Petfoodologist - Dr. Stavrianna Manolakou

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Λέει η κα.Μανωλάκου στην σελίδα της στο fb και το βάζω, γιατί ξέρω ότι είστε κάμποσοι που ενδιαφέρεστε για εξειδίκευση στην διατροφή και νομίζω ότι αυτά τα ομαδικά που σκοπεύει να ξεκινήσει, είναι ενδιαφέρουσα (και ίσως και πιο οικονομική) ιδέα.

Το σεμινάριό της ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικό, τουλάχιστον για κάποιον σαν εμένα, που το κατέχει με την διατροφή, από ελάχιστα έως καθόλου!

*
*
*
Λόγω της εξάντλησης των διαθέσιμων ραντεβού μέχρι τον Μάιο, ξεκίνησα από νωρίτερα την οργάνωση του νέου έτους, ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με όλους σας
☺️

⚠️
Η συνεδρία 1-1 πλέον δεν θα είναι ο μόνος τρόπος συνεργασίας, διότι δυστυχώς ο χρόνος μου δεν είναι αρκετός

Για όλους εσάς που ήδη συνεργαζόμαστε (έχει προηγηθεί τουλάχιστον 1 συνεδρία/επικοινωνία ή έχετε δεσμεύσει το ραντεβού σας για το νέο έτος), δεν αλλάζει κάτι φυσικά
☺️

Για εσάς όμως που ακόμα δεν έχουμε συνεργαστεί, θα υπάρχουν πλέον νέες επιλογές!
✅
Ομαδικές συνεδρίες (sessions), ενημερωτικού χαρακτήρα
για θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία από εσάς!
- Σπιτική μαγειρευτή ή ωμή διατροφή

- Διατροφική διαχείριση ζώων με νεφρική νόσο

- Διατροφική διαχείριση ζώων με αλλεργίες

- Επιλογές διατροφής σε «επιλεκτικά» ζώα
✅
Ebooks
με συνταγές λιχουδιών για ζώα με θέματα υγείας, στα οποία οι επιλογές του εμπορίου δεν είναι κατάλληλες
✅
Εκπαιδευτικά σεμινάρια για θέματα όπως
- διατροφή & εκπαίδευση
- διατροφή σκύλων αθλητών/εργασίας
Φυσικά θα υπάρχει και η επιλογή της ατομικής συνεδρίας!

Όμως εάν οι παραπάνω επιλογές σας καλύπτουν, θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε πολύ πιο σύντομα

Στόχος μου είναι να καταφέρουμε να συνεργαστούμε με όλους εσάς, μειώνοντας παράλληλα το χρόνο αναμονής των ατομικών συνεδριών ώστε να μπορέσω να εξυπηρετώ άμεσα τα ασθενή ζώα που, εξορισμού, η διατροφική διαχείριση τους επείγει

Εαν σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο θέμα για ομαδικά sessions, γράψτε μου σε σχόλιο, για να δω πως θα διαμορφωθεί το τελικό πλάνο!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
Εγώ διαβάζοντας το βιογραφικό της παλαιότερα γιατί ψαχνόμουν αρκετά δεν είδα κάτι που σχετίζεται με διατροφή και σκύλος σε επίπεδο εξειδίκευσης, ασχέτως αν όντως σε πρακτικό επίπεδο το έχει εξελίξει, οπότε με ξενέρωσε λίγο αυτο που περίμενα να δω αλλά δεν είδα, δεν αποκλείω ότι μπορεί να είναι καλή όμως

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Εγώ διαβάζοντας το βιογραφικό της παλαιότερα γιατί ψαχνόμουν αρκετά δεν είδα κάτι που σχετίζεται με διατροφή και σκύλος σε επίπεδο εξειδίκευσης, ασχέτως αν όντως σε πρακτικό επίπεδο το έχει εξελίξει, οπότε με ξενέρωσε λίγο αυτο που περίμενα να δω αλλά δεν είδα, δεν αποκλείω ότι μπορεί να είναι καλή όμως
Μερικές φορές δεν είναι τα πτυχία που καθορίζουν έναν επαγγελματία αλλά η συνεχής διερεύνηση και ενημέρωση στις εξελίξεις του αντικειμένου του. Χωρίς ούτε να ξέρω τη συγκεκριμένη ούτε να γνωρίζω κανέναν με αυτή την ειδικότητα, το έχω διαπιστώσει σε άλλους τομείς.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.257
Εγώ πάντως βλέπω στο bio της στο μεταπτυχιακό της πτυχιακή πάνω στη barf. Φυσικά κ έχεις δίκιο βέβαια που το έψαξες έτσι, κ εγώ έτσι λειτουργώ.

Πάντως επειδή τελικά την εμπιστεύτηκα κ είμαστε ασθενείς της, βλέπω από τη συναναστροφή μας ότι παρακολουθεί κ είναι ενημερωμένη με τις τελευταίες έρευνες (όχι μόνο σε δικό της εμπειρικό επίπεδο δλδ από την πρακτική της), πράγμα που μου χει κάνει πολύ θετική εντύπωση. Μη σου πω πιο πολύ βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα παρά σε εμπειρικά, εμένα αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει - γιατί στα εξηγεί όλα πολύ αναλυτικά κ κάνει συχνά τις συνδέσεις με την έρευνα που υπάρχει.

Εγώ πάντα είμαι επιφυλακτική όσο δεν υπάρχει αντίπαλον δέος ώστε να "ελέγχεται" πρακτικά κ εκ του αποτελέσματος η δουλειά κάποιου, αλλά ως τώρα έχω πολύ θετική εμπειρία.

• Like
Reactions: vrmode