Κάποιες από τις απαντήσεις μεταφέρθηκαν στα παρακάτω θέματα:
Περι κοκκάλων....
Κόστος barf-ωμής διατροφής
Διατροφικό σοκ: μύθος ή αλήθεια?
Περι κοκκάλων....
Κόστος barf-ωμής διατροφής
Διατροφικό σοκ: μύθος ή αλήθεια?
Για πεστε τιποτα τι αλλαξατε απο τον απριλιο του 2010 ?? Αν θελετε φυσικαΤον Απριλιο του 2010 μιλαγαμε για κριση! 2,5 χρονια μετα, ''παγιώθηκε''...:arrow:
Τα είπες όλα σε 2 γραμμές...Δουλευουμε σαν σκυλια και δεν προλαβαινουμε να βλεπουμε τα σκυλια μας. Το θεμα των αποδοχων δεν το πιανω καθολου γιατι θα εχουμε δραματα....
Μην λες τέτοια πράγματα Pintsie!!!Εγώ θα βάλω τα κλάματα αν αρχίσω να λέω τι έχω κόψει από το σκύλο μου... Το μόνο που του παίρνω πλέον είναι τροφή... λυπάμαι που το λέω. και ντρέπομαι γι'αυτό. Αλλά μερικές φορές σκέφτομαι ότι αλλού ίσως και να ήταν πιο όμορφα για το σκύλο μου.
Ούτε θέρμανση δεν μπορώ να του παρέχω πλέον. Μερικές φορές τα πρωινά τρέμει και δεν ξέρω τι να κάνω.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα γιατί έχω απογοητευτεί πολύ από τη ζωή μου πλέον. Κι είναι κρίμα να παίρνω και το σκύλο μου σ'αυτό... Δεν του αξίζει.
H αγάπη σου του αρκεί. Ότι χρειάζεται για τη διαβίωσή του του το παρέχεις - τροφή και εκτόνωση. Όπως προείπαν και τα παιδιά, ένα παλιόρουχο ακόμα για να κουλουριαστεί και η αγκαλιά σου. Μα τι άλλο να θελήσει ένα σκυλί? Είναι τυχερός που σε έχει κι εσύ τυχερή που τον έχεις.Μακάρι να του αρκούν μόνο αυτά...
όσο για κουκουνάρια, άλλο τίποτα... όλη την ώρα στο στόμα του τα έχει!
Μην απελπίζεσαι, αφού είναι μαζί σου του αρκεί, σκέπαζέ τον με την κουβερτούλα του και θα είναι μια χαρά.Εγώ θα βάλω τα κλάματα αν αρχίσω να λέω τι έχω κόψει από το σκύλο μου... Το μόνο που του παίρνω πλέον είναι τροφή... λυπάμαι που το λέω. και ντρέπομαι γι'αυτό. Αλλά μερικές φορές σκέφτομαι ότι αλλού ίσως και να ήταν πιο όμορφα για το σκύλο μου.
Ούτε θέρμανση δεν μπορώ να του παρέχω πλέον. Μερικές φορές τα πρωινά τρέμει και δεν ξέρω τι να κάνω.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα γιατί έχω απογοητευτεί πολύ από τη ζωή μου πλέον. Κι είναι κρίμα να παίρνω και το σκύλο μου σ'αυτό... Δεν του αξίζει.
γιατί δεν προσπαθείς να τον κουρέυεις μόνη σου? χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο το τριχωμά του?? Εγώ δεν τον έχω πάει ποτέ για grooming τα κάνω όλα μόνη μου, αν έχεις υπομονή και χρόνο προσπάθησε.ωραιο θεμα συζητησης! μετα απο δυο χρονια τι κοψαμε απο τον σκυλο μας??? για εμενα το μεγαλο εξοδο μεχρι στιγμης ειναι η περιποιηση του τριχωματος. ηδη 2 φορες εχουμε παει σε groomer και τωρα πρεπει να γινει η τριτη. παιχνιδια δοξα το θεο πολλα και καποια ειναι λουτρινα και μπαλες που αγοραζονται ευκολα. τα εξοδα για τον κτηνιατρο στην αρχη ηταν πολλα! τωρα οχι τοσα μια στο τοσο για το εμβολιο το ετησιο. αν και ακομα εξετασεις δεν εχω κανει, δεν ξερω ποσο κοστιζουν. το καλο ειναι οτι ο κτηνιατρος ειναι φιλος πλεον και κανει καλυτερες τιμες. οσο για την τροφη 15 ευρω τον μηνα μαζι με λιχουδιες ειναι ποοοολυ καλα. μονο η περιποιηση ειναι δυσκολη και εχω αρχισει και ψαχνομαι τι θα κανω με αυτο το θεμα.
Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλουΜαζί και στα καλά, μαζί και στα δύσκολα!
Συμφωνώ!!!!!!!!!!!!
(εγώ ντρέπομαι που θα πω ότι χρησιμοποιώ το σκύλο σα θερμοφόρα μερικές φορές)