Οικονομική κρίση και σκύλος

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έγινε μάχη!!!

πάντως νικάει στα σημεία η διατροφική ανεξαρτησία και η υπερχονδρική αγορά καθότι οι καιροί δύσκολοι και η οικονομία πολύ βασικό πράγμα

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ωραιο θεμα συζητησης! μετα απο δυο χρονια τι κοψαμε απο τον σκυλο μας??? για εμενα το μεγαλο εξοδο μεχρι στιγμης ειναι η περιποιηση του τριχωματος. ηδη 2 φορες εχουμε παει σε groomer και τωρα πρεπει να γινει η τριτη. παιχνιδια δοξα το θεο πολλα και καποια ειναι λουτρινα και μπαλες που αγοραζονται ευκολα. τα εξοδα για τον κτηνιατρο στην αρχη ηταν πολλα! τωρα οχι τοσα μια στο τοσο για το εμβολιο το ετησιο. αν και ακομα εξετασεις δεν εχω κανει, δεν ξερω ποσο κοστιζουν. το καλο ειναι οτι ο κτηνιατρος ειναι φιλος πλεον και κανει καλυτερες τιμες. οσο για την τροφη 15 ευρω τον μηνα μαζι με λιχουδιες ειναι ποοοολυ καλα. μονο η περιποιηση ειναι δυσκολη και εχω αρχισει και ψαχνομαι τι θα κανω με αυτο το θεμα.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Δουλευουμε σαν σκυλια και δεν προλαβαινουμε να βλεπουμε τα σκυλια μας. Το θεμα των αποδοχων δεν το πιανω καθολου γιατι θα εχουμε δραματα....

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Δουλευουμε σαν σκυλια και δεν προλαβαινουμε να βλεπουμε τα σκυλια μας. Το θεμα των αποδοχων δεν το πιανω καθολου γιατι θα εχουμε δραματα....
Τα είπες όλα σε 2 γραμμές...

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
εμάς πάντως , μας έχει φάει το παπί, γιατί το αμάξι καίει............................... τζζζζζζζζζζζζζ παναϊαμ!! :confused: τα χουμε κόψει όλα εκτός από το τσιγάρο.

στην άλις όμως δεν πιστεύω ότι λείπει τίποτα.ίσα ίσα αφού δεν πάμε για καφέ παίρνουμε τους δρόμους και τα πάρκα!;)τώρα όλο και κάποιο παιχνίδι,λιχουδιά,σαμπουάν θα πάρουμε.όπως πριν δηλαδή.
στο θέμα της τροφής τώρα...πάλι καλά αρκετοί φίλοι έχουν σκυλιά στην ίδια ηλικία περίπου και πάμε όλοι μαζί στο πέτ, παίρνουμε belcando και μας βγαίνει γύρω στα 45 το τσουβάλι. εμάς μας κρατάει για 40-50 μέρες.
από κτηνίατρο δόξα το θεό μόνο τα βασικά, τίποτα αξιοσημείωτο δεν έχει γίνει και παρακαλάμε το θεό να μην μας τύχει τίποτα, αν και υπάρχουν κάποια για ώρα ανάγκης.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εγώ θα βάλω τα κλάματα αν αρχίσω να λέω τι έχω κόψει από το σκύλο μου... Το μόνο που του παίρνω πλέον είναι τροφή... λυπάμαι που το λέω. και ντρέπομαι γι'αυτό. Αλλά μερικές φορές σκέφτομαι ότι αλλού ίσως και να ήταν πιο όμορφα για το σκύλο μου.
Ούτε θέρμανση δεν μπορώ να του παρέχω πλέον. Μερικές φορές τα πρωινά τρέμει και δεν ξέρω τι να κάνω.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα γιατί έχω απογοητευτεί πολύ από τη ζωή μου πλέον. Κι είναι κρίμα να παίρνω και το σκύλο μου σ'αυτό... Δεν του αξίζει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Εγώ θα βάλω τα κλάματα αν αρχίσω να λέω τι έχω κόψει από το σκύλο μου... Το μόνο που του παίρνω πλέον είναι τροφή... λυπάμαι που το λέω. και ντρέπομαι γι'αυτό. Αλλά μερικές φορές σκέφτομαι ότι αλλού ίσως και να ήταν πιο όμορφα για το σκύλο μου.
Ούτε θέρμανση δεν μπορώ να του παρέχω πλέον. Μερικές φορές τα πρωινά τρέμει και δεν ξέρω τι να κάνω.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα γιατί έχω απογοητευτεί πολύ από τη ζωή μου πλέον. Κι είναι κρίμα να παίρνω και το σκύλο μου σ'αυτό... Δεν του αξίζει.
Μην λες τέτοια πράγματα Pintsie!!!
Έχεις την υγεία σου και είσαι ένα δυνατό νέο κορίτσι, όλα τα άλλα θα τα παλέψεις! Μην σε πιάνει απογοήτευση. Ο σκύλος σου έχει εσένα κι αυτό του αρκεί, τον φροντίζεις και τον αγαπάς. Τα υπόλοιπα είναι προς δική μας τέρψη, ο σκύλος θέλει φαγάκι, εκτόνωση και πάνω από όλα αγάπη.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μην σκας γι αυτό...
Ο σκύλος σου δεν θέλει ούτε λούσα, ούτε πολυτέλειες...
Λίγο φαΐ, κι εσένα να ασχολείσαι μαζί του θέλει...
Παιχνίδια;Ας είναι τα κουκουνάρια, τα ξύλα, τα μπουκάλια και τα πανιά καλά...
Κι αν κάνει λίγο κρύο...ρίξε ένα παλιόρουχο ακόμα να κουλουριαστεί...

Δεν είσαι μονη...κι άλλοι, ίσως κι όλοι, περνάμε ζόρια...υπομονή κι όπως λέει και μια διαφήμιση..."σιγά μωρέ...θα τα καταφέρω!"

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Μακάρι να του αρκούν μόνο αυτά...
όσο για κουκουνάρια, άλλο τίποτα... όλη την ώρα στο στόμα του τα έχει!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Pintsie μην κάνεις τέτοιες σκέψεις και μην στενοχωριεσαι. Ο σκυλακος σου είναι πανευτυχής που έχει εσένα. Το φαγητό του και την αγάπη και φροντίδα σου. Όλα τα αλλά είναι περιττα. Μια χαρά παίζει με απλά πράγματα όπως σου είπαν. Όλα να σου πάνε καλύτερα την καινούργια χρονιά.:p

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Μακάρι να του αρκούν μόνο αυτά...
όσο για κουκουνάρια, άλλο τίποτα... όλη την ώρα στο στόμα του τα έχει!
H αγάπη σου του αρκεί. Ότι χρειάζεται για τη διαβίωσή του του το παρέχεις - τροφή και εκτόνωση. Όπως προείπαν και τα παιδιά, ένα παλιόρουχο ακόμα για να κουλουριαστεί και η αγκαλιά σου. Μα τι άλλο να θελήσει ένα σκυλί? Είναι τυχερός που σε έχει κι εσύ τυχερή που τον έχεις.

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Μην απελπίζεσαι, αφού είναι μαζί σου του αρκεί, σκέπαζέ τον με την κουβερτούλα του και θα είναι μια χαρά.
Εμείς ζούμε σε σπίτι χωρίς θέρμανση 12 χρόνια και έχω να στρώσω 2 χρόνια.
Εμείς το μόνο που δεν έχουμε κόψει είναι το φαγητό, ευτυχώς έχουμε να φάμε. Δεν χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο, δεν πάμε ούτε για καφέ, δεν ψωνίζουμε γενικά τίποτα που δεν είναι άκρως απαραίτητο.
Αλλά ο μικρός δεν έχει καταλάβει κρίση, έχει το φαγητό του, τα εμβολιά του, τα μπισκότα του και γενικά δεν του λείπει τίποτα. Σιγά σιγά όλα έγιναν.

Και έτσι μια χαρά είμαστε. Αισιοδοξία χρειάζεται, όλα θα φτίαξουν.

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ωραιο θεμα συζητησης! μετα απο δυο χρονια τι κοψαμε απο τον σκυλο μας??? για εμενα το μεγαλο εξοδο μεχρι στιγμης ειναι η περιποιηση του τριχωματος. ηδη 2 φορες εχουμε παει σε groomer και τωρα πρεπει να γινει η τριτη. παιχνιδια δοξα το θεο πολλα και καποια ειναι λουτρινα και μπαλες που αγοραζονται ευκολα. τα εξοδα για τον κτηνιατρο στην αρχη ηταν πολλα! τωρα οχι τοσα μια στο τοσο για το εμβολιο το ετησιο. αν και ακομα εξετασεις δεν εχω κανει, δεν ξερω ποσο κοστιζουν. το καλο ειναι οτι ο κτηνιατρος ειναι φιλος πλεον και κανει καλυτερες τιμες. οσο για την τροφη 15 ευρω τον μηνα μαζι με λιχουδιες ειναι ποοοολυ καλα. μονο η περιποιηση ειναι δυσκολη και εχω αρχισει και ψαχνομαι τι θα κανω με αυτο το θεμα.
γιατί δεν προσπαθείς να τον κουρέυεις μόνη σου? χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο το τριχωμά του?? Εγώ δεν τον έχω πάει ποτέ για grooming τα κάνω όλα μόνη μου, αν έχεις υπομονή και χρόνο προσπάθησε.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Μαζί και στα καλά, μαζί και στα δύσκολα!

Δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό που λες. Δεν του λείπουν του σκύλου οι μεζέδες και τα παιχνίδια. Εσύ και η προσοχή σου όμως θα του λείπατε.

(εγώ ντρέπομαι που θα πω ότι χρησιμοποιώ το σκύλο σα θερμοφόρα μερικές φορές)

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Μαζί και στα καλά, μαζί και στα δύσκολα!
Συμφωνώ!!!!!!!!!!!!

(εγώ ντρέπομαι που θα πω ότι χρησιμοποιώ το σκύλο σα θερμοφόρα μερικές φορές)
Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου:) Κάθε βράδυ μου ζεσταίνει τα πόδια ή την πλάτη. Αυτή είναι θέρμανση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn