Δεν πιστεύω μόνο εγώ, ότι περισσότερο οι άνθρωποι χρειαζόμαστε στείρωση;Που να δεις αν γινει κατι αντιστοιχο με τα παιδια τι θα συμβει!
Δεν πιστεύω μόνο εγώ, ότι περισσότερο οι άνθρωποι χρειαζόμαστε στείρωση;Που να δεις αν γινει κατι αντιστοιχο με τα παιδια τι θα συμβει!
Δεν είμαι σίγουρη αν έχω αντίλογο, απλά θεωρώ πως πλέον ξεφύγαμε τελείως και ότι συζητάμε από δω και πέρα, είναι τελείως άτοπο.αν ο sfinas (ο κάθε sfinas) αγαπάει πραγματικά τα σκυλιά, έχει τουλάχιστον ένα καλό λόγο να μάθει από τα λάθη του
kι επειδή όντως έχεις επιλεκτική μνήμη κατσε και διαβασε τουλαχιστον τις δικες μου απαντησεις απέναντι στα δικα σου θεματα.... αν βρεις μίαΚαλά δεν περίμενα κάποια καλύτερη απάντηση....
Ούτε θα μπω στον κόπο φυσικά να κάτσω να σε πείσω για το αν διαβαζα ολα τα ποστ ή όχι, ούτε να σου εξηγησω γιατί δεν απάντούσα στα ποστ που με προσβάλλανε και με χλευάζανε (που δεν ηταν λιγα)...
Τα συμπεράσματά σου τα έχεις βγάλει και εσυ και πολοί άλλοι... Βαστάτε τα λοιπόν γερά να μην σας φυγουν.....
Ε δεν μπορω να πω και τα καλυτερα εδω.... Τι λες?sfinas να υποθεσουμε λοιπόν ότι το παλευεις....
αυτό είναι θετικό, αρνητική είναι η ιστορία που προσπαθησες να πλασαρεις....
αν εισαι ειλικρινης από εδώ και περα πιστευω μόνο βοήθεια μπορεις να έχεις...
αλλα να εισαι κι αποφασισμενος για 2 πραματα...
ένα
αν χρειαστεις εκπαιδευτή.... να απευθυνθεις αλλού...
δύο
πριν ακολουθησεις οποιαδήποτε συμβουλή... από πολλες που θα διαβασεις εδώ μεσα... κατσε σκεψου συγκρινε, κανε ένα πλανο και προχωρα με σχεδιο, υπομονή και τελικό στόχο...
και φυσικα διαλεξε αυτό που ταιριαζει στο σκύλο σου και στην προσωπική σας ζωή.......
καλή τύχη σε σένα και τον σκυλάκο σου...
Δεν ξέρω αν παρακολουθήσεις και την άλλη συζήτηση που τρέχει, αν θα εξακολουθείς να έχεις τόσο πολύ θετική άποψη Θα ήταν ενδιαφέρουσα η γνώμη σου.ok... λοιπον...
έχεις διαλεξει τον επόμενο σκύλο σου ήδη και τυχαινει να ειναι κροτοφοβικός..... και ήδη το δουλευεις και προσπαθεις να βρεις λύσεις...
αυτό είναι θετικό.... έχεις κάνει πολλά βήματα μπροστά
μπράβο σου!!!
έκανα λάθος... συγνώμη.
Πραγματικα μολις διαβασα αυτο το ποστ και καταλαβα τι σκεφτεσαι (όπως και εσυ Mareco), έβαλα τα γελια.... Δεν ξερω γιατι αλλα εβαλα τα γελια....ok... λοιπον...
έχεις διαλεξει τον επόμενο σκύλο σου ήδη και τυχαινει να ειναι κροτοφοβικός..... και ήδη το δουλευεις και προσπαθεις να βρεις λύσεις...