Ξαφνική φοβικότητα και ανάρμοστη συμπεριφορά!!

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Οχι Χαρη με συγχωρεις. Δεν θα πω απο ποιον εκτροφα θα παρω το σκυλι. Το εκανα την μια φορα με τον εκπαιδευτη μου και το ιδιο λαθος δεν το ξανακανω. Την πρωτη φορα ειχα καθε καλη προθεση και βγηκαν χωρις να το θελω αρνητικα συμπερασματα για τον εκπαιδευτη, τα οποία πιθανότατα δεν τα αξιζει (ο Θεος βεβαια ξερει). Δεν το κανω αυτο για δευτερη φορα.
Οσον αφορα αν εχω δει τα κουταβια ή τον εκτροφέα απο κοντά... Όχι. Αυτο θα γινει στις προσεχεις ημερες (αυτη-την αλλη βδομαδα). Μεχρι στιγμης δεν ξερω τιποτα λοιπον περα απο την τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με τον εκτροφεα που μου ειπε οτι ο ίδιος μπαινει μπροστα για ολα. Αυτος φαινεται και συμπεριφερεται ως εγγυηση για τα κουταβια που δινει. Οποτε δεν με περασε ούτε τον περασα απο συνεντευξη. Ακομα τουλαχιστον. Δεν σκεφτομαι, έχω κλείσει αρσενικό. Όσο για το αν δεχεται να μου δωσει κουταβι, δεν τον ειδα και τόσο αυστηρο στο να μην το κανει. Μαλιστα θα ελεγα πως καν δεν με ρωτησε αν ειχα ξανα σκυλο.... (εδω τα βγαζετε τα συμπεράσματά σας...)
Όσο για τα μαλινουά ξέρω τι είναι και τι θελουν.... Δυστηχως....:p Στηριζομαι μονάχα οτι δεν διαφερει και δραματικα απο το Ολλανδικο οποτε έχω μια εμπειρια. Δεν θα μπορουσα να εχω σκυλο λιγότερο ενεργητικο απο ενα Ολλανδικο. Με αυτο εμαθα, με αυτο θα συνεχισω... (Λιγάκι χειρότερο δηλαδή...:rolleyes:)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εγγυηση καλης λειτουργιας?
καλο ειναι να το πεις τον εκτροφεα να ακουσεις και δυο τρεις γνωμες
και την αλλη εβδομαδα που πας τον ρωτας κιολας!
οσο για το μαλινουα με την σωστη καθοδηγηση μπορεις να το παρεις
και για 1 σκυλο αρκει να ξερεις γιατι το πηρες + οτι να ξερεις πως να το μεγαλωσεις.

και πως θα τα μαθεις κανεις?ψαχνοντας και ρωτοντας βρισκεις ακομα ανθρωπους
που θα σου πουν τα παντα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
@sfinas
ΟΚ, σεβαστό Δημητρη το να μην θελεις να αναφερεις το ονομα.
Αλλά θα ηθελα να μας κρατάς ενημερους από την στιγμη που θα αρχισεις την πιο στενη επικοινωνια με το εκτροφειο και τις επισκεψεις σε αυτο. Πιστευω ότι θα εχει πολύ ενδιαφερον και για σενα και φυσικα και για πολλους από εμας.
Καλυτερα όμως να ανοιξεις νέο θεμα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97