denis, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις. Όμως, ποτέ δεν είπα ότι στα forum πρέπει να γράφουν μόνο επαγγελματίες. Εξάλλου, δεν είναι όλες οι συζητήσεις εξειδικευμένου περιεχομένου.
kango1, δεν θέλω να θεωρήσεις την ερώτησή μου αν είσαι κτηνίατρος υποτιμητική ως προς το πρόσωπό σου, ούτε "εξυπνακίστικη". Με συγχωρείς εάν φάνηκε έτσι. Απλώς, επειδή διαβάζω τα γραφόμενά σου, θεώρησα απολύτως φυσιολογικό να σου κάνω τη συγκεκριμένη ερώτηση. ok;
Τώρα, στα πιο επείγοντα. Κάπου έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Προσέξτε τι συνέβη χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή.
Την Πέμπτη δεν έφαγε απολύτως τίποτα και την Παρασκευή το πρωί τα κόπρανά του ήταν λίγα και στερεά.
Την Παρασκευή το μεσημέρι - για πρώτη φορά από τότε που είχαμε το πρώτο επισόδιο της διάρροιας - έφαγε κανονική ποσότητα ξηράς (αυτής που τρώει πάντα). Μετά από 10 λεπτά, η εκκένωσή του ήταν λασπώδης. Όχι διάρροια, ούτε όμως στερεά όπως το πρωί.
Μετά από 2 ώρες πήγαμε βόλτα. Επιστρέφοντας έκανε διάρροια μέσα στο σπίτι.
Τον πήγα στον κτηνίατρο. Η κλινική του εικόνα είναι άριστη. Υπερδραστήριος, πεινάει απίστευτα, δεν έχει πυρετό κλπ.
Του έδωσα να φάει την ειδική κονσέρβα της Hill's Prescription diet i/d. Ο κτηνίατρος ήταν επιφυλακτικός για τη λήψη της κονσέρβας, επειδή φοβόταν μήπως δεν επιστρέψει εύκολα στην ProPlan.
Τέλος πάντων, καλώς ή κακώς, την έδωσα με δική μου ευθύνη (ή ανευθυνότητα, όπως ίσως σωστά κάποιος μπορεί να θεωρήσει).
Την έφαγε σαν λύκος. Δεν πρόλαβα να καταλάβω πως εξαφανίστηκε. Του έδωσα και Ercefuryl. Μετά από 20 λεπτά, πάλι διάρροια.
Τι άλλο να κάνω πια; Να του δώσω αύριο ρυζάκι με κοτόπουλο ψιλοκομμένο;