Λέει η κα.Μανωλάκου στην σελίδα της στο fb και το βάζω, γιατί ξέρω ότι είστε κάμποσοι που ενδιαφέρεστε για εξειδίκευση στην διατροφή και νομίζω ότι αυτά τα ομαδικά που σκοπεύει να ξεκινήσει, είναι ενδιαφέρουσα (και ίσως και πιο οικονομική) ιδέα.
Το σεμινάριό της ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικό, τουλάχιστον για κάποιον σαν εμένα, που το κατέχει με την διατροφή, από ελάχιστα έως καθόλου!
*
*
*
Λόγω της εξάντλησης των διαθέσιμων ραντεβού μέχρι τον Μάιο, ξεκίνησα από νωρίτερα την οργάνωση του νέου έτους, ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με όλους σας
Η συνεδρία 1-1 πλέον δεν θα είναι ο μόνος τρόπος συνεργασίας, διότι δυστυχώς ο χρόνος μου δεν είναι αρκετός
Για όλους εσάς που ήδη συνεργαζόμαστε (έχει προηγηθεί τουλάχιστον 1 συνεδρία/επικοινωνία ή έχετε δεσμεύσει το ραντεβού σας για το νέο έτος), δεν αλλάζει κάτι φυσικά
Για εσάς όμως που ακόμα δεν έχουμε συνεργαστεί, θα υπάρχουν πλέον νέες επιλογές!
Ομαδικές συνεδρίες (sessions), ενημερωτικού χαρακτήρα
για θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία από εσάς!
- Σπιτική μαγειρευτή ή ωμή διατροφή
- Διατροφική διαχείριση ζώων με νεφρική νόσο
- Διατροφική διαχείριση ζώων με αλλεργίες
- Επιλογές διατροφής σε «επιλεκτικά» ζώα
Ebooks
με συνταγές λιχουδιών για ζώα με θέματα υγείας, στα οποία οι επιλογές του εμπορίου δεν είναι κατάλληλες
Εκπαιδευτικά σεμινάρια για θέματα όπως
- διατροφή & εκπαίδευση
- διατροφή σκύλων αθλητών/εργασίας
Φυσικά θα υπάρχει και η επιλογή της ατομικής συνεδρίας!
Όμως εάν οι παραπάνω επιλογές σας καλύπτουν, θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε πολύ πιο σύντομα
Στόχος μου είναι να καταφέρουμε να συνεργαστούμε με όλους εσάς, μειώνοντας παράλληλα το χρόνο αναμονής των ατομικών συνεδριών ώστε να μπορέσω να εξυπηρετώ άμεσα τα ασθενή ζώα που, εξορισμού, η διατροφική διαχείριση τους επείγει
Εαν σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο θέμα για ομαδικά sessions, γράψτε μου σε σχόλιο, για να δω πως θα διαμορφωθεί το τελικό πλάνο!
Το σεμινάριό της ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικό, τουλάχιστον για κάποιον σαν εμένα, που το κατέχει με την διατροφή, από ελάχιστα έως καθόλου!
*
*
*
Λόγω της εξάντλησης των διαθέσιμων ραντεβού μέχρι τον Μάιο, ξεκίνησα από νωρίτερα την οργάνωση του νέου έτους, ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με όλους σας
Για όλους εσάς που ήδη συνεργαζόμαστε (έχει προηγηθεί τουλάχιστον 1 συνεδρία/επικοινωνία ή έχετε δεσμεύσει το ραντεβού σας για το νέο έτος), δεν αλλάζει κάτι φυσικά
Για εσάς όμως που ακόμα δεν έχουμε συνεργαστεί, θα υπάρχουν πλέον νέες επιλογές!
- Σπιτική μαγειρευτή ή ωμή διατροφή
- Διατροφική διαχείριση ζώων με νεφρική νόσο
- Διατροφική διαχείριση ζώων με αλλεργίες
- Επιλογές διατροφής σε «επιλεκτικά» ζώα
- διατροφή & εκπαίδευση
- διατροφή σκύλων αθλητών/εργασίας
Φυσικά θα υπάρχει και η επιλογή της ατομικής συνεδρίας!
Όμως εάν οι παραπάνω επιλογές σας καλύπτουν, θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε πολύ πιο σύντομα
Στόχος μου είναι να καταφέρουμε να συνεργαστούμε με όλους εσάς, μειώνοντας παράλληλα το χρόνο αναμονής των ατομικών συνεδριών ώστε να μπορέσω να εξυπηρετώ άμεσα τα ασθενή ζώα που, εξορισμού, η διατροφική διαχείριση τους επείγει
Εαν σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο θέμα για ομαδικά sessions, γράψτε μου σε σχόλιο, για να δω πως θα διαμορφωθεί το τελικό πλάνο!