Φιλε
nikalias τα σκυλια που ειναι σε φραγμενους χωρους στις φωτο ειναι τα σκυλια που αναφερω απο την Κυνουρια. 15 χρονια πριν καπου στο Βαθυλακο , καμια σχεση με κοπαδι. Περιποιημενο κτημα. Ο παππους σου Ψαρρας λεγεται; Γιατι ερχομουνα μερικες φορες στον Βαγγελη. Το κατι κατι για μουντο υπαρχει; Ωραιο μερος και εχω πολλους φιλους εκει.
δεν εχει στην ελλαδα ειδικοτητα ιατρικη γενετικη
. Γιατι εχει ειδικοτητα ιππιατρου; Και μη σου πω οτι τον καιρο που ειχα εγω σκυλο οι πιο πολλοι γιατροι μονο εμβολια ηξεραν να κανουν . Α, εχουμε πυρετο, παρε αυτα τα χαπια και αν παθει αφυδατωση θα του βαλουμε ορο. Τι χρωσταω γιατρε;- 17000ΔΡΧ. ντοϊνγκ . Το 1990 . Και ο Μπονο χειροτερεψε , παραταμε τη δουλεια με τον αδερφο του ισκεντερ , παιρνουμε το κουταβι και παμε στην κτηνιατρικη σχολη, Δεν σφαζουμε σημερα, μου λενε γιατι ηταν προπαραμονη χριστουγεννων, και εγω τι θα το κανω το κουταβι τους λεω, φερτο μετα τις γιορτες μου λενε, της μανας σας λεω και φευγω. Ευτυχως , ενας καθαριστης που δεν συμμετειχε στο παρτυ μου ειπε οτι απεναντι , απο τη μερια των ξυλαδικων , εχει ενα πολυ καλο γιατρο, πηγαινουμε και μολις το βλεπει λεει, λυπαμαι ηρθατε πολυ αργα, το κουταβι εχει προχωρημενη γαστρεντεριτιδα, επρεπε να το πατε σε γιατρο πολλες μερες πριν , τωρα ειναι αργα. Αφου του εξηγησα τι ειχε γινει με δακρυα στα ματια ,δεχτηκε να το εξετασει , αφου το πλακωσε σε εμβολια διπλα και τριπλα , παστες , ορους ,μου εγραψε και τι πρεπει να κανω για 6 μερες καθως θα εφευγε και αυτος για την Καρδιτσα θυμαμαι, μου γεμισε μια σακουλα φαρμακα και συριγγες και μου λεει , η ζωη του κουταβιου ειναι στα χερια σου, ακολουθα τις οδηγιες και ο θεος θα σε βοηθησει, οταν τον ρωτησα τι του χρωσταω (ειχα βγαλει την ταυτοτητα γιατι αποκλειεται να ειχα τοσα χρηματα απο τη στιγμη που ο αλλος μου ειχε παρει για 3 επισκεψεις 50000δρχ) μου ειπε , σας ορκιζομαι , 3500δρχ , οταν μια κονσερβα φρισκις κοστιζε 600δρχ. Μου εδωσε μια σακουλα φαρμακα , παστες και ορους και 50 60 συριγγες και μου πηρε 3500δρχ και εκανε και τη δουλεια του . Ειλικρινα ποσο ντρεπομαι για τον κτηνιατρο της περιοχης μας ακομα και σημερα που τον βλεπω δεν ξερετε. Το κουταβι φυσικα εζησε και εγινε ο καλυτεροτερος σκυλος της Δθεσσαλονικης και περιχωρων, παρολου που ηταν αγριος φυλακας δεν δαγκωσε ποτε κανενα( αγριος το επαιζε οταν ηταν μεσα στον κηπο).