιρινα, η Μαριλενα ενα αλλο, κοκ Ωραια και? Ενα παιρνουμε, 10 εμφανιζονται...
Kasi μου ολο αυτο δεν εχει τελειωμο ακομα και 100 σκυλια να μαζεψω απο το δρομο και να τους βρω οικογενειες. Αλλου βρισκονται οι λυσεις...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
@darkpaladin
δικαιωμα σου να εισαγεις και 1ο και 2ο σκυλο.. στην θεση σου θα την κρατουσα την ραμονα και ηθελα να στο πω οταν βρεθηκαμε απο κοντα γιατι να παρεις αλλο, αυτη γιατι δεν σου κανει? αλλα ειπα να μην μπω στα χωραφια σου.. γιατι να παρεξηγηθεις δεν εισαι οκ με την αποφαση σου? μην παρεξηγησε. ρωτα την ραμονα πως ενιωσε οταν την εδωσες πανω που ενιωσε λιγη εμπιστοσυνη. Φυσικα και δεν ειναι προσωπικο (σλογκαν καθε φορουμ.. ;) ) οποτε γιατι να το παρεις προσωπικα και να αμυνεσαι ετσι, κανεις δεν θα επρεπε.. το εθεσα ρητορικα το θεμα. Οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους.
Το θεμα με την αυλη δεν το καταλαβα.. 2 σκυλια δεν εχεις?
Κάτσε βρε kasi, δηλαδή θες να πείς να σταματήσω να φιλοξενω και να βοηθάω σκηλάκια μόνο και μόνο διότι δεν μπορώ να τα κρατήσω?

Όπως είπα η Ραμόνα βρήκε μία καταπληκτική οικογένεια και είναι πανευτηχής μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή (και αυτή και η οικογένεια της. Δεν θα την άφηνα ποτέ έτσι στην μοίρα της αν ήταν να πάει πίσω σε καταφύγειο ή στο δρόμο). Εσυ τα γατάκια και σκυλάκια που βρήκες γιατί τα έδωσες και δεν τα κράτησες αν το πάμε έτσι?

Αν ήταν όλοι εμείς που βοηθάμε τα αδέσποτα να σταματήσουμε μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε τότε θα υπήρχαν πολύ περισσότερα αδέσποτα στο δρόμο, άρα προς τι το παράπονο σου? Δεν το καταλαβαίνω. Και πριν την Ραμόνα, είχα τον Γκίζμο και αυτός επίσης τώρα βρίσκετε σε μια καταπληκτική οικογένεια που τον έχουν πασά, δεν μπορώ να καταλάβω το ερώτημα σου ως προς την Ραμόνα. Αν την είχα παρατήσει στους δρόμους ή στο καταφύγειο θα καταλάβαινα το ερώτημα σου και το άγχος σου προς την Ραμόνα, αλλά την στιγμή που είναι τέλεια στην νέα της οικογένεια που ειναι το πρόβλημα?

Το ξέρεις ότι η Ραμόνα κανονικά είχε δρομολογηθεί για θανάτωση γιατί ήταν στην χειρώτερη κατάσταση φοβίας απο τα άλλα 2 αδέρφια της? Οτι αν δεν ασχολιώμουν μαζί της όχι μόνο οικογένεια δεν θα είχε αλλά ούτε την ζωή της τώρα? Σε παρακαλω, δεν είσαι σωστή ρίχνοντας ευθήνες πάνω μου για την Ραμόνα όταν έκανα ότι δυνατόν ήταν απο το χέρι μου.

Ποτε δεν είπα ότι η Ραμόνα δεν μου κάνει, αντιθέτος όταν την έδωσα στεναχωρήθηκα πολύ αλλά απο την άλλη χαιρόμουν που πήγαινε σε καλά χέρια, και το θέμα του 2ου σκύλου Ευρασίας το είχα πάρει απόφαση πολύ πριν την Ραμόνα και πολύ πριν καν τον Γκίζμο, άρα δεν γινόταν κάτι.

Anyway, πολύ την στράβωσα μάλλον την συζήτησή άρα θα σταματήσω εδώ.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καλα εκανε κ ανοιξε το θεμα κ προβληματιζεται,απλα οπως ειπες αμαλια αλλου ειναι η λυση.οχι στην υιοθεσια...παντως με την ιδια λογικη που λεμε δεν θα αγοραζουμε σκυλια απο πετ σοπ,να πουμε οτι δεν υοθετουμε κ σκυλια απο καταφυγια,να κυκλοφορουν ελευθερα εξω,να γινει το προβλημα τεραστιο,μηπως κ ενδιαφερθει κ η πολιτεια.δεν ειναι η λυση στην υιοθεσια...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συμφωνώ με το Διονύση. Τα ίδια ακριβώς γίνανε και με το Μουφ. Τον είχανε στο καταφύγιο να τον καθαρίσουνε, τον προωθήσανε στο σωστικό όμιλο που τον προώθησε σε αναδόχους και το Μουφ τους λάτρεψε όπως και το λατρέψανε. Η μοίρα του επεφύλασσε άλλα όμως, δηλαδή υιοθεσία από μικροαστή Ελληνίδα κότα, δηλαδή εμένα.:p:p Τον έχω πασά από τα Γιάννενα κι ακόμα παραπάνω. Όταν πρόσφατα τον πήγα επίσκεψη στους αναδόχους του, βάλανε όλοι τα κλάματα που τον είδανε αν και παραδέχονται ότι τέτοια πασακλίκια το Μουφ ούτε στα πιο τρελλά του όνειρα, χώρια τα μπιφτέκια. Τον τυπά που ήταν ανάδοχος με τη γυναίκα του τον φωνάζει μπαμπά κι αυτήνα μαμά και κείνοι τον αποκαλούν Bernie-boy!! (εδώ λιποθυμάνε!:eek::eek::eek::eek::eek:) Σκέψου όμως ότι δίνοντάς τον κάνανε χώρο να φιλοξενήσουν άλλα σκυλιά (και δη Μούφια) που γλύτωσαν την ευθανασία και που τώρα βρίσκουν σπίτια.:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Κασι το πρόβλημα των αδέσποτων είναι τεράστιο. Και νομίζω κανένας εδώ μέσα δεν διαφωνεί σε αυτό, και σε όποιον μπει στο φόρουμ και πει θέλω ένα σκύλο, και όχι ένα ντομπ πχ, λέμε πάρε αδέσποτο.
Παρ'όλα αυτά δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε το δικαίωμα από κάποιον να επιλέξει μια φυλή, όπως επίσης δεν γίνεται να κάνουμε προσθετική μυαλού σε όλους τους ανεγκέφαλους που δεν ΘΕΛΟΥΝ να ενημερωθούν.
Θεωρώ προσβλητικά λίγο τα λόγια σου όμως εδώ
Ενα τοπικ που ανοιξε και στο οποιο εχω γραψει και εγω, τι σκυλο θα διαλεγατε για 2ο.... και μπαινω και διαβαζω και φρικαρω! πραγματικα! Με τετοιο αριθμο αδεσποτων σκυλων, εξακαλουθουμε να θελουμε να εχουμε την επιλογη ρατσας? και αυτο μας κανει φιλοζωους... αναρωτιεμαι..
Κάνεις μεγάλο λάθος κατάτην άποψη μου!!!

Και μια διόρθωση.
Σε ανθρωπινο επιπεδο διαλεξαμε τον κολητο μας απο την εμφανιση?
Όχι από τον χαρακτήρα. Όπως πολλοί επιλέγουν φυλή με βάση τον χαρακτήρα. Δεν είναι μεμπτό αυτό!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ακουστε να δειτε... γιατι παρεκτραπομεθα.. και παιρνω δεδομενο οτι ατομα εδω μεσα ακομα και αν μπηκαν "ασχετοι" και τελικα παρεμειναν στο φορουμ ενημερωθηκαν, για ισως λαθη που εκαναν σε επιλογες τους. και πλεον ειμαστε σε θεση να ενημερωνουμε κοσμο.. οχι φυσικα το προβλημα δεν θα λυθει αν ολοι απο εδω μεσα παρουν και απο 10 αδεσποτα. Φυσικα και οχι

βλεπω σε πολλα φορουμ σε τοπικ του στυλ τι να διαλεξω να παροτρυνουν σε επιλογες ρατσας αρκει να ειναι απο εκτροφεα, και τι να λεει... δλδ εχω παιδια και θελω σκυλο, η απαντηση ειναι παρε ριτριβερ η μποξερ ας πουμε αλλα να ειναι απο εκτροφεα...δλδ εαν ο "ασχετος" παρει απο εκτροφεα οκ, το λυσαμε το προβλημα.. δεν ειναι ετσι... για να μην ξαναπω για τα σκυλια του καταφυγιου.. οι αριθμοι φυσικα και δε συμβαδιζουν.. δεν υπαρχουν τοσοι κυνοφιλοι τα μισα τουλαχιστον αδεσποτα.
για αυτο? συμφωνειτε?

και ναι ρε παιδια προβληματιζομαι οταν βλεπω χρονια σκυλια σε κλουβια να περιμενουν ..και να πηγαινεις επισκεψη να τα δεις απο κοντα και να ειναι τοσο υπεροχα και καλα... δλδ γιατι??

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εγω διαφωνω.οσοι μπαινουν κατι ζητανε.θελω λεει σκυλο φυλαξης,τι να παρω....εσυ ημιαιμο θα προτεινες?θελω σκυλο καλο με την οικογενεια...οκ,καποιοι θα πουνε οσα ειπες θα βρεθουν ομως κ αλλοι τοσοι να προτεινουν αδεσποτο.υπερεβαλες νομιζω λιγακι.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Συμφωνώ με Κάσι.

Και πιστεύω ότι: σαφώς και δεν θα λυθεί το θέμα των αδέσποτων αλλά έστω κι ένα αδέσποτο να βρει σπιτάκι για αυτό το ένα έχει λυθεί το πρόβλημα του:).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν