Το ΣΚ που μας πέρασε, έγιναν οι αγώνες στην Κόρινθο. Το αγοράκι μου, μέρες νηστικό και φρικτά κακοποιημένο, όπως άλλωστε είναι πασιφανές, από την εμφάνισή του, εντούτοις...πήγε σούπερ, μετά από καιρό, που είχε να λάβει μέρος σε αγώνες.
* Στον πρώτο αγώνα του βίντεο, πήρε την 2η θέση, με την γυροβολιά κατόπιν προσποίησης, που έκανε στο 00:55 να του στερεί την πρώτη.
* Στον δεύτερο αγώνα ακυρώθηκε με το λάθος χοπ στο 2:29, αλλή η υπόλοιπη παρουσία του, ήταν πάρα πολύ καλή.
* Στον τρίτο αγώνα, πήρε την 6η θέση εξαιτίας της άρνησης που έκανε στο slalom στο 3:58, ενώ στην συνέχεια το άτσαλο πέρασμα που έκανε από την κακή [έως και επικίνδυνης κατασκευής] ρόδα, οδήγησε στην ευτυχώς ανώδυνη απογείωση από την τραμπάλα. Γυροβολιά στο σλάλομ+ρόδα+τραμπάλα μας στοίχισαν δευτερόλεπτα, που όρισαν την τελική μας θέση.
(έτσι για να μαθαίνετε και να ξέρετε τι βλέπετε)
Σταθερά καλή εμφάνιση, είναι το μόνο που θέλω και μάλλον, το πετυχαίνουμε πλέον.
Θα δείξει. Οπως και να'χει, είναι ένας αστραφτερός κούκλος
*** Δεν είμαι τόσο πολύ αργή στην πραγματικότητα
Το έδαφος είναι σε μια ελαφρώς βουρκώδη κατάσταση και όπου ρίχνω ζεμπεκιές, είναι είτε γιατί κολλάω στην λάσπη, είτε γιατί γλυστράω στην λάσπη. Και ομολογώ ότι πρόσεχα υπερβολικά, γιατί ως γνωστόν, ο γέρος ή από πέσιμο, ή από....πέσιμο, και είπα να αποφύγω το πέσιμο