Οι φίλοι και τα κατοικίδια μας...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
vaso said:
Chloe said:
Για εσάς φίλτατοι συμφορουμίτες
"Θα σε τρελάνουν αυτοί οι πορωμένοι" (συγγνώμη παιδιά).

:lol: :lol: :lol:
Δεν παίζεσαι chloe!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ο εν λόγω ήθελε να πάρει λαμπραντόρ. Τον ανάγκασα λοιπόν να κάτσει να διαβάσει πρώτα το φόρουμ. Είχα αρχίσει κι εγώ κήρυγμα-κήρυγμα-κήρυγμα μέχρι που στο τέλος άκουσα:
'ΑΣΕ! ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΚΥΛΟ"
τον αποθάρρυνε το φόρουμ γαρ...

Προσπάθησα να τον εμψυχώσω... Αντίδραση
"ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ!"

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
μμμμ...γιατι κατα τα αλλα η Χιονα θα τους ετρωγε!!!χαχαχαχαχα

Για εσάς φίλτατοι συμφορουμίτες
"Θα σε τρελάνουν αυτοί οι πορωμένοι" (συγγνώμη παιδιά)
.
η γιαγια μ ''κατι σου λενε αυτοι εκει μεσα στο ΙΝΤΕΡΝΤΕΝ(διαβαστε καλα!) και μας τα αλλαζεις τα πραγματα...''χαχαχααχα μεσα στη καχυποψια!!!

ατακα συγγενη ''καλα εσυ Ρ----- μου να εχεισ σκυλο μεσα στο σπιτι?εσυ π ησουν τοσο καθαρη???'' δεν σχολιασα καν,μονο επρεπε μετα να ηρεμησω τη μανα μ απτη κριση!

τελικα ειμαστε τρελοκομεια εμεις οι φιλοζωοι ή ''παλαβοι''οπως μας αποκαλουν πολλοι. :lol:

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
Rania said:
Η γιαγια του Νικου (οπως εχω ξαναπει) ειναι ολα τα λεφτα :lol:
a η δικη μ λεει για ναρκωτικά κάπνισμα οτι μπορείτε να δείτε στην Τατιάνα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Άλλο κι αυτό πάλι... να θεωρούν βρωμιάρηδες όσους έχουν ζώα στο σπίτι. Αλλά υποσχέθηκα ότι δε θα μιλήσω για συγγενείς (αν και έχω και καλούς από δαυτούς)

P.S Gas σταμάτα με τα greeklish γιατί η Rottie θα πάθει εγκεφαλικό... ή θα σε βρίσει και θα 'χει και δίκιο!

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
Chloe said:
Άλλο κι αυτό πάλι... να θεωρούν βρωμιάρηδες όσους έχουν ζώα στο σπίτι. Αλλά υποσχέθηκα ότι δε θα μιλήσω για συγγενείς (αν και έχω και καλούς από δαυτούς)

P.S Gas σταμάτα με τα greeklish γιατί η Rottie θα πάθει εγκεφαλικό... ή θα σε βρίσει και θα 'χει και δίκιο!
ρε μια πρόταση έγραψα ελεος τι ρατσισμός είναι τούτος....έχω 10 παράθυρα DOS μπροστά μ!!!

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Εγω για να τους δειξω οτι εχουμε υψηλα standarts καθαριοτητας εκτος απο το σφουγγαρισμα, τωρα απαιτω και βγαλσιμο παπουτσιων στην εισοδο!!!

Το εκτιμησαν αλλα δεν καταλαβαν οτι το κανω για τη Ρανια :twisted: :twisted: :twisted:

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
Rania said:
Εγω για να τους δειξω οτι εχουμε υψηλα standarts καθαριοτητας εκτος απο το σφουγγαρισμα, τωρα απαιτω και βγαλσιμο παπουτσιων στην εισοδο!!!

Το εκτιμησαν αλλα δεν καταλαβαν οτι το κανω για τη Ρανια :twisted: :twisted: :twisted:
εγω επειδη μενω μονος 4 μερες της εβδομαδος πρεπει να καθαριζω εγω απο εδω και περα επειδη θα εχω τον σκυλο αλλα no prob

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Chloe said:
Η κολλητή μου είναι ΦΟΒΕΡΗ, τρελαίνεται για το παιδί μου (το οποίο και φωνάζει "ανίψι" ) και υποστηρίζει ό,τι κάνω. Την ξέρω περισσότερο από τη μισή μου ζωή
το Κοκερ της Κολλητης μου ειναι το ανιψακι μου...
Κ εγω την ξερω περισσοτερο απο την μιση ζωη μου...Ειμαστε 17 χρονων εγω,18 εκεινη κ ειμαστε κολλητες 13 χρονια..Κ ναι μιλαω παλι για την Cocker-Lover...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
η μανα μ δεν εχει παραπονο..ειδικα τωρα π μαδαει η Χιονα σφουγαριζω και σκουπιζω μια φορα τη μερα εγω!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
και εγω μια απο τα ιδια.

αλλα δεν θεωρω οτι οι φιλοι πρεπει να ειναι αντιγραφα μας δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.ασχολουμαι με τα σκυλια και τα ενυδρεια μου πολλες ωρες την ημερα αλλα δεν τρελενομαι 'σε οποιους αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε'.

εκει που νευριαζω ειναι οταν νιωθω οτι προσπαθουν να μου επιβαλλουν κατι τοτε τσαντιζομαι,αν μου πουν το γνωστο εγω με τον σκυλο σπιτι σου δεν ερχομαι μου γυρνανε τ'αντερα και η απαντηση ειναι μην ερθετε.

αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν μπορουν να ειναι φιλοι θελουν να νιωθουν οτι καποιος τους συμβουλευεται ή τους ακολουθει,αλλα λογω της ανασφαλους φυσης τους προσπαθουν να το επιβαλουν.

το θεμα ειναι τι θεωρουμε φιλία,ειναι το να κανουμε παρεα 24/24ωρο ή και να μην ξαναβρεθουμε ποτε στην ζωη μας το οτι θα ειμαστε φιλοι εστω και απο μακρια;
τελικα θελουμε να εχουμε φιλους ή να ειμαστε φιλοι;

τους το εχω πει οτι παρεα θα κανω οταν προλαβαινω,πρωτα θα τα εχω καλα με εμενα και μετα με τους αλλους

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
οχι,το 24/24ωρο δεν εχει ν κανει κ εχεις δικιο.εχω φιλους π με αγαπανε και τους αγαπω και μενουν ποοολυ μακρυα απο μενα.
δεν εχει ν κανει η ωρα π περνας μαζι τους αλλα το αν ειναι αμοιβαιο το αισθημα της φιλιας.
αντιγραφα μας δεν ειναι ,και δεν θα πρεπει να ειναι,εξαλλου ολοι ειμαστε διαφορετικοι.πχ αν ειχα για φιλο εναν σαν και μενα θα σκοτωνομασταν μεσα σε 10 λεπτα!!!
αυτο ειναι το σπαστικο,το ν πανε να επιβαλλουν το δικο τους!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες και θα πω οτι πραγματικοι φιλοι ειναι αυτοι που σεβονται τα θελω σου και τις υποχρεωσεις σου!

Ουτε εμενα ολοι μου οι φιλοι ειναι τρελοι με τα σκυλια με τον Ιβαν μου ομως δν ειχε κανενας προβλημα μεχρι και βολτα μαζι τον πηγαιναμε.

Εχω ενα φιλο ο οποιος τα φοβαται δν μ ειπε ομως ΠΟΤΕ μην περασεις απο το σπιτι να σε δω γιατι θα τον εχεις μαζι(μενουμε πολυ κοντα και περνουσα οποτε εβγαζα τον σκυλο βολτα).
Ασε που μετα απο 2-3 φορες π ηρθαν σε επαφη αρχισε και να τον χαιδευει!

Οταν ηρθε η ωρα να φυγει παρ'ολο π καποιοι μπορει να με θεωρουσαν υπερβολικη ηταν διπλα μου ηρθαν να με δουν δν με πιεζαν να βγουμε αν δν ηθελα και φυσικα και δν μου την ελεγαν που εκανα 3 μερες να φαω.

Συνοψιζοντας τους μιλας και τους λες οτι εμενα τα ενδιαφεροντα μου ειναι ΑΥΤΑ δν θα τα αλλαξω για κανενα λογο σε οποιον αρεσω! Οπως εγω ανεχομαι τα δικα σας θελω και τις επιλογες σας ασχετα με το αν μου αρεσουν η οχι θα πρεπει να σεβαστειτε κ εσεις τις επιλογες μου!
Και απο κει και περα θα καταλαβεις και ποιοι ειναι πραγματικα οι φιλοι σου και ποιοι οχι.
Ειναι σκληρο να το συνειδητοποιεις αλλα ειναι μια δοκιμασια κ αυτο :wink:

1000 Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα ειχα εμνευση :lol: :lol: :oops: :oops:

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Εμένα πάλι οι φίλοι μου εχουν σκυλια οι περισσότεροι είναι χρόνια μαζί τους και δεν εχω καποιο πρόβλημα αντιθέτος οταν συναντιόμαστε μαζί με τα "παιδιά" μας - ειναι πραγματική σκυλοσυνάντιση.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εγω κ οι κολλητοι μου ειμαστε 4.και οι 4 εχουμε σκυλια...οποτε no prob
τωρα η υπολοιπη παρεα που ειμαστε 20 ατομα καλα κ αυτοι εχουν οι περισσοτεροι αλλα κ οι υπολοιποι που δεν εχουν δεν ασχολουνται...

τα μονα που ακουω ειναι απο τους δικους μου κ απο την αδερφη μου που ακομα δενε χει πλησιασει το σκυλι

malfurionjr

Member
27 Ιανουαρίου 2008
18
0
korinthos
ΑΝ φιλε μου εσει τα εχεισ καλα με των εαθτο σου και αθτο σε ευχαριστη να κανεισ τοτε ολλα ειναι οκ,οσο εχει να κανει με τουσ φιλουσ σου ε λογικο ειναι να σε κραζουν λογο οτι εισαστε σε αυτην την ηλικια το μονο που εχεισ να κανεισ απλα αρχισε να τουσ κραζεισ και εσει και μην τα περνεισ στα σοβαρα.Οταν καπιεσ φορεσ δεν τα βρισκουμε ουτε με των εαθτο μασ και λεμε δεν επρεπε να κανο αυτο επρεπε να κανο το αλλο πωσ περημενουμε να ταυτισθουμε με τουσ αλλουσ.

exp sinithisi na grafo me greeklish giauto kai varieme na diorthono ta kimena moy sry :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog