Ξαφνική φοβικότητα και ανάρμοστη συμπεριφορά!!

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Why???
Μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι ειναι δυνατον να κανει καπιος τοσα πολλα λαθοι και να φερεται τοσο βαναυσα σε εναν σκυλο, που υποστειρηζει οτι αγαπαει!
Και να καθεται και να γραφει και για αυτα με της μερες και ωρες???

Καπου δεν κολλαει!

Αποψη μου!
Και μενα δεν μου κολλαει οτι εισαι ασχετος απο την βασικη ορθογραφία και κάθεσαι και γράφεις σε φορουμ. Τι θα πει αυτο δηλαδη?

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Sfina απορώ που βρίσκεις το κουράγιο να ασχολείσαι με την ορθογραφία ενός ξένου.
Εγώ θα έκλαιγα ακόμη για το σκυλί μου και δεν θα μου καιγόταν καρφί για το τι λένε
και πόσο καλοί είναι στην γραμματική, κάποιοι άσχετοι και ασεβής.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Και μενα δεν μου κολλαει οτι εισαι ασχετος απο την βασικη ορθογραφία και κάθεσαι και γράφεις σε φορουμ. Τι θα πει αυτο δηλαδη?

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Η κοπέλα είναι γερμανίδα και έχει βοηθήσει αρκετά μέλη με τις γνώσεις της. Μην διαβάζεις τις δημοσιεύσεις της αν σε ενοχλεί τόσο η ορθογραφία.

Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι αν είχες ακολουθησει τις συμβουλές, όπως αυτή του Άρη της πρώτης μέρας που μπήκες στο φόρουμ, ότι αυτή τη στιγμή ο Dutch θα ήταν δίπλα σου;

Λες οτι δεν εχεις κανενα προβλημα με τον σκυλο εκτος απο την τουαλετα.

Ο λογος που δεν εχεις πρβλημα ειναι οι ο σκυλος ζει στην βεραντα απομονωμενος.

Βαλτον μεσα στο σπιτι κοντα σου οπως πρεπει να ειναι, πηγαινε τον σε πολλα και διαφορετικα περιβαλλοντα και καταστασεις (ΚΑΙ εντονες και στρεσσογόνες) οπως πρεπει να γινει, και μετα ισως δεις οτι εχεις πολλα προβληματα.

Οταν λυσεις τα προβληματα που θα αντιμετωπισεις, τοτε θα μπορεις να πεις οτι δεν εχει κανενα προβλημα.

Για την ωρα ισχυει το εξης: No dog no problem.

Η τουαλετα ειναι μικρο ζητημα. Υπαρχουν πολλα θεματα στο φορουμ για να λυσεις το προβλημα της τουαλετας.

Συμφωνω και με οσα ειπε η Αμαλια.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Why???
Μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι ειναι δυνατον να κανει καπιος τοσα πολλα λαθοι και να φερεται τοσο βαναυσα σε εναν σκυλο, που υποστειρηζει οτι αγαπαει!
Και να καθεται και να γραφει και για αυτα με της μερες και ωρες???

Καπου δεν κολλαει!

Αποψη μου!
Fan οταν διάβασα το post το ίδιο με σένα σκέφτηκα αλλά προτίμησα να μη πω κατι για να μη φανώ κάπως. Το "no comment" το έγραψα γιατί συμφωνώ με ότι έγραψες αλλά δεν θέλω να προχωρήσω την συζήτηση...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Καλα, αφου ασχολειστε ακομα....... χαρα στα κουραγια σας! Ο ανθρωπος, ειτε εχασε οντως τον σκυλο του, οποτε ας τον αφησουμε στη στενοχωρια του - ή ειναι τοσο κουτσουρο, που επινοησε αυτη την ιστορια για να σταματησει και η ολη συζητηση. Ετσι η αλλιως, οτι και να λεμε τωρα, "αν"-"ισως"-"μπορει" , θεοριες... δεν θα οδηγησουν καπου. Αφου ετσι και αλλιως δεν υπαρχει σκυλος για να μαθουμε και την εξελιξη. (ή υπαρχει, αλλα παλι δεν θα μαθουμε..).

Sfina το μονο που μπορω να σου πω, ειναι οταν αποκτησεις τον επομενο σου σκυλο να προσπαθησεις να μην κανεις τα ιδια λαθη με τον Dutch.

ΥΓ"
(....την εβγαλε με σαλτο απο το 2ο, και ετρεξε και τοσο μακρυα, και ηταν και τοσο ευκινητος - ουτε κουτσαινε ουτε τιποτα - ωστε να μην προλαβει να αντιδρασει ο οδηγος;; Και τον πατησε και στο κεφαλι, στον πιο δυσκολο στοχο πανω σε ενα κινουμενο σκυλο; Μετα απο 4 σκυλια και 15 χρονια με μηχανες γιατι δεν μου κολλαει τιποτα στο θεμα; )

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
....την εβγαλε με σαλτο απο το 2ο, και ετρεξε και τοσο μακρυα, και ηταν και τοσο ευκινητος - ουτε κουτσαινε ουτε τιποτα - ωστε να μην προλαβει να αντιδρασει ο οδηγος;; Και τον πατησε και στο κεφαλι, στον πιο δυσκολο στοχο πανω σε ενα κινουμενο σκυλο; Μετα απο 4 σκυλια και 15 χρονια με μηχανες γιατι δεν μου κολλαει τιποτα στο θεμα;
... no comment....

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Sfina απορώ που βρίσκεις το κουράγιο να ασχολείσαι με την ορθογραφία ενός ξένου.
Εγώ θα έκλαιγα ακόμη για το σκυλί μου και δεν θα μου καιγόταν καρφί για το τι λένε
και πόσο καλοί είναι στην γραμματική, κάποιοι άσχετοι και ασεβής.
Αχ, πες τα!!!

Εγω δεν εφταιγα καν για τον θανατο της Εσμεραλντας μου, που εχουν περασει τωρα 2χρονια σχεδον και χτες που μιλουσαμε με την vrmode για αυτην και τον Γιωργο ( τον πρωτο γαλλο της Βασω- που πεθανε εντελος αξαφνα απο καρδια μια μερα πριν απο την πριγκιπεσσα μου ) κλαιγαμε και οι δυο παλι!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
Κοίτα να βρεις σωστό εκτροφέα με κουτάβια με ισορροπημένο χαρακτήρα
αυτή είναι μια καλή αρχή...
μετά να βρει έναν σωστό εκπαιδευτή που θα ασχοληθει με τον σφήνα πρωτα από όλα και να τον εκπαιδευσει να γίνει σωστός και υπεύθυνος ιδιοκτήτης....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
το μαλινουά απαιτεί έμπειρο ιδιοκτήτη. Είναι πολύ δραστήριο και νευρικό σκυλί και χρειάζεται πολύ εκτόνωση . Το ιδανικό θα ήταν να κάνετε κάποιο σπόρ.
Είσαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείς στις ανάγκες ενός τέτοιου σκύλου;

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Έναν καλό ψυχολόγο χρειάζεσαι, για να μάθεις να ελέγχεις την οργή σου και να μην παίρνεις βιαστηκές κι εγωιστικές αποφάσεις.

Είμαι της άποψης πως καλύτερα να μην πάρεις ξανά σκύλο μέχρι να ξεδιαλύνεις κάποια προβλήματα που έχεις μέσα σου (τα οποία σαμποτάρουν την συμβίωση με το οποιοδήποτε άλλο ζώο).

Επίσης, επειδή δεν είσαι πια μόνος σου, ΟΤΑΝ έρθει η ώρα και είσαι έτοιμος να ξαναπροσπαθήσεις να μεγαλώσεις έναν σκύλο, καλό θα είναι να διαλέξετε την φυλή ΜΑΖΙ με την γυναίκα σου. Δεν είναι σωστό να της επιβάλλεις ότι σκύλο θες (δεν είναι πολυθρόνα, είναι μέλος της οικογένειας), και ούτε είναι σωστό να αγνοείς το ότι θέλει σύντομα να κάνει παιδί. Ένας σκύλος πιο ήρεμος από αυτό που σκέφτεσαι, που τα πάει καλά και με τα παιδιά είναι πιο λογική επιλογή, δεν νομίζεις;

Ξέρω, σου σπάω τα νεύρα τώρα (τι θράσσος που έχω, εε; ) αλλά σε διαβεβαιώ πως ΜΟΝΟ το καλό σου σκέφτομαι.... ΜΟΝΟ να σε βοηθήσω θέλω. Δεν έχω κάτι να χάσω, με το να σου μιλάω ανοιχτά, και γι' αυτό το κάνω. Με τους άλλους που έχεις γύρω σου, ίσως να μην συμβαίνει το ίδιο.

Ξεκίνα από τον ψυχολόγο και θα δεις πόσο δίκιο έχω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97