Να δώσω ένα μικρό feedback μήπως τυχόν ενδιαφέρει κάποιον, αν και δύσκολο μάλλον, γιατί είναι ακριβό. Ωστόσο, κατά την γνώμη μου, τα αξίζει τα λεφτά του. Δεν το βρέχεις σαν όλα τα λοιπά που γνωρίζω εγώ τουλάχιστον. Το γεμίζεις με νερό. Οπότε ο σκύλος μένει στεγνός για αρχή, γιατί φίλοι μου σχολίαζαν για τα άλλα, ότι επειδή μένει βρεγμένη η γούνα, αν το αφήσεις δηλαδή, έχουν παρατηρηθεί δερματικά. Ομολογώ, υπερβολικό μου ακούγεται και αυτό. Σίγουρα όμως, αν ξεχαστείς και παραμείνει στεγνό για ώρα, λειτουργεί έως και αντίθετα. Σαν...μινι θερμοφόρα κάπως! Για τούτο δω, μου είπαν ότι γράφτηκε σε κριτικές, ότι είναι βαρύ. Ok, δεν ξέρω. Στο μέγεθος του Μάρκου, των περίπου 23-25 κιλών, απαιτεί 420ml νερό. Ο Μάρκος δεν ζορίζεται από το βάρος. Επίσης, οι Ολλανδοί κατασκευαστές, το διαφημίζουν ότι κρατάει non stop χωρίς γέμισμα, 3 μέρες. Στις extreme αθηναικές θερμοκρασίες του τελευταίου καιρού, 3 μέρες επ'ουδενί. Ενα 10ωρο όμως, το 'χει άνετα και άφοβα. Μπορεί και παραπάνω, αλλά βαρέθηκα να το τσεκάρω.
Σημαντικό τέλος έξτρα πλεονέκτημα...διπλή χρήση!!!
Κάνει δουλίτσα σε ώρα ανάγκης, να ξέρετε!