. Ωραιος ο Ερμης ,σιγουρα ανωτερος απο ολα τα σκυλια του ξεδερφου μου. Δεν θα τον κρινω αλλα αν ηταν θηλυκο θα του εδινα βεα. Στο υψος μηπως χανει απο τη φωτο η ειναι γυρω 65cm; Να τον χαιρεσαι. Εχει παρει αναγνωριση;
. Ωραιος ο Ερμης ,σιγουρα ανωτερος απο ολα τα σκυλια του ξεδερφου μου. Δεν θα τον κρινω αλλα αν ηταν θηλυκο θα του εδινα βεα. Στο υψος μηπως χανει απο τη φωτο η ειναι γυρω 65cm; Να τον χαιρεσαι. Εχει παρει αναγνωριση;
. Τα σκυλια που ολοι θελουμε να βλεπουμε. Δεν ξερω τι γωνια εχει το ρινομετωπικο ( και δεν με εδιαφερει αν εχει μολοσσικο) αλλα η σκυλα ειναι εξαιρετηΜία εξαίρετη θηλυκή
View attachment 47934
. Γιατι δεν νομιζεις; Τον εχεις παει για αναγνωριση; Και με τι τον ζευγαρωσες κι εγινε μπαμπας; Εισαι (πολυ θελω να το γραψω αυτο ) byb;δεν νομιζω να ειναι καθαροαιμος
Πιστευω να καταλαβες φιλε μου οτι ο liverpool σε χαρακτηρισε byb χαριτωλογωντας ετσι?Και εκτος αυτου,απο τη στιγμη που ηξερες που θα τα δωσεις τα κουταβια και ησουν υπευθυνος,με γεια σου με χαρα σου και ο σκυλαρος σου!δεν ειμαι BYB απλα ηθελα ν ζεγαρωσω μια φορα τη θηλυκια μου πριν τη κανω στειρωση κ εφοσον ξερω οτι θελουν πολλοι απογονο απο τον δικο μου τ αφησα ελευθερα(ελπιζωντας να μην γινει) και εκαναν 5 κουταβακια.ηταν πρωτη και τελευταια φορα η μικρη θα παει για στειρωση.το θηλυκο ειναι μεσσαιου μεγεθους,γυρω στα 25 κιλα καφε χρωμα κ η μουσουδα μοιαζει σαν του shiba inu ..αλλα ολα πηραν απο τον πατερα οποτε φαινοτυπικα θα ειναι ενταξει για οποιον τ δωσω.το BYB ειναι,αποψη μου,σωστο μονο οταν εισαι σιγουρος οτι θα τα χαρισεις καπου και οταν δεν μπλεκεις καθαροαιμες φιλες.(δεν τρελαινομαι να τον παω σε αναγνωριστη.θα το εκανα μονο αν μπορουσα ν βοηθησει για την επαναφορα του ελληνικου ποιμενικου.απλα ηθελα να ακουσω 2-3 αποψεις για τον σκυλο μου απο ατομα που ειναι σχετικα οπως ειναι καποια ατομα στο φορουμ)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
απο οτι καταλαβα το BYB δεν ειναι κ πολυ ωραιος χαρακτηρισμος και για αυτο εξηγησα πως εχω ατομα που θελουν τα κουταβια μου οποτε δεν θα γινουν αδεσποτα ουτε θα τα σκοτωσω(οπως δυστυχως κανουν αρκετοι).ευχαριστω πολυ!τον χαιρομαι οσο περισσοτερο μπορω!Πιστευω να καταλαβες φιλε μου οτι ο liverpool σε χαρακτηρισε byb χαριτωλογωντας ετσι?Και εκτος αυτου,απο τη στιγμη που ηξερες που θα τα δωσεις τα κουταβια και ησουν υπευθυνος,με γεια σου με χαρα σου και ο σκυλαρος σου!
Στη φωτο ειναι 12 μηνων.. Ωραιος ο Ερμης ,σιγουρα ανωτερος απο ολα τα σκυλια του ξεδερφου μου. Δεν θα τον κρινω αλλα αν ηταν θηλυκο θα του εδινα βεα. Στο υψος μηπως χανει απο τη φωτο η ειναι γυρω 65cm; Να τον χαιρεσαι. Εχει παρει αναγνωριση;
Δέιχνει να έχει παραπάνω κιλά, καλό θα ήταν να χάσει λίγο, είναι και μικρός.Στο παρακάτω βίντεο ο Ηρακλής,υψος και κιλά με το μάτι