Οι φίλοι και τα κατοικίδια μας...

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
nikos_x said:
θα εβγαζα ενα ακυρο αφου το κανει θεμα καθε 3 και λιγο
gas,
εχω ριξει ακυρα,αλλα στο συγεκριμενο ατομο ειναι αδυνατο.ξερει για μενα κ εγω για εκεινη τα πααααντα!!!ειναι σε ολα τα αλλα οκ.στο θεμα και στη σχεση μ με τη σκυλα μ ειναι το στραβο κομματι.

ο να ζηλεύεις εναν σκύλο επειδή σου κλέβει τον κολλητό σου είναι παιδιαριστικο πιστεύω
,μην το λες,χωριζουν ζευγαρια για κατι τετοια...
ο κάθε ένας πρέπει να δεχετε τις ιδιοτεροτιτες του αλλού. και ίσως αυτό μας κάνει να επιμένουμε. ξερεις την φράση ο καυγάς ανανεώνει την σχέση σας..??

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Τελοσπάντων εγώ είπα τη γνώμη μου..Μου ακούγεται καθαρά θέμα ζήλιας ..
Απλά θα ήταν πολύ πιο ωραίο σε μια τόσο στενή φιλική σχέση να υπήρχε αμοιβαία αγάπη για το ζώο..
Εύχομαι με τον καιρό να εξοικιωθεί, αν όχι να το αγαπήσει όσο εσύ!

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
Rania said:
Σωστοοοοοοοοοοοοοο :D :D :D
για τις παντρεμένες και τους κολλητούς ειναι μια χαρα

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
vaso said:
Τελοσπάντων εγώ είπα τη γνώμη μου..Μου ακούγεται καθαρά θέμα ζήλιας ..
Απλά θα ήταν πολύ πιο ωραίο σε μια τόσο στενή φιλική σχέση να υπήρχε αμοιβαία αγάπη για το ζώο..
Εύχομαι με τον καιρό να εξοικιωθεί, αν όχι να το αγαπήσει όσο εσύ!
/agree

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Μακαρι ρε παιδια...γτ και εγω εχω υπομονη με τα ζωα,οχι πολυ ομως με ανθρωπους..μου γυριζει κ μενα λιγο το ματακι που κ που... :twisted:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Ετσι πρεπει, για να σε σεβονται (οι ανθρωποι εννοω)

:twisted: :twisted: :twisted:

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
Νικο κοιτα. υπομονη, υπομονη.............υπομονη.....αλλα καπου εχει και τα ορια τις.....δες που ειναι τα δικα σου...

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
μου γυριζει κ μενα λιγο το ματακι που κ που.
Εμένα να δεις!! :twisted: :twisted:
Αφού με έχουν καταλάβει και μου κάνουν συννενοημένη πλάκα για να με δουν να τα παίρνω.. :oops:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ααα τωρα π το λες Βασω μια μερα πανω στο ατελειωτο καθισιο...μ λενε το κορυφαιο,''ο δημος δν ειναι τελειως αδιαφορος για τα αδεσποτα ρε Νικ!εριξε και φολες για να λυσει καπως το προβλημα...''με σοβατο υφος ολα αυτα...τους κοιταζω εναν εναν και ολοι ειχαν σοβαρο υφος,ευτυχως ο ενας λυγισε και γελασε γτ θα μας ακουγε ολο το χωριο!!!!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Rania said:
- Δηλαδη το παιδι σου θα καθεται διπλα στο σκυλι στο αυτοκινητο; Δεν ξερεις τι μπορει να παθει; (υποθετω εννοουσαν το παιδι :p )
:lol: :lol: :lol: Θα με πεθάνεις....

Η φίλη μου η Νατάσσα πάντως ήρθε κι έμεινε σπίτι μου μια βδομάδα μαζί με τη σκύλα της για να προσέχει τα μικρά μου που λείπαμε. Αυτά είναι.
Ε, οι υπόλοιποι επισκέπτες ανέχονται μια τεράστια μουσούδα να τους μυρίζει στα μούτρα ή.. αλλού. Έξω από την πόρτα μου έχω οδηγίες για τους επισκέπτες, πώς να συμπεριφέρονται στα σκυλιά. 8)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
O κολλητός μου, μου λέει συνέχεια ότι ο σκύλος μου είναι gay, νευρικός και με πρόβλημα εξάρτησης από μένα!
Δεν μπορεί με τίποτα να καταλάβει γιατί πιστεύω ότι ΔΕΝ πρέπει να ζευγαρώσει.
Όσο για τα αδέσποτα... ακούω
"Τα 'χεις παίξει όμως!"
"Είσαι τρελή"
"Σου έχουν γίνει εμμονή οι σκύλοι".
Για το dogforum
"ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΙΛΑΣ?"
Για εσάς φίλτατοι συμφορουμίτες
"Θα σε τρελάνουν αυτοί οι πορωμένοι" (συγγνώμη παιδιά).

Η κολλητή μου είναι ΦΟΒΕΡΗ, τρελαίνεται για το παιδί μου (το οποίο και φωνάζει "ανίψι" ) και υποστηρίζει ό,τι κάνω. Την ξέρω περισσότερο από τη μισή μου ζωή και ποτέ δεν ένιωσα ότι η οποιαδήποτε κριτική της είναι ενοχλητική για μένα (άσε που ποτέ δεν είχε να κάνει με σκυλιά)

Οι συγγενείς είναι ένα μεγάλο και πικρό κεφάλαιο...

Εdit: Noela την κολλητή μου την λένε κι αυτή Νατάσσα και μετακόμισε πριν κάτι χρόνια στο σπίτι μου για 15 μέρες, προκειμένου να μην είναι μόνο του το παιδί, ώστε να πάω εγώ να δω την Ιταλία (υπ' όψιν δεν ήταν ανάγκη εφόσον έχω τη γιαγιά μου στο κάτω διαμέρισμα που μπορούσε να τον κρατήσει. Μόνο που ο σκύλος δεν τη συμπαθεί). Όντως ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
Chloe said:
O κολλητός μου, μου λέει συνέχεια ότι ο σκύλος μου είναι gay, νευρικός και με πρόβλημα εξάρτησης από μένα!
Δεν μπορεί με τίποτα να καταλάβει γιατί πιστεύω ότι ΔΕΝ πρέπει να ζευγαρώσει.
Όσο για τα αδέσποτα... ακούω
"Τα 'χεις παίξει όμως!"
"Είσαι τρελή"
Για το dogforum
"ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΙΛΑΣ?"

Η κολλητή μου είναι ΦΟΒΕΡΗ, τρελαίνεται για το παιδί μου (το οποίο και φωνάζει "ανίψι" ) και υποστηρίζει ό,τι κάνω. Την ξέρω περισσότερο από τη μισή μου ζωή και ποτέ δεν ένιωσα ότι η οποιαδήποτε κριτική της είναι ενοχλητική για μένα (άσε που ποτέ δεν είχε να κάνει με σκυλιά)

Οι συγγενείς είναι ένα μεγάλο και πικρό κεφάλαιο...
και εσυ βρε δεν ακούς τον κολλητό σου!!!!!! λογικός άνθρωπος :D :D :D μην πιάσουμε PLZ τους συγγενείς ειναι και Παρασκευή

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
αυτο το λεει ολη η παρεα μ...χαχααχα :lol:

η γιαγια μ και η μανα μ εκρυβαν για ενα διαστημα οτι εχουμε σκυλο μεσα στο σπιτι.το ωραιο ειναι οτι εβγαινα εγω με ενα χαμογελο και αγγαλια με τη Χιονα να τη συστησω... :twisted:

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Οταν καποιος δεν εχει νιωσει οπως νιωθεις εσυ για τον σκυλο σου δεν μπορει να σε καταλαβει κ του φαινεται παραλογο...Εγω ποτε δεν ειχα πολλους καλους Φιλους...
Εχω βρει το αλλο μου μισο σε θεμα φιλιας που με καταλαβαινει απολυτα γιατι ειναι κ εκεινη το ιδιο τρελη με εμενα(η Cocker-Lover)...Ενα περιστατικο που θυμηθηκα τωρα ειναι οτι λιγο πιο παλια που ειχε παθει παραιση η μικρη μας κ δεν μπορουσε να κουνηθει,ο μπαμπαε ελιπε στη δουλεια κ εγω ειχα κανονισει να παω για καφε με φιλους...Κ η μαμα μου ειπε οτι με χρειαζεται για να κανουμε κλισμα στην Εσμεραλντα...Πηρα την κολλητη μου την Cocker-Lover να της πω οτι δεν θα παω μαζι τους λογω της Εσμεραλντας..Το αποτελεσμα ηταν να μην παει ουτε αυτη..Ηρθε να μας βοηθησει με την Εσμεραλντα..
*agapoylas*

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
nikos_x said:
αυτο το λεει ολη η παρεα μ...χαχααχα :lol:

η γιαγια μ και η μανα μ εκρυβαν για ενα διαστημα οτι εχουμε σκυλο μεσα στο σπιτι.το ωραιο και εβγαινα εγω με ενα χαμογελο και αγγαλια με τη Χιονα να τη συστησω... :twisted:
ναι μ εχουν γινει ρε!!!! αμα δεν γουσταρετε η πορτα ειναι ανοιχτη και η χιονα δεμενη :D :D :D

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
vaso said:
Chloe said:

:lol: :lol: :lol:
Δεν παίζεσαι chloe!!
korifi!! βρε δεν προλαβενω να κανω refresh!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog