Δεν κραζω Κυβελη..Απορω και θαυμαζω γιατι εγω δεν θα μπορουσα να κανω το ιδιο.Και καταλαβα και το ποστ της επισης...Δεν μας ζήτησε δανεικά οπότε δεν μας πέφτει και λόγος! Αφενός..Αφετέρου εξηγεί ακριβώς πως βλέπει το θέμα στο ποστ της.
Δεν κραζω Κυβελη..Απορω και θαυμαζω γιατι εγω δεν θα μπορουσα να κανω το ιδιο.Και καταλαβα και το ποστ της επισης...Δεν μας ζήτησε δανεικά οπότε δεν μας πέφτει και λόγος! Αφενός..Αφετέρου εξηγεί ακριβώς πως βλέπει το θέμα στο ποστ της.
Συλβοσκυλο η αληθεια ειναι οτι οταν εχεις ενα μικρο σκυλι δεν φαινονται τοσα πολλα τα εξοδα. Εδω εμεις εχουμε ενα των 30 κιλων κι εχουμε φαληρησει, ποσο μαλλον 3 που ειναι διπλασια κιλα απο τη δικια μου. Φαντασου οτι εμεις θελουμε ενα 15κιλο περιπου τροφη τον μηνα. Ακομα και η θεραπειες ειναι πολυ πιο φθηνες σε ενα μικροσωμο απο ενα μεγαλοσωμο. Υπαρχουν φορες που μου ρχεται να βαλω τα κλαματα γιατι εχω να παω για εναν καφε πχ χωρις να σκεφτω οτι οκ 3 ευρω χαλασα, δεν πειραζει, αρκει που ειδα τους φιλους μου και περασα καλα, απο τοτε που βρηκαμε τον σκυλο. Ηταν επιλογη μας να τη κρατησουμε και ξεραμε οτι τα εξοδα ηταν αποκλειστικα δικα μου και του αγοριου μου, πολλες φορες με πιανει απελπισια γιατι ειναι και αρρωστη και οι θεραπειες ακριβες.Μωρε πολυ σωστα τα λες...Εμενα 750 ειναι ο συνολικος μισθος μου και τελος του μηνα ειμαι ταπι και ψυχραιμη!Παντως με ενα σωστο κουμαντο ολα γινονται..Και ο σκυλος ζει καλα,και ο ανθρωπος...O 3oς σκυλος ποιος ειναι?Δεν εχεις ανεβασει φωτο απο εκεινον?
απο τα 7 τα 6 ειναι ολα αδεσποτα τα οποια τα βρηκα ειτε λιγων ημερων και τα μεγαλωσα με μπιμπερο ειτε απο φιλοξενειες που εκανα και δεν δωθηκαν ή δεν θελαμε να δωσουμε. Απο αυτα, ναι, οσα μας ζητησαν και δεν δωσαμε γιατι τα ειχαμε αγαπησει, τωρα θα τα εδινα.Εγω δεν εχω νιωσει οικονομικο ζορισμα λογω του σκυλου..Ειναι 12 κιλα σχεδον το Συλβοσκυλο,τρωει ελαχιστα(150 γραμ.τη μερα)και η 15κιλη birt μας κραταει τριμηνο!Δεν εχω αντιληψη περι 75κιλου σκυλου οποτε(δεν εχω δει ποτε μαστινο απο κοντα!).hilianna θα τα ειχες δωσει δηλαδη τα γατακια αν ηξερες τι σε περιμενει?
ο Δίας είναι γύρω στα 8 κιλά!Το έχω παρατηρήσει κι εγώ με τα λούτρινα σκυλοπαίχνιδα του τζάμπο.Συμβουλή!Να παίρνεις αυτά τα λούτρινα που είναι για παιδάκια όχι για σκυλάκια.Τώρα τελευταία πχ έφεραν κάτι δελφινάκια λούτρινα τα μεσαία 3 ευρώ και τα μεγάλα 5 ευρώ. Πήρα το μεσαίο για τον Δία και το μεγάλο για το σκυλί του κουμπάρου μου ημίαιμο κόκερ. Δεν έχει σκιστεί ως τώρα τίποτα και έχουμε τρελλό παιχνίδι με αυτά - τραβάω εγώ, τραβάει και ο Δίας, μέχρι ν τον αφήσω να κερδίσει!Εμένα καθώς η Κέλλυ είναι 6 κιλά σκυλί δεν τρώει και τρελή ποσότητα φαι, μπαρφάρει κιόλας οπότε δεν μου βγαίνει κανένα τραγικό έξοδο τον μήνα. Κουκλάκια και παιχνίδια πλέον της αγοράζω απο το τσάμπο και αν τα σκίσει απλά τα ράβω το ίδιο και με το κρεβάτι της. Λουριά μετά απο αρκετά που χαλάσαμε καταλήξαμε σε ενα στηθόλουρο που δεν το μασουλάει για να το βγάλει και είδη το έχουμε ενα χρόνο σε καλή κατάσταση....
Εμένα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι τα έκτακτα έξοδα....χθές έσκασα 30 σε φάρμακα συν 25 την επίσκεψη στον γιατρό, και με τσούξαν αρκετά γιατι ήταν λεφτά που δεν είχα υπολογίσει....
μα το λούτρινο γιατί να διαλυθεί;και πότε;σε μένα τουλάχιστον όχι, όσα λούτρινα έχουμε, δεν τα έχει ξεσκίσει (κρατάνε περισσότερο απο τα σκυλολούτρινα) και όταν βλέπω ότι κάποιο έχει ξηλωθεί απο το παιχνίδι το ράβω (σαν εσένα) και του το ξαναδίνω!όχι δεν έχει ξεσκίσει ποτέ λούτρινο ούτε το άνοιξε να βγάλει τα μαλλιά που έχει μέσα (γυαλοβάμβακας νομίζω λέγεται)!Αυτή την στιγμή έχουμε 7 λούτρινα , 2-3 μπάλες λαστιχένιες, 1 σκυλάκι που κάνει σκουικ σκουικ και ενα ποντικι που κανει σκουικ σκουικ!Δεν υπαρχει κινδυνος να διαλυθει ενα λουτρινο και να το καταπιει ο σκυλος?Προσφατα κιολας συνεβη αυτο σε εναν σκυλου καποιου απο το φορουμ...Και ο σκυλος καταπιε κομματι απο το λουτρινο!Προτιμω τα πλαστικα παιχνιδια που κανουν και θορυβο!Το Συλβοσκυλο,εχει 3-4 παιχνιδια και παιζει μονο με μια καταφαγωμενη μπαλα που κανει σκουικ-σκουικ!!
Εμενα παντως η δικια μου ξεσκισε σε δευτερολεπτα ενα λουτρινο!
Ισως εχει να κανει με το μεγεθος!
δεν εχουμε καν το δελφινακι! Βασικα οταν λειπουμε δεν υπαρχει κανενα λουτρινο εξω περα απο πλαστικα παιχνιδια!χαχαχαχα μαλλον δεν της πήρες το τζάμπο μέγεθος! το ημίαιμο κόκερ του κουμπάρου μου, είναι 8 μηνών, όσα του είχε πάρει ως τώρα είχαν ζήσει καμια ώρα, το δελφινάκι όμως ζει εδώ και μια βδομάδα
Αφού ξέρεις ότι μπορεί τα τα ξεσκίσει καλά κάνεις και δεν τα κυκλοφορείς ειδικά όταν λείπετε. Σε μένα που δεν έχω τέτοιο θέμα, τα παιχνίδια του είναι σε ένα πλαστικό κουτί στο σαλόνι μας, και όποιο θέλει πάει και το φέρνει για παιχνίδι!δεν εχουμε καν το δελφινακι! Βασικα οταν λειπουμε δεν υπαρχει κανενα λουτρινο εξω περα απο πλαστικα παιχνιδια!
Μα αυτα δεν ειναι και σκυλια, πονυ ειναι Εγω τη δικια μου τη λεω ιπποποταμοεχω 300 παιχνιδια στη κιρκη(τροπος του λεγειν) ποτε μα ποτε δεν εχει χαλασει ουτε ενα,τα εχει στη γωνιτσα της εκει και τα προσεχει. η πανδωρα αφηστε,της εβαλα παιχνιδια και το μονο που βρηκα ηταν ενα αυτι εδω,ενα ποδι εκει και ολα σκορπισμενα παντου. ο τζακ,ας μη το σχολιασω δεν αφηνε τπτ ορθιο.