Δεν υπάρχει κατάλληλο φατσάκι γι' αυτή σου την ιδέα!Και έχω μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιδέα. Όταν κατέβουμε Ελλάδα, μιας και μένουμε στην ίδια γειτονιά, προτείνω να τα πάμε για παιχνίδι. ΜΑΖΙ. Ωραία εμπειρία θα είναι
Το ήξερα ότι θα μείνεις άφωνη με την πρότασή μου!!Δεν υπάρχει κατάλληλο φατσάκι γι' αυτή σου την ιδέα!
Κλαιω με το μπαλακι . Πρωτα οι βρισιες μετα τα γελια και μετα τα γλυκολογα.11,5 και δεν χορταίνω να τον καμαρώνω! Φέτος...λίγο παραπάνω και στα επόμενα πολλά του εύχομαι χρόνια, θα τον καμαρώνω ακόμη περισσότερο!
Έτσι το πάμε όλα μας τα χρόνια. Όχι απαραιτήτως με αυτή την σειρά!Πρωτα οι βρισιες μετα τα γελια και μετα τα γλυκολογα.
Θέλω να τον χαρώ, για όσα, αρκεί να είναι όπως είναι τώρα.να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι για άλλα τόσα εύχομαι!
Τώρα στα γεράματα θα βάλει μυαλό;Απευδησες και τον εστειλες στη μεγάλη των μπάτσων σχολή μπας και βαλει μυαλο?
Να τα ξυρισεις δεν σου λενε εσενα? Μα γιατι δεν τα λυπασαι και για να κανεις εσυ τα γουστα σου τα αφηνεις ετσι? Ψωναρες παντου@medusa ολόκληρο βιβλίο "κακοποίησης" των σκύλων μου, μπορώ να γράψω.
Αυτές τις εξαιρετικά καυτές μέρες, ζω για την στιγμή, που θα με κατηγορήσει οποιοσδήποτε στον δρόμο, αν και η αλήθεια Α είναι, ότι δεν είμαι "προσβάσιμη" στον δρόμο σε σχόλια αλλά και γενικώς και η αλήθεια ΒΟΥ ότι με τέτοιες θερμοκασίες, δεν τα βγάζω όσο έχει ήλιο όξω...ότι τι είναι αυτό που έχω βάλει στον σκύλο και δεν τον αφήνω να πάρει ανάσα, μ' αυτή την ζέστη!
Stay tuned!
View attachment 78051