Οικονομική κρίση και σκύλος

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Εγώ θα βάλω τα κλάματα αν αρχίσω να λέω τι έχω κόψει από το σκύλο μου... Το μόνο που του παίρνω πλέον είναι τροφή... λυπάμαι που το λέω. και ντρέπομαι γι'αυτό. Αλλά μερικές φορές σκέφτομαι ότι αλλού ίσως και να ήταν πιο όμορφα για το σκύλο μου.
Ούτε θέρμανση δεν μπορώ να του παρέχω πλέον. Μερικές φορές τα πρωινά τρέμει και δεν ξέρω τι να κάνω.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα γιατί έχω απογοητευτεί πολύ από τη ζωή μου πλέον. Κι είναι κρίμα να παίρνω και το σκύλο μου σ'αυτό... Δεν του αξίζει.

Έλα μην ακούω παπαρίες μέρες που είναι Ιωάννα στα 22 σου.
Όπως είπε η Κυβέλη ο σκύλος θέλει φαγάκι, εκτόνωση και πάνω από όλα αγάπη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Να ντρέπονται αυτοί που παρατάνε τα σκυλιά τους στον δρόμο..αυτοί που πετάνε φόλες και σκοτώνουν αθώες ψυχές..
Σιγά μην ντραπεί όποιος δεν έχει να τους πάρει παιχνίδια και λουριά...το καλύτερο παιχνίδι του έλβις είναι ένα κομμάτι ξύλο , του τζιμάκου ένα κουκουνάρι και της λούσης μια ταπεινή μπαλίτσα...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Μαζί και στα καλά, μαζί και στα δύσκολα!

Δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό που λες. Δεν του λείπουν του σκύλου οι μεζέδες και τα παιχνίδια. Εσύ και η προσοχή σου όμως θα του λείπατε.

(εγώ ντρέπομαι που θα πω ότι χρησιμοποιώ το σκύλο σα θερμοφόρα μερικές φορές)
κι εγώ το κάνω αυτό. Μπορεί να θεωρηθεί και κακοποίηση ζώου γιατί τον κυνηγάω με τα πόδια μου κάτω από τις κουβέρτες να τα βάλω στην κοιλιά του κι εκείνος νευριάζει κι εγώ συνεχίζω :pig:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
κι εγώ το κάνω αυτό. Μπορεί να θεωρηθεί και κακοποίηση ζώου γιατί τον κυνηγάω με τα πόδια μου κάτω από τις κουβέρτες να τα βάλω στην κοιλιά του κι εκείνος νευριάζει κι εγώ συνεχίζω :pig:
κοίτα πως το βλέπω... quid pro quo
πέρασα τόση ώρα μες τη βροχή για τη βόλτα του, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ζεστάνει τα πόδια!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Ολοι ειμαστε στην ιδια οικονομικη κατασταση πανω κατω pintsie...Ειμαστε στην ιδια ηλικια και καταλαβαινω πως νιωθεις...Δεν εχεις να ντραπεις για τιποτα διοτι προσφερεις στον σκυλο σου οτι ακριβως χρειαζεται...Και αν δεν εχει μπαλακι της kong και εχει κουκουναρι δεν θα παθει τιποτα..Το καλυτερο και πιο ακριβο παιχνιδι να δωσεις στον σκυλο σου αν δεν ασχοληθεις μαζι του θα το βαρεθει..Αν του δωσεις ομως ενα κουκουναρι και παιξεις μαζι του θα το εκτιμησει!Το παν ειναι να του προσφερεις αγαπη φαγητο εκτονωση και πανω απο ολα να ασχολησε ουσιαστικα..Η αγαπη του σκυλου δεν αγοραζεται αλλα κερδιζεται!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
...συμφωνώ με τους προλλαλήσαντες....:)

(....θυμώνω με το πόσοι άνθρωποι ζούνε χωρίς θέρμανση.... )

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Ταρα δυστυχως οι περισσοτεροι πλεον ετσι ειναι..Εμας στην πολυκατοικιας μας δεν θα βαλουμε φετος πετρελαιο γιατι οι η πλειοψηφια δεν θελει...Παντως με το αεροθερμο που εχω στο δωματιο ειμαι πολυ καλα..καλυτερα απο air condition..Το δουλευω 3-4 ωρες την μερα και ειμαι μια χαρα..μαλιστα φοραω κοντομανικη μπλουζα γιατι σκαω απο την ζεστη...Και το καλυτερο ειναι οτι καει 0,10 λεπτα του ευρω την ωρα και αν το σβησω η θερμοτητα μενει για κανα 2ωρο ανετα ισως και περισσοτερο..Ακομα σβηνει και αναβει μονο του αναλογα με το αν εχει πεσει η θερμοκρασια η οχι στο δωματιο..Ετσι μπορεις να το χεις αν θες και το βραδυ ανοιχτο!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αφου η συζητηση γινεται για την θερμανση, και εμεις φετος δοκιμαστικα στην αρχη αλλα πάγια τελικα, καταργησαμε την θερμανση και οι λογοι δεν ειναι αμιγως οικονομικοι αλλα και διερευνητικοι. Ειπα απο την αρχη οτι θα το δοκιμασω να δω μεχρι που παει και φτασαμε(εγω και ο ICE). Εαν γινει σταδιακη προσαρμογη οπως και με πολλα άλλα πραγματα, ειναι πιο ευκολο τελικα. Πλεον το βλεπω σαν ''στοχο'' προς επιτευξη. Και νομιζω οτι θα τον πετυχω...Μπαινω σε σπιτια με θερμανση, και δυσανασχετω! :cool:

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Παντως τα πραγματα εχουν ζορισει επικινδυνα..Μακαρι η νεα χρονια να φερει βελτιωση στις ζωες ολων μας αλλα και στα αδεσποτακια ενα σπιτι!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Παντως κακα τα ψεμματα ακομα κρυο δεν εχουμε νιωσει°..Περσυ απο μεσα Οκτωβριου ειχαμε αναψει καλοριφερ.Φετος 2 φορες και αυτα επειδη θα ειχαμε μωρα σπιτι.

°μιλαω για Αθηνα
Sent from my Galaxy S4 using smoking signals

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Αυτό που εμείς προσέχουμε στις σκυλοβόλτες τελευταία είναι το εξής.
Άνθρωποι με σκυλιά που έχουν προβλήματα υγείας και δεν έχουν την δυνατότητα να παρέχουν ιατρική περίθαλψη στο σκύλο τους.Από την ντροπή στην κουβέντα επάνω σου λένε πως εμφάνισαν το πρόβλημα πριν 2-3 μέρες και θα πάνε στο γιατρό σύντομα...

Σήμερα συναντήσαμε στο πάρκο μια κοπέλα με δυσπλασία στο σκυλάκο της και μας είπε ότι το πρόβλημα άρχισε στις 30 Δεκεμβρίου(ο σκύλος κούτσαινε) και πως λόγο εορτών δεν έχει προλάβει να πάει στο γιατρό για ακτονογραφίες κ τα σχετικά ...

Όλο και συχνότερα τέτοια φαινόμενα,κάποιες φορές μπορείς να δεις την ντροπή και την ενοχή στα μάτια τους!

/sadface

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Όλο και συχνότερα τέτοια φαινόμενα,κάποιες φορές μπορείς να δεις την ντροπή και την ενοχή στα μάτια τους!
Αυτό, ναι, το παρατηρώ κι εγώ τους (πολλούς, δυστυχώς) τελευταίους μήνες...:(

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Χωρις να θελω να υποβαθμισω την υγεια του ζωου αλλα εδω βλεπουμε ανθρωπους που δεν εχουν ιατρικη περιθαλψη...Τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παίδες, όσο για τη θέρμανση μια χαρά είστε εσείς στην Αθήνα, δεν έχετε καν χειμώνα με την πραγματική έννοια της λέξης!

Επίσης δεν είχατε πολέμους, βομβαρδισμούς και εμπάργκο.. πάλι καλά να λέτε! Είναι μεν λίγο δύσκολα αν έχεις συνηθίσει την καλοπέραση αλλά κατά τ' άλλα υγεία να έχουμε εμείς και τα σκυλούνια μας και σιγά σιγά..

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Ναι αλλα εδω το θεμα ειναι οικονομικη κριση και Σκυλος.
Συμφωνω απλα ειπα οτι υπαρχουν πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο το οτι ο σκυλος δεν παει στο γιατρο οπως παιδια ανεμβολιαστα!Κακα τα ψεματα ο σκυλος πλεον ειναι πολυτελεια...Ετσι μας καταντησαν..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Να λέμε να μην φορολογήσουν τους σκύλους γιατί τότε θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα,και φοβάμαι θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα αδέσποτα! Οπως ήδη έχουν αυξηθεί με τη κρίση που υπάρχει αλλά λέμε!!
Δε ξέρω βρε παιδιά αλλά το θωρώ απαράδεκτο να τα παρατάνε στους δρόμους! Εντάξει δεν μπορούν να τα συντηρούν θα μου πείτε...όμως δεν είναι λύση αυτό! Ας περιορίσουν κάτι άλλο ενδεχομένως, για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του σκύλου!!!
Τι διάολο? Δε πονάνε να τα εγκαταλείπουν έτσι? Τα παιδιά τους δλδ θα τα εγκατέλειπαν?
Και μη μου πείτε άλλο το παιδί κι άλλο το σκυλί, γιατί απο τη στιγμή που εχουμε υιοθετήσει μια ψυχούλα και θεωρείται μέλος της οικογένειας,είναι εγκληματικό τέτοιου είδους αντιμετώπιση!!!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Viviana μακαρι οντως να μην τα φορολογησουν..Εγω δεν θα το παρατουσα στο δρομο σιγουρο..Αν δεν μπορουσα να το συντηρησω θα παρακαλουσα τον εκτροφεα μου να το κρατησει και να το πουλησει η να το χαρισει αν θελει...Αλλα μεχρι να φτασω σε αυτο το σημειο προτιμω να στερηθω ακομα και το φαγητο μου..Παντως ηδη κανω φοβερη οικονομια για να κρατησω τον σκυλο..Απο τοτε που εψαχνα-πηρα σκυλο μεχρι τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα..Ισως αν ηξερα οτι θα ερχοντουσαν ετσι να μην επαιρνα σκυλο..Μακαρι να αλλαξει κατι γιατι δεν βλεπω καλα πολυ κοσμο..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εγω δεν θα το παρατουσα στο δρομο σιγουρο..Αν δεν μπορουσα να το συντηρησω θα παρακαλουσα τον εκτροφεα μου να το κρατησει και να το πουλησει η να το χαρισει αν θελει...Αλλα μεχρι να φτασω σε αυτο το σημειο προτιμω να στερηθω ακομα και το φαγητο μου..Παντως ηδη κανω φοβερη οικονομια για να κρατησω τον σκυλο..Απο τοτε που εψαχνα-πηρα σκυλο μεχρι τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα..Ισως αν ηξερα οτι θα ερχοντουσαν ετσι να μην επαιρνα σκυλο..Μακαρι να αλλαξει κατι γιατι δεν βλεπω καλα πολυ κοσμο..
Λίγο πολύ λύσεις μπορεί ο καθένας να βρει,όπως είπες κι εσυ Κυριάκο....απλά οι περισσότεροι διαλέγουν την εύκολή λύση γι αυτούς!!! Ο οχαδερφισμός στο μεγαλείο του,ως συνήθως!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn